ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Συμβολαιο με το Διαβολο - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Συμβολαιο με το Διαβολο - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

DSM28 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
maria3Μέλος
02/01/2014, 05:52:31
quote:

Εγω, ο (ονοματεπωνυμο),
δηλωνω δημοσιως οτι θέλω

1........................
2........................
3........................
4.την δέσμευση του Εωσφόρου να με καθοδηγεί και να προστρεχει άμεσα σε βοηθεια μου οποτε τον φωνάζω με το ονομα Υπεριωνας.

Με την ικανοποιηση των αιτηματων μου σε αυτο το συμβόλαιο
δεσμευομαι να παραχωρησω την ψυχη μου και το σωμα μου στον Εωσφόρο.

Το συμβόλαιο αυτο έχει διάρκεια αορίστου χρόνου.

Όλοι οι όροι του συμβολαίου αυτού θεωρούνται το ίδιο ουσιώδεις και η τροποποίησή του, μπορεί να γίνει έγγραφα μόνο πάνω στο παρόν έγγραφο.

Σε περίπτωση παράβασης οποιουδήποτε αιτηματος μου το συμβολαιο αυτο ειναι ακυρο.

Αποτασσομαι τον τριαδικο θεο, απαντα τα εργα του, την λατρεια του, τους αγγελους του και την πομπή του.
Συντασομαι με τον Εωσφόρο και τον αναγνωριζω ως μοναδικο κυριαρχο και θεο μου.

Προς επικυρωση του συμβολαιου υπογραφω με το αίμα μου.

(υπογραφη)
(ονοματεπωνυμο)

(_(
('')
_ " )>,_ .-->
_>--w/((_ >,_.'
///

Κοίτα να διαβάσεις τα ψηλά γράμματα.
Πάντως η ψηφιακή υπογραφή σου φαίνεται καλή κάτω από το αίμα.
Συμπεριλαμβάνει και αυτή στο συμβόλαιο;

02/01/2014, 23:09:40
kalikatzaros
ο λογαριασμός σου απενεργοποιήθηκε και προστέθηκε ο χαρακτηρισμός "troll".
Ίσως εάν το κατά κόσμον όνομά σου (όπως δηλώνεις στο προφίλ σου) δεν ήταν "Καλικαντζαρος Κωλοβελονης"...
Ίσως εάν η ψηφιακή σου υπογραφή (text image) έμοιαζε λιγότερο με κάτι μακρουλό και γνωστό σε όλους αν το κοιτάξει κανείς από κατάλληλη απόσταση και οπτική γωνία...
Ίσως εάν η email διεύθυνσή σου δεν κινούνταν στο ίδιο κλίμα με τα δύο προαναφερθέντα προκλητικά στοιχεία που επέλεξες ως δημόσιο προφίλ σου στα forums...
Ίσως εάν η εικόνα του προφίλ σου δεν ήταν ένας σάτυρος ιδιαίτερα προικισμένος (κάτι που από μόνο του δεν είναι και ιδιαίτερα σοκαριστικό, αλλά σε συνδυασμό με τα προηγούμενα καταμαρτυρεί τις προθέσεις σου)...

να επιτρέπαμε τη συμμετοχή σου ώστε να συζητήσουμε τη "συναρπαστική" σου ιδέα να πουλήσεις την ψυχή σου στο διάβολο. Για την ώρα, θα πρέπει να επιλέξεις ένα σοβαρότερο προφίλ για να συμμετάσχεις στον χώρο αυτό.

erzebet_bathoryΜέλος
13/01/2014, 17:02:15
αυτο το πραγμα
που ρωτας κατι
κ πεταγονται καποιοι μη βοηθωντας
αλλα λεγοντας κρυαδες νομιζοντας οτι ειναι χιουμοριστες
πραγματικα με απωθει
δε ξερουν η δε θελουν να πουν σοβαρα..
ας μη λενε τιποτα.

Timendi causa est nescire...

maria3Μέλος
13/01/2014, 17:30:53
quote:

αυτο το πραγμα
που ρωτας κατι
κ πεταγονται καποιοι μη βοηθωντας
αλλα λεγοντας κρυαδες νομιζοντας οτι ειναι χιουμοριστες
πραγματικα με απωθει
δε ξερουν η δε θελουν να πουν σοβαρα..
ας μη λενε τιποτα.

Timendi causa est nescire...

Όταν κάνεις συζήτηση με έναν άνθρωπο που δεν σε έχει πάρει αυτός στα σοβαρά, ή για ότι και να τους πεις μιλάει με ωμή βία.

Και βλέπεις ενώ συμμετέχεις στην συζήτηση, σου βάζει μετά από λίγο αυτή την υπογραφεί και σου λέει και σε προηγούμενο μήνυμα σε άλλο θέμα, ενώ ξέρει ότι είσαι γυναίκα και έχεις δηλώσει Χριστιανή Ορθόδοξη και σου το παραθέτω:

quote:

Σε φωτιζει το Αγιον Πνευμα και ερχεσαι σε οργασμο?

Υπάρχουν δύο εκδοχές και δύο ειδών ατόμων ή παύεις να συζητάς μαζί του ή απλά του φέρεσαι όπως σου φέρεται.

Και αν διαβάσεις θα δεις ότι στο συγκεκριμένο θέμα δεν συμμετείχα εκτός από το τέλος, τον υπαινιγμό που του έβαλα και του απάντησα με ωμή βία.

Θέλω να δικαιολογηθώ ως προς το άτομο μου, αν και δεν ξέρω αν αναφέρεσαι και σε εμένα.

13/01/2014, 17:39:15
Εμένα πάλι μόνο οι ημίγυμνες φωτογραφίες με απωθούν.
Ιδιότροπος θα μου πεις.
14/01/2014, 22:32:16
Πάντως έχει πλάκα που με την εξέλιξη της επιστήμης οι ''δεισιδαίμονες'' βλέποντας πως αυτά που λένε είναι τρίχες κατσαρές και γελάνε μαζί τους και οι γυμνοσάλιαγκες, κάνουν αλχημείες με παραεπιστημονικές και επιστημονικές ορολογίες ντύνοντας με ένα σοβαροφανές περιτύλιγμα τις πίπες που λένε.

Δεν ξέρω αν κολλάνε αυτά που λέω εδώ, αλλά είδα στην αρχή για κάτι σατανάδες, συμβόλαια και άλλα τραγικά σενάρια και λέω ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ! ας ξεδιπλώσω τις σκέψεις μου.

landofthefreeΝέο Μέλος
15/01/2014, 21:20:30
http://www.youtube.com/watch?v=7xDSNA4iSb0

epexigitisΝέο Μέλος
06/04/2015, 09:07:29
quote:

Εχω βρει απο ενα γριμοριο μια τελετη μαυρης μαγειας ολη τη διαδικασια αλλα θελει καποια υλικα που ειναι πολυ δυσκολο να τα βρω και πρεπει να προσφερω και καποια θυσια στο δαιμονα..

Πρεπει να εφαρμοσω τα παντα κατα γραμμα για να πετυχει η τελετη ή μπορω να κανω καποιες παραβλεψεις?

Καλημέρα,προτείνω να μην παραποιείτε τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

(σε κανένα θέμα)

Edited by - epexigitis on 06/04/2015 09:15:22