ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μάρτυρες του Ιεχωβά Νο. 1 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Μάρτυρες του Ιεχωβά Νο. 1 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/11/2009, 14:35:56
Έχεις..λαλήσει μου φαίνεται...Που βρίσκεσαι παιδί μου; Σπίτι σου;
Μάθε να ακους και κανέναν άλλο, εκτός απο τον εγωισμό σου..Θα γίνουν πολλοί....
16/11/2009, 14:41:25
quote:

Έχεις..λαλήσει μου φαίνεται...Που βρίσκεσαι παιδί μου; Σπίτι σου;
Μάθε να ακους και κανέναν άλλο, εκτός απο τον εγωισμό σου..Θα γίνουν πολλοί....

Λοιπόν , είσαι πολύ θρασύς και δεν εννοείς να αντιληφθείς..

Θα έχουμε λοιπόν συνέχεια , μην σε ανησυχεί!!!

Και θα δείς ποιός θα ακούσει ποιόν ...

soul

16/11/2009, 16:54:10
Φίλτατοι Εαρινός & trexagireve, προς τι αυτός ο "αλληλοσπαραγμός" μεταξύ σας;
Ρωτάω διότι είδα ότι η επικοινωνία ανάμεσα σας σε 3 τουλάχιστον θέματα τις τελευταίες ημέρες διεξάγεται σε ένα τεταμένο κλίμα με ανταλλαγή κάποιων χαρακτηρισμών και σχολίων.
Δεν είναι κουραστικό και ψυχοφθόρο για εσάς τους ίδιους πρώτα απ' όλα να έρχεστε σε αυτή την αντιπαράθεση;
Δεν σας φορτίζει συναισθηματικά ώστε να εμποδίζει την συνεισφορά που μπορεί να έχει ο καθένας σας στις Συζητήσεις αλλά και σε αυτό που μπορεί να προσφέρει στον εαυτό του, στους συνομιλητές του και στους αναγνώστες των Συζητήσεων όταν δεν υπάρχει αυτή η ένταση;

Σίγουρα όλοι έχουμε τις πεποιθήσεις μας, τις απόψεις μας, τα βιώματα μας, τις αρχές μας, τις θέσεις μας κλπ και πολλές φορές όλα αυτά μπορεί να είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με αυτά ενός συνομιλητή μας.
Το εύκολο είναι να έρθουμε σε μια σφοδρή αντιπαράθεση μαζί του ενώ το να προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε κατ' ουσίαν μαζί του είναι μια δύσκολη αλλά ενδιαφέρουσα κι εποικοδομητική για εμάς καταρχάς πρόκληση.

Δε ρίχνουμε λοιπόν λίγο νερό στο κρασί μας;

In anticipation of my resurrection...

16/11/2009, 19:03:22
Έχεις απόλυτο δίκιο, αγαπητέ μου Dying Incubus και ευχαριστώ που εισακούστηκα....Το θέμα είναι ο ...Ζορό...Δεν το καταλαβαίνει...Εγώ,προσωπικά, αν και υβρίζομαι απο το άτομο αυτό,
περισσότερο με ενοχλεί το ότι εμποδίζει τον διάλογο και το ότι
δείχνει ένα άσχημο επίπεδο, που δεν ταιριάζει στο φόρουμ, παρά με πειράζει τόσο...
Πέραν αυτού, εγώ για διάλογο μπήκα...Θέτουμε τις θέσεις μας και συνδιαλλεγόμεθα...
Βασικά,ξέχασα, γιατί λέγαμε;
16/11/2009, 20:20:53
Αγαπητέ dying-incubus , είμαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει ποιός είναι ο λόγος , για τον οποίο έχει δημιουργηθεί η όλη κατάσταση..απόλυτα σίγουρος διότι έχεις δώσει το στίγμα σου , απο το οποίο επισημαίνεται η δυναμική που αναπτύσσεις ως άνθρωπος!!

Είπα κάτι σ'αυτόν τον ανθρωπάκο...να καταθέτει τις απόψεις του -αναφαίρετο δικαιωμά του- αλλα να πάψει να στολίζει με κοσμητικά επίθετα τον κόσμο και να σταματήσει τις οδηγίες περί σωστού και λάθους!

Εδώ δεν είναι σπίτι του , ούτε μιλάει στα παιδιά του για να πατρονάρει!

Εδώ θα τον πάρει και θα τον σηκώσει..απλά πράματα!

Σε διαβεβαιώ ότι είναι ιδιαίτερη ράτσα και καμμιά σχέση δεν έχει με οποιοδήποτε συνδίκτυο εδώ μέσα και οφείλω να ομολογήσω , ότι όλοι κινούνται σε κόσμια επίπεδα!

Να σταματήσει το πατρονάρισμα και τις οδηγίες , αυτό του ζητάω!

Απευθύνεται σε ενήλικες που δεν χρειάζονται την συνδρομή του για το ποιό είναι το καλό και το σωστό!

Αν έχει τέτοια βίτσια , ας αγορεύσει σπίτι του!

Και μπορείς να δείς αν προβαίνει ή όχι σε τέτοιες συμπεριφορές , σε κάθε του δήλωση εμμέσως ή αμμέσως!

Αυτό προσβάλλει την προσωπικότητα του καθενός , δεν χρειαζόμαστε τον Παππα-τρέχα να μας καθοδηγήσει , τον εαυτούλη του να καθοδηγήσει και μια χαρά θα είμαστε!

soul

16/11/2009, 20:26:17
Και το βούρλο συνεχίζει...Ένα γιατρο....Ποιόν λές εσύ,τι και με ποιός δικαίωμα;Σύνελθε,επιτέλους Ζορό λέμε, δεν εισαι σπίτι σου....
Αλλά, ο προβοκατόρικος ρόλος σου έχει αποκαλυφθεί...
Και προπάντων, μη βάζεις δικές σου απόψεις και μιση ,στα στόματα των άλλων....Δές πως σε βλέπουν....
Ο φασισμός δεν θα περάσει...
Αντίσταση και πάλη....
16/11/2009, 20:33:44
quote:

Και το βούρλο συνεχίζει...Ένα γιατρο....Ποιόν λές εσύ,τι και με ποιός δικαίωμα;Σύνελθε,επιτέλους Ζορό λέμε, δεν εισαι σπίτι σου....
Αλλά, ο προβοκατόρικος ρόλος σου έχει αποκαλυφθεί...
Και προπάντων, μη βάζεις δικές σου απόψεις και μιση ,στα στόματα των άλλων....Δές πως σε βλέπουν....
Ο φασισμός δεν θα περάσει...
Αντίσταση και πάλη....

Ρε κογιότ..άσε τους άλλους..άσε ρε τις πονηράδες τις φθηνές!

Σε κατέστησε κανείς εκπροσωπό του???

Αν θέλουν να πούν κάτι , το λένε μόνοι τους βλαμμένε...μπορούν ξέρεις!

Φασίστας και βλαμμένος είσαι , ο ίδιος...Λαρισινό ταγάρι!!!

Βόδι απο κείνα τα Αμερικάνικα , που περπατάνε και χασμουριούνται..

soul

16/11/2009, 20:37:27
Εντελώς πληροφοριακά, στο λέω εδώ και καποια μηνύματα ότι δεν εισαι ο Ζορό....Εσύ αυτοδιορίστικες εκπρόσωπος...Σύνελθε, έρχονται και πέλεκεις, φέρσου σαν ενήλικας....
Οι άλλοι σου το είπαν..Μένει να το καταλάβεις..Άν έχει τέτοια λειτουργία ο εγκέφαλος σου....
16/11/2009, 20:37:30
quote:

Φίλτατοι Εαρινός & trexagireve, προς τι αυτός ο "αλληλοσπαραγμός" μεταξύ σας;
Ρωτάω διότι είδα ότι η επικοινωνία ανάμεσα σας σε 3 τουλάχιστον θέματα τις τελευταίες ημέρες διεξάγεται σε ένα τεταμένο κλίμα με ανταλλαγή κάποιων χαρακτηρισμών και σχολίων.
Δεν είναι κουραστικό και ψυχοφθόρο για εσάς τους ίδιους πρώτα απ' όλα να έρχεστε σε αυτή την αντιπαράθεση;
Δεν σας φορτίζει συναισθηματικά ώστε να εμποδίζει την συνεισφορά που μπορεί να έχει ο καθένας σας στις Συζητήσεις αλλά και σε αυτό που μπορεί να προσφέρει στον εαυτό του, στους συνομιλητές του και στους αναγνώστες των Συζητήσεων όταν δεν υπάρχει αυτή η ένταση;

Σίγουρα όλοι έχουμε τις πεποιθήσεις μας, τις απόψεις μας, τα βιώματα μας, τις αρχές μας, τις θέσεις μας κλπ και πολλές φορές όλα αυτά μπορεί να είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με αυτά ενός συνομιλητή μας.
Το εύκολο είναι να έρθουμε σε μια σφοδρή αντιπαράθεση μαζί του ενώ το να προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε κατ' ουσίαν μαζί του είναι μια δύσκολη αλλά ενδιαφέρουσα κι εποικοδομητική για εμάς καταρχάς πρόκληση.

Δε ρίχνουμε λοιπόν λίγο νερό στο κρασί μας;

In anticipation of my resurrection...

Σέυχαριστεί , λέει που εισακούσθηκε...εισακούσθηκε!

Κρίνε φίλε μου , τι τομάρι είναι και τι μηχανιμούς χρησιμοποιεί για να ευτελίσει προσωπικότητες..

soul

16/11/2009, 20:38:42
quote:

Εντελώς πληροφοριακά, στο λέω εδώ και καποια μηνύματα ότι δεν εισαι ο Ζορό....Εσύ αυτοδιορίστικες εκπρόσωπος...Σύνελθε, έρχονται και πέλεκεις, φέρσου σαν ενήλικας....
Οι άλλοι σου το είπαν..Μένει να το καταλάβεις..Άν έχει τέτοια λειτουργία ο εγκέφαλος σου....

Ποιοί άλλοι ρε ηλίθιο κατασκεύασμα???

soul