ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΑΓΕΙΑ ,, Η ΨΥΧΟΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΜΑΓΕΙΑ ,, Η ΨΥΧΟΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΜΥΘΗΡΑ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/06/2013, 00:12:34
Καλό θα ήταν, να μην μπλέκουμε άσχετα μεταξύ τους πράγματα.

Φρονώ επίσης, πως το esoterica, δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει σε RPG. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός. Osmosis.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

05/06/2013, 08:54:31
quote:

Πόσα σχόλια είσαι διατιθεμένη να κάνεις και πόσα δεμο, έχεις κάποιο όριο και αν ναι γιατί;

We seldom stop to think that we are
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.

σχολιο 4

..σας οφειλω μια εξηγηση για την aριθμηση των αναρτησεων μου ... λοιπον ειμαι μια συστηματικη παρεμβολεας και συνειδητη διανομεας ιδεων το διαδικτυο μεσω των φορουμς κυριως εδω και 5 χρονια .. θεωρησα καλο να αριθμουνται αυτες οι πααρεμβασεις καταρχην για λογους τηρησης ενος προσωπικου αρχειου παρεμβασεων αλλα και για λογους διευκολυνσης του διαλογου που ανοιγω με συμφορουμιστες οταν χρειαζεται να τους παραπεμψω σε κατι που εχω γραψει καπου αλλου στο διαδικτυο ...πχ τους λεω ..

...κοιταχτε αυτη την σελιδα ..........διαβαστε το ΕΡΓΑΝΟ 6 ...
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=28&t=253713

...ή κοιταχτε σε αυτη την σελιδα ...και διαβαστε το ΔΕΜΟ 15

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=28&t=170606&start=135

...η κοιταχτε εδω και διαβαστε σχολιο 93.54 http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=6353&page=13

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

05/06/2013, 08:55:44
quote:

quote:

Πόσα σχόλια είσαι διατιθεμένη να κάνεις και πόσα δεμο, έχεις κάποιο όριο και αν ναι γιατί;

σχολιο 4

..σας οφειλω μια εξηγηση για την aριθμηση των αναρτησεων μου ... λοιπον ειμαι μια συστηματικη παρεμβολεας και συνειδητη διανομεας ιδεων το διαδικτυο μεσω των φορουμς κυριως εδω και 5 χρονια .. θεωρησα καλο να αριθμουνται αυτες οι πααρεμβασεις καταρχην για λογους τηρησης ενος προσωπικου αρχειου παρεμβασεων αλλα και για λογους διευκολυνσης του διαλογου που ανοιγω με συμφορουμιστες οταν χρειαζεται να τους παραπεμψω σε κατι που εχω γραψει καπου αλλου στο διαδικτυο ...πχ τους λεω ..

...κοιταχτε αυτη την σελιδα ..........διαβαστε το ΕΡΓΑΝΟ 6 ...
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=28&t=253713

...ή κοιταχτε σε αυτη την σελιδα ...και διαβαστε το ΔΕΜΟ 15

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=28&t=170606&start=135

...η κοιταχτε εδω και διαβαστε σχολιο 93.54 http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=6353&page=13

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

05/06/2013, 10:29:45
quote:

quote:

Έλα πες, εδώ μέχρι και ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ κάτι πήγε να ψελλίσει, αλλά ξεζιπαρίστηκε!

Γίνε σαφής!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Πόσο ποιο σαφής να γίνω, όταν λέω, ότι ακόμα και ένας ορθολογιστής επιστήμονας (άσε αυτά τα περί δημοτικού γιατί είδες τι παθαίνεις όταν απαξιώνεις τον εαυτό σου) μιλά για υπερβατικές εμπειρίες και την αναμονή της σωτήριας αρμάδας που θα μας απαλλάξει από το ερπετοειδές σινάφι; (ναι, το έχω αυτό το κακό συνήθειο να ταυτίζω την επιστήμη με τον ορθολογισμό)
Στο ξεzipαρίστηκε κόλλησες;
quote:

Καλό θα ήταν, να μην μπλέκουμε άσχετα μεταξύ τους πράγματα.

Φρονώ επίσης, πως το esoterica, δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει σε RPG. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός. Osmosis.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

Ποια είναι τα άσχετα;
Σε εμένα το λες αυτό για τους ρόλους;
Ποιον μανδύα ενδύθηκες τώρα φιλαράκο; (όταν πας στον οδοντίατρο είναι αυτός του ασθενή, εδώ;)
Αρχίσαμε τις νουθεσίες πάλι;
(είδες, μόνο ερωτήσεις έχω, πώς να ανοίξω εγώ ένα θέμα, το αφήνω για αυτούς που έχουν απαντήσεις ή απωθημένα {να σε προλάβω εδώ ή να το αφήσω να αιωρείται;}. )

ΜΥΘΗΡΑ ,
Αν και δεν οφείλεις τίποτα σε εμένα παρά μόνο στον εαυτό σου, σε ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.
Αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής:
Πως γεννιόμαστε έχοντας ένα προδιαγεγραμμένο και βρίσκεται κάποιος να κατηγορήσει αυτούς που βαδίζουν ολοταχώς στο σκότος. Μα, αυτό δε τους έλαχε;
Έχει άμεση σχέση με αυτό που διάβασα σε μία από τις παραπομπές σου για τα φτερωτά ερπετοειδή.
Για ποιο λόγο κάποιος να γίνει αρνητής του πεπρωμένου του;(αν μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο)

Edited by - Osmosis on 05/06/2013 10:32:08

05/06/2013, 10:36:11
Θα ηθελα φιλη ΜΥΘΗΡΑ να μας περιγραψεις αν θελεις τον δικο σου δρομο

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

05/06/2013, 10:44:45
Ας πουμε να σχολιασεις αυτο
quote:
ΕΧΕΙ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ... ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΕΙ Η ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ- ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΕΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ -ΒΑΣΑΝΟ -ΕΚΠΟΙΗΣΗ -ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ........ΧΜΜΜ!!!!!!!!

Συμπεριλαμβανομενου του

quote:
......χμ......

05/06/2013, 10:54:17
quote:
..το προβλημα γεννιεται οταν αυτη η εγωικοτα η συνειδητοτητα δηλαδη της διακρισης μας απο την γυρω πλαση κι την διαχυτη ζωη ,, αρχιζει να με την συσκοτιση της ψυχης περνει στρεβλες μορφες οταν δηλαδη το ατομο αρχιζει να νιωθει κεντρο της πλασης αφεντης και εξουσιαστης της και σημειο αναφορας απολυτο,, τοτε αρχιζει να αποκοβεται απο την υπολοιπη ζωη κι να χανεται μεσα σε αδιεξοδους λαβυρινθους εγωικης σκοτεινης βουλησης ,που ταλαιπωρουν την ψυχη και την εκποιουν σε τραγικο σημειο ταλαιπωρωντας και την ζωη των αλλων πλασματων που δεχονται επιρροες απο τετοιες στρεβλες κι αρρωστημενες εγωικες βουλησεις ...
...η εγωικη αυτη σκοτεινη βουληση ειναι μια μιερη βουληση που καμμια εξυπηρετηση δεν προσφερει στις αληθινες αναγκες της ψυχης απεναντιας τις ανταγωνιζεται και τι διογκωνει δραματικα ..

Ετσι!!!

05/06/2013, 11:17:41
quote:

Πόσο ποιο σαφής να γίνω, όταν λέω, ότι ακόμα και ένας ορθολογιστής επιστήμονας (άσε αυτά τα περί δημοτικού γιατί είδες τι παθαίνεις όταν απαξιώνεις τον εαυτό σου) μιλά για υπερβατικές εμπειρίες και την αναμονή της σωτήριας αρμάδας που θα μας απαλλάξει από το ερπετοειδές σινάφι; (ναι, το έχω αυτό το κακό συνήθειο να ταυτίζω την επιστήμη με τον ορθολογισμό)
Στο ξεzipαρίστηκε κόλλησες;

Τι σε έκανε να νομίζεις ότι κόλλησα στο ξεζιπάρισμα Οsmosis?
Σου ζήτησα να γίνεις σαφής, όπως και έπραξες.
Ετσι έχω την ευκαιρία να σε "επαναφέρω" στην ορθολογική σκέψη και κριτική αντίληψη, που μερικές φορές την χρησιμοποιείς σε λανθάνουσα κατάσταση.Kάτι σαν την "ασφαλή λειτουργία" στα Windows,ένα πράγμα.

Προτείνω, όταν σου κόβεται ξαφνικά η ηλεκτροδότηση, να διαλέγεις την "κανονική εκκίνηση"!!!

Α.
Δεν γνώριζα ότι οι επιστήμονες, απαγορεύεται να βιώνουν υπερβατικές εμπειρίες και να μιλούν για αυτές.Το θέμα φίλε Osmosis, δεν είναι η εμπειρία που βιώνει κάποιος, συνειδητά ή μη, αλλά ο βαθμός εξάρτησης απο αυτήν, στην συνέχεια του βίου του.
Και φυσικά, όταν περιέγραψα την βιωματική αυτη εμπειρία,κατέστησα σαφές, ότι ουδόλως επηρρέασε την ζωή μου, τις αντιλήψεις μου, τις αποφάσεις μου.Τόνισα δε επαρκώς, ότι την τοποθέτησα στην άκρη του μυαλού μου, σε ενα πεδίο όπου αποθηκεύω όλα τα virus Vault,προς διερεύνηση και κατανόηση, επειδή με προστατεύει η πνευματική θωράκιση του δόγματος << με απόλυτη σιγουριά και πέραν πάσης αμφιβολίας >>, χωρίς το οποίο, τίποτα δεν ασπάζομαι.
Το ξέρεις όμως, καλά αυτο.Αρα σκοπίμως και με δόλια πρόθεση, έγραψες το επίμαχο quote.Διέψευσέ με.

Β.
Αν δεν μπορείς να διακρίνεις το ειρωνικό και χιουμοριστικό τμήμα μιας ανάρτησης, δεν ωφελεί φίλε Osmosis, η όποια σοβαρή συζήτηση.Κάτι τέτοια ¨εκανε και ο φίλος σου ο Ζιπ, χρησιμοποιώντας τμηματικώς, αναρτήσεις και αποκρύπτοντας το συνολικό νόημα, με προφανή σκοπό, να αλλοιώσει την αξιοπιστία του αρθρογράφου.Αν βρεθεί έστω και ένας αναγνώστης, να υποστηρίξει, ότι αναφέρθηκα σε σωτήριες επεμβάσεις διαστημικών αρμάδων, εναντίων σαυροειδών και αποστατών και το μ... της μάνας τους, με σοβαρότητα και άνευ ειρωνικής απόχρωσης,τότε θα έχεις δίκαιο που παρασύρθηκες κι εσυ.
Αλλά μάλλον είσαι η μοναδική οντότητα στο φόρουμ, με προβληματικό δέκτη.

Απο την μια παροτρύνεις συνδίκτυους σε αναρτήσεις επι επιστημονικών και υπερβατικών θεμάτων και απο την άλλη προσπαθείς να μειώσεις την αξιοπιστία τους.

Osmosis,θα πρέπει να γνωρίζεις, ότι δεν εκνευρίζομαι καθόλου, δεν έχω ψυχολογικά προβλήματα του τύπου << τι λέει ο τάδε για μένα >> και το κυριότερο, είμαι πάντα έτοιμος για όποια αντιπαράθεση επιθυμεί, οποιοσδήποτε προσπαθεί να υποβιβάσει την νοημοσύνη μου.
Σε έχω ξαναπροκαλέσει και για δεύτερη φορά σε προκαλώ πάλι.
Αν θέλεις να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί μου, να το κάνεις με χρήση ευθέως λόγου και κατα μέτωπον και όχι με "μπηχτές" συνοικιακού κουτσομπολιού και Νεάτερνταλ λογική.

Εκτός κι άν πήρες...τα πάνω σου, απο εκείνο το άρθρο του αξιοσέβαστου καθηγητή, ο οποίος ισχυρίζεται, ότι οι Νεάτερνταλ ήταν πιο έξυπνοι απο εμάς.....!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

05/06/2013, 11:28:47
quote:
Απο την μια παροτρύνεις συνδίκτυους σε αναρτήσεις επι επιστημονικών και υπερβατικών θεμάτων και απο την άλλη προσπαθείς να μειώσεις την αξιοπιστία τους.

Ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!

Για να σε αποδεχτώ ολόκληρο θα πρέπει να είσαι ολοκληρωμένος, μέχρι τότε θα παίρνω τα κομματάκια που χρειάζομαι και τα υπόλοιπα στον κάλαθο!

Ποιος είμαι εγώ να μειώνω την αξιοπιστία σου, μόνο στη δική μου μπορώ να επέμβω κατά αυτόν τον τρόπο!

05/06/2013, 11:30:26
quote:
Osmosis,θα πρέπει να γνωρίζεις, ότι δεν εκνευρίζομαι καθόλου, δεν έχω ψυχολογικά προβλήματα του τύπου << τι λέει ο τάδε για μένα >> και το κυριότερο, είμαι πάντα έτοιμος για όποια αντιπαράθεση επιθυμεί, οποιοσδήποτε προσπαθεί να υποβιβάσει την νοημοσύνη μου.

Μπούρδες!
Σε είδαμε!

05/06/2013, 11:31:40
quote:
Αν θέλεις να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί μου, να το κάνεις με χρήση ευθέως λόγου και κατα μέτωπον και όχι με "μπηχτές" συνοικιακού κουτσομπολιού και Νεάτερνταλ λογική.

Είμαι δεξιόστροφος, δεν έχω τακτική!
ή μήπως αριστερόστροφος, εξαρτάται απο το πάνω κάτω!

Edited by - Osmosis on 05/06/2013 11:32:36