ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μία ερώτηση να κάνω? (Σχετικά με τις βαθμίδες μελών) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Μία ερώτηση να κάνω? (Σχετικά με τις βαθμίδες μελών) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

foxyfreak31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
foxyfreakΜέλος
15/08/2004, 20:15:20
Γειά σας
Επιδή είμαι καινούρια στο forum παρατήρησα κάτω ακριβώς από το όνομα κάθε μέλους γράφει νέο μέλος ή μέλος πρώτης βαθμίδας κλπ. Τι ακριβώς είναι αυτά?

15/08/2004, 21:58:08
Μια ερώτηση να κάνεις.

Οι χαρακτηρισμοί αυτοί έχουν σχέση με τον αριθμό μηνυμάτων των μελών (μέλος 1ης, 2ης, 3ης βαθμίδας, πλήρες μέλος και ΜΕΛΟΣ forums ESOTERICA).
Οι άλλοι χαρακτηρισμοί (π.χ. συντονιστής, διαχειριστής, κ.λπ) είναι ρόλοι ατόμων που ανήκουν στην συντονιστική ομάδα του forum.

Μπορείς αν θέλεις να διαβάσεις ένα παλιότερο σχετικό τόπικ:

Τι είναι η πρώτη και τι η δεύτερη βαθμίδα??

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

foxyfreakΜέλος
16/08/2004, 10:50:49

Σε ευχαριστώ πολύ amalia για το ενδιαφέρον σου.

foxyfreakΜέλος
16/08/2004, 10:52:09

αν κατάλαβα καλά πρέπει να παλέψω μπας και γίνω και γω κάτι. χαχαχαχαχαχαχαχαχα

16/08/2004, 12:02:52
quote:

Σε ευχαριστώ πολύ amalia για το ενδιαφέρον σου.

παρακαλώ, foxyfreak!
Σου εύχομαι να έχεις ουσιαστική και δημιουργική συμμετοχή στα forums!
(που είναι και το πιο σημαντικό "κάτι" που θα μπορούσε κάποιος να πετύχει σε έναν τέτοιο χώρο)

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Labolas GlasyaΜέλος
18/08/2004, 14:10:17
Αμαλια
"Οι άλλοι χαρακτηρισμοί (π.χ. συντονιστής, διαχειριστής, κ.λπ) είναι ρόλοι ατόμων που ανήκουν στην συντονιστική ομάδα του forum."

Αχαχα. Το αλλο με το Τοτο το ξερετε? *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG

CYBERMASTERΜέλος
19/08/2004, 15:22:48
ΡΕ ΦΙΛΕ LABOLS GLASYA ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΔΛΔ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ??!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

MoonDragonΜέλος
23/08/2004, 13:46:26
Nα κανω κι εγω μια ερωτηση και οποιος θελει ας μου απαντησει. Μπορω να αλλαξω με καποιο τροπο το username μου? Κατι τετοιο ειναι εφικτο ή θα πρεπει να φτιαξω καινουριο λογαριασμο? Σε περιπτωση αλλαγης username τι γινεται με το password?
Ευχαριστω εκ των προτερων...

''Confirmo o Deus potentissimus''
thothΙδρυτικό Μέλος
23/08/2004, 14:13:19
Από ότι ξέρω MoonDragon, δεν μπορείς να αλλάξεις username. Άλλο username σημαίνει και νέος λογαριασμός. Δεν αξίζει τον κόπο, μάλλον.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

MoonDragonΜέλος
23/08/2004, 14:28:49
Γιατι δεν αξιζει? Δεν με απασχολει το ποσα μηνυματα εχω απ' τη στιγμη που το username που διαλεξα δεν με αντιπροσωπευει! Αν φτιαξω νεο λογαριασμο ο παλιος μπορει να σβηστει?

thothΙδρυτικό Μέλος
23/08/2004, 14:35:49
Ο παλιός λογαριασμός δεν μπορεί να σβηστεί (αφού ήδη υπάρχουν μηνύματα), ούτε να μεταφερθούν τα μηνύματα από τον παλιό στο νέο.

It's up to you.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

MoonDragonΜέλος
23/08/2004, 14:40:44
Χμμ... Εδω μαλλον χρειαζεται βελτιωση το esoterica αφου σε αλλα forum το username μπορει να αλλαχτει, με την επεμβαση του admin, αν θελησει ο χρηστης...

thothΙδρυτικό Μέλος
23/08/2004, 15:11:32
quote:

Χμμ... Εδω μαλλον χρειαζεται βελτιωση το esoterica αφου σε αλλα forum το username μπορει να αλλαχτει, με την επεμβαση του admin, αν θελησει ο χρηστης...

MoonDragon, δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Ίσως το τελευταίο διάστημα που ετοιμάζονται κάποιες αλλαγές στο forum να έχει προβλεφτεί να υπάρξει και μια τέτοια ρύθμιση. Το θεωρώ όμως προβληματικό να γίνει μια τέτοια αλλαγή.

Φαντάσου να κάνεις μια συζήτηση με κάποιους με το παλιό σου username όπου αυτοί το χρησιμοποιούν στις συζητήσεις σας, και ξαφνικά να το αλλάζεις. Αυτή η αλλαγή βέβαια θα μπερδέψει όλους αυτούς που θα μπαίνουν στο παλιό topic και θα βλέπουν να χρησιμοποιείται μέσα στο κείμενο των συζητήσεων ένα όνομα-username, από τους άλλους χρήστες, αλλά που δεν θα συμμετέχει στην συζήτηση. Εξυπακούεται ότι η αλλαγή του username θα μεταφερθεί σε όλα τα topics (παλιά και νέα), σύμφωνα με την λογική των πινάκων των βάσεων δεδομένων.

Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις αλλά θα μπερδέψει τους επισκέπτες.

Εάν θέλεις να σιγουρευτείς για το τι μπορεί να γίνει και τι όχι στείλε email στον Admin στο forums@esoterica.gr

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

foxyfreakΜέλος
23/08/2004, 15:45:49
ωστε κοροϊδεύεις labolas glasya ? ήταν τόσο τραγικό αυτό που ρώτησα σαν καινούριο μέλος ε? ευτηχός που έχω τον cybermaster και μου συμπαραστέκετε σωστα?

CYBERMASTERΜέλος
24/08/2004, 02:44:05
quote:
ευτηχός που έχω τον cybermaster και μου συμπαραστέκετε σωστα?

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΝ ΚΑΙ Ο Labolas Glasya ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ!!! ΤΕΣΠΑ ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΗ fοxyfreak ΕΠΡΑΞΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ!!!

------------------------

foxyfreakΜέλος
24/08/2004, 15:40:51
Σ'ευχαριστώ πολύ πάντος. Θα το θυμάμε.

24/08/2004, 15:50:22
Φίλη μου γειά σου...

Στα διάφορα φόρουμς υπάρχουν και διαφορετικά συστήματα..
Εδώ στο εσωτερικά υπάρχει αυτό το σύστημα με την 1η 2η και 3η βαθμίδα..
Οσα περισσότερα μηνύματα γράφεις τόσο θα περνάς και σε αλλη βαθμίδα η οποία δεν εχει καμμία σημασία .
Είναι χρήσιμη απλά για να γνωρίζει κάποιος που μπαίνει για πρώτη φορά το πόσα μηνύματα εχεις στείλει δηλαδή το κατα πόσο εισαι εξοικοιωμένος-η με τις ομάδες συζήτησης....
Υπάρχουν άτομα που εχουν στείλει 1500 μηνύματα χωρίς αξιόλογο περιεχόμενο και μέλη με 500 μηνύματα με αξιόλογο περιεχόμενο...

Ε τώρα υπάρχουν και μέλη που εχουν στείλει πάνω απο 3.000 και γιαυτό και καμαρώνουν...

CYBERMASTERΜέλος
24/08/2004, 16:00:25
quote:
Σ'ευχαριστώ πολύ πάντος. Θα το θυμάμε.

MA TI ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ...!!!!(ΧΕΧΕ)

Ε ΑΛΛΖΑΡΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 3000 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΜΗΝΥΜΑΤΑ???????? Ε ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕΣ???????
ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΜΑ???

------------------------

24/08/2004, 16:04:18
Κακό παιδί...
Οχι δεν το είπα για την ΑΤΜΑ... τυχαία είπα το νούμερο...

foxyfreakΜέλος
24/08/2004, 17:42:41
Σ'ευχαριστώ και εσένα allzzaro για τις πληροφορίες. Μπορώ να πω πως έχω εξικοιωθεί με το φόρουμ και μου αρέσει αρκετά. Έχουμε και καλά παιδιά όπως ο cybermaster. Μα τι καλό παιδί είναι!
χιχιχιχιχι