- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
εύχομαι η νέα εποχή να μπει όμορφα για όλους και να φύγουν επιτέλους τα χιόνια και οι βροχές. ΕΛΕΟΣ!!
Μορφέα ευχαριστώ για την απάντηση. Μας κακόμαθες και όλο σε ρωτάμε πράγματα. Οπότε κάτσε να ρωτήσω κάτι ακόμα. Ενα πολύ δικό μου πρόσωπο έχει πρόβλημα με τα νεφρά εδώ και χρόνια. Εχει πάει στον γιατρό και δεν μπορεί να γίνει κάτι εκτός από τα παυσίπονα που του δίνει. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις?
Γιαννάκη τι κάνεις? ο γιος σου τι κάνει?
Καλλιόπη είσαι καλά κοπέλα μου? θα σε πάρω κάποια στιγμή να τα πούμε.
Ιθπανίδα τελικά κόλλησε το θέμα όχι μόνο για τον γιο μου αλλά χθες έμαθα ότι έρχεται και συνεργάτης από Κίνα και άντε να δω πως θα τα βολέψω και τα δύο μαζί, παρέλαση και meeting.Και μετά μου λέει η unseen να μη νομίζω ότι μπορώ να γίνω σουπεργούμαν με τον οραματισμό. Εμ! αυτό θέλω γιατί αλλιώς θα τα παίξω. ![]()
Οι υπόλοιποι είστε καλά? Ελπίζω ναι για όλους
Ευχομαι μία πολύ όμορφη μέρα λοιπόν και καλή δουλειά για όσους δουλεύουν .
φιλιά
![]()
**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
Μια βιαστική καλημέρα κι από μένα.
Μορφέα
quote:
Ανσίν....Πολύ ωραία όσα έγραψες για το χρυσό, αν και μου χρειάστηκε να το διαβάσω κανά δυο τρεις φορές ακόμα.
Έτσι γίνεται χρυσό μου με τα βαθιά νοήματα!! ![]()
![]()
Με πολλή αγάπη,
Unseen
***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****
Ύπάρχει ένα topic στο κομμάτι της Θεραπείας, στο οποίο θα γίνονται αναφορές για το Reiki. Γράφω εκεί απο χθές περί Ρέικι μαζί με άλλα άτομα, οπότε όσοι θέλουν Ρεικίσια ανταλλαγή ελάτε να μεγαλώσει και παρεάκι μας!
A. Star! μου έφυγε το Ιθπανικό. Σήμερα όμως βγάζω γράμματα απο τις λέξεις απο την βιασύνη μου! Αντί για Κούκλος στην Unseen, έγραψα Κούκος! αυτά για να γελάσεις με το χάλι μου! Μade in China
G. Sfaira! καλημέρα στο αιγαίο, τα στρώσατε τα καφενεδάκια με τα ριγέ τραπεζομάντηλα? αν να είχα ένα ουζάκι για μεσημερινό!
Μορφέα! σου στέλνω δύο φιλιά στα υπέροχα ροδοκόκκινα μάγουλά σου!
Toxotis! μπορείς να καρφώσεις στο ταβάνι την οθόνη του υπολογιστή και καθώς γεννάς να γράφεις! Βρε τριγυρίστρα! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ! κοντεύει η υπέροχη ημέρα, Ουάααααα!
Αγκαλιές σε όλους
~~ ~~
Χρυσούλια μου,
ναι, το ομολογώ είμαι..."του έξω" και "τιγυρίστρα" και για να γελάσετε λίγο:
Χθες πρώτη φορά "χρησιμοποίησα" την κοιλιά μου για να μας αφήσουν με τη φίλη μου να παρκάρουμε μπροστά στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και όχι ένα χιλιόμετρο σχεδόν μακρυά! Χα χα χα.
Ο παρκαδόρος όταν του είπε η φίλη μου "άφησε μας να παρκάρουμε εδώ, γιατί η κοπέλα είναι στις μέρες της, μη "σπάσουν τα νερά" και τρέχουμε να βρούμε το αυτοκίνητο"
της απαντάει γελώντας (και αφήνοντας να φανεί η οδοντοστοιχεία του που της έλειπαν 4 δόντια μπροστά!):
"αν είναι να μη σπάσουν τα νερά, ας κάτσει σπίτι της"!!!
Τι λέι μωρέ ο άνθρωπός!Κι εγώ με τι θα σιδερώνω, που βρήκε και μου χάλασε η πρεσούλα μου τώρα που θα αυξηθεί η μπουγάδα!
Αλλά και πριν ξεκινήσουμε είχαμε γέλιο:
Λέει ο άντρας της στη φίλη μου:
"Καλά ρε που θα την πας, αν την πιάσει να γεννήσει τι θα κάνεις?"-Τέρας ψυχραιμίας η φίλη μου βλέπετε...χιχι-
"θα την κλειδώσω στο αυτοκίνητο του λέει και θα φύγω!"
Άκουσον άκουσον!
Αλλά κι εγώ καθ' ότι μεγάλο πειραχτήρι την αρχίζω -αφού ξεκινήσαμε-:
"Να σου πω τώρα που το σκέφτομαι, έπρεπε να πάρω τη βαλίτσα μου μαζί και ένα ζευγάρι αποστειρωμένα σεντόνια για παν ενδεχόμενο..."
Χλωμιάζει η φίλη μου..."η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο μου λέει..."
Αυτά τα ωραία από μένα, εντελώς άσχετα με το θέμα, αλλά ας με συγχωρέσει ο Μορφέας μας...
Καλημερούδια και πάλι
η άνοιξη ήρθε...
θα σηκώσουμε κεφάλι!
Φιλιά

Προτού μπείτε στα τσάκρας, στα οποία δεν θα μπορώ ούτως ή άλλως να συνεισφέρω ιδιαίτερα, ας κάνουμε μια ελάχιστη αναφορά στα πέντε ενεργειακά κέντρα κατά την κινεζική θεώρηση, γιατί έχουν αναφερθεί αποσπασματικά και είναι διάσπαρτα σε πολλές σελίδες:
ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ
Χρώμα: Λευκό
Όργανο: Εγκέφαλος
Έξοδος: Αντίχειρες
Λειτουργίες: Σκέψη, κατώτερο νοητικό, μνήμη
Τρόποι: Ταξινόμηση, αρχειοθέτηση, συνάψεις
ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
Χρώμα: Κόκκινο
Όργανο: Στομάχι
Έξοδος: Δείκτες
Λειτουργίες: Κίνηση, συνήθειες, έξεις, θέληση
Τρόποι: Πειθαρχία, επανάληψη, προγραμματισμός, συγκέντρωση
ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ
Χρώμα: Μπλε
Όργανο: Σπλάχνα
Έξοδος: Μέσοι
Λειτουργίες: Ένστικτο, παρόρμηση
Τρόποι: Αποκέντρωση, διάχυση, σταθερή πίεση
ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ
Χρώμα: Κίτρινο
Όργανο: Καρδιοαναπνευστικό σύστημα, ηλιακό πλέγμα
Έξοδος: Παράμεσοι
Λειτουργίες: Συναίσθημα, αρχές, αξίες
Τρόποι: Σύγκριση, σταθερότητα, διαλυτότητα
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Χρώμα: Πράσινο
Όργανο: Σεξουαλικά όργανα
Έξοδος: Ωτίτες
Λειτουργίες: Παραγωγή, αναπαραγωγή
Τρόποι: Έμπνευση, ορμή, καινοτομία
* Σημείωση – Η "έξοδος" αναφέρεται στην ενεργειακή εξάτμιση του συγκεκριμένου κέντρου και αφορά τα δάκτυλα των χεριών αλλά και τα αντίστοιχα των ποδιών. Από αυτή την άποψη είναι πολύ ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς τα δάχτυλα των χεριών του. Πολλοί άνθρωποι πχ έχουν στραβά δάχτυλα με τη μεγαλύτερη απόκλιση να παρουσιάζεται μεταξύ μέσου και παράμεσου, που σημαίνει ότι δέχθηκαν καταπίεση των ορμών τους στην παιδική τους ηλικία με αποτέλεσμα να καταπιέζουν τα συναισθήματά τους.
Αυτά εν συντομία!
Με πολλή αγάπη,
Unseen
***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****
Μόλις έγραψα ένα μεγάλο κείμενο, και έσβησε όλο…
Είδες βρε συ Μέτεορ, με το ζόρι κρατάω την σημαία του αρσενικού στοιχείου…
Λοιπόν
Για τι ψυχολογικές ασθένειες που ζητάς διευκρινήσεις.
Θα πάρουμε την πιο απλή ψυχολογική πάθηση, την κατάθλιψη, για να καταλάβεις τι εννοώ.
Ένα άτομο λοιπόν που πάσχει από κατάθλιψη, έχει μία αρνητική προσέγγιση σε όλα, οι σκέψεις του είναι ιδιαίτερα αρνητικές και γενικώς η συμπεριφορά του είναι ιδιαίτερα απαισιόδοξη.
Όσο σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο, δημιουργεί ένα είδος εγρηγορότος το οποίο τροφοδοτείται από αυτό το είδος σκέψεων και συναισθημάτων.
Εάν η κατάθλιψη διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε το εγηργορός μεγαλώνει και δυναμώνει όλο και περισσότερο.
Ωστόσο επειδή η σκεπτομορφή μεγαλώνει, θέλει όπως είναι φυσικό να «τρώει» όλο και περισσότερο. Για αυτόν τον λόγο λοιπόν οδηγεί το άτομο στο να βιώσει όλο και περισσότερες αρνητικές καταστάσεις ώστε να αυξηθούν και τα αντίστοιχα συναισθήματα του.
Κάποια δεδομένη στιγμή όμως το άτομο φτάνει σε ένα όριο παραγωγής τέτοιων συναισθημάτων. Η δυναμική του δηλαδή φτάνει έως εκεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις δυστυχώς το ίδιο το εγρηγορός θέλοντας να τραφεί ακόμα περισσότερο καταλαμβάνει το νευρικό σύστημα του ατόμου, με αποτέλεσμα να βλέπουμε την γνωστή μας …. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ή ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟ. Στην πραγματικότητα οι πραγματικές περιπτώσεις δαιμονισμού είναι τόσο σπάνιες, που είναι ζήτημα εάν μιλάμε για ποσοστό 0,1%
Η συντριπτική λοιπόν πλειοψηφία ανήκει στην παραπάνω κατηγορία, όπου η ίδια τους η σκεπτομορφή τους καταλαμβάνει.
Όταν λοιπόν το άτομο είναι πλέον υποχείριο αυτής της σκεπτομορφής τότε είναι ικανός να έχει μια απάνθρωπη συμπεριφορά, να είναι βίαιος και μπορεί ακόμα να κάνει και πολύ τρομακτικά εγκλήματα.
Συνεχίζοντας… όταν ο ανθρωπος βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση, λόγω των πολύ χαμηλών του δονήσεων, ελκύει όντα και ενέργειες επίσης πολύ χαμηλού επιπέδου με αποτέλεσμα η κατάσταση να χειροτερεύει διαρκώς.
Όταν λοιπόν κάποιος επιχειρεί να κάνει μία τέτοια θεραπεία σε ένα άτομο πολύ προχωρημένης κατάθλιψης, πρέπει να αντιμετωπίσει πρώτα τα νοήμον όντα που είναι γύρω του και κατ’ επέκταση την ίδια την σκεπτομορφή του η οποία είναι σαφώς πάρα πολύ δυνατή.
Για να γίνει μία τέτοια Θεραπεία, είναι απαραίτητη η χρήση μιας πολύ δυνατής ενέργειας με εξαγνιστικές και καθαρτικές ιδιότητες και φυσικά ο αγωγός της θεραπείας να είναι όσο το δυνατόν σε καλύτερη ψυχολογική και ενεργειακή κατάσταση.
Αγαπητή Τοξότη μας…
1 Ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την γαλάζια ακτίνα και στην κόρη σου. Επίσης μπορείς να της δώσεις και βιοενέργεια, Υπάρχει ένα σχετικό τόπικ που περιγράφω ακριβώς πως μπορεί κάποιος να κάνει ο ίδιος βιοενέργεια σε άλλους.
2 Ασπίδα για τον τοκετό για να προστατευτείς από τι καλή μου;
Κάτι που έχω υπόψη μου, είναι ένας απλός οραματισμός για να βοηθήσεις το παιδί σου να γεννηθεί πιο εύκολα αλλά και να το αφυπνίσεις.
Είναι ο διαλογισμός του ήλιου. Δες τον απογευματινό ήλιο και εισπνέοντας οραματίσου ότι το φως του μπαίνει μέσα στην κοιλιά σου, εκεί που είναι το παιδί. Κάνε το αυτό αρκετές φορές μέχρι να φανταστείς ότι το παιδί σου είναι ένας ήλιος. Παρατήρησε το για λίγο και αισθάνσου τα υπέροχα συναισθήματα που σου προσφέρει…
Γιώτα μου…
Η εμπειρία σου με το δέντρο είναι μια υπέροχη εμπειρία, και θεωρείται μία πολύ δυνατή πρακτική της γείωσης και του καθαρισμού.
Μιας και μου το θύμισες… θα αναφέρω μια τεχνική γείωσης, φόρτισης και καθαρισμού…
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Τα ενεργειακά κέντρα, οι χοάνες, οι τροχοί που στροβιλίζονται και δέχονται, φιλτράρουν και ακτινοβολούν την ενέργειά τους.
Από τι όμως κινούνται, από τι δύναμη? Ξέρει κανείς? αυτή την ερώτηση θα ήθελα να θέσω.
ευχαριστώ πολύ
~~ ~~
Καλημέρα Άριες
Αγαπητή μου Ηλιαχτίδα, (χαίρομαι να γράφω το νικ σου, είναι πολύ ωραίο)
Άρα το θέμα είναι νευρολογικό λοιπόν. Δεν με κουράζεις καθόλου καλή μου, μάλιστα θα ήταν χαρά μου να σε βοηθήσω.
Με την οικογένειά σου τα πράγματα είναι καλά; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
Θα ανοίξω τα σύνεργά μου να σου βρω έναν κατάλληλο δυναμικό οραματισμό που μπορεί να σε βοηθήσει. Ωστόσο είναι σημαντικό να μου πεις για την κατάσταση της σχέσης σου με τους γονείς σου και τα αδέρφια σου. Σκέψου καλά πριν απαντήσεις καλή μου. Να είσαι καλά και μην ανησυχείς, για όλα υπάρχει λόγος και για όλα υπάρχει και λύση.
Πούμα…
Για τον γνωστό σου, απλά γνώριζε ότι πρόβλημά του προέρχεται από ισχυρές φοβίες κατά την διάρκεια της ζωής του. Ο μόνος εναλλακτικός ενεργειακό τρόπος αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος είναι το Ρέικι ή το Johrei. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσε να κάνει τόσο καλό.
Ανσίν… θα μελετήσω τα κέντρα του Κινέζικου συστήματος να βρω τις ομοιότητές τους και σε ποιο πεδίο έγκειται η διαφορά του από το δυτικό.
Λίλιαν, ανταποδίδω καλή μου τα φιλιά και μια ζεστή αγκαλιά.
Επίσης ζεστές αγκαλιές στην Ανσίν, στην Γαλάζια Σφαίρα, στην Νστ, στην Πύραμιντ, στη Πούμα, στην Τοξότη, στον Άριες, στον Μέτεορ, στην Άβαλλον, στην Ηλιαχτίδα, στην Γιώτα, στον Ινκιουμπους, στην μαντάμ G και στον Άνγκους.
Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν.
Να είστε καλά
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ διάβασα το πρόβλημα σου και θα ήθελα να τοποθετηθώ.
Σε όλες σχεδόν τις νόσους πλέον η σύγχρονη ιατρική δέχεται την συμμετοχή του ψυχολογικού παράγοντα.
Η δυσκολία σε αυτό είναι η εν τω βάθει αιτία που προκαλεί αυτή την δυσλειτουργία καθώς και η ιδιοσυγκρασία του ατόμου.
Αλλοι ικανοποιούνται με την θεραπεία του προβλήματος και άλλοι ψάχνουν και την αιτία που το προκάλεσε.
Εγώ τα θέλω και τα δύο.
Στην δική σου τώρα περίπτωση η άποψη μου είναι οτι αυτές οι μέθοδοι που παραθέτονται εδώ θα σε βοηθήσουν σίγουρα ως πρός την απόκτηση αρκετής ψυχικής ηρεμίας και διάυγειας πνεύματος[ μιλάω για τον οραματισμό που θέλεις ] μέσα απο τις οποίες όμως εσύ μόνη σου θα πρέπει να βρείς τον πυρήνα που μάλλον τον έχεις ήδη εντοπίσει.
Η ένταση και το άγχος θεωρούνται σημαντικά στοιχεία δυσκολίας όχι μόνο στην γονιμοποίηση αλλά κυρίως στην εγκατάσταση του ήδη γονιμοποιημένου ωαρίου στην μητρική κοιλότητα.
Θα φανεί αστείο αλλά οι περισσότερες εγκυμοσύνες γίνονται το καλοκαίρι σε διακοπές και το Δεκέμβριο πάλι σε διακοπές οπου είμαστε όλοι πιο χαλαροί.
Δεν γράφεις αν έχεις κάνει όμως όλες τις εξετάσεις που πρέπει και την ηλικία σου.
Τα ξαναλέμε αν θέλεις