ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΕΡΙ ΠΥΘΑΓΟΡΙΚΟΥ ΒΙΟΥ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΠΕΡΙ ΠΥΘΑΓΟΡΙΚΟΥ ΒΙΟΥ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Φάνης53 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
AetosΜέλος
20/10/2005, 10:29:15
quote:

ΦΙΛΕ ΑΕΤΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ.
Ο ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΡΧΙΖΕΙ 01-01-06
ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ 2005.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΕΜΕ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ.

Σωστά λες, όμως σου διαφεύγει κάτι:
Η απόδοση ενός φόρου γίνεται με την κατάθεση του Ε9 (για την ιδιοκτησία) και γενικά της φορολογικής δήλωσης). Αν κάτι λοιπόν ισχύει από 1/1/06 , εμείς θα πρέπει να το αναγράψουμε στην φορολογική δήλωση του 2005 όπως σωστά λες, την οποία καταθέτουμε από Μάρτιο-Μάιο του 2006!!!
Η είσπραξη του φόρου γίνεται με συμψηφισμό των φορο-απαλλαγών και των καταβολών που έχουμε οι μισθωτοί προ-καταβάλει κατά την διάρκεια του χρόνου από τους μισθούς μας αυτόματα, ή σε ό,τι αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες, με κλήση πληρωμής φόρου που βγαίνει περίπου τον Μάιο!

PeronosporosΜέλος
20/10/2005, 10:46:43
quote:
ΚΕΦ. Θ’ ΕΙΣ ΤΑΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ. (πυρηνικά)
ΚΕΦ. Ι’ ΕΙΣ ΤΑΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ ΖΕΣΤΗ ΓΕΝΗΣΕΤΑΙ. (λόγω της αλλαγής της θερμοκρασίας & της ραδιενέργειας, μέσα σε 1 μήνα-λογικό)

Ώπα φρένο, όχι άλλο κάρβουνο. Φίλε αετέ οφείλω να σε διορθώσω. Σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου έχουμε τον πυρηνικό χειμώνα, δεν έχουμε αύξηση της θερμοκρασίας όσο και αν φαίνεται παράλογο. Μάλλον η παράγραφος κυριολεκτεί και δεν μιλά για πυρηνικά.

Αν έστω και κατα λάθος εξαπολήσουν οι 2 υπερδυνάμεις (Ρωσσία, ΗΠΑ) το ΜΙΣΟ τους πυρηνικό οπλοστάσιο στην γή, δεν θα μείνει ρουθούνι....

Αν όντως χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα σε πόλεμο τότε μιλάμε μάλλον για τα λεγόμενα "τακτικά πυρηνικά όπλα" τα οποία είναι μικρής ισχύος (νομίζω ότι είναι ασθενέστερα και από την βόμβα της Χιροσίμα) και δεν επηρεάζουν άμεσα παρά μόνο μιά έκταση γύρω στα 20 χλμ διάμετρο συμπεριλαμβανομένων και των κατακρυμνισμάτων.

Knowledge is power, arm yourself

kyriakopoulosΜέλος
20/10/2005, 10:54:46
ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΖΟΥΡΝΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.(ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΒΑΠΤΙΣΘΗΚΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΠΟΛΗ.Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ΄΄ΨΩΜΙ ΨΩΜΑΚΙ΄΄ΓΙ`ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΤΗΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ.Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΑΚΟΥΛΙ ΑΛΕΥΡΙ,ΑΛΛΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ,ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΣΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΥΛΑΝΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ.
kyriakopoulosΜέλος
20/10/2005, 11:08:20
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΧΕΙ 22 ΚΕΦΑΛΑΙΑ?
stratis79Μέλος
20/10/2005, 12:18:39
Έχουμε την εξής σειρά των γεγονότων:

1. Κάποια .... τώρα:

(1α) Π. Παίσιος: Όταν ....Αρμαγεδώνα.
===
Aetos έχω την αίσθηση ότι άλλο ο Αρμαγεδδώνας και άλλος ο Γ'ΠΠ

Ενδιαφέρον ερώτημα Κυριακόπουλε γιατί η Αποκάλυψη έχει 22 κεφάλαια. Ο 22 να μας πει.

Bellsak αν θες να σου στείλω την αγιογραφία της Αγιά Σοφιάς όπου ο Ιουστινιανός προσφέρει στην Παναγία τη Βρεφοκρατούσα την εκκλησία κι ο Μέγας Κωνσταντίνος την Πόλη.

TakTΝέο Μέλος
20/10/2005, 12:46:16

Φίλε bellsak

------------

Ο ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΡΧΙΖΕΙ 01-01-06
ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ 2005.

----------------

κάπου άκουσα ή διάβασα τίς τελευταίες μέρες (δεν συγκράτησα πηγή)
ότι αναβλήθηκε η εφαρμογή αυτού τού νόμου γιά πιο μετά (εξάμηνο ή χρόνο) . Μπορείς πάντως νά τό βρής εύκολα είναι πολύ πρόσφατο.

bellsakΜέλος
20/10/2005, 12:47:21
ΦΙΛΕ ΣΤΡΑΤΗ ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
grypasΝέο Μέλος
20/10/2005, 12:57:57
Τελικα η αναβολη του φορου διαψεσυτηκε αποτον Αλογοσκουφη αποοσο διαβασα, οποτε παμε για την 1-1-2006 καναονικα.

Τωρα, για τον κασιδιαρη, δηλαδη τι θα εχει αυτος? Απο οσο ξερω κασιδιαρης ειναι εκεινος που εχει αλωπεκιαση και συνηθως δεν εχει μαλλια στο κεφαλι. Διορθωστε με αν κανω λαθος.....

22Μέλος
20/10/2005, 13:50:44
Μερικές σύντομες διορθώσεις.
α)Ο Φ.Π.Α.19% θα αρχίσει να εισπράτετε κανονικά απο την 01/01/2006 διότι ο φορος Φ.Π.Α. εισπράτετε τη στιγμή που αγοράζουμε το οικόπεδο και αποδίδεται σχεδόν αμεσως στο κράτος από τις μεσιτικές εταιρίες.
β)Άλλος πόλεμος θα είναι ο Αρμαγεδών που θα γίνει αφού πεθάνει ο Ιωάννης,και άλλος ο τρίτος παγκόσμιος.
γ)Για να καταστραφεί εντελώς η ανθρωπότητα χρειάζεται περίπου 40 πυρηνικές κεφαλές να ριχτούν εκατέρωθεν.Οι χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης έχουν στα εδάφη τους περίπου 40,000 και αρκετές δεκάδες χιλιάδες οι Αμερικανοί!
stratis79Μέλος
20/10/2005, 14:04:56
Συγγνώμη 22 αλλά το ΦΠΑ αφορά τις κατοικίες και μάλιστα αυτές που θα χτιστούν με οικοδομική άδεια εκδοθείσα το 2006, άρα έχουμε καιρό ακόμα για να εισπραχθεί ο φόρος αυτός καθώς η πλειοψηφία των νέων οικοδομών θα βασιστεί σε άδειες που θα έχουν εκδοθεί το 2005.

Bellsak θα στη στείλω αύριο γιατί δεν την έχω εδώ.

ΝΙΚΟΣGRΜέλος
20/10/2005, 14:24:59
Σχετικα με τα οπλα των δυναμεων.(2002-2003)

Ρωσια - ΗΠΑ
Διηπειρωτικοι πυραυλοι: 2.915 - 1.600
Πυραυλοι υποβρυχιων : 1072 - 2.880
Πυραυλοι βομβαριστικοι: 864 - 1.660
Tακτικοι πυρηνικοι
πυραυλοιδιασκορπισμενοι
σε οχηματα: 3.380 - 800

Συνολο: 8.231 - 6.940

Edited by - ΝΙΚΟΣGR on 20/10/2005 14:38:08

22Μέλος
20/10/2005, 14:47:25
Φίλε Στρατι,δεν είναι έτσι όπως τα λες.Ο φ.π.α. 19% θα μπει σε κάθε οικοδομή που την 01/01/2006 δεν θα έχει ολοκληρώσει το σκελετό της,ασχέτως με το πότε εκδόθηκε η άδεια.Στο λέω γιατί κάποιος δικός μου άνθρωπος ήθελε να βγάλει την άδεια φέτος και να ξεκινήσει με τον νέο έτος τις εργασίες,αλλά του είπε ο μηχανικός αυτό που σου είπα.
AetosΜέλος
20/10/2005, 14:54:55
quote:

Aetos έχω την αίσθηση ότι άλλο ο Αρμαγεδδώνας και άλλος ο Γ'ΠΠ

Χμμμ....σίγουρα πως έχεις δίκιο, απλά αφού σύμφωνα με την Αποκάλυψη ο καθήμενος επί ίππου λευκού (Βασ.Ιωάννης??) σκοτώνει τον Ψευδοπροφήτη και γίνεται ο Αρμαγεδών, τότε αν είμαστε κοντά στον Αρμαγεδών, πόσο πιο κοντά είμαστε στον Γ'ΠΠ??

Έχω καταλάβει πως τα πράγματα θα γίνουν με την εξής σειρά:
1) Γ' ΠΠ-1η φάση
2) Ανάδειξη Ψευδοπροφήτη-Αντιχρίστου
3) Γ'ΠΠ-2η φάση
4) Ανάδειξη Βασ.Ιωάννη
5) Αρμαγεδών και θάνατος Ψευδοπροφήτη.

1-4: 3 χρόνια
2-5: 3,5 χρόνια

Αν έχω καταλάβει λάθος, ευπρόσδεκτη κάθε διόρθωση.