- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΞΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ!!!
ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ!!!
ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΧΩΝΙΑ!!!!
ΔΥΧΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥ ΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ!!!
ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ????
ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?????
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΑΣ!!!!!
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΠΤ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ!!!!
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΚΗΝΟΥΝΕ ΤΟΝ UCK ΦΤΑΙΝΕ!!!!
ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ???
Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ!!!!!!!!
ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
ΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!
ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!!!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ........
Φίλε μου , δεν είναι δυνατόν να έχουν όλοι τις δικές σου πολιτικές αντιλήψεις.
Μή φωνάζεις λοιπόν.
Έβαλες μπροστά σου τις ταξικές διαφορές και δεν βλέπεις τίποτ`άλλο.
Ακόμα και να καταργηθούν οι οικονομικές τάξεις , άλλες τάξεις θα αναδυθούν . (βιολογικές, εθνικές , φυλετικές,κλπ)
Ψάξε αλλού .
Προσωπικά δεν με απασχολούν οι τάξεις .
Τις θεωρώ τόσο φυσικό όσο και ο αέρας που αναπνέω.
Αν τα σύνορα της Ελλάδας παρέμεναν κλειστά σε πάσης μορφής μετανάστες δεν επρόκειτο να υπάρξει κανένα πρόβλημα.
Αν βέβαια στα πλαίσια της κατάργησης των τάξεων το να ανοίγουν τα σύνορα , και μπάτε σκύλοι αλέστε , αποτελεί λύση σε κάτι , αυτό το κάτι θα ήταν υπερβολικά άδικο , ανιστόρητο, απάνθρωπο και άτιμο.
quote:
Φίλε μου , δεν είναι δυνατόν να έχουν όλοι τις δικές σου πολιτικές αντιλήψεις.
Μή φωνάζεις λοιπόν.
Έχεις άδικο! Δεν μπορείς να κατατάσεις την αγάπη κάποιου για την πατρίδα του και τον φόβο της καταπάτησης αλλά και τον κίνδυνο της σωματικής ακαιρεότητας αυτού η των γύρων του ΣAN ΠOΛITIKH ANTIΛHΨH!!!!!!!!!! ΠPOΣ ΘEOY!!!
O CYBERMASTER, που ίσως κι εγώ να μην συμφωνώ εξ ολοκλήρου με τον τρόπο που εκφράζεται - συμφωνώ όμως για το τι φωνάζει - μιλά εκ μέρους των περισοτέρων Eλλήνων κάθε αντίληψης... Kι αν διαφωνείς, το είπα και πιο πάνω σε άλλα μηνύματα, πήγαινε στα Γρεβενά ή κάπου αλλού απόμερα, βρες ένα δασάκι και κατασκήνωσε εκεί για βράδυ - όπως κάναμε πριν εμφναστούν οι αλβανοί... Aφού το κάνεις τότε διαμαρτυρήσου όπως θες... Tώρα, μάλλον απαντάς εκ του ασφαλούς "χωρίς να έχεις ζήσει/κινδυνέψει ή φοβηθεί ποτέ απ' αυτό".
Δεν έχεις αντιληφθεί τον κίνδυνο που έχουν αντιληφθεί οι περισσότεροι Έλληνες.
PE ΠAIΔIA, ONTOΣ, APΓA H ΓPHΓOPA KINΔYNEYOYME.
ΔEN EINAI ΠOΛITIKO ΘEMA - EINAI EΘNIKO. ΔEN EINAI IΔEOΛOΓIKO - EINAI KOINΩNIKO.
MHN MΠEPΔEYOMAΣTE KAI XPHΣIMOΠOIOYME ETIKETEΣ ΠOY MAΣ "ΠETOYN" TA MME - KI EMEIΣ AYTEΣ MONO MAZEYOYME KI AYTEΣ XPHΣIMOΠOIOYME.
ValGraph
Mε τις HΠA δεν μπορούμε ακόμη να κάνουμε τίποτε.
Kι ένας λόγος είναι ότι καθόμαστε πιο πολύ μπροστά στο ριμάδι τον υπολογιστή ή την tv από το να παράγουμε έργο... Kι εδώ βέβαια έργο παράγουμε αλλά ...εκ του ασφαλούς κατά κάποιο τρόπο...
OI MEΓAΛEΣ EΠANAΣTAΣEIΣ ΓINANE ΣTO ΔPOMO - OXI AΠO TO THΛEΦΩNO.
ValGraph
quote:
Έβαλες μπροστά σου τις ταξικές διαφορές και δεν βλέπεις τίποτ`άλλο.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΠΤ ΑΛΛΟ????
ΧΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΑΙΒΕΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΤΟΤΕ!!!!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ...!!!!
ΑΓΑΠΗΤΕ VALGRAPH ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΥΜΦΑΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΣΙ ΣΟΥ!!!
ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!
ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΑΜΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΠΤ!!!!
ΓΙΑΤΙ???
ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ!!!!
ΠΟΛΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ!!!!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!!!
ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΗΔΙΑ!!!!
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΚΤΛ ΚΤΛ)
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ!!!!!!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
Δεν έχεις αντιληφθεί τον κίνδυνο που έχουν αντιληφθεί οι περισσότεροι Έλληνες
Περίγραψέ μου τον κίνδυνο .
Ίσως και να συμφωνούμε.
Τη Κυριακη αρχιζει το κηνυγι του πρασινου λαγου για να μη ξεχνιομαστε. *
Caacrinolaas
αλλη ονομασια του Labolas Glasya που προσπαθησαν να τον φιμωσουν. *
quote:
Ακόμα και αυτή η έννοια του έθνους είναι μια εφέυρεση που δημιουργήθηκε για την ομαδοποιήση διαφόρων φυλών και την ευκολότερη χειραγώγηση τους για οποιονδήποτε σκοπό..
quote:
Βλέπεις οι εξουσίες μαζοποιήσαν όλους τους ήρωες κάτω από ένα σύμβολο ώστε να μην έχουμε κάθε φορά να ασχολούμαστε με κάθε πρόσωπο ξεχωριστά
Και μετά απο όλα αυτά έχεις το θράσος να λες πως δεν είσαι κομμουνιστής? Αλλά φυσικά... «…ο σημερινός εχθρός ενσαρκώνει όλους συγχρόνως τους κινδύνους τους οποίους επέρασεν η Ελλάς αφ’ ότου με το αίμα των τέκνων της ανέκτησε την Εθνικήν Ελευθερίαν. Είναι ο πλέον ύπουλος του ιστορικού μας βίου εχθρός.
Μισεί θανασίμως την Δημοκρατίαν και κραυγάζει αναισχύντως υπέρ αυτής. Απεργάζεται την στυγνοτέραν δουλείαν και δημοκοπεί εν ονόματι της Ελευθερίας. Περιφρονεί τον άνθρωπον, προς τον οποίον συμπεριφέρεται με τερατώδη σκληρότητα και ομιλεί περί ανθρωπισμού. Υποκρίνεται τον πονούντα δια τα δεινά του λαού και οραματίζεται μίαν κοινωνίαν κατέργων…» Όλα αυτά τα είπε όχι κανένας Χρυσαυγίτης, όπως ίσως φαντάζεσαι, αλλά ο Θεμιστοκλής Σοφούλης, που σας είχε ψυχολογήσει μάλλον καλά... Δεν έχετε τα αρ....α να παραδεχτείτε αυτό που είστε. Μη μου μιλάς λοιπόν για ανθρωπισμό εμένα, υποκριτή της κακιάς ώρας!
Η σημαία... ΈΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΠΑΝΙ? Μα πόσο επιπόλαιος μπορεί να είσαι??? Η σημαία συμβολίζει όλους αυτούς που πολέμησαν για να είναι ελεύθερη αυτή η χώρα και να μπορούν τώρα κάφροι σαν εσένα να τους περιφρονούν τώρα και να μιλούν για <<ανυπαρξία των εθνών>>.
Δεν είμαι περήφανος για τους 0 Έλληνες που έδειραν έναν Αλβανό, αλλά ούτε και ντρέπομαι. Δηλαδή, όταν αυτοί ξυλοκοπούν τους συμπατριώτες μας στη Βόρεια Ήπειρο ή και μέσα στην πατρίδα μας, είναι καλά?
Περνάω τώρα στον Cybermaster
quote:
ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΛΔ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΜΕΘΑΝΕ ΚΑΘΕ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΠΤ????
ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ (ΟΧΙ ΑΛΒΑΜΝΟΙ ΒΕΒΑΙΑ) ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ????
ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΞΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ!!!
ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ!!!
ΔΥΧΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥ ΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?????
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!
ΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!
ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!!!
Μάλιστα... Κλασικός τύπος φιγουρατζή. Γράφει τα πάντα με κεφαλαία, προσθέτει 80 θαυμαστικά και ερωτηματικά στο τέλος κάθε πρότασης, λες και λέει πάντα κάτι το φοβερά σημαντικό, προσθέτει και μια τεράστια ψηφιακή υπογραφή της οποίας το νόημα ούτε ο ίδιος δεν καταλαβαίνει, βάζει και μια άσχετη εικόνα και ιδού τα αποτελέσματα!
Για να τα δούμε λοιπόν απο την αρχή...
quote:
ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΛΔ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΜΕΘΑΝΕ ΚΑΘΕ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΠΤ????
Συγνώμη, αλλά δεν άκουσα ποτέ για Αμερικάνους να προκαλούν φασαρίες στη βάση της Σούδας. Όχι βέβαια πως αυτό δικαολογεί την παρουσία τους εκεί, και πολύ περισσότερο την αξίωση τους να θεωρείται η Σούδα αμερικανικό έδαφος.
quote:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΞΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ!!!
Αυτό πες το στους πιλότους μας που κάθε μέρα αντιμετωπίζουν τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας. Αντιμετωπίζουν εκεί έναν ΕΘΝΙΚΟ εχθρό.
quote:
Και εγώ δηλαδή που δεν είμαι εργάτης (όχι πως έχω τίποτα με το επάγγελμα των ανθρώπων) τι να κάνω? Α, ναι, σε γράφω στα α..α μου!
quote:
Τι υπέροχη τεκμηρίωση απόψεων! Με έχεις κολλήσει στον τοίχο!
quote:
Ακριβώς επειδή βλέπουμε την αλήθεια και δεν φοράμε αριστερές παρωπίδες φροντίζουμε σχολαστικά να απομονώνουμε παράσιτα σαν εσένα.
quote:
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!
Α, ρε cybermaster ξυπνητήρι! Δεν κοιμάσαι και εσύ λίγο? Μπορεί να δεις στο όνειρο σου τον Στάλιν να επιστρέφει και να στέλνει στη Σιβηρία όλα τα καπιταλιστικά γουρούνια!!!
quote:
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!
ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ! ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ! Η ΜΟΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥΣ! ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!
Μερικά απο τα ωραία συνθήματα που βλέπουμε κάθε μέρα στους τοίχους απο τους ομοιδεατες του cybermaster και μας δίνουν μια εικόνα της κοινωνίας που αυτοί οραματίζονται... Συγνώμη cybermaster! Χίλιες φορές οι καπιτάλες ή ακόμα καλύτερα, η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!
quote:
Σωστά. Τι μας νοιάζει εμάς για τους δύστυχους Έλληνες της Αλβανοκρατούμενης Βόρειας Ηπείρου! Ας κόψουν το λαιμό τους οι αχρείοι! Ζήτω η συναδέλφωση των Λαών!
quote:
Συμφωνώ απόλυτα, αλλά αυτά να τα πεις στους ομοιδεάτες σου, που έχουν ταλέντο να σπέρνουν τη διχόνοια...
Τα λέμε...
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
ΑΛΛΑ ΧΜ ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΜΑΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ!!!(ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ!!!!!
ΑΛΛΑ ΑΣ ΓΙΝΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ!!!!
quote:
προσθέτει και μια τεράστια ψηφιακή υπογραφή της οποίας το νόημα ούτε ο ίδιος δεν καταλαβαίνει
ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ!!!!
quote:
αλλά δεν άκουσα ποτέ για Αμερικάνους να προκαλούν φασαρίες στη βάση της Σούδας
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΑΡΙΟΧΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!!!! ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!!
quote:
Αυτό πες το στους πιλότους μας που κάθε μέρα αντιμετωπίζουν τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας. Αντιμετωπίζουν εκεί έναν ΕΘΝΙΚΟ εχθρό
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΟΡΟ????
ΒΑΛΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ!!!!
quote:
Και εγώ δηλαδή που δεν είμαι εργάτης (όχι πως έχω τίποτα με το επάγγελμα των ανθρώπων) τι να κάνω? Α, ναι, σε γράφω στα α..α μου!
ΑΝ ΕΣΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ!!!!
quote:
Ακριβώς επειδή βλέπουμε την αλήθεια και δεν φοράμε αριστερές παρωπίδες φροντίζουμε σχολαστικά να απομονώνουμε παράσιτα σαν εσένα.
ΧΜ ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΞΤΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΩΡΑΙΑ!!!!!
quote:
Χίλιες φορές οι καπιτάλες ή ακόμα καλύτερα, η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!
ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???? ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!
ΚΑΤΣΕ ΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΨΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΟΤΗΣΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!
quote:
Σωστά. Τι μας νοιάζει εμάς για τους δύστυχους Έλληνες της Αλβανοκρατούμενης Βόρειας Ηπείρου! Ας κόψουν το λαιμό τους οι αχρείοι! Ζήτω η συναδέλφωση των Λαών!
ΕΕΕΕΕ????
ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΒΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!!!!!
ΧΜ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗ ΔΥΣΤΥΨΧΩΣ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ (ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ) ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΦΙΚΤΗ!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΟΝΤΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΚAIZER ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΡΟ!!!!
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ!!!!
ΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΑ ΘΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ!!!!
ΤΟ ΝΑ ΘΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!!
ΤΟ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΟ ΝΑ ΘΕΣ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!
ΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΕΓΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ!!!!
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!!!
ΧΜ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΗΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!
ΞΕΚΟΛΛΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ!!!
ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΪΖΕΡ (ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ) ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ!!!!
Μην ανυσυχείς, στο forum αυτό θα βρείς πολλούς άλλους <<πατριώτες>> με τις ίδιες απόψεις με εσένα.
quote:
ΑΛΛΑ ΧΜ ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!
Η πραγματικότητα μου είναι η Ελάδα και ο Ελληνισμός, που σήμερα δέχονται μια άνανδρη επίθεση απο την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αυτή την Ελλάδα και τον Ελληνισμό με ενδιαφέρει να υπερασπίσω, και όχι παραμυθάκια για <<αδελφοποίηση των λαών>> και άλλες τέτοιες π...ες.
quote:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΜΑΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ!!!(ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ!!!!!
Εθνικισμός και τομαρισμός δεν συμβιβάζονται. Αν τουλάχιστον ο εθνικιστής είναι συνεπής στην ιδεολογία του. Εμείς δεν αναλονόμαστε μόνο στα λόγια,είμαστε έτοιμοι αν χρειαστεί να πολεμήσουμε και να πεθάνουμε για την πατρίδα και τα ιδανικά μας.
Αντίθετα, κομμουνισμός και φιλοτομαρισμός συνδιάζονται κάλλιστα, όπως έχει αποδείξει η Ιστορία. Εσύ είσαι αυτός που τρώει στο πιάτο ότι του σερβίρουν, τις αηδίες δηλαδή του κόμματος σουπερί κατάργησης των πατρίδων και των εθνών.
quote:
ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ!!!!
Εγώ το καταλαβαίνω πολύ καλά, αλλά αν κρίνω απο όσα έχεις γράψει ως τώρα, εσύ όχι.
quote:
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΟΡΟ????
ΒΑΛΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ!!!!
Απο το στρατιωτικό κατεστημένο που κυβερνάει την Τουρκία. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά οι μεγαλοτσιφλικάδες που έπιναν το αίμα του λαού αποτελούν πλέον παρελθόν.
quote:
ΑΝ ΕΣΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ!!!!
Εγώ τα βρήκα όλα έτοιμα στη ζωή μου??? Ρε α τελείωσε το σχολείο πρώτα, μπες στο πανεπιστήμιο, δούλεψε όσο έχω δουλέψειεγώ καιτότε τα ξαναλέμε.
quote:
ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???? ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!
ΚΑΤΣΕ ΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΨΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΟΤΗΣΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!
Δεν παρομοιάζω τους καπιτάλες με την Ελλάδα. Απλά εγώ πιστεύω οτι στην Ελλάδα και τον Ελληνισμό έχουν δικαίωνμα όλοι οι Έλληνες, ανεξαρτήτως αν είναι βιομήχανοι ή εργάτες. Και απο που συμπέρανες οτι εγώ εγκρίνω τις άνανδρες επιθέσεις των Αμερικανών? Η μήπως πιστεύεις οτι μόνο άτομα της δικής σου ιδεολογίας είναι δυνατόν να τις καταδικάζουν?
quote:
ΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΑ ΘΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ!!!!
ΤΟ ΝΑ ΘΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!!
ΤΟ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΟ ΝΑ ΘΕΣ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!
ΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΕΓΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ!!!!
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!!!
ΧΜ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΗΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!
ΞΕΚΟΛΛΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ!!!
ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!
Δεν έχω ανάγκη απο κανένα να μου πει τίποτα. Και απο τηλεόραση παρακολουθώ μόνο ειδήσεις και ντοκιμαντέρ.Και ούτε έχω ανάγκη απο κανένα για να μου υποδείξει τι να πιστεύω. Αυτές είναι δικές σας τακτικές, για να κρατάτε υποταγμένους τους εργάτες και να νομίζουν πως εσείς τους εκπροσωπίτε καλύτερα.
Όσο για το σοσιαλισμό, δεν είναι παρα ο Δούρειος Ίππος συτών που σκότωσαν 40.000.000 ανθρώπος στη Σιβηρία και 120.000.000 σε όλο τον κόσμο, εν ονόματι μιας δήθεν <<ανθρωπιστικής>> ιδεολογίας. Όταν αντιλήφθηκαν πως η γραμμή τους δεν περνάει, δημιούργησαν κάτι πιο ελαφρύ για να πετύχουν το σκοπό τους, την αποχαύνωση και την καταστροφή δηλαδή των Εθνών. Αφού πετάχτηκαν έξω απο την Ελλάδα με τη λόγχη το 1949, τώρα ψάχνουν να βρούν τρόπους να επιστρέψουν.
Τι είσαι? Σοσιαλιστής και Αντιαμερικάνος? Πέστο αυτό στον Παπανδρέου. Και αυτός σοσιαλιστής είναι, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι και πράκτορας των αμερικάνων.
Το μυαλό μου δουλεύει ευτυχώς καλά ακόμα, διότι εγώ δεν παίρνω χασίς, το οποίο ο αρχηγός σας, ο καλός σοσιαλιστής ήθελε να νομιμοποιηθεί, με σκοπό να αποχαυνώσει και να καταστρέψει τη νεολαία μας!
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
quote:
ΕΕΕΕΕ????
ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΒΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!!!!!
To σοσιαλιστικό χασίς έχει, κατα τα φαινόμενα, καταστρέψει τον εγκέφαλο σου σε τέτοιο βαθμό, που δεν κατάλαβές οτι σε ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΟΥΝ, εσένα και τις αντεθνικές στρατηγικές της ιδεολογικής σου παράταξης! Οι Έλληνες ήρωες του μέρους της Βόρειας Ηπείρου που ανήκει αυτή τη στιγμή στο κράτος της Αλβανίας θα επιβιώσουν όμως, όσο και να λέει ο αρχηγός σας πως <<δεν υπάραχουν Έλληνες στην Βόρεια Ήπειρο!>>. Και μια μέρα, να είσαι σίγουρος πως η Βόρεια Ήπειρος θα αναπνεύσει και πάλι ελέυθερη τον καθαρό, ελληνικό αέρα, μακριά απο την κατοχή αυτών των αχάριστων ψωριάριδων που εσύ με τόσο σθένος υπεραασπίζεσαι!
ΑΜΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ