ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- αστρικος εαυτος - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- αστρικος εαυτος - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

xrygos39 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Deghar AdharkΜέλος
11/09/2005, 19:40:18
καλα,εσεις μπορει να λετε οτι θελετε.εγω την ληστεια θα την κανω.
ποιος ειπε οτι συζηταμε δημοσια.ξερετε.....εδω μεσα θα βρεις τους καλυτερους ληστες.

santaclaws is coming tonight
12/09/2005, 11:28:14
quote:
εδω μεσα θα βρεις τους καλυτερους ληστες.

Ληστές ψυχών!!!

Εχεις δίκιο

12/09/2005, 14:56:34
ε, λοιπόν αυτό στα χρονικά πρώτη φορά το έχω δει....

εδώ ανοίγει κάποιος ένα θέμα και κάνει αμάν να το κρατήσει στην αρχική του πορεία και στην συγκεκριμένη περίπτωση έρχεται ο ίδιος ο δημιουργός του και το στέλνει για βρούβες...

και όχι μόνο αυτό... γίνεται πλάκα, χάνουμε το μπαλάκι
μιλάμε σοβαρά, ξαναχάνουμε το μπαλάκι

εδώ μπαλάκι... εκεί μπαλάκι που είναι το μπαλάκι????

Galadriel

in God we trust

12/09/2005, 23:41:29
quote:
αυτό πως να το πάρω? Καλά που είσαι πιτσιρικάς και δεν μπορώ να σου θυμώσω.

μην το παρεις στραβα... αλλα ακριβως επειδη ειμαι πιτσιρικας, δεν εννοειται να ξερω περισοτερα περι... καπνων!

quote:
...στη Μύκονο

no comments... το quote μιλαει απο μονο του!!! σοβαρο νησι!!! σορρυ κιολλας αλλα τι βρισκει εκει ο κοσμος και τρεχουν ολοι εκει... αδειο εχω ακουσει οτι ειναι ωραιο... αλλα στις ειδησεις βλεπω "σοοοδομα και γομοραααα"!!!

quote:
όχι, δεν θα πάθω τίποτα αλλά δεν θα έχει και πλάκα

και επιτέλους ! φαντάστηκε κανείς πως συζητάμε σοβαρά για κάτι παράνομο? και μάλιστα δημόσια?

οπως ειπε και ο ντεγκαρ, εδω προσπαθουμε να κανονισουμε μια δουλεια... οποιος νομιζει οτι δεν ειναι αρκετα υπευθυνος, ας φυγει τωρα... και ας αφησει το ντεγκαρ να κανει σωστη δουλεια μονος του!!!

εγω θελω να πανε να σηκωσουν το καζινο και μετα να κατηγφορηθουμε εμεις!!!

επι του θεματος λοιπον... σκεφτομουν οτι πολλες φορες μπορει αυτος που προσελαβες [και μπορει να μην του εχεις και πολυ εμπιστοσυνη...] να κανει δουλεια καλυτερη απο 'σενα τελικα... ξεφτιλα ομως!

12/09/2005, 23:43:07
quote:
εδώ μπαλάκι... εκεί μπαλάκι που είναι το μπαλάκι????

απ! σε 'πιασα... ποιον πας να δουλεψεις;
σε ειδα που το πεταξες κρυφα κατω απ' το τραπεζι... απο ποιον πας να τα φας παλι galadriel;;;!!!

13/09/2005, 04:18:22
...μάλιστα... τελικά το χιούμορ είναι ένα πολύ παρεξηγημένο παιδί...

...όπως λέει και ο κύριος του θέματος... αμα θες σωστη δουλεια....καν'τη μονο σου!!!

...μόνο μην το παρακάνεις Deghar...

.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως

Deghar AdharkΜέλος
13/09/2005, 07:19:03
μμμμ,το χιουμορ ειναι διαφανο.δεν ξερεις παντα αν ειναι χιουμορ.
τελος παντων,αυτα δεν εχουν τοση σημασια τωρα.
εγω την ληστεια θα την κανω.υπολογιζω κατα τα χριστουγεννα ομως ισως και λιγο αργοτερα.δεν ξερω ακομα πολλα πραγματα για το καζινο,αλλα μια φορα που θα παω....θα τους τα παρω!{θα προσπαθησω}
παντως θα σας κραταω ενημερους αν θελετε,μεσω αυτου του τοπικ.
οποιος θελει να ακολουθησει,ειναι ελευθερος αλλα πρεπει να ξερει,οτι ο αρχηγος ειμαι εγω.
και αυτο δεν ειναι καθολου ευκολο,και ουτε ευχαριστο παντα.αλλα πρεπει αφου ειμαι και ο διμιουργος του τοπικ....

santaclaws is coming tonight
13/09/2005, 09:46:20
quote:

οποιος θελει να ακολουθησει,ειναι ελευθερος αλλα πρεπει να ξερει,οτι ο αρχηγος ειμαι εγω.
και αυτο δεν ειναι καθολου ευκολο,και ουτε ευχαριστο παντα.αλλα πρεπει αφου ειμαι και ο διμιουργος του τοπικ....[/i]

΄Εχω τάσεις αρχηγίας, ας είναι... Θα παραμείνω πλάι στον αρχηγό δυνατότερη από ποτέ. Κι αν διαφωνήσουμε δεν πειράζει, είπαμε, μόνο οι ελεύθεροι άνθρωποι διαφωνούν.
΄Οταν η θάλασσα είναι ήσυχη, ο καθένας μπορεί και είναι σε θέση να κυβερνήσει...
Στις φουρτούνες ποιός θα πάρει τα ηνία, ή το τιμόνι λεβέντες μου;

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φως αναβλύζεις,και με στηρίζεις,μη με σαστίζεις
μεθώ στη θεική σου γαλήνη,το ίσως είναι μιά φυγή,μην μου ξεφεύγεις λοιπόν γιατί είναι άδικο.Αντίκρυσέ με.Το θέλω είναι μιά αρχή.Εσύ μιλάς γιά το παρόν,κι εγώ γιά αύριο.

13/09/2005, 12:58:04
Ας σταθούμε λοιπόν σε στάση προσοχής εις ένδειξη σεβασμού στόν αρχηγό.

Deghar πιάστηκα, μου επιτρέπεις να κάνω ανάπαυση?

quote:
no comments... το quote μιλαει απο μονο του!!! σοβαρο νησι!!! σορρυ κιολλας αλλα τι βρισκει εκει ο κοσμος και τρεχουν ολοι εκει... αδειο εχω ακουσει οτι ειναι ωραιο... αλλα στις ειδησεις βλεπω "σοοοδομα και γομοραααα"!!!

Ποιός σου είπε οτι μου αρέσουν τα σοβαρά?
Πάντως όταν θα πάμε μαζί διακοπές θα αφήσω εσένα να διαλέξεις την περιοχή, και τα έξοδα δικά μου.
Α!!και μην παρασύρεσαι απο τις ειδήσεις...

13/09/2005, 15:36:15
quote:

και οποιος φιλος μου εχει παει εκει το ιδιο λεει... απο την ωρα που κατεβαινεις στο νησι μεχρι να φυγεις, μονο λε**ιες και π****ηδες βλεπεις... περπατας με τον κ**ο στον τοιχο μη στον πιασουν... αντε το διαλυσαμε το τοπικ!

αρχηγε, να εισαι σιγουρος πως με την πρωτη ευκαιρια θα σου φυτεψω σφαιρα στο κεφαλι.... εκτος αν μοιραζεσαι 90/10... αντε 80/20 γιατι ειμαι και γεναιοδωρος!!!

αυτο που το βαζετε; πως στο καλο αποφασιζουν τα μεριδια η συμμοριες και οι ομαδες;;;

13/09/2005, 15:40:17
quote:

και οποιος φιλος μου εχει παει εκει το ιδιο λεει... απο την ωρα που κατεβαινεις στο νησι μεχρι να φυγεις, μονο λε**ιες και π****ηδες βλεπεις... περπατας με τον κ**ο στον τοιχο μη στον πιασουν... αντε το διαλυσαμε το τοπικ!

αρχηγε, να εισαι σιγουρος πως με την πρωτη ευκαιρια θα σου φυτεψω σφαιρα στο κεφαλι.... εκτος αν μοιραζεσαι 90/10... αντε 80/20 γιατι ειμαι και γεναιοδωρος!!!

αυτο που το βαζετε; πως στο καλο αποφασιζουν τα μεριδια η συμμοριες και οι ομαδες;;

13/09/2005, 15:58:58
quote:
πως στο καλο αποφασιζουν τα μεριδια η συμμοριες και οι ομαδες;;;

αυτό είναι! τώρα μιλάμε σωστά!

λοιπόν, να σας εξηγήσω πως γίνεται...

ήταν λοιπόν κάποτε ένας χριστιανός ορθόδοξος παπάς, ένας καθολικός και ένας εβραίος....

στο δρόμο βρίσκουν κάτω ένα πακέτο 500εύρα....

τα παίρνει ο ορθόδοξος κάνει στο έδαφος έναν κύκλο διαμέτρου ενός μέτρου, στέκεται στο κέντρο πετάει τα λεφτά στον αέρα και λέει " Οσα πέσουν έξω δικά μου, όσα πέσουν μέσα του Θεού"...

τα παίρνει κι ο καθολικός μπαίνει στον κύκλο και λέει : "Οσα πέσουν μέσα δικά μου, όσα πέσουν έξω του Θεού"...

τα παίρνει κι ο εβραίος και λέει : "Οσα πέσουν κάτω δικά μου, όσα μείνουν επάνω του Θεού"....

όπως καταλαβαίνετε ως Θεός προτιμώ την τρίτη λύση

Galadriel

in God we trust

Edited by - galadriel on 13/09/2005 16:01:02

13/09/2005, 19:43:09
Τι θα γίνει εμένα θα με βάλετε στο κόλπο..??
14/09/2005, 14:40:30
μπα μπα... καλώς τον...!

άκουσε για μοιρασιά και ήρθε!

Galadriel

in God we trust

LOCUS COERULEUSΝέο Μέλος
26/08/2005, 08:50:04
ΚΑΛΗΜΕΡΑ , ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ...
26/08/2005, 13:27:19
Πειράζει που δε μπορώ να βρώ το νόημα αυτού του topic...?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

AtvaΜέλος
26/08/2005, 13:51:18
"Δεν είναι το βάζο χρήσιμο αλλά το κενό που υπάρχει μέσα του - δεν είναι οι ακτίνες που κάνουν τον τροχό χρήσιμο αλλά το κενό μεταξύ τους - Αυτό πουν υπάρχει δίνει αξία σε αυτό που υπάρχει"
Haiku

"Κονξ Ομ Πανξ"

AtvaΜέλος
26/08/2005, 13:53:46
correction note:
"Δεν είναι το βάζο χρήσιμο αλλά το κενό που υπάρχει μέσα του - δεν είναι οι ακτίνες που κάνουν τον τροχό χρήσιμο αλλά το κενό μεταξύ τους - Αυτό που ΔΕΝ υπάρχει δίνει αξία σε αυτό που υπάρχει"
Haiku

"Κονξ Ομ Πανξ"

26/08/2005, 16:13:37
quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ , ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ...

Να πω;
Να πω;

"H αβάσταχτη κβαντική κενότητα
ενός εισαγωγικού μηνύματος
και η χρήση εργαλείων κλειδώματος
με σκοπό την αποσόβηση του "ΚΑΝΕΝΑ..."

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!