- αστρικος εαυτος - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
σε μας που δεν ξερουμε για τι μιλας?
Το συγκεκριμένο θέμα είναι το:
ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση
Επίσης όμως φίλε xrygos μπορείς να διαβάσεις πολύ περισσότερες πληροφορίες, απόψεις και εμπειρίες στα άλλα 2 ομώνυμα θέματα(1ο και 2ο μέρος), που θα τα βρεις εάν κάνεις μία μικρή έρευνα στις σελίδες της κατηγορίας:
.-= Η ΨΥΧΗ =-.
Καλή ανάγνωση! ![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
Αρχηγέ προσπαθώ να μπω στο πετσί του ρόλου αλλά έχω ενα προβληματάκι.
Λείπει και ο Dying incubus μήπως και το ξέρει.
Εδώ είμαι, βρέ!
Περιμένω ανάθεση ρόλου! ![]()
quote:
ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ...ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΥΚΑΡΩ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ.
ΚΟΡΟΙΔΑ.
Εκτός κι αν το λέμε αυτό για ξεκάρφωμα κι έχουμε άλλο στόχο στην πραγματικότητα! ![]()
![]()

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
ΥΓ: και να μη με "θυμηθείς" το ίδιο μου κάνει...![]()
~./~./~./~./~./~./~./~./~./~./~./~./~./~./~./~./~./~
Φίλατε crucifire το θέμα αφορά τις ληστείες... χμμμ... είπα να βάλω στο κλίμα τη παρέα... μη φοβάσαι δεν θα τους σκοτώσω μετά... ![]()
![]()
![]()
Αγαπητέ pixeldream διάβασες το μυαλό μου...![]()
![]()
Καλή μου nst άναψε το κεράκι που ζήτησε ο rizitis και θα είμαστε καλά... για καλό και για κακό άναψε μια λαμπάδα στο μπόι του
Deghar και του γάτου του...![]()
![]()
![]()
![]()
Να τος και ο Dying_Incubus...
...εκτός...![]()
![]()
.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
αλλα αποφασησε που και ποτε...
προτεινω προτωχρονια... θα εχουν μαζευτει εκει ολοι οι πλουσιοι, και την ωρα που θα αλλαζει ο χρονος ολοι θα κοιτανε σα χαμενοι τις γιγαντο-οθονες που θα εχουν στηθει...![]()
κι εμεις τοτε... πιανουμε δουλεια ![]()
νομιζω οτι θα εχουμε αρκετο χρονο προετοιμασιας μεχρι τοτε... και την επομενη πρωτοχρονια θα την περασουμε στην χαβαη...!
και καθομουν εγω σαν ***** και σκεφτομουν,τι μαγαζακι υπαρχει στην παρνηθα,τι μαγαζακι υπαρχει....σκεφτηκα μηπως ειναι κανενα υπογειο αντρο εσωτερισμου και φιλοσοφιας αλλα μετα ξανασκεφτηκα οτι δεν μπορει να ειχε πολυ χρημα.τελος παντων.το καζινο εχουμε στο μυαλο μας.
σας συμβουλευω να το ξεχασετε.δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερουμε να ληστεψουμε καζινο.μας μας τσακωσουν 100100 σιγουρα.
εχω κανει κατι παρομοιο παλαιοτερα και παρα τριχα την γλιτωσαμε...
σοβαρα τωρα.οσο οργανωμενοι και αν ειμαστε δεν μπορεις να ληστεψεις καζινο.ας αρχισουμε με κατι απλο ρε παιδια,πως μπηκατε με την μια στα βαθια.
εγω λεω,να βρεθουμε μια μερα ολοι μαζι,να γνωριστουμε ομορφα και καλα και να ληστεψουμε κανα παδακι η καμια γρια.
να δουμε το ποσο αντεχει ο καθενας,που ειναι καλυτερος ο καθενας.ολα αυτα.
δεν ξερω mantis αλλα η ιδεα για το καζινο μου φαινεται υπερβολικη.θα χρειαστεις πολυ καλο σχεδιο για να εχεις την συνεργασια μου.αν δεν το εχεις,sorry δεν το ρισκαρω τοσο πολυ,αν απο την αλλη εχεις κατι πραγματικα εξυπνο,ριχτο και βλεπουμε

santaclaws is coming tonight
γάτος σου λέει μετά... βλέπω deghar πως δυσκολεύτηκες να καταλάβεις ακόμα και το "αντικείμενο" προς "αλάφρωμα".... και περιμένεις να σ'αφήσει κανείς μετά να φυλάξεις έστω και τσίλιες....? ![]()
τς τς τς.... που οδεύει αυτός ο κόσμος? που οδεύει η νεολαία μας αγαπητοί?????
τελειώνετε με την "δουλειά" γιατί λέω να τον καταστρέψω μετά μήπως και πάρει τα πάνω του την επόμενη φορά....
Galadriel
Υ.Γ. αγαπητέ pixeldream ήξερα πως δεν θα με απογοητεύσεις.... φοβάμαι όμως πως με το σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου θα απογοητευτείς ο ίδιος....ξεχνάς συνεχώς πως η επιτυχία βρίσκεται στην ομαδική δουλειά και όχι στο ατομικό καπετανάτο... που θα πάει όμως... στην τρίτη - τέταρτη φορά θα το εμπεδώσεις... ![]()

in God we trust
ασε που ετσι διμιουργητε μια μεμονομενη κατασταση και η ιστορια επαναλαμβανεται.
βαρετο ειναι.

santaclaws is coming tonight
quote:
δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερουμε να ληστεψουμε καζινο.μας μας τσακωσουν 100100 σιγουρα.
Ναι βέβαια, με τα άλλα θα την γλυτώσουμε σίγουρα.
Πάω για τα κεριά που λέει η Mantis.
Αν καταφέρω και φτίαξω ομίχλη με τους καπνούς όλο και κάποιος θα την κοπανήσει.
Το επόμενο που σκέφτομαι είναι να το κάνουμε θρίλερ και να εμφανιστεί το γατί μέσα στον καπνό με φτερά, δεν μπορεί θα εντυπωσιάσει και θα έχουμε αντιπερισπασμό.
Τι λες Deghar ?
quote:
ασε που ετσι διμιουργητε μια μεμονομενη κατασταση και η ιστορια επαναλαμβανεται.
βαρετο ειναι.
δωωωσε! the waltz goes on!
quote:
Αν καταφέρω και φτίαξω ομίχλη με τους καπνούς όλο και κάποιος θα την κοπανήσει.
να! τωρα! τωρα, γ***το κερατο μου επρεπε να ειχα ενα emoticon που να πυροβολαει το κεφαλι του!!! που θα βρω ενα τετοιοοοοο!
ξερεις nst μου, για καπνο υπαρχει και ο ξηρος παγος! και εχεις και λιγοτερες πιθανοτητες να σε περασουν για σατανηστρια... εκτος κι αν ηταν υπονοουμενο, οποτε... μακρια αυτα [καλα τα λεω ντεγκαρ;]
τελικα θα μας πει κανεις αν ειναι το καζινο!!;;
quote:
το "αντικείμενο" προς "αλάφρωμα"
δηλαδη αν το πεις κανονικα θα παθεις τιποτα;!
quote:
δεν μπορεί θα εντυπωσιάσει
σιγα μην εντυπωσιασει... αλλωστε για να πεταξει αυτο το τερας θελει ανεμοπτερο, οχι φτερα!!!
quote:
δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερουμε να ληστεψουμε καζινο. θα μας τσακωσουν 100% σιγουρα.
1.says who?
2. αυτο ηταν δηλαδη το προβλημα...![]()
δε σοβαρευομαστε λιγο λεω 'γω;!
πες ρε ντεγκαρ, γιατι ολο εγω παω να σου σωσω το τοπικ [μη γινει "μονοζυγο πορτας"], κι ολο εγω φαινομαι κακος!!!!
και....
Edited by - crucifire on 11/09/2005 14:38:02
Ενα emotion σάν αυτό που θές εχει στο θέμα εσωτερικά του εσωτέρικα.
quote:
ξερεις nst μου, για καπνο υπαρχει και ο ξηρος παγος! και εχεις και λιγοτερες πιθανοτητες να σε περασουν για σατανηστρια... εκτος κι αν ηταν υπονοουμενο, οποτε... μακρια αυτα [καλα τα λεω ντεγκαρ;]
Τώρα αυτό πως να το πάρω? Καλά που είσαι πιτσιρικάς και δεν μπορώ να σου θυμώσω.
Οταν το έγραφα είχα στο μυαλό μου ενα μπαράκι που είχα πάει κάποτε στη Μύκονο [εκλεισε τώρα] οπου έκαναν Drug show και εβγαινε σ'ενα μπαλκόνι ένας τύπος με φτερά ανάμεσα απο κάτι ροζ καπνούς.
Ολοι είχαν μείνει άναυδοι.
![]()
quote:
αυτο ηταν δηλαδη το προβλημα...
ε! δεν είναι? Μας φαντάζεσαι όλους μαζί σε ένα κελί, τι συζητήσεις θα κάνουμε...
Και έχει και μεγάλες κατσαρίδες...
quote:
galadriel
quote:
ξεχνάς συνεχώς πως η επιτυχία βρίσκεται στην ομαδική δουλειά και όχι στο ατομικό καπετανάτο
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙαμα θες σωστη δουλεια....καν'τη μονο σου!!!
άρα είμαστε τουλάχιστον εντός θέματος.....
και πέραν της πλάκας, αφού αυτή έκανε τον κύκλο της, επιστρέψαμε στο αρχικό θέμα με απόψεις...
Galadriel

in God we trust
quote:
galadriel,ταυπονοουμενα που ειναι τυροψωμο στο εσωτερικα εγω δεν τα καταλαβαινω.σορρυ ετσι γεννηθηκα,αλλα βαριεμαι να καθομαι να σκεφτομαι..."τι να εννοει αραγε??..."
βαρετο ειναι.
έλα όμως που δεν υπήρχαν υπονοούμενα... στο αναλύω και στο σχετικό μαιλ που μου έστειλες....
αυτό που είναι αφάνταστα βαρετό είναι να βλέπει κανείς μονίμως υπονοούμενα εκεί που δεν υπάρχουν....
Galadriel
Y.Γ. θα συνεχίσουμε πάνω στο θέμα ή θα ψάχνεις ακόμα?

in God we trust
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
το "αντικείμενο" προς "αλάφρωμα"
--------------------------------------------------------------------------------
δηλαδη αν το πεις κανονικα θα παθεις τιποτα;!
όχι, δεν θα πάθω τίποτα αλλά δεν θα έχει και πλάκα ![]()
και επιτέλους ! φαντάστηκε κανείς πως συζητάμε σοβαρά για κάτι παράνομο? και μάλιστα δημόσια?
Ελεος!
Galadriel

in God we trust
quote:
και επιτέλους ! φαντάστηκε κανείς πως συζητάμε σοβαρά για κάτι παράνομο? και μάλιστα δημόσια?
Ελα ντε!!!
Αν και ιδιωτικά να συζητάγαμε με αυτά που λέμε η επιτυχία θα ήταν σίγουρη.
Ασε την σύνθεση...