ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΓΕΛΟΙ - ΕΙΚΟΝΕΣ

- ΑΓΓΕΛΟΙ - ΕΙΚΟΝΕΣ

Κωστας44 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
PHILOSOFOS-1Μέλος
06/01/2005, 01:32:47

ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΓΕ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!
!

gh

MKΝέο Μέλος
20/04/2005, 15:22:17
Καλησπέρα σε όλους!!!
Κώστα συγχαρητήρια και απο εμένα για το υπέροχο θέμα που άνοιξες...!!!
Πιστεύω στους αγγέλους και οφείλω να πω σε όλους ότι με εχουν βοηθήσει πολυ και εξακολουθούν να με βοηθούν. Υπάρχουν φύλακες άγγελοι για κάθε ψυχή πάνω στη γη απο τη στιγμή της γέννησης μέχρι τη στιγμή της ταφής. Είναι εκεί για να μας προστατέψουν , να μας παρηγορήσουν και να μας βοηθήσουν σε αυτό το ταξίδι μας. Δοκιμάστε να ζητήσετε κάτι απο τον φύλακα άγγελό σας , και θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα. Ενδιαφέρομαι για οποιαδήποτε πληροφορία, φωτογραφίες ή site έχει σχέση με αυτά τα τέλεια όντα. Εύχομαι σε όλους να βρείτε τον φύλακα άγγελό σας. Κάντε μια δοκιμή..αξίζει!!!
21/04/2005, 09:38:52
Kαλώς όρισες στην παρέα μας ΜΚ

Ρίξε μια ματιά εδώ:http://encyclopedia.lockergnome.com/s/b/Angel

Kαλή και δημιουργική συνέχεια...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
krystaliaΝέο Μέλος
12/05/2005, 07:58:37

Mε τι καρδιά, με τι πνοή,
τι πόθους και τι πάθος,
πήραμε τη ζωή μας· λάθος!
κι αλλάξαμε ζωή.

OblivionΝέο Μέλος
31/05/2005, 18:30:11

naked in midwinter magic,
lies an angel in the snow
-the frozen figure crossed by tracks of wolves
an encounter,symbolic,yet truthful
with a hungry choir of woods
an agreement immemorial to be born...

...there are no flowers on your grave,there are no chains...

bloodnikΝέο Μέλος
27/06/2005, 22:29:33
NAI. PISTEUW STIN IPAR3I TOUS.... KALA 8A KANETE NA PSAKSETE KAI SIS STO BA8OS TOU MIALOU SAS KAI TIS KARDIAS SAS.
GIA KA8E AN8ROPO ANTISTIXI 1 AGGELOS KAI 2 DEMONES.EINAI H KINITIRIA DINAMI MAS.KAI O KRIKOS EPIKINONIAS ME TON 8EO.
LIPON OTAN LEME AX.... 8EE MOU NA STE SIGOUROI OTI 8A AKOUSI O AGGELOS SAS KAI OXI O 8EOS SAS.(GIA OPIADIPOTE 8RISKIA)... TIN EPIKALESH KAI TIN EUXH H' TIN KATARA 8A TIN AKOUSI.... KAI 8A KRINEI AN PREPEI NA PROXORESI STA PIO PANW AFTIA.... H' STA PIO KATO.
Lady CroftΜέλος
12/07/2005, 23:18:20

LAZEGHTΝέο Μέλος
27/12/2005, 23:47:32
Υπεροχες εικονες,ειναι η πρωτη φορα που επισκεφτομαι το forum και μου εφτιαξε η διαθεση,να εισαι καλα.
Angel_WingsΝέο Μέλος
28/12/2005, 23:17:36
ΓΕΙΑ ΑΣ ΠΑΙΔΕΣ..I' NEW ONE..ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ..ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΑΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ Η ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ..

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΜΕ ΕΝΑ SITE ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.."ΤΙ ΕΙΝΑΙ..ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ..ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ..

http://www.steliart.com/angelology.html

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΘΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ..
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΕΝΑ..

spotlessΝέο Μέλος
01/01/2006, 18:38:29
kai egw nea edw...exw na pw oti opios pisteuei poli stous aggelous mporei na vrei to vivlio tis doreen virtue p milaei g aggelous k peristatika.exei mazi kartes tes opoies meta apo dialogismo k tin metafora tis ayras k kalis energeias sas pros tis kartes mporite na vgalete tin tixi sas ..
to exo k gw k pisteuw poli stous aggelous,zwgrafizw pinakes me autous k niw8w orea otan skeftomai oti girw m exw 1 i 2 p me prosexoun.sas to sinistw to vivlio k g autous p pisteuoun k g autous p den pisteuoun!
angelstormΝέο Μέλος
21/03/2003, 20:05:26
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΑΜΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ

Ένας σύντομος διάλογος ανάμεσα σε δυο σούφι:

" Θα πουλήσω το Βιβλίο της Αλήθειας είκοσι χρυσά φλουριά και κάποιοι θα πούν ότι δεν είναι ακριβό ".
" Κι εγώ ",είπε ο άλλος ," Θα δώσω το Κλειδί που θα τους επιτρέψει να το κατανοήσουν και κάποιοι δεν θα το θέλουν,ακόμα και αν τους το δώσω δωρεάν".

ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΜΕ?
Η ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΩΦΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ?

Φιλικά!
AngelStorm

21/03/2003, 20:41:19
ANGELSTORM,KAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...

ΩΣΤΟΣΟ ΑΥΤΕΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΙΝΑΙ "ΜΟΥ"...

"ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΙΑ!"
"... ΑΚΟΥΩ !"

'manava seva, madhava seva'

Edited by - ΑΤΜΑ on 21/03/2003 22:03:29

angelstormΝέο Μέλος
21/03/2003, 21:13:41
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ!

ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΠΕΡΙΗΓΟΥΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ,Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ.
ΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΜΩΣ?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?

21/03/2003, 22:01:41
ΧΜΜΜ..ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΝΑ ΕΚΠΟΡΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ..ΕΥΘΕΩΣ...
(ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ)

ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΟΨΕ..ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕΑΥΤΟΥΣ...
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ,
ΜΕ ΤΙ ΤΟ ΕΚΟΨΕ,
ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ,
ΓΙΑΤΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΓΚΟ'Η ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟ...

ΛΕΝΕ ΠΩΣ
ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...

ΘΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ...
ΠΑΖΛ ΚΑΝΕΙΣ...ΚΙ ΕΔΩ...

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ...
ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ "ΕΝΑ" ΔΕΝΤΡΟ...
+ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ "ΕΝΑ" ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ...
ΣΚΕΨΟΥ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΚΟΜΜΑΤΙ...

'manava seva, madhava seva'

MaraΜέλος
22/03/2003, 09:50:40
Καλημερα σας φιλοι μου, Angelstorm καλως ηρθες στην παρεα μας :))

ΑΤΜΑ οπως μεχρι τωρα θα εχεις καταλαβει μια απορια συνεχως μου δημιουργει 2 -3 ακομα...ανεξαντλητες ειναι η ατιμες

quote:
ΘΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ...
ΠΑΖΛ ΚΑΝΕΙΣ...ΚΙ ΕΔΩ...

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ...
ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ "ΕΝΑ" ΔΕΝΤΡΟ...
+ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ "ΕΝΑ" ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ...
ΣΚΕΨΟΥ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΚΟΜΜΑΤΙ...

Δεν υπαρχει μονο ενα μισο κομματι...αναλογα με τις εμπειριες και τα βιωματα που αποκτας το μισο αυτο κομματι μεταλλασετε - αλλαζει?? (ειμαι σε καλο δρομο?)

angelstorm

quote:
ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΜΕ?

Εγω θα ελεγα να ξεκινησεις απο τον ιδιο σου τον εαυτο. Ποσες φορες φοβασαι να παραδεχτεις το πραγματικο θελω σου, ποσες φορες εχεις φοβηθει να αντικρισεις τον πραγματικο σου εαυτο?? Για μενα προσωπικα θα μπορω να σου απαντησω πως ειναι παρα πολλες οι φορες που το εχω κανει - ακομη και προσφατα. Φαντασου λοιπον ποσο δυσκολο θα ειναι να αντικρισεις καταστασεις και αληθειες περα απο αυτο, χωρις να ξερεις την επιρροη τους πανω σου...

And I keep on wondering....

22/03/2003, 13:44:27
Καλώς Όρισες στην παρέα ANGELSTORM.
Με χαροποιεί ότι αναζητάς την αλήθεια.
Θα πρέπει βέβαια να ξέρεις πως η αλήθεια δεν κρύβεται ούτε εδώ ούτε πουθενά αλλού παρά μόνο μέσα σου, ίσως η αλήθεια να είναι η "Ιθάκη" μας, ίσως η ίδια η αλήθεια να μην πρέπει να είναι αυτοσκοπός μας ίσως το ταξίδι να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Άσχετα από το αν πλησιάζουμε την αλήθεια ή όχι αυτό που έχει τη μόνη σημασία είναι τι κερδίζουμε από την πορεία αναζήτησης.
Τι φοβόμαστε; Αν θες την ταπεινή γνώμη ενός επίδοξου συμπορευτή σου φοβόμαστε τα εξής πράγματα:

α) Τα στερεότυπα που είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να κρύβουν την αλήθεια. Πολεμόντας τα στερεότυπα ερχόμαστε σε εσωτερική μάχη που πρέπει να τη δώσουμε μόνο όταν είμαστε έτοιμοι να τα υπερβούμε, εώς τότε θα βοβόμαστε αυτή τη μάχη.

β)Την υποκειμενικότητα, η αλήθεια είναι μια μεγάλη πολύχρωμη σφαίρα, ανάλογα από την πλευρά που τη βλέπεις σου αποκαλύπτωνται διαφορετικά χρώματα η κατάκτηση της αλήθειας είναι ισορροπία πάνω σε αυτή τη σφαίρα , να τα βλέπουμε όλα από πάνω καθαρά όμως η ισορροπία πάνω σε μία σφαίρα είναι δύσκολη φοβόμαστε την ΠΤΩΣΗ.

γ)Η αλήθεια είναι βαθιά κρυμένη μέσα μας, πριν ξεκινήσουμε την αναζήτηση η ψυχή μας είναι ένα σκοτεινό δωμάτιο όσο ψαχουλεύπυμε στα σκοτεινά δεν έχουμε τύχη, όσο ρίχνουμε φως τόσο αποκαλύπτονται πράγματα που μας φοβίζουν, ενώ κατά τη γνώμη μου δε θα έπρεπε, μας φοβίζουν γιατί δεν αγαπάμε τον εαυτό μας αν τον αγαπούσαμε πραγματικά θα αγαπούσαμε και όλα όσα βρίσκονται μέσα του. Συνεπώς θεωρώ επιβεβλημένη την ανάγκη να ξεκινούμε το ταξίδι μας οπλισμένοι με θάρρος γιατί πολλές φορές είναι ευκολότερο να αγαπήσεις τον διπλανό σου παρά τον εαυτό σου.

Όσο για το μισό πορτοκάλι...για να το βρείς πρέπει να ξέρεις πρώτα το δικό σου σχήμα. και όπως λέει η ΑΤΜΑ ο νοών νοείτω.

Γνώμη μου ψάξε τον εαυτό σου πρώτα όταν τον βρείς και τον αγαπήσεις όπως είναι προετοιμάσου για την αμφισβήτηση γιατί πρέπει να ξεκινήσεις από το μηδέν. Τέλος όταν πατήσεις πάνω στη σφαίρα ετοιμάσου για το ΑΛΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ.

Δε μιλώ σαν κάποιος που βρήκε την αλήθεια - ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ - αλλά κάπως έτσι φαντάζομαι τα πράματα.

Αν θες την αλήθεια μια καλή αρχή είναι οι αριθμοί δεν κάνουν λάθος ακόμα και όταν περιγράφουν την ψυχή με μαθηματικές συναρτήσεις.
Άλλωστε τα πάντα γύρω μας είναι αρμονία και γεωμετρία ("Αεί ο Θεός ο Μέγας τα πάντα γεωμετρεί" ) το βιβλίο από το οποίο ξεκίνησα την δική μου αναζήτηση ήταν το FUZZY ENGINEERING του BART KOSKO

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

http://www.enter.net/~diogenes/portfolio/images/shadow.jpg

MaraΜέλος
23/03/2003, 10:47:25
Καλημερα σας

Archon μηπως ξερεις αν υπαρχει το βιβλιο αυτο στα ελληνικα και απο ποιες εκδοσεις ?

Ευχαριστω

And I keep on wondering....

23/03/2003, 15:29:45
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΡΑ, ΑΠ΄ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΩΣΤΟΣΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΙΤΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ:
"FUZZY LOGIC Η ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΗΜΗ", ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ZADHEN LOTFI ( ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΩΣ LOFTI ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ)

Ο ΚΟΣΚΟ ΗΤΑΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΤΦΙ, Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΑΦΩΣ ΕΠΙΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΟ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΟΡΟ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΣΑΦΕΙΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΟΡΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΪΖΕΜΠΕΡΓΚ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ.
ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΑΦΕΙΑ ΣΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΗΜΑΤΑ ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΑΝ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ. Η ΑΣΑΦΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΟΡΙΣΤΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ

ARCHON

angelstormΝέο Μέλος
23/03/2003, 17:31:22
ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΤΜΑ,
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ. ΛΕΣ ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ...

ΦΙΛΗ ΜΑΡΑ,
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ ,ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ...ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ -ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ARCHON,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ. ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ).ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΧΗΜΑΤΑ.ΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΗΜΑ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ........
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

Φιλικά!
AngelStorm.

28/03/2003, 20:25:25
ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑΒΑΛΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΣΕΝΑ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ(;) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON