- Παράξενα ORBS σε φωτογραφίες μου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
τελικά άν είναι η εξήγηση της fuji...(αντανακλάσεις σε πυκνώματα σκόνης)

Το θέμα λήγει πιστεύω εδώ ![]()
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΕΝΛΟΓΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ORBS.
ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ? ΨΥΧΕΣ? ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ?
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ 5 MEGAPIXEL ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΑ 2 ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (ΜΗΝ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ FORUM ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ9 ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.)
ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ORBS ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ![]()
------------------------
1) ΣΤΟ FORUM ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ
ΣΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
[ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ JPEG 75 PIXELS ]
2) ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΝΕ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ
ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ http://www.imageshack.us
3) ΚΑΝΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.
ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ , ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΗ ΜΠΛΕ ΚΑΝΕ ΕΠΑΝΩ
ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΠΗ.
4) ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ESOTERICA ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ , ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΟ.
ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ 2 ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ.
ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ , ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

δεν ξερω πως να την μικρηνω και θα σας ταλαιπωρησω ετσι..
μην ανυσηχειτε δεν θα βαλω και την δευτερη που ειναι πεντακαθαρη.. αρκει αυτη..
περιμενω τις αποψεις σας..
Πως αλλιώς να εξηγήσω το γεγονός ότι βρέθηκαν σε φωτογραφίες που τράβηξα με την βιντεοκάμερά μου στη Νότρ Νταμ και στο Μουλέν Ρουζ...
Μάλιστα επειδή η βιντεοκάμερά μου είναι η SONY DCR-TRV 22E με ανάλυση 800.000 pixel αυτό δεν έγινε αντιληπτό όταν έβλεπα τις φωτογραφίες στην οθόνη του υπολογιστή αλλά όταν κάποιος φίλος μου τις πέρασε σε CD και τις είδα στην τηλεόρασή μου.
Ακόμη πιο περίεργο είναι ότι είδα αρκετά orbs κατά τη διάρκεια κατάδυσής μου σε βάθος περίπου 4-5 μέτρων αλλά όταν κατέβηκα να τα "περιεργαστώ" με την μάσκα μου αυτά δεν υπήρχαν... Εδώ μάλλον μιλάμε για τη φυσιολογική περίπτωση της ανάκλασης του φωτός (μάλλον). Και λέω μάλλον γιατί παρόλο το βάθος και το γεγονός ότι δε φορούσα μάσκα οι ακτίνες τους φαίνονταν ξεκάθαρα! Δε χρειάζεται βέβαια να πω ότι αν και κινούμαι αρκετά χρόνια "υποβρυχίως" αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με orbs...

quote:
και στον πλανητιο κοσμο εχουμε νεοταξιτες ελιτ??????????
ποια ειναι αυτα τα αλλα παραξενα πραγματα????????????![]()
![]()
![]()
quote:
ε τοτε βαλε την ζωνη σου στον πλανητη να παμε για καφε στην ανδρομεδα. να αποφυγουμε ομως της μαΥρες ΤΡΥΠΕΣ και δεν μπορουμε να ξεκολλησουμε μεταξυ μας λογο κενου αερος μιας και σε πανανε τα ποδια
την ανδρικην την σκεψην δεν μπορουμε να την αποφυγομεθα ε;;;
![]()
Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!
quote:
και στον πλανητιο κοσμο εχουμε νεοταγιτες ελιτ??????????
βεβαιως και εχουμε!!!
![]()
Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!
quote:
Νασα γραφεις στο προφιλ σου:Hobbies: ποδοσφαιρο, κομιξ, ζωγραφικη, ταινιες, παραξενα αλλα πραματαποια ειναι αυτα τα αλλα παραξενα πραγματα????????????
σε εφαγε η περιεργια και ειδες το προφιλ μου ε;;;;;![]()
τα παραξενα πραγματα ειναι οτι κανω παραξενα πραγματα,μυστηρια δηλαδη,οπως πχ να τραβαω φωτο απο σπιτια που εχουν δηθεν φαντασματα.
![]()
quote:
παβτι δεν μιλαει η νασα θα την φορτωσε κανενα διαστημοπλοιο.
τοσο πολυ θελετε να φυγω ες;;;;;![]()
![]()
quote:quote:
η παντι στον κοσμο της----------
παντι τι νεα;;;σε επιρρεασε και εσενα το κενο ε;;ολα καλά μιάαααααααααααααααααααααα χαρα τέεεεεεεεελεια.........
μπα μπα σαν τα χιονια η παντι!!!
![]()
quote:
ακαταλαβιστικατι εννοεις βρε στιβ;;;
νεκουτσι τιδέν κι'εγρικάς
αρχαια Ελληνικά καλατσεύωμαι
εσύ καλατσέφς μέ τό σύμπαν ,
εμείς ευρύγουμες σην γην
σάλ τη φορήν αλέγωσε ντ'εγραψα σα Ελληνικα.
stiv αν κι'οκνής πέει την κουτσιν ντ'έγαψα![]()