- HEAVY METAL (και άλλα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
Καλησπέρα φίλοι μου να ρωτήσω μήπως καποιός έχει το <<Living on a borowwed time>> των Diamond head , το ψάχνω χρόνια και δεν τα εχω καταφέρει ακόμα.ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ
Κοιταξε μηπως βρεις τιποτα για download εδω: www.mybittorrent.com/index.php?do=browse&category=Music&show=d
ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ
Edited by - Μυθο-ΔΙΑ on 08/09/2005 07:39:52
Μυθο-ΔΙΑ, κάτι μου λέει πως οι Nightwish θα είναι αρκετά καλοί οπότε πρέπει να βρώ κι εγώ λεφτά για να πάω...

Ααααχ τι βλεπω τη δουλεια,οι συναυλιες θα μαι φανε την μουσικοφιλη
Edited by - Μυθο-ΔΙΑ on 08/09/2005 08:42:27

quote:
θα μου πεις το αυθεντικο εχει αλλη χαρη,ειναι ολοκληρη ιεροτελεστια να το ακουσεις,να δεις εξωφυλλο,στιχους μεχρι και τα thanks στο οπισθοφυλλο...
Να σου πώ την αλήθεια δε με απασχολεί ιδιαίτερα αυτό...
Αναγκάζομαι να παίρνω τα αυθεντικά cds επειδή δε μπορώ να βρώ πειρατικά! ![]()

Edited by - Μυθο-ΔΙΑ on 08/09/2005 10:12:43
Μου έχει τύχει πολλές φορές να μη μπορώ να βρώ κάποιο album που θέλω σε κάποιο μαγαζί οπότε αναγκαστικά πρέπει να το κατεβάσω...

1η οκτοβριου λεει στο επισημο σαιτ!!!
συγκεντρωθειται!!!
και ερχοντε και με τους sonata arctica...
Πάντως για τους Γκοθόφιλους το dark side είναι ένα αρκετά ενημερωμένο μαγαζί, αν και τελευταία το έχει ρίξει πολύ στο ελέκτρο.
Αν πήγε κάποιος korn & 69eyes ας πει τις εντυπώσεις του για τους 69![]()

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Γεια σου gretel,καλοί ήταν οι 69 Eyes,μου άρεσε το 80ς feeling που είχαν.Ο τραγουδιστής από μακριά ήταν φτυστός ο Alice Cooper και η φωνή του μου θύμιζε αυτή των Type O Negative(αλήθεια αυτοί υπάρχουν ακόμα?).
Οι Korn μου άρεσαν αρκετά παρόλο που δεν είμαι fan τους.
Τρελάθηκα εκεί που παίξανε το κλείσιμο του "Οne" των Metallica,αλλά και στις διασκευές στους Pink Floyd.Φανταστική ατμόσφαιρα!!
Περίμενα όμως περισσότερο κόσμο.
Όλο και γεμίζει από electro και κάτι τέτοια.
Έχω να πάω βέβαια κανένα δίμηνο και θέλω να πάω σύντομα οπότε θα σας πώ εντυπώσεις...

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Κατάλαβα ποιό εννοείς, φίλη μου!
Είχα πάει μία φορά πρίν αρκετό καιρό αλλά βρήκα ως επί το πλείστον albums από metal συγκροτήματα και δεν είμαι τόσο fan του metal...
Θέλω πάντως να πάω μία βόλτα τόσο από το Dark Side όσο κι από το Gothic Alchemy.
Οπότε ίσως περάσω κι από αυτό το μαγαζί να δώ τι παίζει γιατί είχα πάει πρίν πολύυυ καιρό!

Πήγε κανείς από εσάς να δει χθες τους NIGHTWISH; Ρε παιδιά, τι live ήταν αυτό, τι μυσταγωγία! Το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της χθεσινής ημέρας, παρέδωσε τα σκήπτρα σε μια μαγική νύχτα, με την Tarja (πραγματική Μούσα η κοπέλα) συνοδευόμενη από ανεπανάληπτες μελωδίες να ρίχνει το πλήθος σε έκσταση...ακόμα να συνέλθω...
Άσχετο, αλλά όσοι από εσάς είστε αθεράπευτοι λάτρεις της
ατμοσφαιρικής Death/Black καφρίλας αναζητήστε επειγόντως (όσοι δεν τους γνωρίζετε) τους G R A V E WO R M. Θα πάθετε σοκ! Θα εκπλαγείτε δε, όταν ακούσετε τις διασκευές των «Fear of the Dark» (Iron Maiden) και «How many tears» (Helloween).
Και δεν ξέρω τι θα «πάθετε» όταν ακούσετε επίσης τα «It’s a sin» (Pet Shop Boys) και «Loosing my religion» (R.E.M) !!!
H μουσική τους γενικά, είναι για να «φεύγεις»!
Χαιρετώ.
Με μεγάλη μου έκπληξη είδα κάποια άτομα στο συγκεκριμένο Forum ! Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά χαίρομαι ιδιαίτερα για τις μουσικές τους προτιμήσεις
Δεν διάβασα όλες τις σελίδες, αλλά στις τελευταίες είδα να γίνεται πολύ αναφορά στην σκανδιναβική σκηνή (epic - atmosperic death etc) καθώς και αναφορές για downloads και internet.
Απλά θέλω να δώσω κάποια tips σε όποιον δεν τα γνωρίζει ακόμα. Υπάρχει ένα φοβερό site, το Pirate Bay. Είναι Σουηδικό και εκεί θα βρείτε ότι τραβάει η ψυχή σας σε full albums από metal και ειδικά skandinavian metal. Είναι torent site, οπότε όποιος θέλει παραπάνω πληροφορίες είμαι στην διάθεσή του. Επείσης, από DC++ άμα πάτε στους METAL WARRIORS εκεί να δείτε σκανδιναβία....
Δεν είχα ιδέα για τους NIGHTWISH (βασικά δεν έχω ιδέα τι γίνεται στην Ελλάδα γενικώς οσον αφορά συναυλίες), κρίμα γιατί τους έμαθα σχετικά πρόσφατα και τα παιδιά είναι Power !!! Να είναι καλά το DC++ που έχω κατεβάσει όλη την δισκογραφία τους ![]()
Τι γνώμη έχετε για τους LACUNA COIL ???