ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Λίλλιαν30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΛίλλιανΜέλος
20/03/2006, 09:06:35
Καλημερούδια σε όλους!

Aγαπητέ Meteor,
Απο πιο νομό είσαι? Συνήθως πηγαίνω μια με δύο φορές τον χρόνο στην πόλη μου, για να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Τι ακριβώς σε απασχολεί με το Ρέικι? αν μπορώ ευχαρίστως να σου απαντήσω! Θα σου πρότεινα το mail στην σελίδα μας, γιατί εδώ θα μπερδέψουμε όσους γράφουν! Εκτός εάν θέλεις να ανοίξουμε ένα καινούργιο Θέμα αποκλειστικά για το Reiki.

Another Star, ήλπιζα να σε δω απο κοντά αλλά κόλλημα ε?

Αvallon, καλώς όρισες και πάλι. Οταν πρωτομπήκα ήλπιζες να μην είμαι "περιστασιακή" στο forum, και τίνεις να γίνεις εσύ!

~~ ~~

galazia_sfairaΜέλος
20/03/2006, 09:20:19
Kαλημερα καλημερα καλημέρα και καλη εβδομάδα....νοιωθω λιγακι καπως σημερα ...θα μου περασει...ειδα και τις εικονιτσες και με επιασε μια ζηλεια παλι....καλε πεστε μου να βαζω κι εγω λουλουδια,σημερα κιολας το έχω αναγκη να στειλω κανα όμορφο να ξορκισω την σκοτεινιά μου.
Αστεράκι τι ειναι αυτα που γραφεις καλη μου,εδω απλά καθενας ειμαστε αυτο που νοιώθει αυτο που ψαχνει αυτο που εκφραζει,ο καθενας ξεχωριστος και μοναδικός.Ολοι εχουμε να παρουμε αποτον οποιονδήποτε κι όλοι έχουμε να δώσουμε,αυτο μην το ξεχνας.
Avallon χαίρομαι που σε βλεπω καλη μου!
Meteor ευχαριστουμε για την επισκεψη και θα βλεπεις ότι περαν των αλλων ειμαστε φιλοξενοι και παντα ανοικτοι για νεες αποψεις και νεους συνοδοιπορους,καλως τον λοιπον!!!
Λιλλιαν ....θα τα πουμε καποια στιγμη.
Ομάδα μου γλυκεια σας στέλνω την αγαπη μου κι αποδω.

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

20/03/2006, 10:38:28
Γαλάζια σφαίρα σε λίγο η σκοτεινιά θα έχει φύγει...
Θα δείς...
Σου αφιερώνω μια εικόνα για κάθε χρήση και σού στέλνω εκτός των γνωστών νοητικών χαμόγελων, ένα τραγούδι πρός μύηση [ ελπίζω να το πάρει το μέιλ].

Απειρα φιλάκια

galazia_sfairaΜέλος
20/03/2006, 11:04:42
Mούφυγε μουφυγε τωρα ειμαι στο "γιατι μου".Γιατι μου συμβαινει ....ευτυχως που με περναει ευκολα Νστουλα μου.
Ευχαριστω και για την φυση που μου εστειλες.

galazia_sfairaΜέλος
20/03/2006, 12:06:54

Συγνώμη παιδια ..test

galazia_sfairaΜέλος
20/03/2006, 12:23:47

SM-GIOTAΜέλος
20/03/2006, 13:33:07
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
Λίλιαν κι εγώ έχω το 2ο βαθμό στο ρέικι, και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Υπάρχει ένα θέμα σχετικά με ρέικι ανοιγμένο από το Μορφέα. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε εκεί να συζητήσουμε κάποια πράγματα.
Φιλιά Γιώτα
ΛίλλιανΜέλος
20/03/2006, 14:52:33
Γιώτα καλησπέρα,
Είμαι στη διάθεσή σου. Δεν ξέρω το διαδικαστικό, πρέπει να ρωτήσουμε τον Μορφέα ή μπαίνουμε και γράφουμε?

Επίσης θα σου πρότεινα και το mail που αφορά το Reiki και υπάρχει στο site μας με την Unseen.

Ότι θέλεις όποτε θέλεις και όπου θέλεις.

Το esoterica σήμερα είναι σε χελωνίσια ταχύτητα! Δεν του δίνουμε μια ώθηση όλοι μαζί!!!!!!!

Καλή συνέχεια στην ημέρα σου

~~ ~~

SM-GIOTAΜέλος
20/03/2006, 15:01:12
Μιά που στο θέμα μας είναι και η γείωση, θέλω να σας πω μια εμπειρία που είχα χτες.
Είχα πάει σε ένα βουνό και βλέποντας ένα μεγάλο δέντρο, το αγκάλιασα και στεκόμουν εκεί χωρίς σκέψεις. Μετά από λίγη ώρα ένοιωσα το δέντρο να πάλεται και να εκπέμπει θερμότητα. Σιγά σιγά ένοιωσα σα να γινόμαστε ένα, να είχαμε την ίδια κυκλοφορία να χτυπούσε η ίδια καρδιά. Ένοιωσα ότι κι εγώ είχα ριζώσει μαζί του. Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία και δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.
20/03/2006, 15:08:18
Αγαπητοί φίλοι σας χαιρετώ και εύχομαι στην ομάδα καλή εβδομάδα.

Το τόπικ που αναφέρετε είναι το:

www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2519

μάλλον, οπότε είναι καλό να το "αναζωογονήσετε", και να συζητήσετε για το ρέικι, να μάθουμε κι εμείς οι άσχετοι.

Αν πάλι πιστεύετε ότι το συγκεκριμένο δεν επικεντρώνετε στο ρέικι θα ήταν δόκιμο να ανοίξετε ένα τόπικ ειδικά για το ρέικι κάντε το.

Φιλιά σε όλους

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ΛίλλιανΜέλος
20/03/2006, 15:13:07
οκ, gretel!

ευχαριστώ πολύ, ελπίζω το κάλεσμά σου να το άκουσαν και άλλοι Ρεικατζίδες. Θα το επισκεφθώ τώρα και θα επανέλθω!
ευχαριστώ και πάλι

~~ ~~

ΛίλλιανΜέλος
20/03/2006, 15:41:32
Gretel, καλησπέρα και πάλι.

Τα συγκεκριμένα θέματα είναι άκρως ενδιαφέροντα και όσα έχουν γραφεί το ίδιο επίσης.

Νομίζω πως μια προσπάθεια δημιουργίας νέου θέματος με αποκλειστικότητα στο Ρέικι είναι μια πολύ καλή ιδέα, έτσι ώστε να υπάρξει όλο το άνοιγμα για κουβέντα και ανταλλαγή σε όσους θέλουν να μάθουν πιο συγκεκριμένα για την συγκεκριμένη τέχνη, είναι ήδη Ρέικι, ή κόβουν βόλτες επιμόρφωσης!

Μιας και είχες την ευγενική ιδέα πρόσκλησης, δεν ανοίγεις το θέμα εσύ, διότι έχω μια ελαφρά ασχετοσύνη του τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να εμφανιστεί ένα "ΡΕΙΚΙ", στας οθόνας του Η/Υ?

Περιμένω την απάντησή σου
Φιλικά

~~ ~~

20/03/2006, 16:03:12
OKEY θα το ανοίξω εγώ, γράψτε το εισαγωγικό οι γνωρίζοντες γιατί εγώ είμαι άσχετη, see you all there.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ΛίλλιανΜέλος
20/03/2006, 16:12:15
Εγινε!

~~ ~~

ΜορφέαςΜέλος
20/03/2006, 22:54:09
Καλησπέρα σας...

Όλο καθυστερώ τις απαντήσεις και όλο βλέπω να είμαι πίσω 1 - 2 σελίδες ολόκληρες, δεν σας προλαβαίνω! Παραείστε γρήγοροι

Λοιπόοοοοοοοοοοοοοοοοον

Λίλιαν...

quote:
Το πως ενεργοποιούνται, εξαρτάται απο τον λόγο και ο λόγος, πίστεψέ με, θα πρέπει να είναι περισσότερο απο πολύ καλός!.

Υπάρχουν οι πληροφορίες σε αυτό που έχω γράψει μαζί με τις απαντήσεις που μου ζητάς, για αυτό στο τέλος λέει πως είναι για τους ανήσυχους παρατηρητές.

Ετσι δεν θα απαντήσω, όχι γιατί είμαι υπερ άνω και κρατάω μυστικά και ντοκουμέντα, αλλά γιατί έτσι θα πρέπει να είναι. Απο την άλλη θα μπορούσα μέσα στις λέξεις να 'ανοίξω' μονοπατάκια προς εκεί.

καλό ψάξιμο λοιπόν!

Πούμα

quote:
Ο σοφός της παρέας (βλ. Μορφέας) βλέπω τρεχει και αυτός. Μετά λες εμάς να χαλαρώσουμε ...

Το θέμα δεν είναι να μην τρέχεις, αλλά ακόμα κι όταν τρέχεις να είσαι χαλαρός. Εγώ τουλάχιστον αυτό προσπαθώ να κάνω.

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

ΜορφέαςΜέλος
21/03/2006, 01:01:51
Ηλιακτίδα...

Καταρχήν λυπάμαι που οι απαντήσεις μου φτάνουν τόσο αργά, αλλά με πέτυχες σε μία εποχή με πολύ πίεση.

quote:
ΜΟΡΦΕΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ. ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΡΩΤΗΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ

Αυτό που ρωτάς αγαπητή μου θέλει μια πολύ μ,εγάλη ανάλυση, αλλά θα προσπαθήσω να το καταγράψω όσο πιο σύντομα κια ουσιαστικά μπορώ.

Ο ρόλος του άντρα κατά την διάρκεια του έρωτα είναι να φέρει την κοσμική ενέργεια και να την υλοποιήσει μέσω των μηχανισμών που υπάρχου στο σώμα του.
Η όλη αυτή διαδικασία της ερωτικής επαφής του άντρα τελικά δεν εξαρτάται από τον ίδιο τον άντρα καθεαυτόν αλλά από την συχνότητα της ενέργειας στην οποία ανήκει. Όσο πιο χαμηλή η συχνότητά του, τόσο πιο ζωώδης και η ορμή του. Έτσι λοιπόν η ικανότητα του άντρα να επιτελέσει την λειτουργία του είναι αρκετά χονδροειδής. Απλά φέρνει την ενέργεια μέσω του 7ου κέντρου από τους όρχεις του που έχουν να κάνουν με το πρώτο κέντρο αυτή η ενέργεια υλοποιείται.

Άρα λοιπόν το μοναδικό πρόβλημα που μπορεί να έχει ένας άντρας ως προς την μη σωστή λειτουργία του ρόλου του στην ερωτική επαφή, είναι είτε να είναι ανίκανος, είτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στους όρχεις του και να μην εξελίσσεται η μετουσίωση είτε αυτή να γίνεται μερικώς.

Με λίγα λόγια οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει είναι πολύ εύκολα ανιχνεύσιμο.

Τώρα όμως όσον αφορά την γυναίκα η οποία λαμβάνει μία ζωντανή ζωτική πληροφορία και πρέπει πλέον να την μετατρέψει σε ανθρώπινο ον, τίθενται σε λειτουργία μηχανισμοί πολύ περίπλοκοι.
Η γυναίκα κάνει όλες αυτές τις λειτουργίες μέσω του δεύτερου και του έκτου κέντρου.
Για να μην πολυλογώ, τα προβλήματα της γυναίκας πάνω σε αυτό το θέμα πολλές φορές είναι μη ανιχνεύσιμα παθολογιικά.

Οι ερωτήσεις μου λοιπόν για την γυναίκα είναι 2.

Οι έντονες διαμάχες ή τα προβλήματα με την οικογένειά της τα έχει λύσει ακόμα ή βρίσκεται ακόμα σε ένταση;

Έχει κάποιο νευρολογικό θέμα, έστω και ασήμαντο;

Τοξοτάκι μου

quote:
Και αλήθεια θα μπορούσε να γίνει εναρμόνιση απο τρίτο ατομό εξ' αποστάσεως?
Ναι, καλά καταλάβατε αναφέρομαι στην ομαδούλα μας....μπορούμε να κάνουμε εναρμόνιση?

Μορφέα..???Ανσίν..???τι λέτε?

Ναι, θα μπορούσε να γίνει εναρμόνιση των κέντρων και εξαποστάσεως, και από την ομάδα μας, αλλά αυτό στο μακρυνό μέλλον, διότι τα πράγματα πλέον εκεί περιπλέκονται.

Γαλάζια Σφαίρα...

quote:
Καλημερούδια σε όλους,γλυκεια Παρασκευούλα σήμερα,
πολυ θα μου άρεσε να ξεκιναγε ο Μορφεας κατι σχετικά μα τα τσάκρας.Κι εγω το έχω ανάγκη να μαθω κατι παραπάνω.....
Μορφέα......??

Ναι... θα μπορούσα να αρχίσω ένα τέτοιο κεφάλαιο αλλά με μία προϋπόθεση. Επειδή Υπάρχουν αρκετά θεματα για τα ενεργειακά κέντρα ανοιχτά ακόμα και σε αυτό το φόρουμ, εγώ θα αναφερθώ στα κέντρα για το κομάτι τους που σχετίζονται με την ασπίδα, την γείωση και τον καθαρισμό.
Για άλλα πιο γενικού περιεχομένου θα τα παραθέτω.

Εύγε λοιπόν, ας ανοίξει και αυτό το αχανές κεφάλαιο.

Ανσίν....

Πολύ ωραία όσα έγραψες για το χρυσό, αν και μου χρειάστηκε να το διαβάσω κανά δυο τρεις φορές ακόμα.

Πούμα

quote:
Θα ήθελα να ρωτήσω τον Μορφέα κάτι. Η ασπίδα με τους ρόμβους αν θυμάμαι καλά μορφέα, είχες πει ότι είναι για κάποιον κίνδυνο που πιστεύουμε ότι μπορεί να διατρέχουμε και τότε να την εκτελούμε. Να με συγχωρήσεις αν αυτές οι ερωτήσεις έχουν ήδη γίνει αλλά είναι και πολλές σελίδες που πρέπει να ξαναδιαβάσω. Την βάζουμε όταν νιώθουμε μόνο τον κίνδυνο? Και τι ακριβώς κίνδυνο? σωματικό , λεκτικό , πνευματικό? Και αν εμείς θέλουμε να βγάλουμε την ασπίδα γιατί πχ θέλουμε να πάρουμε πράγματα όπως αν είμαστε σε ένα μέρος που να πάρουμε ας πούμε την ενέργειά του, τότε τι γίνεται?. Συγνώμη εκ των προτέρων για το αν είναι άσχετες οι ερωτήσεις μου αλλά βασίζομαι στη καλή σου πρόθεση μορφέα μου να απαντήσεις.

Πούμα... η ασπίδα του Ρόμβου είναι μια πολύ δυνατη ασπίδα η οποία χρησιμοποιείται από λίγους τελικά. Έχει τέτοια δύναμη που μπορεί να σε βοηθήσει και από παντελώς υλικούς - σωματικούς κινδύνους, πέρα των άλλων. Αυτήν την ασπίδα ναι, καλό είναι να την ενεργοποιείς όταν αισθάνεσαι οτι κάτι δεν πάει καλά και μπορεί να απειληθείς.

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

toxotisΜέλος
21/03/2006, 01:41:12
Eπιτέλους γλυκιέ μας Μορφέα, σε είδαμε και πάλι!

Ελπίζω να μην ξέχασες ή να ,μην παρέπεσε η τελευταία μου ερώτηση σχετικά με την ασπίδα σε φάση τοκετού και μου απαντήσεις....μετά τον τοκετό!

Φιλιά σε όλους και όλες σας,
είμαι λίγο..."τσιτωμένη" από την αναμονή και γι'αυτό δεν πολυγράφω, σας διαβάζω όμως και σας έχω στη σκέψη μου

Edited by - toxotis on 21/03/2006 01:42:39

Edited by - toxotis on 21/03/2006 01:46:25

galazia_sfairaΜέλος
21/03/2006, 08:16:39
Mια γλυκεια ηλιόφωτη καλημερα σε ολους μας.

Μορφεα μου....τι κανεις πουλάκι μου?
Και βεβαια θα συμφωνήσω μαζι σου για τα τσάκρας για ότι έχεισχεση με τις ασπιδες,κατι τετοιο κι εγω εννοούσα.Αναμένουμε λοιπον.....
www.spitia.gr/images/ekdromes/elikonas/MVC-648F1.JPG" border=0>

aries0Μέλος
21/03/2006, 08:38:20

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...

Sunrise zero

galazia_sfairaΜέλος
21/03/2006, 08:42:37
Γιάννη τι κανεις?
Πως είναιο μικρος?
Χαθήκαμε αλλά θα τα πουμε...
(Προσπαθεια για μια εικόνα)