- TΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Συναυλίες πάτε? Εγω πάντως τα περισσότερα φράγκα μου σε συναυλίες τα χαλάω. Ειδικα πέρισυ και το καλοκαίρι πήγα σε πολλές. Wasp, Saxon, Kreator, Slipknot, Megadeth,Iron Maiden, Black Sabbath, Rockwave τις 2 metal μερες με Slayer, Accept, Candlemass και την άλλη με Anthrax, Dio, Twisted Sister. Φέτος, από Σεπτέμβρη δηλαδή έχω πάει Nightwish, Nevermore και Candlemass/Destruction...και έπεται συνέχεια...
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Θα εκτεθούν (όχι μόνο... οι εμπευστές της ιδέας) όπλα, σπαθιά, μαχαίρια, τσκεούρια, δηλητήρια, βόμβες κ.α. που χρησιμοποίησε η Μαφία εδώ και αρκετά χρόνια.
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι πρέπει να εκτεθούν σε ειδικό τμήμα στο μουσείο εγκληματολογίας στην Ρώμη αλλά άλλοι προσπαθούν να κατασκευαστεί ένα νέο μουσείο στην γενέτειρα της Μαφίας, στην Σικελία.
Περισσότερα...
http://www.ananova.com/news/story/sm_501666.html?menu
Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης... σκάζοντας από την ζήλεια του για αυτήν την ενέργεια της Ιταλίας, σκέφτεται ως σοβαρό ενδεχόμενο να κάνει ένα μουσείο, στην Αθήνα, με εκθέματα από όπλα, κουμπούρια, και μαχαίρια που χρησιμοποιήθηκαν σε Κρητικές βεντέτες αλλά και πιο... ηρωικά και διάσημα εκθέματα, όπως τα εργαλεία που χρησιμοποίησε ο Ρωχάμης για τις δραπετεύσεις του, και γιατί όχι και τα όπλα που χρησιμοποίησε ο... Πάσσαρης στην δράση του. Γιατί όχι; Δεν λένε: "Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα"!!!