- ΠΕΡΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Σε όσους αρέσει το καθαρό Μέταλ
στυλ δεκαετίας 80 με επιρροές Χαρντ Ροκ ας ακούσουν LORDI.
Μη βλέπετε που εκ πρώτης όψεως είναι
όμορφα παιδιά ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και παραπέμπουν σε μπρουταλ φωνητικά και ντεθ ήχο.
http://www.lordi.org/main.html/
Για του λόγου το αληθές παραθέτω φωτογραφίες:

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
φίλη gretel oi Lordi ειναι μια απο τις πολύ ενδιαφέρουσες και μαλλον ανερχομενες μπάντες....έχω ακουσει 3 τραγούδια απο τον πρωτο και μοναδικο νομιζω δισκο τους. Να ακούσετε ολοι 2 κομμάτια τους απο τον δισκο τους...τα Would you love a monsterman και Blood red sandman...πραγματικά σπέρνουν!!! Παιζουν κάτι σαν το ποζεραδικο metal(glam metal)/ hard rock των 80's σε στυλ KISS, WASP και Twisted Sister. Οι σχετικοί με το χώρο θα καταλάβετε περι τινος προκειται. Προβλέπω αρκετα δυνατο μελλον για τους Lordi, οι οποίοι σιγουρα εκτος απο καλά ευκολομνημονευτα τραγούδια τραβάνε την προσοχή και με το μουρατο δρακουλιάρικο image τους!! Τσεκάρετε τους αξιζει τον κοπο κατ'εμε...
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
Το GET HEAVY 2002 όπου βρίσκεται και το "would you love a monsterman"
To THE MONSTERICAN DREAM - 2004 όπου βρίσκεται το "Blood Red Sandman"
Νομίζω ότι θα αρέσουν σε ένα πλατύ κοινό, όποια κατηγορία μέταλ και να ακούει γιατί δεν είναι "δύσκολος" ο ήχος τους.
Ανερχόμενοι λοιπόν και ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΩΣ ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ????
ΣΤΟ ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ
ΌΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΙΕΡΙΔΗ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Edited by - gretel on 06/02/2006 13:33:46
Φίλε μου Agnostic, όχι!
Δεν κάνεις λάθος στην κρίση σου καθώς ούτε εγώ νομίζω οτι θα μου αρέσουν οι Helloween, δεν έχω τόσο μεγάλη σχέση με το metal και μάλιστα με το power metal...
Όσον αφορά τους Dreadful Shadows, το τραγούδι που κατέβασες λέγεται "Chains" (λογικά).
Αυτός είναι ο τίτλος του τραγουδιού.
Αν θέλεις να τους ψάξεις πάντως θα στους συνέστηνα κι αν θέλεις μπορώ να σου πώ την δισκογραφία τους.
Πάντως, αν βρείς το album τους "Beyond the maze" (1998) νομίζω πως θα έχεις βρεί την καλύτερη τους δουλειά...

In anticipation of my resurrection...