ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ανοικτός Πόλεμος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ανοικτός Πόλεμος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Madroskylo22 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
MadroskyloΝέο Μέλος
13/03/2005, 03:25:43
Ανοίγω αυτό το topic θέλοντας και μη!

Προς το παρόν όχι για να δείξω τα δόντια μου αλλά για να προειδοποιήσω ορισμένους δωδεκαθεϊστές για έναν πόλεμο που έχει ανοίξει το παπαδαριό και η αρχιεπισκοπή εναντίον τους.

1ον Να έχετε υπ' όψιν σας οτι υπάρχουν ομάδες δήθεν δωδεκαθεϊστών που κλείνουν ραντεβού στα μέλη σε κάποιο απόμερο δασάκι δήθεν για λατρευτική ιεροτελεστεία, το αποτέλεσμα είναι κάποια άτομα να εξαφανίζονται και οι οικογένειές τους να μην μπορούν να τα βρουν.
Έχω πληροφορίες οτι οι ομάδες αυτές φτιάχτηκαν πριν 1 χρόνο περίπου και χρηματοδοτούνται απο την εκλησία εντελώς ανεπίσημα και τα μέλη τους που υποδύονται τους δωδεκαθεϊστές προέρχονται απο χώρους παραεκλησιαστικών οργανώσεων όπως Σωτήρας, Τάγμα ιερολογχητών κ.λ.π.
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ.

2ον Υπάρχουν ειδικές ομάδες που συνεργάζονται με την εκλησία και η αποστολή τους είναι το jaming κυρίως τηλεοπτικών μεταδόσεων.
Για να το πω πιο απλά ηλεκτρονικός πόλεμος.
Ο σκοπός είναι να φιμώσουν έστω και για δευτερόλεπτα ορισμένα σημεία που αποτελούν πλήγματα για αυτούς.
ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΦΗΜΟΝΩΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΥΓΡΟ ΠΥΡ.

3ον Στον χώρο του Internet επειδή επικρατεί η ελεύθερη διάδοση του λόγου και της πληροφορίας έχουν συσταθεί απο την αρχιεπισκοπή "ανώνυμοι" ιστορικοί που διαδίδουν διεθνώς και στην αγγλική οτι οι αρχαίοι πρόγονοί μας ήταν αδερφές, ανώμαλοι, ανθρωποφάγοι, σατανιστές και έκαναν ανθρωποθυσίες στους θεούς.

4ον Στον χώρο των forums και ιδιέταιρα για το esoterica υπάρχουν ειδικές ομάδες "δημοσίων σχέσεων" όπως τις αναφέρει η αρχιεπισκοπή με μοναδικούς στόχους 2:
α)Να προωθούν με την επίβλεψη ειδικών τις θέσεις της εκλησίας.
β)Σε ότι αφορά κριτική ή άποψη άλλης ιδεολογίας να αποπροσανατολίζουν τις συζητήσεις, να επιτίθονται και γενικώς να προσπαθούν με κάθε τρόπο να καταστρέψουν μια συζήτηση ή την υπόσταση ενός συγγραφέα.

Πιστεύω πως όσσο καλό μισθό κι αν τους κόβουν το μόνο που θα καταφέρουν είναι μια τρύπα στο νερό.

Θα ήθελα επίσης να μερημνήσουν οι Administrators αν όχι για να διώξουν κάποιους τουλάχιστον να γίνει μια αναβάθμιση στο Java engine ώστε οι χρήστες να μπορούν να αποκόπτουν ορισμένους άλλους χρήστες απο τα topic τους, ο λόγος είναι απλός:
Κάποιοι εδώ μέσα κάνουν φανταστική δουλειά, συγκεντρώνουν ισσοροπημένα στοιχεία, έπρεπε να προστατεύεται αυτή η δουλειά εδώ και καιρό, του τύπου "Ναι θα έχω ανοικτό θέμα για να γίνει το έλα να δεις ΑΛΛΑ θα έχω και θέμα που δεν θέλω παρεμβάσεις απο εγκάθετους"
Και αφήστε στην κρίση του κάθε συγγραφέα να κρίνει ο ίδιος ποιοι του κάνουνε και ποιοί όχι για ένα σοβαρό θέμα.

Τέλος κάντε ότι είναι να κάνετε για να μην δαγκώσω κανέναν.....

ΓΡΡΡΡΡ

MadroskyloΝέο Μέλος
13/03/2005, 14:25:25

ΓΡΡΡΡΡ

wolfowitzΜέλος
13/03/2005, 14:35:13
MadroskyloΝέο Μέλος
13/03/2005, 15:06:05
Έχω διαβάσει απαντήσεις σου σε άλλα topic wolfowitz και δεν πιστεύω οτι αυτό το γλυκό πλασματάκι σε αντιπροσωπεύει, μην προσπαθείς να το οικοιοποιηθείς, άστο αλλού αυτά.....

ΓΡΡΡΡΡ

wolfowitzΜέλος
13/03/2005, 15:19:50
PhoenixGRΜέλος
13/03/2005, 15:51:22
Μπααααα,
Θα σου πρότεινα μια άλλη φωτό που σου ταιριάζει περισότερο:

Τι λες; Σ' αρέσει ο πουρές;

MadroskyloΝέο Μέλος
13/03/2005, 15:56:10
Και σου δίνω ένα άλλο όνομα που είχα κάποτε για να καταλάβεις οτι σε εμένα αυτά τα πραγμματάκια ΔΕΝ περνάνε.
Επέστρεψα δε όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί μερικοί και μερικές δεν είδα να έχουν την αξιοπρέπεια να φύγουν μιας και ο μισθός είναι αρκετά καλός για να καλύψει την αξιοπρέπειά τους.
Έτσι ξύπνησε το μαντρόσκυλο, με άλλες διαθέσεις....

ΓΡΡΡΡΡ

MadroskyloΝέο Μέλος
13/03/2005, 15:57:27
Και σου δίνω ένα άλλο όνομα που είχα κάποτε για να καταλάβεις οτι σε εμένα αυτά τα πραγμματάκια ΔΕΝ περνάνε.
Επέστρεψα δε όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί μερικοί και μερικές δεν είδα να έχουν την αξιοπρέπεια να φύγουν μιας και ο μισθός είναι αρκετά καλός για να καλύψει την αξιοπρέπειά τους.
Έτσι ξύπνησε το μαντρόσκυλο, με άλλες διαθέσεις....

ΓΡΡΡΡΡ

wolfowitzΜέλος
13/03/2005, 16:27:34

Edited by - wolfowitz on 13/03/2005 16:29:14

Edited by - wolfowitz on 13/03/2005 16:38:25

13/03/2005, 16:31:58
ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ.
ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

MadroskyloΝέο Μέλος
13/03/2005, 16:50:48
Αυτό είναι φτιαγμένο για σένα wolfowitz

http://www.csbanana.com/csb_page.banana?page=197

ΒΑΛΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ...

Καλή διασκέδαση στην αναζήτηση του εσωτερισμού σου

ΓΡΡΡΡΡ

wolfowitzΜέλος
13/03/2005, 19:48:40

τι δουλεια κανει το μαντροσκυλο ειπαμε??

MadroskyloΝέο Μέλος
13/03/2005, 20:17:39
Ω ρε γαμώτο sorry!

Δεν ήξερα οτι όταν σε καβαλούσα μας έπαιρνε η κάμερα.

Πάντως το ευχαριστήθηκες έτσι;

ΆΑΑΑ ρε καραγκιόζη!

ΓΡΡΡΡΡ

wolfowitzΜέλος
14/03/2005, 03:58:05
MadroskyloΝέο Μέλος
15/03/2005, 01:01:54
ΡΕ wolfowitz

Συγκρατήσου λιγάκι...

Τόσσο πολλύ σου αρέσει πια αυτό το δάκτυλο;
Άμα σου αρέσει τόσσο να σου πάρω ένα πλαστικό και να στο στείλω με το courier, να κάνεις την δουλειά σου βρε "αγόρι" μου.

ΓΡΡΡΡΡ

MadroskyloΝέο Μέλος
15/03/2005, 01:05:06
ΑΑΑΑ ΡΕ ΤΡΕΛΟΒΑΖΕΛΕ

Σε περίμενα εχθές αλλά δεν ήρθες...

ΓΡΡΡΡΡ

wolfowitzΜέλος
15/03/2005, 01:24:43
MadroskyloΝέο Μέλος
15/03/2005, 01:32:58
Ε τώρα το χρειάζεται ο οργανισμός σου το τραγουδάκι...

Πάμε πάλι, βάλε δυνατά τα ηχεία σου και ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!

http://www.csbanana.com/csb_page.banana?page=197

ΓΡΡΡΡΡ

wolfowitzΜέλος
15/03/2005, 02:43:47
MadroskyloΝέο Μέλος
15/03/2005, 03:51:13
Που σαι wolfowitz?!

Γύρνα λίγο πίσω σου ρε συ, άφησα ένα δωράκι στον πισινό σου!

ΓΡΡΡΡΡ