- Μεταπτυχιακή Έρευνα για το φαινόμενο ''chemtrails'' - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
Όντως σκεφτήκαμε πολύ πριν ενεργοποιήσουμε το forum στο Esoterica.gr. Εγώ ήμουν αυτός που αντιδρούσε αρκετά γιατί έβλεπα τα χάλια των άλλων Forums (ή των Fora)όπως αυτό που ανέφερες και έβγαζα σπυράκια στην ιδέα ότι θα δίναμε χώρο σε κάποιους ηλίθιους
να αλληλοβρίζονται
ή να κάνουν διαγωνισμό ανευθυνότητας. Αλλά οι υπόλοιποι με έπεισαν και προς το παρόν οι φόβοι ευτυχώς δεν επαληθεύτηκαν.
Το θέμα της ανωνυμίας της οθόνης το οποίο θίγεις είναι πολύ σημαντικό αλλά εγώ νομίζω ότι απλώς το Ιντερνετ εμφανίζει εντονότερα ένα υπαρκτό πρόβλημα. Το πρόβλημα αυτό της ανευθυνότητας της ανωνυμίας υπάρχει γενικότερα όπου υπάρχουν μαζικές εκδηλώσεις και όπου η ευθύνη δεν μεταβιβάζεται στα πρόσωπα που συμμετέχουν αλλά στην ορμή της μάζας ή του όχλου. Η ιστορία έχει να μας δείξει πολλά παραδείγματα.
Σοβαροί και υπεύθυνοι, φαινομενικά, άνθρωποι μέσα από την μάζα ή την ανωνυμία προβάλλουν τον χειρότερο ενστικτώδη εαυτό τους. Ελπίζω να μην γίνει αυτός ο χώρος, η αφορμή, για τέτοια συμπεριφορά.

Η αλήθεια είναι, ότι υπάρχει ποιότητα και ήθος στα παιδιά εδώ..και είναι κάτι που φαίνεται,"φωνάζει".Ειλικρινά χαίρομαι που δεν επικράτησαν οι αμφιβολίες του thoth..έτσι ώστε υπάρχει ένας χώρος,που
δεν χρειάζεται να μάθει κανείς "κορακίστικα" για να συνεννοηθεί.(Ευτυχώς που δεν χρειάστηκε να εχω τέτοια εμπειρία..)
Σας ευχαριστούμε παιδιά..
rosarium