- TΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
"Αυτο το φιδι ειναι ο μαγικος αγωγος που μεταβιβαζει το καλο οπως και το κακο. Ειναι ενας αιθερικος μεσολαβητης,το " αστρικο φως " που οταν εμποτιστει απο κακες ακτινοβολιες προκαλει βιαιοτητες, δυστυχιες και καταστροφες, οταν ομως εμποτιστει απο τις πλεον φωτεινες σκεψεις, τις μεταβιβαζει μεχρει το θρονο του θεου".
Τώρα , ενεπλάκησαν και φίδια στην όλη υπόθεση...![]()
![]()
Και μάλιστα φίδια μαγικοί αυλοί , που σαν φορτισθούν αρνητικά ... φίδι που μας έφαγε και αν για καλή μας τύχη πέσουν σε καλά ενεργεικά κέντρα/επίπεδα λάμπουμε σαν τους προβολείς του Ολυμπιακού Σταδίου σε ντέρμπυ....
Τελικά τό'ξερα , θέμα τύχης και περάσματος είναι όλα , άμα σου κάτσει δηλαδήήή...τα πήρες και την έκανες...
"Ομως για τον μαγικο μεσολαβιτη το φιδι, θα μιλησουμε και παλι..."
Ευτυχώςςςς....μην ξεχνιόμαστε και είχα αρχίσει να ανησυχώ...
Για πές...τώρα που γυρίζει...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
...gianipseftis.....
Μόνο οι εξωγήινοι της παρέας μπορούν να καταλάβουν τι λές
[/quote]
==============================================================
-Οταν οι εξωγηινοι της παρεας,οπως τους λες,φτασουν την κρησιμη μαζα
τοτε θα γινει το κβαντικο αλμα σε ολη την ανθρωποτητα.Αμφιβαλω
Γιαννη μου αν θα ακολουθισεις ,ειναι τοση η απιστια σου που θα πας
κοντρα ακομα και σ'αυτο.
-![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=SFGCJLFA2fk&feature=related

quote:Ας μαθουμε να δινουμε χωρις να περιμενουμε ανταμοιβη,γινε ηλιος δινε και μην περιμενεις τιποτα. Οταν δεν δινουμε τιποτα, οταν τα κραταμε ολα για τον εαυτο μας , τοτε ορισμενοι αγωγοι εσωτερικα
....αρχιζουν να φραζουν .
anahs
H λύση , είναι μια...εγγυημένα αποτελέσματα...
http://www.youtube.com/watch?v=x_OJgS17mUI

quote:
-Νικομαχε,σ'ευχαριστω για τις εξηγισεις.
-Πως εχω ομως την εντυπωση,οτι το κβαντικο αλμα γινεται στη συνειδηση
μονο,ενω το υλικο σωμα παραμενει εδω που βρισκεται χωρις καθολου ν'αλλαξει.
-Νομιζω οτι με το κβαντικο αλμα αντιλαμβανεσαι "περισσοτερη
πραγματικοτητα".
Notirc
Ξαναδιάβασε την τρίτη σειρά στη προηγούμενη απάντησή μου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Notrik-Οταν οι εξωγηινοι της παρεας,οπως τους λες,φτασουν την κρησιμη μαζα
τοτε θα γινει το κβαντικο αλμα σε ολη την ανθρωποτητα.Αμφιβαλω
Γιαννη μου αν θα ακολουθισεις ,ειναι τοση η απιστια σου που θα πας
κοντρα ακομα και σ'αυτο.
Ας ελπίσουμε αυτό το ...πολυαναμενόμενο άλμα να συμβεί το συντομότερο δυνατό, για να απαλλαγεί σύμπασα η ανθρωπότης από όλους μαζί, τους εξωγήινους τρομοκράτες.
Αν γίνεται να συντομεύσει αυτή η στιγμή, πάρτε και τον Εαρινό μαζί σας, που προσφέρεται οικειοθελώς να θυσιαστεί – ως άλλη Ιφιγένεια – για την σωτηρία της ανθρωπότητας.

quote:
ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΛΛΟ ...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΟΥΝ...ΠΕΡΙΣΥΛΟΓΗ...ΓΙΑΝΝΗ...anahs
Πως είσαι τόσο σίγουρη καλή μου, πως αύριο θα είναι μια και καινούργια διαφορετική ημέρα και όχι μια ίδια και απαράλλαχτη με την σημερινή?
Μια μέρα τόσο ίδια και απαράλλαχτη με την προηγούμενη, που το αύριο να μοιάζει με το σήμερα, άρα να μην υπάρχει στην ουσία αύριο.
Για σένα το ψάξιμο της αλήθειας τέλειωσε, μια και την μοναδική αλήθεια σου, την βρήκες και είσαι απόλυτα σίγουρη πως την κατέχεις, ενώ εγώ ο καψερός κάθε μέρα που περνά, μαθαίνω κάτι καινούργιο, έτσι αισθάνομαι πως αγνοώ ακόμα περισσότερα από πριν.
Καθημερινά σκέφτομαι, πως όλο και κάτι καινούργιο μέλει να μάθω την επόμενη μέρα που θα ξημερώσει, ελπίζοντας έτσι πως κάτι θα σιάξω μέσα μου, για μπορώ να συλλογιέμαι και να πορεύομαι ελεύθερος , χωρίς σκιάχτρα και φόβητρα.
quote:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΗ ANNA999. ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ
Φιλοι,Καβειρος, Εαρινος, gianipseftis, η Παραδοση για την οποια μιλω συνοψιζει ολη την Επιστημη της Μυησης,ολων των ιερων βιβλιων της Ανθρωποτητας. Ολοι γνωριζουμε οτι εχουμε μια προσωπικοτητα ομως αυτη ειναι η Κατωτερη μας Φυση.Την Ανωτερη Φυση μας την ονομαζουμε Ατομικοτητα. Τωρα, η Ατομικοτητα πρεπει να καταβροχθισει την Προσωπικοτητα. Να ενα πρωτο Θεμα. "Πως θα πολεμισουμε την προσωπικοτητα μας ωστε να γινουμε ατομα- Τομος - Ατμητος -"Ο ανθρωπος δεν γνωριζει τον δρομο προς τον Ουρανιο Κοσμο"...
"Αλλα το αλογο του- τον γνωριζει -ακριβως..."anahs
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ: "Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΟΨΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ"; ΔΗΛΑΔΗ, "ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ" ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ "ΜΙΞΗ" ΑΥΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ/ΟΙ "ΣΥΝΟΨΙΣΑΝ" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, (Η ΣΥΝΟΨΗ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ;;), ΜΕΤΑ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ" ΤΙ;; ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ, ΝΕΟ
ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ, "ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ";;;
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ.....
anahs
ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ "ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ", ΜΕ "ΓΡΑΨΙΜΟ" ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ
ΛΥΡΙΚΟΥ ΥΦΟΥΣ, ΜΑΘΗΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΟΤΙ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΣΆΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ....
ΦΙΛΙΚΑ......

In anticipation of my resurrection...
quote:safws fıle mou
άλλωστε γούστα είναι αυτά κι είναι απολύτως σεβαστά.
quote:
αλλά μου έβγαλε μόνο ένα album των Cure...
parepıptontos poly kalos dıskos(bloodflowers)...
mıa erwthsh,tı akrıvws paızoun oı cure?tha mporousa me na poume gothic?
kai kati akoma,tha vrw pouthena mplouza bauhaus h london after midnight?
ama mou vrei kaneis se mplouza to nightbreed of macabria apo theatres des vampires tha tou kanw agalma sthn aulh mou...
kykloforh ena box apo sopor aeternus to opoio periexei kai dvd...kala,ti mporei na deixnei dhladh?dwsane pote live?
y.g
mexri shmera tha grafw me agglikous xarakthres.
Απ΄τη μέθη του πόθου γλιστρώ ξανά στην ηδονή...
Κι όσο μεθώ απο ηδονή,τόσο ξανά φουντώνει ο πόθος...
Φάουστ

http://www.backstreetmerch.com/item.asp?id=tdesv05

http://store.getlive.co.uk/stores/getlive/thumb.asp?id=tdesv

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Metal κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι πανω απ'ολα και πριν απ'ολα ΜΟΥΣΙΚΗ και μετα ολα τα αλλα.
Ονοματα συγκροτηματων δεν θα αναφερω μονο και μονο γατι δεν εχει ουσια το να ονοματισω.Το ευτυχες παντως με αυτα τα συγκροτηματα ειναι οτι δεν εχουν πολυ μεγαλη διαρκεια.
Ασε που ακομη και καποια καλα ΜΟΥΣΙΚΑ στοιχεια να επιδειξουν,αυτα συχνα θαβονται κατω απο τους θεατρινισμους και τις "ιδιορρυθμες" -και καλα- συμπεριφορες.
Και βεβαια δεν ειναι τυχαιο οτι η πλειοψηφια αυτων των συγκροτηματων προερχεται απο τις Η.Π.Α.
για Ελλάδα χλωμό,ε?
γειά σου Masvidal
απο την μια,κατα την δική μου ταπεινή άποψη,έχεις δίκιο
απο την άλλη όμως ποιά είναι η "νοοτροποία του μέταλ" ?
ένα απο τα ωραία αυτου του είδους είναι η ελεύθερεία σκέψεις,ο ΜΗ-περιορήσμος έκφρασης είτε στον ήχο είτε στο "image".
εξού και τα αμέτρητα παρακλάδια του:thrash,death,black,power,gothic,folk,opera και δεν συμμαζεύεται...μέχρι και national sosialist black metal έχει!!
νομίζω οτι ο όρος "νοοτροποία του μέταλ" περιορίζει το είδος και σιγα-σιγά με την σειρά του(και αυτο)θα σβήσει...
γράφεις...
quote:
Ονοματα συγκροτηματων δεν θα αναφερω μονο και μονο γατι δεν εχει ουσια το να ονοματισω
έχει..
να τα αναφέρεις για να συζητήσουμε.
quote:
Δυστυχως διαπιστωνω οτι τα τελευταια (κυριως) χρονια,καποια συγκροτηματα μην εχοντας να δειξουν κατι το ουσιαστικο απο μουσικης πλευρας,προβαλλουν ενσυνειδητα το οπτικο τους "εγω" και μειωνουν εν μερει την metal μουσικη
δεν ξέρω φίλε μου αλλά εγώ δεν θα αγώραζα ένα σι-ντι για να δώ πόσο όμορφα είναι τα μέλη του γκρούπ...θα τους έβλεπα στο ίντερνετ.
μήπως παίζουν καλή μουσική σε συνδιασμό με ένα "καλο" image(εγω το λέω "κορνίζα του album")?ξέρεις δεν είναι εύκολο...
quote:
το ευτυχες παντως με αυτα τα συγκροτηματα ειναι οτι δεν εχουν πολυ μεγαλη διαρκεια.
ποια συγκροτήματα?
quote:
Και βεβαια δεν ειναι τυχαιο οτι η πλειοψηφια αυτων των συγκροτηματων προερχεται απο τις Η.Π.Α.
εδω σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω ποιά εννοείς...
να έλεγες τουλάχιστον Αγγλια,Βρετανία...
έδωσα βάση στο μηνυμά σου γιατι κάποια γρούπ που ακούω δίνουν μεγάλη βάση στο image(κορνίζα του album)αλλα και στο booklet...
στο μέλος patata bloom είχα συστήσει τον δίσκο NYMPHETAMINEκαι οχι nympetamine που κατα λάθος έγραψα.
Φάουστ
το μήνυμα που ακολουθεί είναι τελείως άσχετο.
είχα μια συζήτηση με τους φίλους μου(και όχι μόνο)για το πόσο "οπισθοδρομικός" και "κολλημένος" είμαι.
τι εννοώ?
η μουσική για μένα είναι το παν.έχω στερηθεί εξώδους και εξώδους για να αγοράσω σι-ντι,έχω μαζέψει με πολύ κόπο λεφτά για να μή χάσω συναυλίες και πάρτυ...έχω τραγουδίσει σε ερασιτεχνικά γκρουπάκια,αγόρασα ένα μικρό σι-ντι πλέιερ για να μπορώ να ακούω μουσική ακόμα και όταν λούζωμαι!
τέλος πάντων τα παραπάνω τα γράφω για να δείξω πόσο πωρωμένος με την μουσική είμαι.
λοιπόν,ακούω μέταλ και γκόθικ περίπου μια δεκαετία και χωρίς καμιά αμφισβήτηση αυτα τα δύο στύλ μουσικής με εκφράζουν απόλυτα...
έχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι το αγνό,το καθαρόαιμο γκόθικ έχει πεθάνει...λατρεύω μπάντες οπως joy division,bauhaus,the damned,cure,dead can dance,london after midnight,inkubus sukkubus,lacrimosa,killing joke,siouxsie,diamanda galas,sopor aeternus,sisters of mercy...αντε και απο ηλέκτρο λίγο xymox και diary of dreams αλλα ως εκεί.
λοιπόν,αν εξερέσουμε 3-4 μπάντες απο τις παραπάνω έχουμε να κάνουμε με το αγνό και αγαπημένο γκόθικ,το οποίο με πάθος άκουγα,ακούω και θα συνεχίζω να ακούω...για κάποιους όμως το να ακούς 80ς και 70ς είναι κόλλημα!σημένει οτι δεν βοηθάς στην εξέλιξη της σκηνής(ποιάς σκηνής???)!έχεις μείνει πίσω!παλιά ξινά σταφύλια!κολωπανκί!ναι,ναι το άκουσα και αυτο!
εντάξη παιδιά,σόρυ που δεν ακούω ηλέκτρο,etherial,synth,ebm και δεν ξέρω γω τι άλλο...επίσης σόρυ που δεν μάθατε τι εστί ρομαντισμός...
αλλά να σας πώ κάτι?καλύτερα που ακούτε οτι ακούτε και βρίζετε τους "οπισθοδρομικούς'!καλύτερα!
γκρρρρρρρρρρρ!ξέδωσα!
Φάουστ
Τωρα το να μου λες για τετοιους στιχους και πενταλφες είναι αστειο, αφου αυτά ακριβως κανουν οι cof...
ακουει μηπως κανενας dreadful shadows?

Of All The Things I've Lost I Miss My Mind The Most...
Οι cradle of filth μπορεί να μην παίζουν gothic...ομως...κάποια περάσματα προς τα εκεί...παιζουν.
Πες μου τι διασκευές κανείς να σου πω τι είσαι...παιζει και αυτο.
Hear the growing chora that a new dawn shall bring.
nossoforos
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ...ΟΣΟ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ...ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ ΕΙΣΑΙ ΨΩΝΙΟ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ...ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ;
ο Ντάνι φίλη μου είναι goth και αυτό κάνει μπάμ απο μακρυά...
το παλικάρι,όταν ήρθαν Ελλάδα το γνώρισα και απο τα όχι και τόσο καλά αγγλικά μου κατάλαβα οτι το γκόθικ,το κλασικό χέβι και το χάρντ κόρ είναι τα αγαπημένα του.Α,υπάρχη μια φώτο στο ιντερνετ που ήμαστε στο μπαράκι που τον γνώρισα,μετά το live,και τάχα με δαγκώνει στον λαιμό...
το γκόθικ φίλινγκ στα τραγούδια τους βγάζει μάτι...
τώρα όσον αφορά τους γελοίους στίχους που προανέφερα είσαι πολύ λάθος.
γιατί?γιατί ο Ντάνι δεν γράφει στίχους αλλά ποίηση...σε πληροφορώ οτι το άτομο είναι πολύ διαβασμένο και απόλυτα συνηδητοποιημένένος
όχι και σατανιστές!το έχει δηλώσει:(με χιουμοριστικό ύφος)πιστεύω σε πολλούς θεούς!!!
το ήταν οι πρώτοι που είχαν τα αρ....α να βγάλουν σε μπλουζάκι το,κλασικό πλέον,jesus is a **** δεν τους κάνεις σατανιστές!
έχουν παράξενο χιούμορ(βρετανικό!)και πολύ τους παρεξηγούν.
έχω ακούσει dreadful shadows,αρκετά καλοί.
Φίλε PixelNightmare ειλικρινά εκπλήσσωμαι!δεν φανταζώμουν οτι...cradle of filth!
nymphetamine...Η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ,ΣΧΕΔΟΝ ΖΩΩΔΗ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΓΟΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ,ΘΕΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ...λέει ο Ντάνι στο hammer.
έχεις απόλυτο δίκιο στην αποψή σου περί μουσικής...
όσο για τις διασκευές...NO TIME TO CRYYYYYYYYY!!!
this is the end of everything
rear the tragedies that the Seraphim shall sing.
καλημερά!
Φάουστ