- Ενδιαφέροντα Βιβλία. - Περιοδικά - Βιβλία
quote:
Ο 'ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΙΠΟΙ
1ον: Δεν γίνεται έτσι, η περιγραφή είναι υπερβολικά ξερή. Είναι σαν να λες οτι στο Lord of the Rings "Κάτι τύποι τρέχουν απο δώ και απο κεί, γίνεται λίγος χαμός και τελικά ο Frodo ρίχνει το δαχτυλίδι στο Mount of Doom". Ξαναδιάβασε το βιβλίο.
2ον: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να συμπεριλάβεις και το τέλος του βιβλίου. Ένα άτομο που δεν το έχει διαβάσει, με τον τρόπο που το περιγράφεις, αλλά και απο το γεγονός οτι είπες το "τέλος" πιθανόν ούτε που θα κάτσει να το διαβάσει.
I embrace my desire
to swing on the spiral
Of our divinity
and still be a human...
[...]Ride the spiral to the end
and may just go where noone's been
Spiral out! Keep going!
Spiral out! Keep going!

O καραγκιόζης admin του esoterica
quote:
1ον: Δεν γίνεται έτσι, η περιγραφή είναι υπερβολικά ξερή. Είναι σαν να λες οτι στο Lord of the Rings "Κάτι τύποι τρέχουν απο δώ και απο κεί, γίνεται λίγος χαμός και τελικά ο Frodo ρίχνει το δαχτυλίδι στο Mount of Doom". Ξαναδιάβασε το βιβλίο.2ον: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να συμπεριλάβεις και το τέλος του βιβλίου. Ένα άτομο που δεν το έχει διαβάσει, με τον τρόπο που το περιγράφεις, αλλά και απο το γεγονός οτι είπες το "τέλος" πιθανόν ούτε που θα κάτσει να το διαβάσει.
ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ!!!!! ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ. ΤΩΡΑ, ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ, ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ.
Guide To The Galaxy" θα είναι τις πρώτες επιλογές μου το "1984".
Όσο για την τριλογία του κόσμου και τους αγγέλους μεσα σε αυτή, ίσως απλά ο
Πούλμαν να ιοθέτησε την άποψη του Χριστιανισμού ότι οι άγγελοι δεν έχουν
φύλο, οπότε και μπορούν να φερθούν απλά "περίεργα". Από τη φύση και μόνο αυτή
μπορείς να τους πεις Gay.
Εμένα πάντως λίγο μ'ασχόλησε αυτο. Λύθηκα στα γέλια όμως όταν διάβασα το όνομα
του ενώς απο τους αγγέλους που αναφέρει μέσα. Μιλάω για τον Μέτατρον και αν έχετε δει
το "Δογμα" θα καταλάβετε τι εννοώ.

Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.
quote:
αν μου επιτρεπετε θελω να σας συστησω το βιβλιο μου EYE JOURNEY που βρισκετε στο www.esotericphotography.com
Φυσικά. Αυτός ήταν ο λόγος που άνοιξα αυτό το Topic. Για να συζητήσουμε και
να προτίνουμε καινούργια και παλαιότερα βιβλία που μας αφήσαν κάτι το
ιδιαίτερο, ότι και αν ήταν αυτό.

Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.
ο υφαντοκοσμος, η αειπολις, η ιματζικα ειναι η κορυφη της τουρτας....
το αρχαιο μυστηριο, το αλλο με τα παιδακια δεν θυμαμαι πως το λενε....
ο barker θεωρω οτι ειναι κορυφαιος συγγραφεας οσον αφορα τους αλλους κοσμους.
καλο ειναι επισης και το φυλακτο του κινγκ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ...
ΛΕΓΕΤΑΙ 'ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ'.
ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΧΕΙ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΕΣΠΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ...ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ....ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟ ΤΟ 'ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ' ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑΤΙ 'ΕΘΙΓΕ' ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΦΤΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.
quote:ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ!!!!! ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ. ΤΩΡΑ, ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ, ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ.
Εμμμ η αλήθεια είναι πως τώρα που ξαναδιαβάζω το μήνυμά μου βλέπω πως το έγραψα υπερβολικά επιθετικά! Συγνώμη για τον τόνο μου! Δεν ήθελα να σε θίξω, απλά με ενοχλεί όταν λένε το τέλος ενός βιβλίου, μιας ταινίας κτλ. αλλά και πάλι δεν δικαιολογούμαι! Τεσπά, cheers and peace!
quote:
Μόλις τελειώσω με το "The HitchHikers
Guide To The Galaxy" θα είναι τις πρώτες επιλογές μου το "1984".
Καλά, παίζει το "The HitchHikers
Guide To The Galaxy" να είναι το βιβλίο που με έχει κάνει να γελάσω περισσότερο απο οποιοδήποτε άλλο! Το χιούμορ του είναι απίστευτα παρανοϊκό! Εννοείται όποιος έχει την δυνατότητα πρέπει να το διαβάσει στα Αγγλικά, αν και να πώ την αλήθεια η ελληνική μετάφραση δεν είναι διόλου άσχημη και μεταφέρει πολύ καλα το κλίμα - πράγμα σπάνιο μπορώ να πώ -. Το συνιστώ και αυτό ανεπιφύλακτα για τόνους γέλιο!
---------------------------
I embrace my desire
to swing on the spiral
Of our divinity
and still be a human...
[...]Ride the spiral to the end
and may just go where noone's been
Spiral out! Keep going!
Spiral out! Keep going!
ΕΓΩ ΚΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ
Ένα άλλο βιβλίο που μου άρεσε είναι "Ο Μάγος" του Τζον Φόουλς. Χρησιμοποιεί και μαγικά στοιχεία, αλλά δεν είναι βιβλίο μαγείας. Είναι όμως μαγευτικό και εκτυλίσσεται στην Ελλάδα. Πολύ καλό, και ιδίως για τώρα το καλοκαίρι.
Λευτεριά στους εξωγήινους αγωνιστές.