- Π Υ Ρ Α Μ Ι Δ Ε Σ ! ! ! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Kαλημέρα..Eμένα μ' αρέσει η μοναξιά...Eχω ανάγκη να μένω μόνη μου αρκετά συχνά...
Aκόμα κ αν δεν είναι επιλογή μου...
Tην απολαμβάνω!
filh VALNTA kai gw 8a simφονισω μαζι σου στο 8εμα οτι γουσταρω και γω πολλες φορες να μαι μονος! ομως.. αυτο λεγετε μοναχικοτιτα!! ΑΛΛΟ ΛΙΠΟΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΙΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΑΚΣΙΑ ..τιν μοναξια λιπον δεν τιν αντεχω οχι πιστεψε με με τπτ!!!!!
Communicating at an unknown rate...
todoR
Edited by - 8odwris on 02/10/2003 21:53:20
Πάντα έχεις ανάγκη κάποιον/α!
Πάντα θες ένα τρυφερό χάδι! (αφή)
Πάντα θες έναν καλοσυνάτο λόγο! (ακοή)
Πάντα θες να δείς ένα γλυκό πρόσωπο! (όραση)
Πάντα θες να ακούσεις μια χαριτωμένη φωνή! (ακοή)
Πάντα θες να μυρίσεις ένα όμορφο άρωμα! (όσφρηση)
Πάντα θες να γευτείς ένα μελιστάλαχτο φιλι! (γεύση)
Εγώ έτσι νιώθω και είναι λογικό γιατί ο άνθρωπος θέλει να ικανοποιήσει όλες τις αισθήσεις του...μόνος δεν μπορεί να το κάνει!
Δεν είναι ανθρώπινο αυτό! Δεν έχετε αισθήσεις εσείς?
Μήπως είμαι ο μόνος ρομαντικός στην παρέα?
Να είστε καλά.

Είδα πως σήμερα θίξατε το θέμα Μοναξιά και διάβασα τις απόψεις όλων των φίλων.
Πρέπει να πω βέβαια ότι τελικά υπάρχει αρκετός κόσμος που την βρίσκει να είναι μόνος για να σκεφτεί, να χαλαρώσει, να τα βρεί με τον εαυτό του κτλ.
Προσωπικά πιστεύω ότι η μοναξιά δεν επιβάλλεται αλλά είναι καθαρή επιλογή μας. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως μπορεί κάποιος άνθρωπος ή κάποια κατάσταση να επιβάλει την μοναξιά ενώ όλα είναι θέμα επιλογής.
Πολύ σωστά διάβασα ότι μπορεί να βρίσκεται κάποιος ανάμεσα σε πολύ κόσμο αλλά και πάλι να νιώθει μοναξιά. Έλλειψη επικοινωνίας λέει. Το έχω βιώσει κι εγώ βέβαια. Αλλά και πάλι, δική μας επιλογή δεν είναι αν θα επικοινωνήσουμε;
Τέλος πάντων, για να μην μακρυγορώ αν και πολλά μπορούν να λεχθούν πάνω σε αυτό το θέμα, δεν πιστεύω πως υπάρχει μοναξιά. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο 8odwris που έκανε την διαφοροποίηση μεταξύ μοναξιάς και μοναχικότητας. Μοναχικότητα ναι, μοναξιά ανύπαρκτη..για μένα τουλάχιστον.
Να στε όλοι καλά
.:So listen to your soul
the way to reach your goal
is written deep inside
just trust your inner guide:.
Ωραία και τα φιλιά (βρε, τι σας έχει πιάσει) κι οι μυρωδιές και τα χάδια, αλλά όπως λέει κι η Kapodistria, την ΑΝΟΙΞΗ μπορείς να τη βιώνεις μόνος κι ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΣ, κι αυτό είναι το μεγαλείο...
filh VALNTA kai gw 8a simφονισω μαζι σου στο 8εμα οτι γουσταρω και γω πολλες φορες να μαι μονος! ομως.. αυτο λεγετε μοναχικοτιτα!! ΑΛΛΟ ΛΙΠΟΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΙΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΑΚΣΙΑ ..τιν μοναξια λιπον δεν τιν αντεχω οχι πιστεψε με με τπτ!!!!!