ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ: ΚΟΜΗΤΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ 2004?? - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ: ΚΟΜΗΤΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ 2004?? - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

ΑΤΜΑ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
19/05/2004, 18:55:17
ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ" ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ?

ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ Η ΣΟΒ. ΕΝΩΣΗ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ.

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΑΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
19/05/2004, 19:36:47
δηλαδη να συμπερανω πως ειναιματαιο να γινω κατανοητη:)))ας παρηγορηθουν λοιπον οι εχθροι οτι ειμαι σε κρισιμη ηλικια>>>αυτη του ιησου που εγινε χριστος...τι θα γινοταν ομως αν ανακαλυπταν οι συκοφαντες και οι "επιμηθεις"(εκ του επιμηθεας) οτι ενας νοστραδαμος που ποτε δεν ξεπεραστηκε..επιβεβαιωνεται και απο αλλους απεθαντους...λογους.

θα ηθελα τους πεφωτισμενους τρομαρα τους..να αναρωτηθουν πως γινεται να φανερωνεται σε ολα τα επιπεδα η θεια χαρης ..σε μια σταρλετ...και δεν φανερωνεται σε καποια που εκανε το γυρω του κοσμου..αλλα ποτε το γυρω ..απο τον εαυτο;

αυτη ειναι η μυστικη ερωτηση
και δεν εχουμε αναγκη απο την απαντηση:)
επειδη αυτη τη φορα πρπει να κοιταξεις μεσα σου.
ναι εσυ/κι εσυ.

Αγαπητε Τελχινα..σε μπερδεψα/με μπερδεψες..αλλα τελικα καταλαβαμε...
που πηγες..; ..εγω απλα εκανα ενα διαλλειμα να σκεφτω ολα οσα..
και κατελυξα στο συμπερασμα..που ειναι παντα δεδομενο....

επιμηθεας ειναι ευκολο/το κανω ακομη/ακομη κι εγω...επειδη ειμαι ακομη καπως..στη γη.
οταν φυγω δεν θα τιθεται θεμα.
μα τοση προσπαθεια που κατεβαλα ως προμηθεας να καταδειξω..πεσμου...τι αποτελεσμα εφερε σε ακαιρους..καιρους.

gretel,επιβεβαιωνω και επαυξανω....
κατι σαν την νικητρια ουκρανια και ο κομητης...
αλλα θα θυμηθω μιαν σακτι του περυσι μας...και θα επιβεβαιωθω σιωπηλα...μεσα στο πολυχρωμο κελυφοςμου...

καλο απογευμα..

Technoshamanism
ΣανενακΜέλος
19/05/2004, 19:52:55
quote:
καλο απογευμα..

Εχμ!![]Το βρηκα!!!/«]«]
Επισης!
Ειναι στο μονο που μπορω να σου απαντησω , γιατι απ ολα τ αλλα δεν καταλαβα ¨Χριστο¨. Μαλλον ειμαι 300 χρονια πισω!!!

Φιλικα.....Κανενας.

TelxinasΜέλος
19/05/2004, 20:03:37
"< %
Dim TheCrawl, TheDestination, TheWilling, TheWho, TheVerb, TheDeath, TheSign, TheDo, TheSimpliest, TheUser, TheExpecting,

TheDestination="εσύ"
TheCrawl="Ααα"
TheWho="με"
TheDo="Μίλα"
TheVerb="τρελλάνεις"
TheWilling="θα"
TheSign=""
TheSimpliest="απλά"
TheDeath="σίγουρα"
TheUser="ΑΤΜΑ"
TheExpecting="ΠΕΖΑ"

if TheUser<>TheExpecting then
response.write TheCrawl & " " & TheDestination & " " & TheWilling & " " & TheWho & " " & TheVerb & "!!!
" & TheDo & " " & TheSimpliest & "."
end if

% >"

Να, για να μάθεις κι εσύ!!!

Επιχείρησης Γης Μαδειάμ

Telxinas - Η επόμενη γενιά καυσίμων

19/05/2004, 20:37:19
...meaning the default...user?
givemesomemore>>..Evi_Dance:))

ο 'κανενας' 300 χρονια πισω
'η τριακοσια χρονια..μακρυα..;

να σκεφτει κανεις πως
ειτε σταρλετ
ειτε αστερι..
ΕΙΤΕ ΗΛΙΟΣ...
απεχει απο τη γη....μας..
(του καθενος του αλλου 'η απλα απο τη ΓΗ που μας εμπεριεχει ολους:)))
ετη ..φωτος...

(ωραια υπογραφη η αρχετυπικη..του παλαιου αθανα-Σακη....:)

Technoshamanism
ΣανενακΜέλος
19/05/2004, 21:28:06
Εχμμ και μια απορια..σκεφτεσαι οπως γραφεις ή χμ
γραφεις οπως σκεφτεσαι;
αααα και κατι αλλο...εχεις βρει καποιον που να σκεφτεται οπως γραφεις;
Αυτα...

Φιλικα....Κανενας.

19/05/2004, 21:32:04
εσυ;
(ναι καλο μου, εχω βρει... /φανταζομαι ομως ,εχεις βρει κι εσυ:)

Technoshamanism
ΣανενακΜέλος
19/05/2004, 21:58:37
quote:
εσυ;

Εγωωω;

Εγω δε σκεφτομαι απλα γραφω, απο συνηθεια, απο ενστικτο. Καποιος ¨πουστης¨ οταν ημουν μικρος με εμαθε. Που θα παει θα τον βρω...
εσυ;

Φιλικα....Κανενας

23/05/2004, 11:10:34
Προβλέπω να μιλάμε αρκετά για τον Τουτάτη αυτό το καλοκαίρι. Ηδη στα ξένα φόρα μπήκαν τα πρώτα θέματα σχετικά με την επικινδυνότητα του.
Ενα καλό και αναλυτικό άρθρο εδώ.

http://www.space.com/scienceastronomy/mystery_monday_040503.html

To βάζω κι αν δεν δουλέψει δεν πειράζει

[url=
"http://www.space.com/php/multimedia/imagedisplay/img_display.php?pic=040503_toutatis_views_02.jpg?=Computer%20model%20based%20on%20radar%20data%20reveals%20different%20views%20of%20Toutatis.%20Note%20the%20shallow%20craters,%20linear%20ridges%20and%20a%20thin%20%20neck%20%20between%20two%20lobes.%20The%20neck%20my%20have%20been%20chipped%20away%20by%20impacts,%20or%20perhaps%20the%20lobes%20came%20together%20in%20a%20gentle%20collision"]Φωτογραφίες του μετεωρίτη φτιαγμένες σε ηλεκτρονικό υπολογιστή

27/05/2004, 08:35:49
...και μετά από ένα μικρό search...

Toutatis

Every four years an asteroid named Toutatis passes uncomfortably close to the earth. This elongated rock -- which measures nearly a mile across -- also possesses another feature of interest: it rolls end over end in a tumbling motion. It is the only near-earth planetoid that behaves in this manner, eerily similar to the "mountain" that "rolls long" in Quatrain 1.69.

If Toutatis is the asteroid predicted by Nostradamus, it will smash into the Aegean or Ionian sea part-way through the reign of Hieron (anagram of Chiren).

When?

Evidence in the Epistle to Henry II and the quatrains place Chiren's rule as king and later as emperor in the 2002 - 2012 period. Thus, should the object in question be Toutatis, and taking into consideration its four-year orbit, the likeliest time of its impact will be the year 2008. The base 7 vector for this catastrophe, in fact,is July 2008.

Oυφ! Τη γλιτώσαμε το 2004!

"Τάδε έφη Avallon"