- Συμβολαιο με το Διαβολο - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Εσυ απο την άλλη, με την όποια εμπειρία εχεις, αναζητάς πληροφορίες οπου να ναι?
Υποτιμάς την αξία του διαδικτύου Αιθέρα. Είπαμε. Το ιντερνέτ είναι πράγμα του διαβόλου, τα τσιπάκια βασίζονται στον αλγόριθμο του 666 και οι ψύκτρες έχουν διαβολικά κερατάκια.
Στην τελική, αν ο διάβολος δεν σερφάρει, θα του φάει την πελατεία η ΟΟΔΕ, που και ιστιοσελίδα έχει, και τους αποστόλους της στέλνει να διδάξουν εις πάντας τους σέρβερς.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:quote:
kalikatzaros
Εχεις χρησιμοποιησει ποτε σου γριμορια για να επικοινωνησεις με το διαβολο?
Σιγουρα οχι.. απο τη στιγμη λοιπον που δεν εχεις καταφερει να εκτεθεις σε αυτο την κατασταση πως βγαζεις συμπερασμα για μενα και ποσο μαλλον για το διαβολο?
Δεν βλέπω το λόγο να επικοινωνήσω με κάτι που δεν υπάρχει
Θα ήταν για μένα μια βαθιά ψυχεδελική ενέργεια.Ωστόσο είναι ελεύθερος ο καθένας να το κάνει,
αρκεί να απευθυνθεί στα σωστά άτομα που αντίστοιχα αναζητούν τέτοιου είδους σουρεαλιστικές καταστάσεις.
Εσυ απο την άλλη, με την όποια εμπειρία εχεις, αναζητάς πληροφορίες οπου να ναι?Δε νομίζω (προς απογοήτευση μερικών) να έχουμε (και) τη φήμη των σατανιστών!
Μας έχουν κρεμάσει διάφορες ταμπέλες, ανάλογα τις ορέξεις του καθενός,
Δωδεκαθειστές, Ακροπολιανόι, Άθεοι, Εσωτεριστές, Νεοφωτιστές/ Νεοταξιστές
αυτή όμως των Σατανιστών την είχαμε αποφύγει,
ήρθε κι αυτής η ώρα φαίνεταιnot asked to learn how deep the secrets ... there are no Edited by - AitheroVamon on 28/12/2013 16:45:25
Συνεχιζεις να βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα και να προκαταβαλεις την ανυπαρξια του διαβολου..
Οι διαδικασιες που περιγραφονται στα γριμορια ειναι πανισχυρα ψυχικα εργαλεια και χρησιμοποιηθηκαν απο τον ανθρωπο ανα τους αιωνες..
Ακομα και αν δεν τα καταφερει καποιος με την πρωτη να επικοινωνησει με το διαβολο, θα βγαλει πολυ χρησιμα συμπερασματα για αυτον..
Απλα να θυμησω οτι σε καθε θρησκευτικη δραστηριοτητα δραστηροποιειται μεγαλο τμημα του εγκεφαλου απο τα ερεθισματα που δεχεται και αλλαζει ολοκληρη η χημικη δομη του..
Δεν περνεις δηλαδη καποιο μαγικο φιλτρο και ακολουθεις το κούνελο..
Ωστοσο παντα υπαρχει ο κινδυνος κατι να παει στραβα..
Ποσο μαλλον τωρα στη δικη μου περιπτωση που θελω να κανω συμβολαιο..
Με τον ορο σατανιστες δεν ξερω τι ακριβως εννοεις.. ισως τους πιτσιρικάδες που ακουνε μπλακ μεταλ απο τη Νορβηγια..
quote:
Συνεχιζεις να βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα και να προκαταβαλεις την ανυπαρξια του διαβολου..
Πάλι μπερδεύεσαι, τα παραπάνω αποτελούν άποψη.

Πάλι μπερδεύεσαι, τα παραπάνω αποτελούν άποψη.not asked to learn how deep the secrets ... there are no
Να το θεσω αλλιως..
Εχει τοσο μεγαλη σημασια αν υπαρχει ή δεν υπάρχει διαβολος στην τελικη?
quote:
Κάτσε ρε μάγκα, γιατί τώρα έχεις ξεφύγει εντελώς.
Ψάχνεις να πουλήσεις την ψυχή σου σε κάτι που ίσως και να μην υπάρχει?
quote:
Για κάποιους έχει, προσωπικά δεν καίγομαι να αποδείξω την ύπαρξη του ή όχι,
υπόκειται δε, στην γενικότερη θεώρηση μου περί θρησκειών, μέλος των οποίων (σε δεσπόζουσα θέση)
βρίσκετε ο "διάβολος" ή όποιο όνομα του δίνει η κάθε θρησκεία.
Αφού για να μπορούμε "εμείς" να αυτοαποκαλουμαστε "οι καλοί" (βλ Λευκό)
πρέπει να υπάρχει και το "κακό" (βλ. Μαύρο) αλλιώς πως θα υπάρχουμε "εμείς" ? ατέρμονες καταστάσεις.
Πάνω σε αυτές τις αντιθέσεις άλλωστε στήθηκε ο κόσμος.
*"εμείς": καταδεικνύοντας τους πιστούς μιας Θρησκείας

Edited by - AitheroVamon on 28/12/2013 18:56:34
Για κάποιους έχει, προσωπικά δεν καίγομαι να αποδείξω την ύπαρξη του ή όχι,
υπόκειται δε, στην γενικότερη θεώρηση μου περί θρησκειών, μέλος των οποίων (σε δεσπόζουσα θέση)
βρίσκετε ο "διάβολος" ή όποιο όνομα του δίνει η κάθε θρησκεία.
πρέπει να υπάρχει και το "κακό" (βλ. Μαύρο) αλλιώς πως θα υπάρχουμε "εμείς" ? ατέρμονες καταστάσεις.
*"εμείς": καταδεικνύοντας τους πιστούς μιας Θρησκείαςnot asked to learn how deep the secrets ... there are no
Edited by - AitheroVamon on 28/12/2013 18:56:34
Πρεπει λοιπον να αναρωτηθουμε.. απο τη στιγμη που ολες οι θρησκευτικες εμπειριες εχουν να κανουν με την χημεια του εγκεφαλου μας.. τα συναισθηματα μας ειναι χημικες αντιδρασεις στον υποθαλαμο του εγκεφαλου μας.. η πραγματικοτητα μας ειναι ψευτικη γιατι ο εγκεφαλος μας δημιουργει ειδωλα για να επικοινωνησει με το υλικο κοσμο.. και τα δεδομενα που περνει απο τα αισθητηρια μας οργανα ειναι ετσι κι αλλιως περιορισμενα - μεχρι και ο σκυλος εχει ανωτερη οσφρηση ή η γατα εχει καλυτερη οραση απο μας- και φυσικα.. ο εγκεφαλος μας μπορει να διαχειριστει δεδομενα μονο μεσα στη λογικη (σωστο-λαθος, καλο-κακο, φως-σκοτος κοκ).. τελικα μηπως ο θεος και ο διαβολος ειναι το ιδιο προσωπο που ποτε το αντιλαμβανομαστε θετικα και ποτε αρνητικα?
Αυτος ειναι ο μονος τροπος να αντιληφθουμε οτιδηποτε εξαλλου..
Αναγκαστικα για να βγαλει καποιος απο το υποσυνειδητο του ολες τις δυσειδαιμονιες και προκαταληψεις των θρησκειων πρεπει να ασπαστει αυτη ακριβως την εικονα, του διαβολου των θρησκειων..
Εδω ειναι που κολαει και η βλασφημια..
Για παραδειγμα στο χριστιανισμο ο θεος μπορει να συγχωρεσει ολες τις αμαρτιες στον ανθρωπο εκτος μια, την εξυβριση του αγιου πνευματος..
Αν επιθυμει λοιπον καποιος να "ελευθερωθει" απο τον χριστιανισμο πρεπει να παιζει με τους κανονες του παιχνιδιου του..
Στην περιπτωση αυτη ο ιησους και ολες οι ιερες χριστιανικες φιγουρες ειναι οι δαιμονες που πρεπει να δαμασεις και να αφορισεις..
Μιλαω για το χριστιανισμο γιατι σε αυτη την αρρωστια εχω εκτεθει στην ελληνικη κοινωνια..
Το επομενο βημα ειναι η αποδοχη του διαβολου ως ευεργετη σου.. αυτος σου δινει κατι που θελεις και συ τον πληρωνεις με την ψυχη σου.. απο τη στιγμη που υπογραφεις το συμβολαιο του ανηκεις ηδη..
Αυτο που αποδεχεσαι υλικως ειναι στην ουσια αυτα που εκπροσωπει ο διαβολος.. δηλαδη αποκτας λιγοτερη φαια ουσια στο πρόσθιο προμετωπιαίο φλοιό και στις κροταφικές περιοχές, που ευθυνονται για συγκεκριμενα συναισθηματα.. και ενδιαφερεσαι μονο να απολαυσεις τα "αιτηματα" σου..
Ειναι σα να εχεις να διαλεξεις το ρολο του κυνηγου ή του θυραματος μεσα σε μια ζουγκλα..
Εγω θα προτιμουσα λοιπον να ειμαι κυνηγος και συμβιβαζομαι με την ιδεα οτι θα σκοτωσω..
Η ανθρωπινη κοινωνια δεν διαφερει απο την ζουγκα.. βασικα ειναι πιο απανθρωπη απο τη ζουγκλα των ζωων..
Τελος εχουμε το σημαδι που κανει ο διαβολος πανω σου οταν το συμβολαιο ειναι σε ισχυ..
Προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν γινεται απο το διαβολο ή αν δεν υπάρχει διαβολος ειναι χημικο αποτελεσμα απο τις εσωτερικες αλλαγες.. Με νοιαζει να ειναι σε ισχυ το συμβολαιο..
Με αυτα και αυτα εχει τοσο πολυ σημασια αν υπαρχει διαβολος?-Καμια σημασια..
"Είναι σαν να έχεις να διαλέξεις τον ρόλο του κυνηγού ή του θηράματος μέσα σε μία ζούγκλα" λες.
Έλα που υπάρχει και τρίτη επιλογή.
Edited by - ΚΥΩΝ on 28/12/2013 20:01:26
Δεν αισθάνομαι από εσένα να πελαγοδρομείς και εννοώ ότι σαν άνθρωπος που έχει φτάσει σε αυτό το σημείο, έπρεπε να είσαι πελαγωμένος.
Μέσα από τα λόγια σου όμως διακρίνω, ότι μιλάς μεταξύ αστείου και σοβαρού, αλλά θα ήθελα πραγματικά να μου πεις:
quote:Τελος εχουμε το σημαδι που κανει ο διαβολος πανω σου οταν το συμβολαιο ειναι σε ισχυ..
Προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν γινεται απο το διαβολο ή αν δεν υπάρχει διαβολος ειναι χημικο αποτελεσμα απο τις εσωτερικες αλλαγες.. Με νοιαζει να ειναι σε ισχυ το συμβολαιο..Με αυτα και αυτα εχει τοσο πολυ σημασια αν υπαρχει διαβολος?-Καμια σημασια..
Θα ήθελα να μου πεις τι εννοείς;
Μια που βλέπουμε ότι είσαι γνώστης, αν και δεν ξέρω πραγματικά αν το έχεις κάνει είδη, αν νομίζεις ότι το έχεις κάνει ή αν θα ήθελες πολύ να το κάνεις υποσυνείδητα, χωρίς να το έχεις καταλάβει ούτε καν ο ίδιος.
quote:
kalikatzaros:
Εγω θα προτιμουσα λοιπον να ειμαι κυνηγος και συμβιβαζομαι με την ιδεα οτι θα σκοτωσω..
Λυπάμαι, αλλά με εν δυνάμει εγκληματίες δεν εχω την κατάλληλη επιστημονική κατάρτιση να συνομιλήσω.
Ίσως επιδεινώσω την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση.

quote:Άγνοια είναι να νομίζεις οτι ο Κρόουλι είπε τίποτα καινούριο.quote:quote:Η βλακεία καθηλώνει τον άνθρωπο. Ο φόβος είναι αποτέλεσμά της.
kalikatzaros
Ο φοβος.. αυτο ειναι που καθηλωνει τον ανθρωπο.. και οι θρησκειες δεν κανουν τιποτε αλλο απο το να διαχειριζονται τον φοβο των ανθρωπων προς οφελος της κοινωνικης συνοχης..quote:Α είσαι και εσύ στη μόδα βλέπω, διαβάζεις Κρόουλι.
Ειναι αυτο που εγραψε ο Κροουλει..
"I want none of your faint approval or faint dispraise; I want blasphemy, murder, rape, revolution, anything, bad or good, but strong."..
Όταν διαβάσεις και καμιά δεκαριά άλλους, ξαναπαίρνα.Ο φοβος ειναι αποτελεσμα της αγνοιας του ανθρωπου γιατι η Φυση τον περιοριζει να δει μονο την τεχνητη πραγματικοτητα που ο ιδιος δημιουργει..
Βλακεια ειναι να διαβαζεις Κροουλι και να μην καταλαβαινεις τιποτε..
Αλλά το να νομίζεις οτι πουλώντας την ψυχή σου θα έχεις πνευματική εξέλιξη δεν είναι άγνοια είναι βλακεία.
quote:
Αλλά το να νομίζεις οτι πουλώντας την ψυχή σου θα έχεις πνευματική εξέλιξη δεν είναι άγνοια είναι βλακεία.
Ντροπή Πύρινε. Πιπέρι.
Ο θεματοθέτης είναι απολύτως σαφής:
Θέλει να πουλήσει κάτι που δεν ξέρει ακριβώς τί είναι (ψυχή)
σε κάποιον που δεν ξέρει ακριβώς αν υπάρχει (διάβολος)
Τί δεν καταλαβαίνεις?
quote:
Αν θέλεις λοιπόν να ελευθερωθείς από αυτό το στημένο παιχνίδι, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βγάλεις αυτές τις ταμπέλες από πάνω σου, όχι να βάλεις την ταμπέλα του "κακού". Πάλι μέσα στο παιχνίδι είσαι, σκλαβάκι. Πιάσε καλύτερα τις ταμπέλες "αληθινά ελεύθερος" και "ΑΛΗΘΙΝΑ ευτυχισμένος" "χαμογελαστός" και κοίτα να τις προωθήσεις. Το Αληθινά είναι η λέξη κλειδί.
quote:
Αναγκαστικα για να βγαλει καποιος απο το υποσυνειδητο του ολες τις δυσειδαιμονιες και προκαταληψεις των θρησκειων πρεπει να ασπαστει αυτη ακριβως την εικονα, του διαβολου των θρησκειων..
Μμμμ μπαρούφες και πιάνεσαι βλαξ όπως λέει και ο φίλος πύρινος.
Το μόνο που κάνεις πηγαίνοντας στην άλλη πλευρά είναι να αλλάζεις πλευρά.Πάλι μέσα στο παιχνίδι. αν νιώθεις τόσο καταπιεσμένος από τις 'θρησκείες αγνόησε τες. Δεν είναι κακό να είσαι άθεος, αν δεν σου αρέσει κανένας θεός. Ετσι μόνο είσαι ελεύθερος από αυτές. Και επειδή βγάζεις εγωπάθεια αλήθεια σου το λέω, εμπειρικά, από τη ζωή μου, για να κάνεις ευτυχισμένο το δικό σου σήμερα πρέπει να κανεις ευτυχισμένο το περιβάλλον σου. Η δύναμη δεν θα σου γεμίσει το κενό, θα κάνει πιο οξεία την αντίθεση του μαύρου μέσα σου με το φαινομενικά άσπρο έξω σου. Και θα το καταλαβαίνεις μόνο εσύ. Εσύ θα υποφέρεις.
quote:
Το επομενο βημα ειναι η αποδοχη του διαβολου ως ευεργετη σου.. αυτος σου δινει κατι που θελεις και συ τον πληρωνεις με την ψυχη σου.. απο τη στιγμη που υπογραφεις το συμβολαιο του ανηκεις ηδη..
Ευεργέτης είναι αυτός που σου κάνει καλό. Εσύ πας με την όπισθεν σε κάποιον που σε κάνει σκλάβο και μόνιμο. Οταν πληρώνεις δεν υφίσταται ευεργεσία αλλά συναλλαγή. Αλά τρόικα style. Και πάλι δεν είσαι ελεύθερος όπως επιθυμείς. Και πάλι δεν έχεις τη δύναμη που διαλλαλείς. με αλλού @@ κάνεις τον καμπόσο. Κρυμμένος πίσω του. Εσύ δύναμη μηδέν. Σκλαβάκι.
quote:
Αυτο που αποδεχεσαι υλικως ειναι στην ουσια αυτα που εκπροσωπει ο διαβολος.. δηλαδη αποκτας λιγοτερη φαια ουσια στο πρόσθιο προμετωπιαίο φλοιό και στις κροταφικές περιοχές, που ευθυνονται για συγκεκριμενα συναισθηματα.. και ενδιαφερεσαι μονο να απολαυσεις τα "αιτηματα" σου..
Αυτό που μόλις περιέγραψες είναι ένα ΠΡΕΖΑΚΙ. Πήγαινε στην ομόνοια να δεις τι καλά που περνάνε...κουκλιά ζωγραφιστά. Και το χειρότερο για σένα είναι ότι εσύ θα είσαι πνευματικό πρεζάκι. Η κακομοιριά στο έπακρο. Οχι απλά δεν θα έχεις δύναμη, αλλά θα είσαι και επαίτης. Βαμπίρ. Παρακαλετής. Σκλαβάκι. Καμία προσωπική δύναμη. Μηδέν ελευθερία. Η βλακεία στο φουλ, όπως είπε ο αγαπητός Πύρινος. Παρεπιπτόντως και ο Κρόουλυ ναρκομανής πέθανε. Ωραία πράματα, πραγματική ευτύχιά.....τι να πω..
quote:
Ειναι σα να εχεις να διαλεξεις το ρολο του κυνηγου ή του θυραματος μεσα σε μια ζουγκλα..
Βασικά είναι σαν να είσαι ένα τόσο φοβισμένο θήραμα, χ@σμ@νο πάνω του, που πάει στον κυνηγό (ψυχών) έρποντας και κάνει τον ρουφιάνο του με την ελπίδα (καμία σε διαβεβαιώ, κοίτα την ανθρώπινη ιστορία) ότι στο τέλος ο κυνηγός θα χει χορτάσει τόσο που θα τον κάνει αυλικό του. Οχι απλά δηλαδή καμία δύναμή, όχι απλά ρουφιάνος,ένα τίποτα με ενδυμασία ρουφιάνου. Ενα σκλαβάκι. Μπεεε.
Το καλύτερο αγαπητέ είναι να μην είσαι ούτε κυνηγός ούτε θήραμα. Το καλύτερο είναι να τους γραψεις όλους και να είσαι ο εαυτός σου. Αν δεν σου κάνουν οι θρησκείες πέτα τες. Αν δεν σου κάνει η Ελλάδα μείνε Ολλανδία. Βασικά ΖΗΣΕ, ελεύθερος. Οχι κακόμοιρο σκλαβάκι.
quote:
Η ανθρωπινη κοινωνια δεν διαφερει απο την ζουγκα.. βασικα ειναι πιο απανθρωπη απο τη ζουγκλα των ζωων..
Η ανθρώπινη κοινωνία είναι ακριβώς σαν τη ζούγκλα, και σαν τη θάλασσα. Ουδέτερη. Αδιάφορη. Δεν τρέφει ούτε αισθήματα αγάπης ούτε αισθήματα μίσους. Αυτά για την κοινωνία την απρόσωπη.
Γιατί Οι άνθρωποι που ζούνε σε αυτήν δεν είναιούτε αδιάφοροι ούτε ουδέτεροι. Εχουν αισθήματα, αγαπάνε, ζηλεύουνε, μισούνε, προσπαθούνε βαριούνται. Δεν είναι απάνθρωποι οι άνθρωποι. Και όλοι αγαπάνε κάποιον ή κάτι. Διαχώρισε το αυτό.
quote:
Τελος εχουμε το σημαδι που κανει ο διαβολος πανω σου οταν το συμβολαιο ειναι σε ισχυ..
Προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν γινεται απο το διαβολο ή αν δεν υπάρχει διαβολος ειναι χημικο αποτελεσμα απο τις εσωτερικες αλλαγες.. Με νοιαζει να ειναι σε ισχυ το συμβολαιο..Με αυτα και αυτα εχει τοσο πολυ σημασια αν υπαρχει διαβολος?-Καμια σημασια..
Βσικά σημάδι σφραγίδα καρτ ποστάλ, καμία σημασία. Οντως στο μυαλό σου είναι, από εκεί ξεκινάει και εκεί τελειώνει. Πρώτα είσαι σκλάβος του εαυτού σου, μετά όλα τα άλλα. Μόνος σου θα ελευθερωθείς και θα δεις τον ουρανό. Μέχρι τότε σου εύχομαι καλή δύναμη. Τη δική σου όμως, την αληθινή...
Αυτή είναι η γνώμη μου με πολλή αγάπη.
Ισως δεν μπορειτε και να τα καταλαβετε..
Ισως και να μην θελετε να τα καταλαβετε..
Μερικες φορες ειναι καλυτερα να μην ξερεις κιολας..
Το σιγουρο ειναι οτι η Φυση εχει φροντισει να υπάρχουν πολλα θυματα και ελαχιστα αρπακτικα ωστε να διατηρειται ισορροπια..
Λιγοι πλουσιοι αλλα παρα πολλοι φτωχοι..
Υπάρχει αφθονο κρέας για ολους δηλαδη και θα συνεχισει να υπαρχει..
Τα αρπακτικα παιζουν με τους ανθρωπινους νομους ενω τα θυματα ευχονται για καλυτερη και περισσοτερη ζωη ή καλυτερα για ενα φυσικο και ανωδυνο θανατο..
Νομιζετε οτι με το ρομαντισμο, τις ευχες και προσευχες, τη φιλοσοφια, τη ψυχολογια κτλ μπορειτε να αντιμετωπισετε τα αρπακτικα..
Σας λυπαμαι
quote:
Σας λυπαμαι
Χου, μωρή μουχρίτσα...
Θα σου πάρει το κεφάλι ο highlander και μετά άντε να δω τι θα κάνεις!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
δηλωνω δημοσιως οτι θέλω
1........................
2........................
3........................
4.την δέσμευση του Εωσφόρου να με καθοδηγεί και να προστρεχει άμεσα σε βοηθεια μου οποτε τον φωνάζω με το ονομα Υπεριωνας.
Με την ικανοποιηση των αιτηματων μου σε αυτο το συμβόλαιο
δεσμευομαι να παραχωρησω την ψυχη μου και το σωμα μου στον Εωσφόρο.
Το συμβόλαιο αυτο έχει διάρκεια αορίστου χρόνου.
Όλοι οι όροι του συμβολαίου αυτού θεωρούνται το ίδιο ουσιώδεις και η τροποποίησή του, μπορεί να γίνει έγγραφα μόνο πάνω στο παρόν έγγραφο.
Σε περίπτωση παράβασης οποιουδήποτε αιτηματος μου το συμβολαιο αυτο ειναι ακυρο.
Αποτασσομαι τον τριαδικο θεο, απαντα τα εργα του, την λατρεια του, τους αγγελους του και την πομπή του.
Συντασομαι με τον Εωσφόρο και τον αναγνωριζω ως μοναδικο κυριαρχο και θεο μου.
Προς επικυρωση του συμβολαιου υπογραφω με το αίμα μου.
(υπογραφη)
(ονοματεπωνυμο)
(_(
('')
_ " )>,_ .-->
_>--w/((_ >,_.'
///