ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγαπημένα videogames - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Αγαπημένα videogames - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

elo31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/10/2007, 21:57:44
PRETADOR αφού σου αρέσουν - όπως είδα - τα παιχνίδια με τα αυτοκίνητα, ίσως να έχεις παίξει το crazy taxi!

Μίκρο παιχνιδάκι, αλλά αρκετά διασκεδαστικό αν θες να χαλαρώσεις για καμία ωρίτσα. Διαλέγεις ποιος οδηγός ταξί είσαι και μετά κυκλοφορείς με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε μία πόλη, προσπαθώντας να βρεις πελάτη να τον πας στον προορισμό του. Όλα επιτρέπονται: Να τσακίσεις διερχόμενα παγωτατζίδικα, να σπιντάρεις υποβρυχίως, να εκτοξευθείς σε ταράτσα - φτάνει να μην έχει κάγκελα και να μπορέσεις να εκτοξευθείς και πάλι στο δρόμο, να πας στην αντίθετη κατεύθυνση, να τρακάρεις με πούλμαν (αυτό δυστυχώς καθυστερεί το ταξί οπότε δεν το συνιστώ).
Ο στόχος είναι να πάει ο πελάτης γρήγορα εκεί που θέλει. Αλλιώς θυμώνει και δεν σε πληρώνει.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ!

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

26/10/2007, 23:05:07
Και αφού είπα για το "Silent hill", ας δούμε λίγο και το "Resident evil" παιχνίδι της ίδιας εποχής και αυτό με πολλές συνέχειες. Το αγαπημένο μου της σειράς το Νο 3 - Nemesis, που γυρίστηκε και σε ταινία.
Το στόρυ ξεκινά...
Η Jill Valentine επιβίωσε από τον καταστροφικό ιό, παραιτείται από την S.T.A.R.S. και ετοιμάζεται να φύγει από την Raccoon City, αλλά η πόλη είναι μέσα στην καταστροφή μετά από το ξέσπασμα ενός νέου χειρότερου ιού.Η Jill βρίσκεται σύντομα παγιδευμένη από τις ορδές των Ζόμπι, και έρχεται αντιμέτωπη με τον Nemesis το κυρίαρχο zombie...

Wolf
26/10/2007, 23:42:54
Της ίδιας εταιρείας (Capcom) με το Resident evil και το Dino crisis.Εδώ έχουν αντικαταστήσει τα αργοκίνητα zombie με ευκίνητους δεινόσαυρους,
ο μεγάλος αντίπαλος της ομάδας των ηρώων μας (Regina,Gail,Rick,Cooper,Tom,Dr. Edward Kirk ) ένας τυραννόσαυρος.Στο παιχνίδι αυτό νιώθει κανείς απέραντη μοναξιά και φόβο καθώς δεν ξέρει τι θα του πεταχτεί απότομα μπροστά του, εκεί που νομίζεις ότι θα βρεθείς μπροστά στα τέρατα επικρατεί ηρεμία και όταν πας με σιγουριά ότι όλα είναι καλά τότε γεμίζει ο τόπος από δαύτα....

Wolf
27/10/2007, 11:36:26
Αμαλία εμένα δεν μου αρέσουν τα ραλακια τα βαριέμαι αλλα το
Crazy taxy έχει φοβερή πλακά είχα κολλήσει μια εποχή με αυτό
Τέτοιου είδους παιχνίδια μου αρέσουν υπάρχουν και στο pc το king of the road
Και το hard truck οπού είσαι νταλικιερης και πρέπει να πας το εμπόρευμα
Στην ώρα του έχει πλακά.
απ τα πρώτα παιχνίδια του είδους ήταν στο psx το courier crisis οπού έπρεπε
Να παραδίδεις τα πακέτα στην ώρα τους είχε πλακιτσα και αυτό.
Κεραυνός τα resident evil τα έχω τερματίσει όλα είναι απ τα αγαπημένα μου
Αλλα χαλάσανε το επίπεδο δυσκολίας έχει γίνει πολύ εύκολο το καλύτερο
Ήταν το πρώτο ηταν και δύσκολο έπρεπε να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει
Τα dino crisis είναι ολόιδιο στυλ αλλα με δεινοσαύρους δεν με συγκινησαν ίσως
Γιατι είμαι θριλακιας αμα δεν έχει τέρατα η κανένα φάντασμα δεν κάθομαι να
Παίξω το alone in the dark είναι καλό έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα.
Αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι ότι δεν έχει γράψει κανείς για το pro
Το ποδοσφαιρακι εχει κυκλοφορήσει και το καινούργιο το pes 2008 και έχει
Πάρει και τα δικαιώματα παναθηναϊκού ολυμπιακού έχοντας τους παίκτες
Κανονικά φυσικά κάνει τρελές πωλήσεις όπως πάντα βεβαία το pro είναι
Νούμερο ένα .

27/10/2007, 15:18:37
Όλοι ξέρουμε την ταινία και το μυθιστόρημα "Κώδικας Da Vivci ". Η ταινία αυτή έγινε πηγή έμπνευσης για να δημιουργηθούν 2 πολύ ωραία video games.
Το πρώτο ομότιτλο της ταινίας ένα action adventure (το πήρα αλλά ακόμα λόγω περιορισμένου χρόνου δεν αξιώθηκα να το παίξω), και το δεύτερο ένα καθαρόαιμο adventure το: "The Secrets of Da Vinci". Αυτό το παιχνίδι του 2006 το λάτρεψα(γιατί άραγε; )με απορρόφησε, μυστήριο, γρίφοι καταπληκτικοί, σχέδια του Leonardo, και η ιπτάμενη μηχανή του σε λειτουργία το μέσον για την διαφυγή μας στο τέλος του παιχνιδιού

Λίγα λόγια για το θέμα του παιχνιδιού: "Paris, 1522. Valdo, an ambitious young apprentice working for Leonardo Da Vinci's disciple, Francesco Melzi, is least happy when the scholar suddenly dismisses him. However, shortly afterwards, he receives a letter from a mysterious patron, asking him to locate one of the great master's missing codices. To gain access to Da Vinci's last residence, the Manoir du Cloux near Ambroise, Valdo tells its new inhabitant, a courtesan by the name of Babou de la Bourdaisiere, that he is Francesco Melzi's apprentice and that he wishes to examine the inventions that still remain on the estate. Under this cover, he starts to scour the estate: Babou's bedroom, Leonardo's workshop, the grounds, and dovecot, leaving no stone unturned. In the course of his investigations, he encounters a wide array of intriguing characters: Saturnin, a suspicious looking guardian, as well as the King of France himself. To complete his mission, he has to solve a series of enigmas set by the great master himself if Da Vinci's inventions are to function again. On the trail of the genius, Valdo is no more aware of the secrets he is about to unveil as the danger lurking in store for him."

Σταματάω εδώ, γιατί το παράκανα! Ετσι όπως πάω θα βάλω όλο το παιχνίδι σε εικόνες. Είναι τόσος καιρός που το έπαιξα και ακόμα η μαγεία του με επηρεάζει!

Wolf

Edited by - keraynos on 27/10/2007 15:27:28

27/10/2007, 16:39:04
quote:

PRETADOR αφού σου αρέσουν - όπως είδα - τα παιχνίδια με τα αυτοκίνητα, ίσως να έχεις παίξει το crazy taxi!

Μίκρο παιχνιδάκι, αλλά αρκετά διασκεδαστικό αν θες να χαλαρώσεις για καμία ωρίτσα. Διαλέγεις ποιος οδηγός ταξί είσαι και μετά κυκλοφορείς με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε μία πόλη, προσπαθώντας να βρεις πελάτη να τον πας στον προορισμό του. Όλα επιτρέπονται: Να τσακίσεις διερχόμενα παγωτατζίδικα, να σπιντάρεις υποβρυχίως, να εκτοξευθείς σε ταράτσα - φτάνει να μην έχει κάγκελα και να μπορέσεις να εκτοξευθείς και πάλι στο δρόμο, να πας στην αντίθετη κατεύθυνση, να τρακάρεις με πούλμαν (αυτό δυστυχώς καθυστερεί το ταξί οπότε δεν το συνιστώ).
Ο στόχος είναι να πάει ο πελάτης γρήγορα εκεί που θέλει. Αλλιώς θυμώνει και δεν σε πληρώνει.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ!

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

Δεν το εχω παιξει γιατι ποτε δεν το ειχα συμπαθησει...

Προτιμω στο κλασικο Arcade-Racing τυπου NFS... και τιποτα αλλο δεν μ' εχει συγκινησει... Αντε βαρια βαρια και το Test Drive Unlimited:

27/10/2007, 16:43:54
quote:

Αμαλία εμένα δεν μου αρέσουν τα ραλακια τα βαριέμαι αλλα το
Crazy taxy έχει φοβερή πλακά είχα κολλήσει μια εποχή με αυτό
Τέτοιου είδους παιχνίδια μου αρέσουν υπάρχουν και στο pc το king of the road
Και το hard truck οπού είσαι νταλικιερης και πρέπει να πας το εμπόρευμα
Στην ώρα του έχει πλακά.
απ τα πρώτα παιχνίδια του είδους ήταν στο psx το courier crisis οπού έπρεπε
Να παραδίδεις τα πακέτα στην ώρα τους είχε πλακιτσα και αυτό.

Δοκιμασε το 18 Wheels of Steel Haulin... και θα δεις "αλλες" φασεις με φορτηγα...

Εχεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ χαρτη των Η.Π.Α. να διανυσεις, με ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ χιλιομετρικες αποστασεις, αναμεσα στις πολεις-πρωτευουσες των πολιτειων.. και μαλιστα, πρεπει να προσεχεις στον δρομο απο φυσικα και τεχνικα εμποδια, καθως επισης και το ρεζερβουαρ!!!!

27/10/2007, 18:21:53
quote:
Δοκιμασε το 18 Wheels of Steel Haulin... και θα δεις "αλλες" φασεις με φορτηγα...

Ναι το ξερώ το παιχνίδι καλο είναι .
Predator μια και σου αρέσουν τα ραλακια αυτή την εβδομάδα προς
Το τέλος αναμένεται το καινούργιο NFS .
keraynos για το The Secrets of Da Vincι Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και στους περισσοτέρους τους αρέσει πιο πολύ
Από το Κώδικας Da Vivci.

28/10/2007, 16:20:54
quote:

Predator μια και σου αρέσουν τα ραλακια αυτή την εβδομάδα προς
Το τέλος αναμένεται το καινούργιο NFS .
keraynos για το The Secrets of Da Vincι Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και στους περισσοτέρους τους αρέσει πιο πολύ
Από το Κώδικας Da Vivci.

To εχω ηδη το παιχνιδι και ειναι φανταστικο... πολυ καλυτερο του NFS CARBON

28/10/2007, 18:50:39
Από παιχνίδια με rally αγαπημένα μου είναι οι σειρές "Colin Mcrae Rally" και "Gran Turismo", επίσης μου άρεσε πολύ ένα rally με jeep το "4x4 evo 2",αυτό πιο πολύ για συναισθηματικούς λόγους, ότι δεν μπορώ να κάνω στην πραγματικότητα, καθώς σέβομαι τους συνεπιβάτες μου, τον εαυτό μου και τους άλλους οδηγούς, το κάνω μέσα σε αυτό το παιχνίδι, αφού στο συγκεκριμένο υπάρχει και το αμαξάκι μου και κάνω τα τρελά μου με αυτό, και χωρίς κίνδυνο .

Colin Mcrae Rally

Gran Turismo

4x4 evo 2

Wolf
29/10/2007, 11:30:33
Το Colin McRae, καλη σειρα... ΑΛΛΑ ο "κυριολεκτικα" τελευταιος τιτλος, το DIRT ηταν μια αποτυχια (δυστυχως) για τον Colin...

το 2005 ηταν αξιολογο...

Το Grand Turismo προσπαθει να κερδισει την δοξα του NFS αλλα δεν το φτανει...ουτε καν το Test Drive!!! Aπο οτι θυμαμαι δεν υπαρχει καν εκδοση για PC!!!!

Λοιπον, ας περασω στο/στα αγαπημενο/α RTS (Real Time Strategy):

TO KΛΑΣΙΚΟΤΕΡΟ, ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... αφου το επαιξαν τουλαχιστο 50.000.000 ανθρωποι σε ολο τον κοσμο, και ακομα το παιζουν δηλαδη..

Το Command & Conquer: RED ALERT 2...