ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

NASAROYTAKI54 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
08/06/2004, 20:03:39
Έχει συμβεί σε ένα αδερφό ενός φίλου μου πριν πέσει να κοιμηθεί στο κρεβάτι να νιώσει την θερμοκρασία ενός ζωντανού όντος δίπλα του και αμέσως μετά αφού συνήλθε από το σοκ...το σημείο του χεριού του που ένιωσε αυτήν τη θερμότητα έτσουζε για πολλή ώρα.
Είναι κάποια πνεύματα που έχουν σχέση γενικά με τέτοιες παρεμφερείς ιστορίες και λέγονται υπόγειοι και γκρίζοι...
Απ' ότι ξέρω μία τέτοια εμπειρία μπορούμε όλοι να έχουμε τουλάχιστον 2 φορές στην ζωή μας...
Ψάξτο και άλλο...αξίζει!. Φιλικά Νότης Σκορπιός

astral-projectΜέλος
09/06/2004, 09:46:25
αναφερω σχετικα σε αναλογο θεμα παιδια...

------------------------

CYBERMASTERΜέλος
09/06/2004, 13:26:08
quote:
Είναι κάποια πνεύματα που έχουν σχέση γενικά με τέτοιες παρεμφερείς ιστορίες και λέγονται υπόγειοι και γκρίζοι...

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΩΓΙΗΝΗ ΦΥΛΗ!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ!!!
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ???

quote:
αναφερω σχετικα σε αναλογο θεμα παιδια...

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΛΙΝΚ!?!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

FALIROΝέο Μέλος
09/06/2004, 19:30:39
Καλησπέρα σε όλους.
Θέλω και εγώ να σας διηγηθώ ένα περιστατικό που μου συνέβη γύρω στο
1990.
Ηταν βράδυ και μόλις ξάπλωσα (μπρούμυτα) αμέσως αισθάνθηκα το σώμα μου
πολύ βαρύ, νομίζω ότι άκουγα και ένα βουητό και ξαφνικά αισθάνθηκα
ότι κάποιος μου τράβηξε ελαφρά το πάπλωμα. Καταλαβαίνετε την τρομάρα μου βέβαια. Προσπάθησα να στρέψω το κεφάλι μου να δω τι συμβαίνει αλλά
ήταν αδύνατον. Δεν είχα καθόλου δυνάμεις. Δεύτερη φορά αισθάνθηκα να
μου τραβάνε το πάπλωμα, ξανά προσπάθεια εγώ να σηκωθώ, πάλι όμως στάθηκε αδύνατον.
Την τρίτη φορά και μετά από μεγάλη υπερ - υπερπροσπάθεια ίσα που κατάφερα να γυρίσω λίγο το κεφάλι μου και με την άκρη του ματιού μου να δω ένα πολύ γαλήνιο γυναικείο πρόσωπο , πολύ ήρεμο, μιά μορφή θεική θα έλεγα, που απλά με κοίταζε. Αμέσως με πήρε ο ύπνος και θυμάμαι ότι ονειρεύτηκα κιόλας, αλλά άσχετο πράγμα.
Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι μπορεί να ήταν αυτό - από τότε δεν
μου ξανασυνέβη κάτι ανάλογο.
Σας ευχαριστώ.

FALIROΝέο Μέλος
17/06/2004, 17:22:04
Παιδιά εμένα δεν θα μου απαντήσει κανείς?

LOGOSΜέλος
17/06/2004, 17:34:49

Οι εμεπιρίες αυτές θυμίζουν πολύ καταστάσεις που προσδίδονται στη Μόρα.Κι εγώ αρκετές φορές είχε τέτοια φαινόμενα στον ύπνο μου και παρότι είμαι αρκετά προσεκτικός στις μεταφυσικές προσεγγίσεις.....πολλοί απο αυτούς που μιλούν για τη μόρα σαν να με έπεισαν λίγο παραπάνω.

ΑποκρυφιστηςΝέο Μέλος
18/06/2004, 15:56:41
οι εμπειριες που ανεφερες faliro ειναι παραισθησεις γιατι βρισκοσουν σε κατασταση υπνου και ξυπνιου. ειναι περιπτωσεις οπου ενω εσυ καταλαβαινεις οτι εισαι ξυπνιος καποια μερη του εγκεφαλου βρισκονται σε κατασταση υπνου. τοτε δημιουργουνται περιεργες παραισθησεις γιατι καποια μερη του εγκεφαλου ονειρευονται ενω ταυτοχρονα εχεις ανοικτα τα ματια και βλεπεις. μου εχει τυχει πολλες φορες να βλεπω αλλα να μη μπορω να κουνησω γιατι το κεντρο του εγκεφαλου που ειναι υπευθηνο για τον ελεγχο του νευρικου σηστηματος βρισκεται σε υπολειτουγια.
ακομη ανεφερες πως κοιμηθηκες αμεσως μετα. αυτο σημαινει πως βρισκοσουν ηδη σε ενα προσταδιο του υπνου.

Πολλα απο τα φαινομαινα τα οποια παλαιοταιρα πιστευαν πως ηταν μεταφυσικα εχουν τωρα εξηγηθει. Πολλα μενουν ακομα να εξηγηθουν. καποια θα εξηγηθουν συντομα καποια πολυ αργοτερα και καποια ισως ποτε.
Τιποτα το μεταφυσικο η το ανεξηγητο δεν υπαρχει σε αυτες τις εμπειριες. αυτο που υπαρχει ειναι κενο γνωσης.

FALIROΝέο Μέλος
18/06/2004, 17:38:57
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Αν και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν μόλις ξάπλωσα
να βρεθώ στο δευτερόλεπτο στο προστάδιο του ύπνου και να φανταστώ όλο
αυτό το σκηνικό. Πάντως κάτι παρόμοιο δεν μου έχει ξανατύχει ευτυχώς.

YiannakasΜέλος
18/06/2004, 23:15:13
η δικιά μου ταπεινή εκδοχή, όταν κοιμόμαστε βγαίνουμε στο αστρικό πεδίο, όπου υπάχρουν κάθε λογής οντότητες, συνήθως όταν ξυπνάμε δεν υπάρχει ανάμνηση το τι καναμε,εσύ αντιθέτως έβλεπες μια οντότητα να σου μιλάει και να σε πιάνει. Μην ανησυχείς

beyondΜέλος
19/06/2004, 00:47:21
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ..ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

19/06/2004, 01:13:47

φιλε μου CYBERMASTER, δεν γνωριζω τι ηταν αυτο που ενιωσες αλλα ξερω σε τι κατασταση βρισκοσουν

σε αυτο το προ του υπνου σταδιο που περιγραφεις, στον εγκεφαλο επικρατουν οι ρυθμοι αλφα

ειναι οι ρυθμοι του διαλογισμου, η κατασταση βαθιας χαλαρωσης και ηρεμιας που ειναι απαραιτητη για καθε εκστατικη εμπειρια

κατα τα λεγομενα των γιογκι και των ερευνητων, ολα ειναι δυνατα σε αυτο το σταδιο, αρκει να το διατηρησεις χωρις να κοιμηθεις ή να επανελθεις σε εγρηγορση (ρυθμοι βητα), και να το ελεγξεις

ο Σιλβα βασιζει την μεθοδο που ανεπτυξε αποκλειστικα στον ελεγχο των ρυθμων αλφα

και τα επιτευγματα ειναι εκπληκτικα - απο απιθανη βελτιωση της μνημης μεχρι θεραπειες

τωρα για αυτο που εσυ εζησες δεν μπορω να δωσω εξηγηση - ολα ειναι πιθανα σε αυτο το σταδιο

νασαι καλα

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

CYBERMASTERΜέλος
20/06/2004, 15:20:26
ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΙ ΨΗΛΟΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η "ΜΟΡΑ"???
ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ASTRAL PROJECT!!! ΑΦΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!

------------------------

Ant-miΜέλος
21/06/2004, 01:08:55
quote:

ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΙ ΨΗΛΟΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η "ΜΟΡΑ"???
ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ASTRAL PROJECT!!! ΑΦΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!

Φίλε CYBERMASTER ο Yiannakas δεν είπε τίποτα για αστρική προβολή. Πολύ σωστά ανέφερε πως το αστρικό μας σώμα αποσπάται από το φυσικό και ταξιδεύει στο αστρικό πεδίο. Επίσης αν χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση θα βρεις αμέτρητα θέματα για τη μόρα. Τέλος, με την ευκαιρία θα ήθελα να σε συγχαρώ γιατί είσαι από τα πλέον αξιόλογα άτομα που έχω ξεχωρίσει σε αυτό το forum.

Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...

Edited by - Ant-mi on 21/06/2004 01:13:59

CYBERMASTERΜέλος
21/06/2004, 01:20:55
ΟΥΠΣ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΑΚΑ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!
quote:
Τέλος, με την ευκαιρία θα ήθελα να σε συγχαρώ γιατί είσαι από τα πλέον αξιόλογα άτομα που έχω ξεχωρίσει σε αυτό το forum.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΝ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΟΙΩΘΒ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ!!!
ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΞΕΧΟΡΙΖΩ ΧΡΗΣΤΕΣ!!!(ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΘΕΙΞΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ!!!)

------------------------