ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΥπερασπιστηςΝέο Μέλος
10/09/2004, 16:19:24
Αστο,καταλαβα τι εννοεις.Αληθεια,γνωριζεις πως βγαινει ο πρωτος 4ψηφιος αριθμος?Περιεργα πραγματα σκεφτεστε βρε παιδια με τα νουμερα αυτα.Που θελετε να καταληξεται με ολα αυτα?

10/09/2004, 17:54:59
Με όλο το σεβασμό που έχω για την Πεντέλη, της οποίας ήμουν και μόνιμος κάτοικος για αρκετά χρόνια, μήπως λέω μήπως προσπαθούμε δια περίπλοκων και ανεξιχνίαστων μεθόδων (βλ. αριθμοαντιστοιχίες τρίτου τύπου που προηγήθηκαν) να αποδείξουμε κάτι που μου διαφεύγει εντελώς...? Μία σειρά αριθμών από μόνη της δε λέει και πολλά πράγματα, αν δε, πάμε επίτηδες να αντιστοιχήσουμε αριθμούς με έννοιες πάντα κάτι μας βγάζει.... Λοιπόν, τι ακριβώς εννοούσε ο ποιητής γιατί ξαφνικά νιώθω απίστευτα ηλίθια.....

...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...

10/09/2004, 19:23:30
quote:

... μήπως προσπαθούμε δια περίπλοκων και ανεξιχνίαστων μεθόδων (βλ. αριθμοαντιστοιχίες τρίτου τύπου που προηγήθηκαν) να αποδείξουμε κάτι

Πιο πολλά για αυτές τις μπούρδες θα βρείς σε άλλα τοπικ στο ΓΝΩΣΗ.
Πάντα με κάποιον τίτλο ανάλογο των αριθμών.
Περιεχόμενο και "αλήθειες" όμως αμφιβάλω αν θα βρεις.

¨οπως ΔΙΑΣ = ΑΡΟΤΡΟ, έτσι και ΕΠΟΣ = ΠΕΟΣ

10/09/2004, 20:38:10
quote:
ΝΤΑΒΕΛΗΣ = 596 = 2
ΠΤΗΣΗ = 596 = 2

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ;
Ο ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ η
Η ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ
ευχαριστω

10/09/2004, 22:36:08

quote:

μήπως λέω μήπως προσπαθούμε δια περίπλοκων και ανεξιχνίαστων μεθόδων (βλ. αριθμοαντιστοιχίες τρίτου τύπου που προηγήθηκαν) να αποδείξουμε κάτι που μου διαφεύγει εντελώς...?

Μία σειρά αριθμών από μόνη της δε λέει και πολλά πράγματα, αν δε, πάμε επίτηδες να αντιστοιχήσουμε αριθμούς με έννοιες πάντα κάτι μας βγάζει....

Λοιπόν, τι ακριβώς εννοούσε ο ποιητής γιατί ξαφνικά νιώθω απίστευτα ηλίθια.....

ετσι ηλιθιος νιωθω και εγω μερικες φορες που γραφω στο φορουμ

η φυσιολογικη μου αντιδραση ειναι να την κοπανησω, ΑΛΛΑ τοτε δεν θα στεριωσει ποτε σοβαρη συζητηση εξ αιτιας ασχετων παρεμβολων

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

11/09/2004, 00:02:27
νομίζω πως ακριβώς γι' αυτό το λόγο jonniebegood τα είπαμε όλοι ολα αυτά..... για να δείξουμε ακριβώς το άσχετο της παρεμβολής. Ή αν στο τέλος τέλος υπάρχει κάτι σχετικό να το μάθουμε μπας και ξεστραβωθούμε... μην ανησυχείς για τη σοβαρότητα της συζήτησης, νομίζω πως όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμα κάπου κάπου

και παρά τις όποιες παρεμβολές μέχρι τώρα (αν και με κάποιες εμμονές στο θέμα της σπηλιάς, πρόβλημα το οποίο παρουσιάζουν και άλλα topic με παρόμοιο περιεχόμενο) πιστεύω πως μαθαίνουμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα εδώ

...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...

16/09/2004, 00:12:39
Καλησπερα
.....νομίζω πως όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμα κάπου κάπου
ειπε ο galadriel
Σαν πολυ δεν κρατησε το διαλλειμα;
Καποιοι φιλοι εχουν καιρο να φανουν ...glinaaea που εισαι ;

16/09/2004, 00:15:46
Καλησπερα
.....νομίζω πως όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμα κάπου κάπου
ειπε ο galadriel
Σαν πολυ δεν κρατησε το διαλλειμα;
Καποιοι φιλοι εχουν καιρο να φανουν ...glinaaea που εισαι ;
Σας προτεινω να δειτε στην σελιδα του ΙΡΑΝΟΝ την παρουσιαση και επεξηγηση των συμβολων που υπαρχουν χαραγμενα στην ΠΕΝΤΕΛΗ.
Ελπιζω να μην εμφανιστουν παλι σε κανενα περιοδικο γιατι πραγματι εχουν κανει καταπληκτικη παρουσιαση.

glinaaeaΜέλος
16/09/2004, 08:47:15
Φίλοι μου καλή σας μέρα.
Φίλε Φωτογράφε, δεν είμαι μακρυά. Παρακολουθώ το θέμα πολύ προσεκτικά.
Δεν μπαίνω όμως γιατί δεν έχω να προσθέσω κάτι σημαντικό περισσότερο από τα δικά σας. Επί πλέον είναι και θέμα χρόνου τον οποίον δεν διαθέτω πολύ και προσπαθώ να τον εκμεταλευτώ εκεί που νομίζω ότι χρειάζεται πιό πολύ. Συγνώμη.
Έχω όμως να σας ρωτήσω μήπως κάποιος απο σας πήρε και διάβασε ένα τρίτομο έργο του Τιμόθεου. Κ. Κιλίφη, Αρχιμανδρίτη της Μονής Πεντέλης.
Αυτοί οι τρείς τόμοι αφορούν την Πεντέλη. Εκυκλοφόρησαν τώρα τελευταία και τους είδα χθές στην μονή που είχα πάει γιά επίσκεψη. Επειδή όμως δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να τους πάρει κανείς, και δεδομένου ότι κοστίζει έκαστος 30 ευρώ, δεν τόλμησα να τους πάρω.
Αν λοιπόν τους έχει πάρει κάποιος, ίσως θα μπορούσε να μας δώσει κάποια στοιχεία. Σας ευχαριστώ.
Τώρα ψάχνω γιά κάτι συγκεκριμένο, γιά κάποιους ναούς της Πεντέλης. Όταν έχω τα νέα που θέλω θα σας τα δώσω.
Φιλικότατα.

16/09/2004, 18:06:05
Καλησπερα φιλε glinaaea
Το πρωτο βιβλιο του ΚΙΛΗΦΗ ηταν ενας τομος τωρα ακουω απο εσενα οτι εγινε τριτομο!!!
Παντως δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα με το βιβλιο εκεινο.
Τωρα για τους τρεις τομους τι να πω θα παω να ριξω μια ματια να δω περι τινος προκειτε.
Τους πουλα ολους μαζι η εναν εναν γιατι 90 ευρω ειναι καπως... θα ελεγα.
Μα τι στο καλο εβαλε και γεμισε 3 τομους;
Μπραβο πατερ... μου φαινεται το πιασε το νοημα....

glinaaeaΜέλος
16/09/2004, 19:03:31
φίλοι μου γειά σας.
Φίλε φωτογράφε, μπορείς να τους πάρεις ξεχωριστά αν θέλεις.
Ο λόγος δε που έκανα την ερώτηση γιά τα βιβλία του είναι επειδή μου είχε δωθεί ευκαιρία και συζήτησα γιά πολύ λίγο μαζί του κάποια φορά και είδα ότι οι πιό πολλές εξηγήσεις που δίνει γιά κάποια θέματα κυμαίνονται από το εντελώς ιδιώμορφο στο παράλογο μέχρι και το τρελό.
Δεν μπορώ να του δώσω ακριβή χαρακτιρισμό.
Απλά αν θέλεις δώσε μου τις δικές σου εντυπώσεις γι αυτό το βιβλίο που διάβασες. Ευχαριστώ.
Φιλικότατα.

16/09/2004, 22:33:59
quote:
ίδα ότι οι πιό πολλές εξηγήσεις που δίνει γιά κάποια θέματα κυμαίνονται από το εντελώς ιδιώμορφο στο παράλογο μέχρι και το τρελό.

αυτος δεν ειναι που ειχε μιλησει σε εκεινη την εκπομπη του χαρδαβελα??

ειχε πει τοτε πως: πρεπει να φυγουν τα ΟΥΦΟ και τα φαντασματα απο την σπηλια - δεν ειναι μονο η σπηλια μυστηριωδης αλλα ολο το βουνο!!

δεν θυμαμαι ακριβως τα λογια του αλλα αυτες τις αποψεις τις εχω ξανακουσει και σε συνδυασμο με τους χριστιανοπαγανιστες που αναφερει ο μπαλανος - ε κανω κατι παραξενους συνειρμους

17/09/2004, 00:28:03
Φίλε glinaaea η άποψή μου είναι ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσε με το τι γράφει ο Κιλίφης.
Δεν τον θεωρώ και πολύ αξιόπιστο έστω και αν τον έχω δει μόνο μέσα από την TV.

Τώρα τελευταία όμως πολύ βιβλίο πέφτει.
Έχει εξελιχθεί σε επιχείρηση.
Δεν ξέρω πως σας φαίνεται εσάς, αλλά εμένα μου φαίνεται καθαρή απάτη.
Διότι όταν γράφεις ένα σωρό ανυπόστατα πράγματα τα οποία δεν τα πιστεύεις αλλά τα γράφεις μόνο και μόνο για να πουλήσεις, τότε τι είναι;

17/09/2004, 00:38:41

quote:
συζήτησα γιά πολύ λίγο μαζί του κάποια φορά και είδα ότι οι πιό πολλές εξηγήσεις που δίνει γιά κάποια θέματα κυμαίνονται από το εντελώς ιδιώμορφο στο παράλογο μέχρι και το τρελό.

Το πολύ τρελό δηλαδή;;;
Και δε του φαινόταν….
Πάντως αν θες πες μας τι περίπου σου είπε.