ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χαμένη Ατλαντίδα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Χαμένη Ατλαντίδα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Spiral61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
silverlegendΜέλος
26/01/2006, 12:01:39
Είμαι αποφασισμένος να το κάνω και τώρα δεν μου αλλάζετε γνώμη.Έχω διαβάσει πολλές ιστορίες και αρκετά άρθρα και δεν με έχουν πτοήσει καθόλου.Απλά πείτε μου τι να προσέξω και ποιοι οι κίνδυνοι.
mariha2912Μέλος
26/01/2006, 12:12:56
ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,ΔΕΣ ΤΑ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΓΝΩΜΕΣ ΚΤΛ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ!
SavaothΜέλος
26/01/2006, 16:12:57
Silvelegend.Δε θα σου πρότεινα να το επιχειρήσεις...γιατί απλά δεν πετυχαίνει συνηθως...Πάρε καλύτερα τηλεσκόπιο...(όποιος το κατάλαβε...)
rizitisΜέλος
26/01/2006, 17:48:56
quote:

Είμαι αποφασισμένος να το κάνω και τώρα δεν μου αλλάζετε γνώμη.Έχω διαβάσει πολλές ιστορίες και αρκετά άρθρα και δεν με έχουν πτοήσει καθόλου.Απλά πείτε μου τι να προσέξω και ποιοι οι κίνδυνοι.

κάνε ότι γουστάρεις τότε.
πάρτε και χαρτί υγείας στην καβάτζα γιατί προβλέπω να χεστείτε άμα κάτσει καμιά στραβή...

topic off

NO Ergot,NO psilocybin

NO amanita muscaria...
JUST LOVE

26/01/2006, 17:59:28
Oπου σταβή βλ. πνεύμα έρχεται
πνεύμα ντεν φεύγκει

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
GRAAL SOUNDΝέο Μέλος
26/01/2006, 18:16:13
επειδη συνηθως αυτο που καταληγει να επικοινωνει μαζι σου καμμια σχεση δεν εχει με αυτο που καλεσες προσπαθησε να εισαι οσο γινεται σιγουροσ για το με ποιον .... μιλας . αυτο ειναι παρα πολυ δυσκολο στην πραξη...προσπαθησε να εισαι σε χωρο ουδετερο , αν γινεται οχι κατοικημενο, και σιγουρα οχι στον χωρο που θα κοιμηθεις μετα εσυ, η καποιος αλλος. 3 πατερ ημων και 7 χαιρε μαρια πριν, βοηθουν να φορτιστει ο χωρος θετικα κλεινωντασ ΙΣΩΣ απ εξω καποια αρνητικα δυναμικα.σε καθε περιπτωση πρεπει να εισαι οσο γινεται αγνος σωμτικα και ψυχικα, χωρις μαυρες σκεψεις... πριν το κανεις ρωτα ξανα τον εαυτο σου τι περιμενεις να βγει απο αυτο, εαν υπαρχει προσωπικο οφελος, εαν γινεται για το γενικο καλο, η απλα αντι να παιξουμε με το play station .παιζουμε με κατι που θα μας ανεβασει πιο πολυ την αδρεναλινη..φιλικα...... προσεχε..
silverlegendΜέλος
26/01/2006, 18:47:40
Φίλε GRAAL SOUND
αρχικά ευχαριστώ για τις συμβουλές.δεν προσπαθώ να επικοινωνήσω με κάποιο συγκεκριμένο πνεύμα.απλά όπως είπες ψάχνω κάτι να μου ανεβάσει λίγο την αδρεναλίνη αλλά εκτός αυτού υπάρχουν και κάποια πράγματα που θα ήθελα να ρωτήσω και δεν έχουν να κάνουν με προσωπικό όφελος,απλά με ικανοποίηση της περιέργιάς μου.

silverlegend

nossoforosΜέλος
26/01/2006, 20:20:04
quote:
ψάχνω κάτι να μου ανεβάσει λίγο την αδρεναλίνη

γιατί δεν τρώς ένα trip-άκι
σου συστήνω τα alexander the grate...
μη το καταπιείς όλο όμως γιατί θα σου "ανεβάσει πολύ την αδρεναλίνη"...το μισό.

σοβαρά τώρα, η επίκληση πνευμάτων μόνο την αδρεναλίνη δεν θα σου ανεβάσουν ρε φίλε...

γιατί δεν πας να κάνεις σνόουμπορτ?

Never Leave Me...

silverlegendΜέλος
26/01/2006, 22:24:40
Φίλε nossoforos η απάντησή σου δεν καλύπτει και τα δύο σκέλη της δικής μου απάντησης.Μην κολλάς μόνο στο ένα γιατί χάνεται το ακριβές νόημα της συζήτησης.

Υ.Γ καλό το snowboard

silverlegend

Ζήσε την στιγμή γιατί μπορεί να είναι η τελευταία σου

flankerΝέο Μέλος
26/01/2006, 22:54:59
Παιδιά καλησπέρα και από εμένα.Τώρα μόλις είδα το forum και δεν έχω καταλάβει ακόμα:Το πείραμα τελικά θα γίνει από τον silverlegend;
Ενδιαφέρον θα είχε να δούμε τι έγινε τελικά.
nossoforosΜέλος
26/01/2006, 23:35:34
quote:
Φίλε nossoforos η απάντησή σου δεν καλύπτει και τα δύο σκέλη της δικής μου απάντησης.Μην κολλάς μόνο στο ένα γιατί χάνεται το ακριβές νόημα της συζήτησης.

τσ τσ τσ τσ...
quote:
εκτός αυτού υπάρχουν και κάποια πράγματα που θα ήθελα να ρωτήσω

κάτσε λίγο γιατί μπερδεύτηκα...
τα πνεύματα εννοείς να ρωτήσεις?

Never Leave Me...

silverlegendΜέλος
27/01/2006, 15:19:27
Ναί τα πνεύματα.Όχι τπτ για τον θάνατό τους και άλλα τέτοια απλά κάποια πράγματα για την ικανοποίηση της περιέργιάς μου.(Η περιέργια σκότωσε την γάτα θα μου πείς άλλα δεν πειράζει μωρέ)

silverlegend

silverlegendΜέλος
27/01/2006, 15:20:36
Το έχετε δοκιμάσει το ποτηράκι??Λέτε να πιάσει??

nossoforosΜέλος
27/01/2006, 15:46:57
quote:
Το έχετε δοκιμάσει το ποτηράκι??Λέτε να πιάσει??

εγω δεν το έχω δοκιμάσει οπότε δεν ξέρω και αν πιάνει...
πάντως,να σου πω την αλήθεια,αν είχα την ευκαιρία με 2-3 φίλους σε ένα σπίτι να το επιχειρήσουμε...για την φάση ίσως το έκανα.

λες οτι θα ήθελες να τα ρωτήσεις κάποια πράγματα...
φαντάσου αν όλος ο κόσμος για να ικανοποιήσει την περιέργια του καλούσε πνεύματα,τι θα γινώταν...

τι να τους ρωτήσεις?
πως περνάνε?
τι γίνετε μετά θάνατων?
που βρίσκοντε?
αν απαντούσαν δεν νομίζεις ότι όλοι θα ξέραμε τις απαντήσεις?

Never Leave Me...

SavaothΜέλος
27/01/2006, 15:56:23
Nossoforos έχεις δίκιο.Ο Silverlegend επειδή με ξέρει μου είπε να το κάνουμε μαζί.Στην αρχή ξέρεις όλοι για την φαση που λες κι εσυ θέλαμε και μάλιστα κάναμε πλάκα.Τώρα που το ξανασκεφτήκαμε(εγώ το ξανασκέφτηκα τουλάχιστον),πιστεύω πως μάλλον δε θα πετύχει-όπως μου έχει πει κάποιος που το έχει κάνει 3 φορές-αλλά και αν πετύχει πιστεύω πως θα μας πάει τρίτη και τετάρτη....Δεν ξέρω...Καλύτερα μακριά απ'τα πνεύματα...
null_n_voidΜέλος
27/01/2006, 16:40:49
και σκέψου τώρα το πείραμα να πετύχει και να στοιχειώσει το σπίτι σου από καμιά δεκαριά επενδυτικούς συμβούλους - φαντάσματα της γιουρομπανκ....

αιιιιιιιι

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)

PeronosporosΜέλος
27/01/2006, 18:32:29
quote:
και σκέψου τώρα το πείραμα να πετύχει και να στοιχειώσει το σπίτι σου από καμιά δεκαριά επενδυτικούς συμβούλους - φαντάσματα της γιουρομπανκ....

αιιιιιιιι

Εσείς μάλλον το επιχειρήσατε στην δουλειά ε?!!
Αντε τώρα να τους διώξεις

I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.

27/01/2006, 19:42:51
quote:
Hello everyone είμαι κανούργιος στο site

Καλώς ήρθες.

quote:
ξέρω κάποια πράγματα απο μεταφυσική.Διάβασα τυχαία τη μέθοδο με το ποτηράκι και αποφάσισα να το κάνω

Τώρα πως γίνεται να ξέρεις κάποια πράγματα απο μεταφυσική και διάβασες τυχαία για το ποτηράκι είναι ένα ερώτημα.

quote:
Φυσικά θα πάρουμε όλες τις προφυλάξεις με την παρέα μου

Βέβαια αφού κατέχεις απ' αυτά τα πράγματα.

quote:
αλλά θέλω να ακούσω και την γνώμη σας.Τι λέτε να κάνουμε??

Είσαι σίγουρος ότι θα μας λάβεις υπ' όψιν σου.

quote:
Είμαι αποφασισμένος να το κάνω και τώρα δεν μου αλλάζετε γνώμη.Έχω διαβάσει πολλές ιστορίες και αρκετά άρθρα και δεν με έχουν πτοήσει καθόλου.

Σαν να το 'ξερα.

quote:
Απλά πείτε μου τι να προσέξω και ποιοι οι κίνδυνοι.

Γιατί θα ακούσεις κανένα ;

Φίλε silverlegend χωρίς παρεξήγηση νομίζω ότι μας δουλεύεις.
Αν δεν κάνεις πλάκα θα σου πρότεινα να ανεβάσεις την αδρεναλίνη σου με κάτι άλλο.Νέο παιδί είσαι κάτι θα βρεις.
Αν τώρα κάνεις πλάκα δεν πειράζει και αυτή στο πρόγραμμα είναι αρκεί να μη γίνεται κουραστική.

ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ !!

Στράτος

SavaothΜέλος
27/01/2006, 21:04:44
Παιδιά ο Silverlegend δεν κάνει πλάκα ούτε δουλεύει κανέναν.Απλά του καρφώθηκε η ιδέα και θέλει να το επιχειρήσει...Κι εγώ μπορεί να το έκανα αλλά δε νομίζω ότι θα προσφέρει και τίποτα.Ίσως για πλάκα...
silverlegendΜέλος
27/01/2006, 22:46:13
Φίλε Ευστράτιε όπως είπε και ο savaoth μου έχει κολλήσει να το κάνω και δεν θα μου ξεκολήσει εύκολα.Μεταφυσική δεν είναι μόνο τα πνεύματα αλλά και πολλά άλλα.Ήξερα βέβαια και για πνεύματα απλά δεν είχε τύχει να διαβάσω κάτι σχετικό με την επίκλησή τους.Επίσης φίλε ευστράτιε όπως είχα αναφέρει στο αρχικό μήνυμα όντως ήθελα να ακούσω την γνώμη κάποιων πιο ειδικών απο μένα αλλά δεν πρόσεξες όμως οτι το αρχικό μήνυμα είχε σταλεί 3 μέρες πριν σε σχέση με ένα απο τα τελευταία που αναφέρεις και να ξέρεις οτι αλλάζω πάρα πολυ εύκολα γνώμη και απόψεις.Ελπίζω να σε κάλυψα

Φιλικά silverlegend