ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΛΙΒΑΝΟΣ-2006 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΛΙΒΑΝΟΣ-2006 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

kostakis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/08/2006, 09:18:51
Εγώ φίλε valgraph βλέπω μία απίστευτη προπαγάνδα υπέρ της Χεζμπολαχ από τα ελληνικά δελτία ειδήσεων και αναρωτιέμαι πόσο ηλίθιοι είμαστε ώρες-ώρες....

Ειδικά στον ΑΝΤ1 (αν δεν κάνω λάθος) εδώ και δύο μέρες βλέπω ρεπορτάζ για το πόσο πουλάνε οι φωτογραφίες του Ναζράλα, πως πάνε οι πωλήσεις του CD με το τραγούδι της Χεζμπολάχ (!!! ) και νά΄σου τα βίντεο με την παρέλαση των "στρατιωτών" της Χεζμπολάχ και νά'σου το τραγουδάκι με υπότιτλους για να γνωρίσουμε και τα στοιχάκια (ο Αλλάχ είναι μαζί μας - θάνατος στα άπιστα σκυλιά και άλλα τέτοια ωραία) κλπ-κλπ.....

Edited by - KERRY KING on 10/08/2006 09:24:15

10/08/2006, 09:23:09
Την απορία για τον στρατό του Λιβάνου την έχω κι εγώ....
Να σου κάνουνε την χώρα λίμπα κι εσύ απλά να κλαψουρίζεις μπροστά στις κάμερες και να ζητάς βοήθεια από τον αραβικό κόσμο....

Θα γίνω λίγο κυνικός και θα εκφράσω την απορία μου κατά πόσο οι ματσωμένοι και μη λιβανέζοι της διασποράς (Γαλλία, Ελλάδα κλπ) θα δεχτούν να στείλουν τους γιούς τους να πολεμήσουν για την πατρίδα τους...

Κάτι μου θυμίζει αυτή η ιστορία, τι άραγε....

10/08/2006, 09:30:04
Τέλος, μου γεννήθηκε άλλη μία απορία σήμερα το πρωί....

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ???

Πού είναι ο Αρχιεπίσκοπος μας να φωνάξει για την σφαγή των αμάχων ?

Που είναι ο Πατριάρχης Ιεροσωλλήμων να καταδικάσει την σφαγή ?

Που είναι ο Πάπας να μαζέψει τους πιστούς του στην πλατεία του να προσευχηθύν για τις ψυχές των παιδιών που χάνονται κάθε μέρα ?

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΩΡΕ ?????????

Μήπως τους βάρεσε η ζέστη και είναι ασθενείς ?

Μήπώς κάνουνε μπάνια όλη μέρα και δεν βλέπουν ειδήσεις ?

Μήπως από την πολύ μασαμπούκα έχουνε πέσει σε κώμα ?

Μήπως κρατάνε δυνάμεις για τον Σεπτέμβρη που θα έχει γυρίσει ο κόσμος από τις διακοπές τους ώστε η φωνή τους να έχει ακροαματικότητα

10/08/2006, 14:49:19
Η "εκκλησία της Ελλάδος" διοργανώνει κάποιο έρανο για τους αμάχους (λες και δεν έχουν), φίλε KERRY KING.
Οχι όμως για ΟΛΟΥΣ τους αμάχους...
ΜΟΝΟΝ για τους Παλαιστινίους που είναι φτωχοί και δεν έχουν λεφτά για να πάρουν κι άλλα πυραυλάκια(*) για να σκοτώνουν τους κακούς (!) αμάχους των ΑΛΛΩΝ!
Αν αυτό δεν είναι ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ και ΕΛΕΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, είμαι όντως τρελός...

(*)Τα χιλιάδες πυραυλάκια που έχουν ήδη εκτοξεύσει, δεν τα πληρώσανε!
Ηταν το δώρο σε κάποια συσκευασία τροφίμων...
Δεν θα μπορούσαν άλλως τε ν' αγοράσουν το παραμικρό, μιάς και δεν έχουν μία και θα τους στείλουμε εμείς...

ΝΑΙ! ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣΤΕΓΟΥΣ!
Μαγκιά μααας...

Edited by - Αίολος on 10/08/2006 15:05:43

10/08/2006, 15:09:29
...και όποιος θέλει, ας πληρώσει...
valgraphΜέλος
10/08/2006, 16:21:45
Ρε γμτ. Αν όντος λένε "θάνατος στα άπιστα σκυλιά", άπιστα σκυλιά 2 μήνες πριν ήταν και όλοι οι χριστιανοί... Τώρα για να μην επεμβαίνει και ο στρατός του Λιβάνου και απλώς να είναι παρατηρητής, κάτι βρωμάει εδώ... Πιστεύω πως οι ισραηλινοί είναι "κακοί", μήπως και οι αντίπαλοι είναι "κακοί"?
Μου θυμίζει τον πόλεμο κόκα κόλας και πέπσι, που "οι οπαδοί" της καθε μιας εταιρίας τις υποστιρίζουν φανατικά, "δεν θέλω πέπσι - θέλω μόνο κόκα - πάμε σ' άλλο μαγαζί που πουλά κόκα κλπ", ενώ τα συμφέροντα είναι κοινά, ο ίδιος προμηθευτής, ο ίδιος ιδιοκτήτης... Αλλά για να τις υποστηρίξουν οι "οπαδοί", καταναλώνουν διπλάσιες ποσότητες από την μια η από την άλλη...
Εάν βρισκόνταν σε ένα νησί, ένας ισραηλινός, ένας Έλληνας και ένας λιβανέζος, και ο λιβανέζος μόνο κρατούσε όπλο, τι θα έκανε? Εάν το όπλο το κρατούσε ο ισραηλινός?
Πιστεύω ο λιβανέζος θα σκότωνε και τους δύο (άπιστοι).
Ο ισραηλινός θα σκότωνε τον λιβανέζο και θα πουλούσε προστασία στον Έλληνα η θα τον σκότωνε αν δεν είχε κάποιο συμφέρον.
Ο Έλληνας θα πετούσε το πιστόλι στη θάλασσα για να δείξει οτι είναι "μπουνταλάς" και αμέσως θα τον σκότωναν στο ξύλο οι άλλοι δύο και μετά θα σκοτώνονταν μεταξύ τους...
Κάτι τέτοιο μάλλον θα γινόνταν....
Αρχισε το μυαλό μου να μπερδεύεται. Σωστό αυτό: Mε όλη την βοήθεια που δίνουμε σε "ξένους" θα μπορούσαμε να ταϊσουμε για μήνες τους δικούς μας άπορους και φτωχούς...
Οσο για την εκκλησία της Ελλάδος, δεν πέρνει επίσημα μάλλον θέση γιατί γνωρίζει πως είναι πόλεμος ανάμεσα σε εχθρούς της χριστιανοσύνης, που αν δεν τρωγώντανε μεταξύ τους θα τρώγανε εμάς τώρα...
Το μόνο λυπηρό είναι ο θάνατος αθώων παιδιών. Είναι τραγικό αυτό. Παιδιά που όταν μεγαλώσουν, λόγω αυτών των γεγονότων θα γίνουν ίδια με τους παλαιότερους και όχι κάτι καλύτερο.

10/08/2006, 17:32:44
quote:
πως είναι πόλεμος ανάμεσα σε εχθρούς της χριστιανοσύνης, που αν δεν τρωγώντανε μεταξύ τους θα τρώγανε εμάς τώρα...
Υπομονή, έκαναν ένα διαλειματάκι για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μεταξύ τους, και μετά θ' ξανασχοληθούν με τον αφανισμό μας...
Ηθελα νά 'ξερα, δεν βλέπει κανένας την γενοκτονία των χριστιανών εκεί κάτω;

Μπρέ;

valgraphΜέλος
10/08/2006, 19:37:14
Δεν ακούστηκε τίποτε για γενοκτονία χριστιανών. Που μπορούμε να βρούμε στοιχεία γι αυτό? Μπορεί οι λιβανέζοι να τα βάλουν στο τέλος με τους χριστιανούς?

Μπρε μπρε μπρε, άξιτη, μπρε μπρε μπρε, τσακων' κι ζμων'.... <--- άσχετο.

10/08/2006, 22:09:07
quote:
Δεν ακούστηκε τίποτε για γενοκτονία χριστιανών. Που μπορούμε να βρούμε στοιχεία γι αυτό? Μπορεί οι λιβανέζοι να τα βάλουν στο τέλος με τους χριστιανούς?
Γιατί όχι;
Το ίδιο και οι Ισραηλινοί.
Δεν άκουσες τίποτα για την γενοκτονία των χριστιανών;
Νόμιζα ότι ήξερες, και γι' αυτό το είπες..."είναι πόλεμος ανάμεσα σε εχθρούς της χριστιανοσύνης," ...αυτό.
Nausika317Μέλος
10/08/2006, 22:45:05
quote:
Αρχισε το μυαλό μου να μπερδεύεται. Σωστό αυτό: Mε όλη την βοήθεια που δίνουμε σε "ξένους" θα μπορούσαμε να ταϊσουμε για μήνες τους δικούς μας άπορους και φτωχούς...

Φίλε valgraph,η διάκριση που κάνεις εδώ ανάμεσα σε ΞΕΝΟΥΣ και ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΦΤΩΧΟΥΣ, έχει μια διαφορά :οι "ΞΕΝΟΙ" είναι άνθρωποι που βρίσκονται σε έκτακτη ανάγκη, πρόσφυγες, θύματα πολέμου, και μπορεί να βρίσκονται στα πρόθυρα του θανάτου αν δεν πάρουν βοήθεια απ'έξω, ενω "ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΡΟΙ" είναι απόρρεια μακροχρόνιων κοινωνικών και κοινωνικών προβληματων και ανισοτήτων , τα οποία θα πρέπει να λυθούν συλλογικά, κι όχι με "μπαλώματα" φιλανθρωπίας, για λίγους μήνες..

Και συ, φίλε Αίολε,για πες μας για τη γενοκτονία των χριστιανών, για να ξέρουμε και μείς...