- ΠΕΡΙ ΠΥΘΑΓΟΡΙΚΟΥ ΒΙΟΥ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
ΦΙΛΕ ΑΕΤΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ.
Ο ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΡΧΙΖΕΙ 01-01-06
ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ 2005.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΕΜΕ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ.
Σωστά λες, όμως σου διαφεύγει κάτι:
Η απόδοση ενός φόρου γίνεται με την κατάθεση του Ε9 (για την ιδιοκτησία) και γενικά της φορολογικής δήλωσης). Αν κάτι λοιπόν ισχύει από 1/1/06 , εμείς θα πρέπει να το αναγράψουμε στην φορολογική δήλωση του 2005 όπως σωστά λες, την οποία καταθέτουμε από Μάρτιο-Μάιο του 2006!!!
Η είσπραξη του φόρου γίνεται με συμψηφισμό των φορο-απαλλαγών και των καταβολών που έχουμε οι μισθωτοί προ-καταβάλει κατά την διάρκεια του χρόνου από τους μισθούς μας αυτόματα, ή σε ό,τι αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες, με κλήση πληρωμής φόρου που βγαίνει περίπου τον Μάιο!
quote:
ΚΕΦ. Θ’ ΕΙΣ ΤΑΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ. (πυρηνικά)
ΚΕΦ. Ι’ ΕΙΣ ΤΑΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ ΖΕΣΤΗ ΓΕΝΗΣΕΤΑΙ. (λόγω της αλλαγής της θερμοκρασίας & της ραδιενέργειας, μέσα σε 1 μήνα-λογικό)
Ώπα φρένο, όχι άλλο κάρβουνο. Φίλε αετέ οφείλω να σε διορθώσω. Σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου έχουμε τον πυρηνικό χειμώνα, δεν έχουμε αύξηση της θερμοκρασίας όσο και αν φαίνεται παράλογο. Μάλλον η παράγραφος κυριολεκτεί και δεν μιλά για πυρηνικά.
Αν έστω και κατα λάθος εξαπολήσουν οι 2 υπερδυνάμεις (Ρωσσία, ΗΠΑ) το ΜΙΣΟ τους πυρηνικό οπλοστάσιο στην γή, δεν θα μείνει ρουθούνι....
Αν όντως χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα σε πόλεμο τότε μιλάμε μάλλον για τα λεγόμενα "τακτικά πυρηνικά όπλα" τα οποία είναι μικρής ισχύος (νομίζω ότι είναι ασθενέστερα και από την βόμβα της Χιροσίμα) και δεν επηρεάζουν άμεσα παρά μόνο μιά έκταση γύρω στα 20 χλμ διάμετρο συμπεριλαμβανομένων και των κατακρυμνισμάτων.
Knowledge is power, arm yourself
1. Κάποια .... τώρα:
(1α) Π. Παίσιος: Όταν ....Αρμαγεδώνα.
===
Aetos έχω την αίσθηση ότι άλλο ο Αρμαγεδδώνας και άλλος ο Γ'ΠΠ
Ενδιαφέρον ερώτημα Κυριακόπουλε γιατί η Αποκάλυψη έχει 22 κεφάλαια. Ο 22 να μας πει.
Bellsak αν θες να σου στείλω την αγιογραφία της Αγιά Σοφιάς όπου ο Ιουστινιανός προσφέρει στην Παναγία τη Βρεφοκρατούσα την εκκλησία κι ο Μέγας Κωνσταντίνος την Πόλη.
Φίλε bellsak
------------
Ο ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΡΧΙΖΕΙ 01-01-06
ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ 2005.
----------------
κάπου άκουσα ή διάβασα τίς τελευταίες μέρες (δεν συγκράτησα πηγή)
ότι αναβλήθηκε η εφαρμογή αυτού τού νόμου γιά πιο μετά (εξάμηνο ή χρόνο) . Μπορείς πάντως νά τό βρής εύκολα είναι πολύ πρόσφατο.
Τωρα, για τον κασιδιαρη, δηλαδη τι θα εχει αυτος? Απο οσο ξερω κασιδιαρης ειναι εκεινος που εχει αλωπεκιαση και συνηθως δεν εχει μαλλια στο κεφαλι. Διορθωστε με αν κανω λαθος.....
α)Ο Φ.Π.Α.19% θα αρχίσει να εισπράτετε κανονικά απο την 01/01/2006 διότι ο φορος Φ.Π.Α. εισπράτετε τη στιγμή που αγοράζουμε το οικόπεδο και αποδίδεται σχεδόν αμεσως στο κράτος από τις μεσιτικές εταιρίες.
β)Άλλος πόλεμος θα είναι ο Αρμαγεδών που θα γίνει αφού πεθάνει ο Ιωάννης,και άλλος ο τρίτος παγκόσμιος.
γ)Για να καταστραφεί εντελώς η ανθρωπότητα χρειάζεται περίπου 40 πυρηνικές κεφαλές να ριχτούν εκατέρωθεν.Οι χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης έχουν στα εδάφη τους περίπου 40,000 και αρκετές δεκάδες χιλιάδες οι Αμερικανοί!
Bellsak θα στη στείλω αύριο γιατί δεν την έχω εδώ.
Ρωσια - ΗΠΑ
Διηπειρωτικοι πυραυλοι: 2.915 - 1.600
Πυραυλοι υποβρυχιων : 1072 - 2.880
Πυραυλοι βομβαριστικοι: 864 - 1.660
Tακτικοι πυρηνικοι
πυραυλοιδιασκορπισμενοι
σε οχηματα: 3.380 - 800
Συνολο: 8.231 - 6.940
Edited by - ΝΙΚΟΣGR on 20/10/2005 14:38:08
quote:
Aetos έχω την αίσθηση ότι άλλο ο Αρμαγεδδώνας και άλλος ο Γ'ΠΠ
Χμμμ....σίγουρα πως έχεις δίκιο, απλά αφού σύμφωνα με την Αποκάλυψη ο καθήμενος επί ίππου λευκού (Βασ.Ιωάννης??) σκοτώνει τον Ψευδοπροφήτη και γίνεται ο Αρμαγεδών, τότε αν είμαστε κοντά στον Αρμαγεδών, πόσο πιο κοντά είμαστε στον Γ'ΠΠ??
Έχω καταλάβει πως τα πράγματα θα γίνουν με την εξής σειρά:
1) Γ' ΠΠ-1η φάση
2) Ανάδειξη Ψευδοπροφήτη-Αντιχρίστου
3) Γ'ΠΠ-2η φάση
4) Ανάδειξη Βασ.Ιωάννη
5) Αρμαγεδών και θάνατος Ψευδοπροφήτη.
1-4: 3 χρόνια
2-5: 3,5 χρόνια
Αν έχω καταλάβει λάθος, ευπρόσδεκτη κάθε διόρθωση.