ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- HEAVY METAL (και άλλα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- HEAVY METAL (και άλλα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Demon_LordGR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Demon_LordGRΜέλος
08/09/2005, 00:46:28
11 σεπτεμβρίου έρχονται οι korn στην Θεσ/νίκη!αλήθεια θα πάει κανείς?έγω δεν το χάνω με τίποτα:)!όπως και στους nightwish 23-26 οκτωβίου στο λυκαβυτό!όσοι πάνε να σηκώσουν χέρι
08/09/2005, 01:23:38
Demon_Lord, δεν θα πάω στους Korn...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

Μυθο-ΔΙΑΜέλος
08/09/2005, 07:33:43
quote:

Καλησπέρα φίλοι μου να ρωτήσω μήπως καποιός έχει το <<Living on a borowwed time>> των Diamond head , το ψάχνω χρόνια και δεν τα εχω καταφέρει ακόμα.

ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ

Κοιταξε μηπως βρεις τιποτα για download εδω: www.mybittorrent.com/index.php?do=browse&category=Music&show=d

Μυθο-ΔΙΑΜέλος
08/09/2005, 07:39:06
Korn δε θα παω,δε μαρεσουν ηθελα να παω και slipknot αλλα..τωρα αν οι nightwish ειναι τοσο καλοι στο λυκαβηττο οσο ηταν στο rockwave περσι,πρεπει να βρω χρηματα μου φαινεται

ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

Edited by - Μυθο-ΔΙΑ on 08/09/2005 07:39:52

08/09/2005, 08:35:11
Χμμμ!
Μυθο-ΔΙΑ, κάτι μου λέει πως οι Nightwish θα είναι αρκετά καλοί οπότε πρέπει να βρώ κι εγώ λεφτά για να πάω...

Μυθο-ΔΙΑΜέλος
08/09/2005, 08:41:36
Αυτο σκεφτομαι και γω Dying_incubus και αγχωνομαι..
Ααααχ τι βλεπω τη δουλεια,οι συναυλιες θα μαι φανε την μουσικοφιλη

Edited by - Μυθο-ΔΙΑ on 08/09/2005 08:42:27

08/09/2005, 09:34:18
Εγώ να δείς τι λεφτά έχω σκάσει σε cds...

Μυθο-ΔΙΑΜέλος
08/09/2005, 09:48:02
Ναι ρε γαμωτο πολλα χρηματα σε cds και γω,και οι τιμες εχουνε ψιλοξεφυγει.μετα φταιει η πειρατεια χαχαχαχα αλλα θα μου πεις το αυθεντικο εχει αλλη χαρη,ειναι ολοκληρη ιεροτελεστια να το ακουσεις,να δεις εξωφυλλο,στιχους μεχρι και τα thanks στο οπισθοφυλλο...

08/09/2005, 09:59:41
quote:
θα μου πεις το αυθεντικο εχει αλλη χαρη,ειναι ολοκληρη ιεροτελεστια να το ακουσεις,να δεις εξωφυλλο,στιχους μεχρι και τα thanks στο οπισθοφυλλο...

Να σου πώ την αλήθεια δε με απασχολεί ιδιαίτερα αυτό...
Αναγκάζομαι να παίρνω τα αυθεντικά cds επειδή δε μπορώ να βρώ πειρατικά!

Μυθο-ΔΙΑΜέλος
08/09/2005, 10:11:34
Συμφωνω μαζι σου,γενικα εγω ειμαι υπερ της πειρατειας.Να ναι καλα και το internet και κανουμε και κανα download,γιατι θα σου χει τυχει να μη θες ολοκληρη δισκογραφια,αλλα ενα τραγουδι μονο χεχε(και να μη μπορεις να το βρεις και απο γνωστο,φιλο κλπ)

Edited by - Μυθο-ΔΙΑ on 08/09/2005 10:12:43

08/09/2005, 10:37:27
Όχι μόνο αυτό.
Μου έχει τύχει πολλές φορές να μη μπορώ να βρώ κάποιο album που θέλω σε κάποιο μαγαζί οπότε αναγκαστικά πρέπει να το κατεβάσω...

08/09/2005, 14:24:34
καλα, που το ειδατε ωρε οτι οι nightwish χοντε τοτε;
1η οκτοβριου λεει στο επισημο σαιτ!!!

συγκεντρωθειται!!!

και ερχοντε και με τους sonata arctica...

12/09/2005, 21:49:29
Πράγματι έρχονται 1/10. Για τους sonata arctica που το άκουσες ότι έρχονται μαζί? Γιατί στην ιστοσελίδα τους δεν το λέει.

Πάντως για τους Γκοθόφιλους το dark side είναι ένα αρκετά ενημερωμένο μαγαζί, αν και τελευταία το έχει ρίξει πολύ στο ελέκτρο.

Αν πήγε κάποιος korn & 69eyes ας πει τις εντυπώσεις του για τους 69

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
12/09/2005, 23:31:19
στο κατω μερος της σελιδας το γραφει... αλλα μαλλον δυστυχως ειναι για τη συναυλια στο ελσινκι... αλλα και παλι, δεν μπορει να ερθουν χωρις καλο support... λετε να βαλουν τιποτα ελληνες;;;

12/09/2005, 23:36:36

Γεια σου gretel,καλοί ήταν οι 69 Eyes,μου άρεσε το 80ς feeling που είχαν.Ο τραγουδιστής από μακριά ήταν φτυστός ο Alice Cooper και η φωνή του μου θύμιζε αυτή των Type O Negative(αλήθεια αυτοί υπάρχουν ακόμα?).

Οι Korn μου άρεσαν αρκετά παρόλο που δεν είμαι fan τους.

Τρελάθηκα εκεί που παίξανε το κλείσιμο του "Οne" των Metallica,αλλά και στις διασκευές στους Pink Floyd.Φανταστική ατμόσφαιρα!!

Περίμενα όμως περισσότερο κόσμο.

13/09/2005, 09:44:23
gretel, όσο πηγαίνω στο Dark Side απογοητεύομαι...
Όλο και γεμίζει από electro και κάτι τέτοια.
Έχω να πάω βέβαια κανένα δίμηνο και θέλω να πάω σύντομα οπότε θα σας πώ εντυπώσεις...

13/09/2005, 13:11:47
Δεν εχει αλλάξει τίποτα. Τα ίδια. Υπάρχει ακόμα ένα δίπλα στο underground στα Εξαρχεια, και άλλο ένα στην προέκταση της Θεμιστοκλέους μετά την πλ. Εξαρχείων στο δεξί σου χέρι.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
14/09/2005, 10:09:09
Χμμμ!
Κατάλαβα ποιό εννοείς, φίλη μου!
Είχα πάει μία φορά πρίν αρκετό καιρό αλλά βρήκα ως επί το πλείστον albums από metal συγκροτήματα και δεν είμαι τόσο fan του metal...
Θέλω πάντως να πάω μία βόλτα τόσο από το Dark Side όσο κι από το Gothic Alchemy.
Οπότε ίσως περάσω κι από αυτό το μαγαζί να δώ τι παίζει γιατί είχα πάει πρίν πολύυυ καιρό!

Ntavelis666Μέλος
03/10/2005, 01:04:51
Την καλησπέρα μου σε όλους τους / τις Εso-Metalheads!

Πήγε κανείς από εσάς να δει χθες τους NIGHTWISH; Ρε παιδιά, τι live ήταν αυτό, τι μυσταγωγία! Το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της χθεσινής ημέρας, παρέδωσε τα σκήπτρα σε μια μαγική νύχτα, με την Tarja (πραγματική Μούσα η κοπέλα) συνοδευόμενη από ανεπανάληπτες μελωδίες να ρίχνει το πλήθος σε έκσταση...ακόμα να συνέλθω...

Άσχετο, αλλά όσοι από εσάς είστε αθεράπευτοι λάτρεις της
ατμοσφαιρικής Death/Black καφρίλας αναζητήστε επειγόντως (όσοι δεν τους γνωρίζετε) τους G R A V E WO R M. Θα πάθετε σοκ! Θα εκπλαγείτε δε, όταν ακούσετε τις διασκευές των «Fear of the Dark» (Iron Maiden) και «How many tears» (Helloween).
Και δεν ξέρω τι θα «πάθετε» όταν ακούσετε επίσης τα «It’s a sin» (Pet Shop Boys) και «Loosing my religion» (R.E.M) !!!
H μουσική τους γενικά, είναι για να «φεύγεις»!

Χαιρετώ.

04/10/2005, 09:40:55
Καλημέρα στην παρέα,

Με μεγάλη μου έκπληξη είδα κάποια άτομα στο συγκεκριμένο Forum ! Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά χαίρομαι ιδιαίτερα για τις μουσικές τους προτιμήσεις

Δεν διάβασα όλες τις σελίδες, αλλά στις τελευταίες είδα να γίνεται πολύ αναφορά στην σκανδιναβική σκηνή (epic - atmosperic death etc) καθώς και αναφορές για downloads και internet.

Απλά θέλω να δώσω κάποια tips σε όποιον δεν τα γνωρίζει ακόμα. Υπάρχει ένα φοβερό site, το Pirate Bay. Είναι Σουηδικό και εκεί θα βρείτε ότι τραβάει η ψυχή σας σε full albums από metal και ειδικά skandinavian metal. Είναι torent site, οπότε όποιος θέλει παραπάνω πληροφορίες είμαι στην διάθεσή του. Επείσης, από DC++ άμα πάτε στους METAL WARRIORS εκεί να δείτε σκανδιναβία....

Δεν είχα ιδέα για τους NIGHTWISH (βασικά δεν έχω ιδέα τι γίνεται στην Ελλάδα γενικώς οσον αφορά συναυλίες), κρίμα γιατί τους έμαθα σχετικά πρόσφατα και τα παιδιά είναι Power !!! Να είναι καλά το DC++ που έχω κατεβάσει όλη την δισκογραφία τους

Τι γνώμη έχετε για τους LACUNA COIL ???