- ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Εδώ κι εγώ με τις ..... γκρίνιες μου.
Σας χαιρετώ.
πα-πα-ρα-παμ!!!!
www.bydesignwebsights.com/ellashistory
πηγαινετε εκει!!!
Δεν υπαρχει υλικο (προς το παρον) αλλα μπειτε στο φορουμ να μιλησουμε για τη δομη και αλλα.
Επισης πρεπει να γινετε μελη για να σας δωσω δικαιωματα "Συγγραφεα".
Επισης οσοι αλλοι φιλοι θελουν να συμμετεχουν πρεπει να γινουν μελη για να εχουν προσβαση σε ολα τα αρχεια και τις συζητησεις.
Αν εντοπισετε καποιο προβλημα αναφερετε το εδω ή στειλτε μου ε-μαιλ στο michaliscy@hotmail.com
Ευχαριστω και σας περιμενω.
υγ. Το σαιτ λειτουργει με IE (Internet Explorer), με Opera το ελεγξα και δεν λειτουργει σιγουρα (δεν υποστηριζει Opera).
Edited by - CyLight on 02/01/2004 19:12:51
μπήκα, γράφτηκα και βγήκα. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ θετική.
Να 'σαι καλά και καλές "δουλειές" με τη νέα χρονιά!
Μία πρόταση έχω να κάνω κιόλας:
Να μην γράφει "The real Hellenic history", αλλά "The real Ellenic history". Να λειτουργεί η λέξη "hellenic", στην ανεύρεση από search engines, αλλά να μην αναγράφεται έτσι στην ιστοσελίδα. Τί λέτε;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 04/01/2004 21:36:57
quote:
Αγαπητέ CyLight,μπήκα, γράφτηκα και βγήκα. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ θετική.
Να 'σαι καλά και καλές "δουλειές" με τη νέα χρονιά!
Μία πρόταση έχω να κάνω κιόλας:
Να μην γράφει "The real Hellenic history", αλλά "The real Ellenic history". Να λειτουργεί η λέξη "hellenic", στην ανεύρεση από search engines, αλλά να μην αναγράφεται έτσι στην ιστοσελίδα. Τί λέτε;
Φιλη Zadok, καποιο λαθος πρεπει να εγινε επειδη δεν σε βρισκω στους χρηστες. Μαλλον εγινε καποιο λαθος στην εγγραφη σου, ξαναδοκιμασε μετα σε παρακαλω για να μπορεσω να σου βαλω δικαιωματα "συγγραφεα" και να μπορεις να συμμετεχεις στο φορουμ.
Σκεφτηκα να βαλω τον τιτλο στα Ελληνικα και στα αγγλικα, απλα νομιζω οτι το "hellenic" ειναι πιο σωστο απο το 'ellenic".
θα ξανακάνω "εγγραφή".
Το "hellenic" ορθογραφικά είναι ορθότερο, αλλά η διαφορά είναι μικρή κατά την γνώμη μου και μου ακούγεται λίγο σαν υπεκφυγή για ν' αποφευχθεί με κάθε τρόπο η ορθή γραφή.
Από την άλλη μεριά, εφόσον αποφασίσαμε να καθιερώσουμε τη δική μας ονομασία, ασκώντας το αναυθαίρετο δικαίωμά μας, ας καθιερώσουμε το ορθό. Αυτό μας τιμά! Μη λένε μετά οι ξένοι, ότι μόνοι μας το διορθώσαμε και μόνοι μας το κάναμε "άλλα 'ντ' άλλων"...!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 04/01/2004 21:37:49
Θα περιμένω οδηγίες σου, CyLight, μην κάνω καμία γκάφα...

Edited by - Zadok on 04/01/2004 21:38:32
quote:
Μόλις θυμήθηκα ότι μου είχε έρθει επιβεβαίωση για το registration με e-mail, μήπως να μην ξαναγραφτώ;;;Θα περιμένω οδηγίες σου, CyLight, μην κάνω καμία γκάφα...
Θα σου στειλω οδηγιες με προσωπικο μυνημα.
Οσο για την ονομασια ας το συζητησουμε και αν θελετε το αλλαζω. Τι νομιζουν οι υπολοιποι?
το url για να γινετε μελη ειναι αυτο: http://www.bydesignwebsights.com/EditModule.aspx?tabid=6761&def=Register
Το σύστημα δείχνει ότι με δέχεται σα μέλος και με ρωτά αν θέλω να κάνω update!
Θα αναμένω νέα σου...
Επί τη ευκαιρία: ο χάρτης που έβαλες είναι πολύ ωραία ιδέα και πρακτική!!!

Edited by - Zadok on 04/01/2004 21:39:17

Edited by - Zadok on 04/01/2004 21:39:57
quote:
CyLight, να 'σαι καλά! Πήρα το e-mail σου, ακολούθησα τις οδηγίες σου. Δηλαδή ξανάκανα ότι είχα κάνει και σου απάντησα...Το σύστημα δείχνει ότι με δέχεται σα μέλος και με ρωτά αν θέλω να κάνω update!
Θα αναμένω νέα σου...
Επί τη ευκαιρία: ο χάρτης που έβαλες είναι πολύ ωραία ιδέα και πρακτική!!!
Τωρα εισαι μια χαρα!!!
Σε προσθεσα στους "Συγγραφεις".
περιμενω και τον Ανουνακι...
(Παρεπιμπτόντως CyLight, μήπως γνωρίζεις κάποια ιστοσελίδα όπου μπορώ να κάνω εγγραφή χωρίς περιορισμούς και ν' ανεβάζω εικόνες, ώστε να τις χρησιμοποιώ στα Φόρουμς. Μαρτύρησα η Χριστιανή! Η παλιά μου σελίδα έκλεισε από 1/1/2004. Αν ξέρεις, στείλε μέιλ, να μην απασχολούμε το χώρο του θέματος)

Τί κάνουμε;΄
Το ερώτημα είναι ρητορικό. Το έχω ήδη απαντήσει για μένα, είτε αφορά την ιστορία του Έθνους μου είτε της θρησκείας μου.
αρχίζω να διαβλέπω τα πρώτα προβλήματα στην εξέλιξη του κατά τα άλλα θεσπέσιου εγχειρήματος.
Θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα:
Στην ιστοσελίδα αυτή θα γράφουμε ό,τι να 'ναι σχετικό με ιστορία των Ελλήνων ή θα πρέπει να είναι τεκμηριωμένο;
Είμαι υπέρ της πολυφωνίας, αλλά μην καταντήσουμε να γράφουμε "παραμύθια της Χαλιμάς" και χάσει κάθε νόημα το όλο ζήτημα!

quote:
(Παρεπιμπτόντως CyLight, μήπως γνωρίζεις κάποια ιστοσελίδα όπου μπορώ να κάνω εγγραφή χωρίς περιορισμούς και ν' ανεβάζω εικόνες, ώστε να τις χρησιμοποιώ στα Φόρουμς. Μαρτύρησα η Χριστιανή! Η παλιά μου σελίδα έκλεισε από 1/1/2004. Αν ξέρεις, στείλε μέιλ, να μην απασχολούμε το χώρο του θέματος)
μπορεις να κανεις ενα search για "free hosting" θα σου βγαλει εκατονταδες αποτελεσματα, εγω βασικα χρησιμοποιω ASP οποτε ολοι οι server που μπορω να σου πω ειναι για ASP, κατι το οποιο δεν χρειαζεσε (μαλλον), θα ψαξω και εγω και θα σου πω.
quote:
cylight, και άν δεν μας αρέσει η ιστορία που θα αποκαλύψουμε;
Τί κάνουμε;΄
Το ερώτημα είναι ρητορικό. Το έχω ήδη απαντήσει για μένα, είτε αφορά την ιστορία του Έθνους μου είτε της θρησκείας μου.
Αυτο ειναι ακριβως το ωραιο!!!
Οτι θα ειμαστε (οσο μπορουμε) αντικειμενικοι, θα προσπαθησουμε να πουμε την αληθεια και η αληθεια πολλες φορες ειναι πικρη.
Ελπιζω να σε εχουμε συνοδοιπορο σε αυτη τη προσπαθεια μας.
quote:
Αγαπητέ CyLight,αρχίζω να διαβλέπω τα πρώτα προβλήματα στην εξέλιξη του κατά τα άλλα θεσπέσιου εγχειρήματος.
Θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα:
Στην ιστοσελίδα αυτή θα γράφουμε ό,τι να 'ναι σχετικό με ιστορία των Ελλήνων ή θα πρέπει να είναι τεκμηριωμένο;
Είμαι υπέρ της πολυφωνίας, αλλά μην καταντήσουμε να γράφουμε "παραμύθια της Χαλιμάς" και χάσει κάθε νόημα το όλο ζήτημα!
Θα πρεπει να ειναι "καπως" τεκμηριωμενο, δεν γινετε να γραφει ο καθενας οτι του κατεβει!
Βασικα 2-3 γνωμες (ισως εντελως διαφορετικες, ισως με κοινα σημεια) ειναι πολυ καλυτερες απο μια, επειδη ως γνωστον η αληθεια βρισκετε καπου στη μεση.
Αυτο που εχω στο μυαλο μου ειναι να εχουμε 2-3 αποψεις και μετα να τις συνοψιζουμε (οσο γινετε και αν γινετε) σε μια ολοκληρωμενη. Η ολοκληρωμενη θα μπαινει σε μια σελιδα με links στις αλλες αποψεις για να μπορουν ολοι να διαβασουν τα παντα.
Ελπιζω να το ξεκαθαρισα λιγο και να μην το εμπλεξα περισσοτερο.
quote:quote:
μπορεις να κανεις ενα search για "free hosting" θα σου βγαλει εκατονταδες αποτελεσματα, εγω βασικα χρησιμοποιω ASP οποτε ολοι οι server που μπορω να σου πω ειναι για ASP, κατι το οποιο δεν χρειαζεσε (μαλλον), θα ψαξω και εγω και θα σου πω.
Κατ' αρχήν σ' ευχαριστώ γι' αυτό, CyLight!

Για όποιον χρειαστεί: www.walagata.com