- ΑΓΓΕΛΟΙ - ΕΙΚΟΝΕΣ
quote:
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!
Trinity
Αργησα και μαλιστα παρα πολυ!
Επειδη ομως μου αρεσει η ειλικρινεια αργησα να βρω σαιτ επειδη βαριομουν να ψαξω.
Βρηκα αυτο το οποιο το θεωρω πολυ ομορφο και οταν βρω κι αλλα θα τα γραψω.
http://www.ibelieveinangels.com/
http://www.kissedbyanangel.com/
http://www.eaglecreek.org/angel/archivetrans.html
H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...
Edited by - Κωστας on 19/02/2004 22:33:38
Ας μην ξεχνάμε ότι στον εσωτερισμό υπάρχουν και οι "Σκοτεινοί Αγγελοι" οι λεγόμενοι darkangels σε αντιπαράθεση με τους φωτεινούς...
Ξέρω ότι η αλήθεια είναι πολλές φορές "άχαρη" αλλά πρέπει να λέγεται.
Επειδή λοιπόν το θέμα έχει προσεγγιστεί μονομερώς σας στέλνω μια φωτογραφία ενός σκοτεινού αγγέλου...
Ετσι για να προσέχετε...

Ευχομαι να μην μπουν αλλες τετοιες φωτογραφιες γιατι αυτο το θεμα το ανοιξα με σκοπο να βλεπουμε τισ εικονες και να παιρνουμε δυναμη![]()
(Δεν μαλωνω κανεναν)
ΦΙΛΙΚΑ ![]()
Μάλιστα όταν την έβαζα αισθανόμουν ότι ήμουν βέβηλη...και όμως έστω για μια φορά νομίζω ότι έπρεπε να αναφερθεί...
Δεν έχω σκοπό να το ξανακάνω![]()
![]()

σε όσους θέλουν να βοηθηθούν, σε όσους κατανοούν την βοήθεια που αποστέλλεται!
Μπορείς να το δείς στη διεύθυνση http://clubs.pathfinder.gr/angelicreiki
όπου μπορείς να γίνεις και μέλος αν θέλεις ! ! !
Η ενέργεια όλων όσων εργάζονται για το Φως Ας συντροφεύει το ταξίδι σου με υποστήριξη και Αγάπη!
Παραθέτω και τις δικές μου άπεικονίσεις του τι σημαίνουν οι "Αγγελοι" στην εποχή που ζούμε - έστω κι αν πρόκειται για "προϊστορική" δουλειά - και ποιόν δεν έχουν εμπνεύσει σε κάποιες δύσκολες στιγμές..
"Ο άγγελος που αμάρτησε..¨"

"Η Συγχώρεση"

Ρένα
Einai me aggelous kai tha anikso ena kainourio sto opoio tha sas po tin istoria tis foto kai tha tin analisoume.
I foto tha einai alithini.
βλέπω εδω και καιρό το θέμα σου και θα ήθελα να σου μεταφέρω την εμπειρία μου στο θέμα αυτό. Προσωπικά πιστεύω οτι υπάρχουν δυνάμεις που βρίσκονται κοντά μας στις δύσκολες στιγμές και μας δίνουν δύναμη να στεκόμαστε στα πόδια μας.
Εγω εχω βιώσει οτι υπάρχει κάποιος που με προστατεύει γιατί σε δύσκολες στιγμές ένιωθα την παρουσία του. Μπορεί να είναι άγγελος, μπορεί να είναι οτιδήποτε, άλλωστε το μυαλό μας χρειάζεται μια εικόνα, σημασία εχει να πιστεύουμε οτι κάποιος είναι κοντά μας.
Μου άρεσαν πολύ οι εικόνες και υπάρχουν και κάρτες με ευχές με τις μορφές των αγγέλων.
Αποτυπώματα
Μια νύχτα κάποιος άνθρωπος είδε ενα όνειρο.
Ονειρεύτηκε οτι βάδιζε σε μια ακρογιαλιά μαζί με τον Κύριο. Στον ουρανό εμφανίζονταν σκηνές απ' τη ζωή του. Για κάθε σκηνή που έβλεπε, παρατηρούσε και δυο ζευγάρια αποτυπώματα ποδιών πάνω στην άμμο¨: το ενα ήταν δικό του και το άλλο του Κυρίου.
Αφού άστραψε και η τελευταία σκηνή μπροστά του
κοίταξε πίσω τ'αποτυπώματα στην άμμο. Πρόσεξε τότε οτι πολλές φορές στο μονοπάτι της ζωής του υπήρχε μονάχα ενα ζευγάρι αποτυπώματα.
Παρατήρησε ακόμα οτι αυτό συνέβαινε στις πιο δύσκολες και θλιβερές στιγμές της ζωής του.
Αυτό τον έκανε να απορήσει και ρώτησε τον Κύριο:
"Κύριε, είπες οτι απ' τη στιγμή που αποφάσισα να σ' ακολουθήσω θα βάδιζες μαζί μου σε όλη την πορεία. Είδα όμως οτι στις πιο ταραγμένες στιγμές της ζωής μου υπήρχε μόνο ενα ζευγάρι αποτυπώματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν σε χρειαζόμουν περισσότερο απο κάθε άλλη φορά εσυ με είχες εγκαταλείψει"
Ο Κύριος απάντησε: "Υιέ μου, πολύτιμό μου παιδί, σε αγαπώ και ποτέ δεν θα σε εγκαταλείψω. Τον καιρό που δοκιμαζόσουν και υπέφερες, όπου είδες μόνο ενα ζευγάρι αποτυπώματα, ήταν τότε που σε σήκωνα στην αγκαλιά μου"
Αυτή η ιστορία με συγκίνησε και δάκρυσα οταν τη διάβασα στην βιτρίνα ενός βιβλιοπωλείου γιατί εκείνο το πρωινό είχα αμφιβολία για την πορεία της ζωής μου. Η απάντηση έρχεται πάντα, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά.
Είναι μάταιος τόπος. ( δεν ορκίζομαι , απαγορεύεται ).
Όμως για στάσου .
Μια ολόκληρη στιγμή . ΌΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Για πόσο καιρό , θα είσαι ακόμη μαζί μας ;;;
Το σύντομο σχόλιο το εμπέδωσα ( μιλάω προσωπικά ) .
Μετά από αυτό , τι αντιλαμβάνεσαι ;;;
Εύχομαι με την ψυχή μου , να γίνεις αυτό που αξίζεις να γίνεις.
Με μπερδεμένη σκέψη.
Άλφα – Ωμέγα.
Na Zeis...Na Agapas...kai na Matheneis...
Προσπαθησα Κωστα με τον τροπο που λες αλλα ....τιποτα
Na Zeis...Na Agapas...kai na Matheneis...
ΙΔΟΥ Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΣΥΝΑΞΙΣ ΑΥΤΩΝ.
Η ΣΥΝΑΞΙΣ ΤΩΝ ΑΣΩΜΑΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ