- 7/1999 μύθος ή πραγματικότητα για αυτή την ημερομηνία??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Εκτός αν το κακό που θα έβρησκε τον κόσμο έχει απλά γεννηθεί και τώρα περιμένουμε να μεγαλώσει για να μας κυβερνήσει..
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
quote:
Εδώ δε μίλησε κανείς για οργανώσεις.
Προφητείες ή αστρολογικά φαινόμενα που είχαν αντίκτυπο στην ανθρωπότητα.
Πάντως sκeptic αναρωτιέμαι αν σ έχει ενοχλήσει καμιά οργάνωση, γιατί μου φαίνεσαι πολύ λογικός άνθρωπος, με ιδέες που δείχνουν ψαγμένο άτομο. Γιατί τέτοια εμμονή με μυστικές οργανώσεις και συνωμοσίες βρε καλέ μου ?
OXI! Δεν με έχει ενοχλήσει καμία οργάνωση, γιατί δεν ανήκω ούτε άνηκα ποτέ σε καμία μυστική ή φανερή οργάνωση και φανερά ή μυστικά ιερατεία και τα παρακλάδια τους.
Αλλά η αλάνθαστη ιστορία έχει δείξει ότι αυτές ενοχλούν τους ανθρώπους!
Ο άνθρωπος σαν ον είναι κοινωνικό και έχει την ανάγκη να εξαρτιέται συνήθως από κάποιους υψηλά ιστάμενους μέσα σε μια ομάδα.
Σκέψου το παράδειγμα του πρώτου μάγου “medicine man” Σαμάνου.
Έτσι λειτουργούσαν οι πρώτες πρωτόγονες κοινωνίες.
Εμένα προσωπικά με αρέσει η ελεύθερη και αδογμάτιστη σκέψη και αυτό προσπαθώ να προωθήσω. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει αλλά ο καθένας παράλληλα επίσης να προσπαθεί να σκέφτεται από μόνος του, να διαμορφώνει την δικιά του ανεξάρτητη κοσμοθεωρία. Να γίνει ένας ελεύθερος στοχαστής με κριτική σκέψη και ανοιχτό μυαλό. Να μην παρασύρετε και να μην ακολουθεί τους ψευδοπροφήτες-γκουρού!
Οι σύγχρονες οργανώσεις, cults, παραθρησκείες και τα γνωστά φαινόμενα οργανώσεων μαζικού ελέγχου του νου(γιατί περί αυτού πρόκειται δηλ. mindcontrol), προσπαθούν να πετύχουν έναν πνευματικό εγκλεισμό στους οπαδούς - πιστούς τους, συχνά τρομερά επικίνδυνο για τους τελευταίους.
Άνθρωποι που έχουν ξεφύγει και βγήκαν σωματικά και ψυχικά ζωντανοί από αυτές τις επικίνδυνες καταστροφικές οργανώσεις - λατρείες - cults, μετά κατέθεσαν δημοσίως ότι δεν πίστευαν ποτέ πως παραπλανήθηκαν τόσο εύκολα και πως παρασύρθηκαν από αυτές!!!
Και μιλάμε και για άτομα με αξιοσημείωτο υπόβαθρο μόρφωση κλπ!
Μη νομίζεις ότι αμόρφωτα άτομα παρασύρονται. Πολλές φορές το αντίθετο συμβαίνει!
Όσον αφορά για τις προφητείες αυτό που ήθελα να πω είναι ότι αυτές χρησιμοποιούνται από τις συγκεκριμένες οργανώσεις για να προσελκύσουν οπαδούς και πιστούς σε αυτές τις ομάδες ώς κάτι το ελκυστικό και ως ένα πνευματικό δόλωμα.
Κλασικό παράδειγμα είναι αυτό το σιωνιστικό παρακλάδι που λέγεται Η ΣΚΟΠΙΑ, οργάνωση των μαρτύρων του ΓΙΑΧΒΕ.
Αυτοί πολλές φορές χρησιμοποιούν τις ψευδοπροφητίες και βάζουν επίσης συχνά και χρονολογικές ταμπέλες. Απέτυχαν πάνω από 10 φορές ήδη αλλά συνεχίζουν να μεταβάλουν τις ημερομηνίες γιατί αυτή η εσχατολογία είναι το τρικ που χρησιμοποιούν για προσέλκυση μελών & οπαδών !
...πολλοί όμως ξύπνησαν από τις «αποτυχίες» και την κοπάνησαν ταχέως.
Παράπλευρες απώλειες που λέμε! ![]()
..."Let me control a peoples currency and I care not who makes their laws..." -- Meyer Nathaniel Rothchild
Πουλάνε δημοσίως τις εφημερίδες τους, κολάνε και γίνονται ενοχλητικοί, μέχρι και στα σπίτια γυρίζανε παλιότερα για να διευρύνουν τις οργανώσεις τους με την εγγραφή νέων μελών.
Κάποιοι δε εκδίδουν και βιβλία. Πρόσπαθω να βρώ το υπόγειο και αθέατο των πεπραγμένων τους. Ασε που δε νομίζω πως στοχεύουν σε μορφωμένους.
Μια χαρά τους κάθονται και οι γριούλες !
Και φυσικά οι μαρτυρο-γιαχβέδες προσηλυτίζουν(εντελώς παράνομο και αντισυνταγματικό) ότι βρουν μπροστά τους, αμόρφωτους και μορφωμένους...
Αλλά υπάρχουν και μοντέρνες παραθρησκείες και cults που στοχεύουν ακόμα και σε σοβαρούς επιστήμονες! Δες πχ την οργάνωση του Rael.
Γενικώς είμαι εναντίον των δογματικών θρησκειών και της προσπάθειας φυλακισμού του ελεύθερου πνεύματος...
O κάθε άνθρωπος είναι μια προσωπική ξεχωριστή ελεύθερη οντότητα και μπορεί και έχει την ψυχική δύναμη να βρει την αλήθεια μέσα του. Δεν χρειάζεται στην πραγματικότητα, ούτε γκουρού, ούτε ψευδομεσσίες, ούτε ψευδοδιδάσκαλους να τον κατευθύνουν την ζωή και να του λένε τι πρέπει να κάνει και τι όχι.
Αλλά βλέπεις, δεν σέβονται αυτή την μοναδικότητα και την ατομική ελευθερία και θέλουν να μας έχουν συνεχώς κάτω από μαζικό έλεγχο του νου και του σώματος, εκμεταλλευόμενοι με αισχρό τρόπο τις διάφορες αδυναμίες μας.
Το όνομα του παιχνιδιού είναι ο έλεγχος!
..."Let me control a peoples currency and I care not who makes their laws..." -- Meyer Nathaniel Rothchild
Edited by - skeptic on 18/02/2005 13:38:53
Αλλά, πέρνοντας παράδειγμα απο τον εαυτό μου και τον κύκλο των γνωστών μου, κανείς που δε θέλησε και δεν επεδίωξε να μπεί σε κάποια οργάνωση δεν το ..πέτυχε αφνιδιωδός εκ του μηδενός !
Ακόμα και τα πολιτικά κόμματα να εξαγορασουν συνειδήσεις προσπαθούν.
Η τα τηλεοπτικά κανάλια..
Αλλά όλα αυτά είναι σημεία των καιρών μας, τα όσα με την τεχνολογική προόδο επιτύχαμε.
Μπορούμε λες να τα απαρνηθούμε?
quote:
Μπορούμε λες να τα απαρνηθούμε?
Εξαρτάται,
αν σε αρέσει να είσαι πνευματικά ελεύθερος.
Γιατί πολλοί είναι αυτοί που βολεύονται και με την "σκλαβιά" ξέρεις...
Βαριά η ...καλογερική ![]()
Για τον χριστιανισμό θα συμφωνήσω, αλλά μόνο όσον αφορά τα διάφορα ιερατεία και την αισχρή κακοποίηση που έκαναν στο ηθικό δίδαγμα του χριστιανισμού και την διδασκαλία του Χριστού. Αισχρότατη κακοποίηση για δικά τους υψηλά συμφέροντα. Οι εξουσιαστές από την άλλη έκαναν ακριβώς το ίδιο. Οι θρησκείες ήταν πάντα ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο γι' αυτούς βλέπεις...