ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 5ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 5ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

alex2230 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
23/05/2011, 01:27:05
Φίλε Dark Eternity, αυτά που περιγράφεις αναφέρονται στην γνωστική διδασκαλία,μπορεί να σε φωτίσει καλύτερα ο ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ,ή μπορείς να διαβάσεις παλιότερα του πόστ.

Πάντως η αγνότητα είναι αυτή που ανοίγει όλους τους δρόμους,γιατί η γνώση που θα εισέλθει στο νοητικό σου σώμα και μετά στον εγκέφαλό σου,είναι ανώτερης ποιότητας στην δόνηση της. Αν είσαι αγνός,τότε μπορείς να αποκτήσεις τις ανώτερες δονήσεις.Αν όμως τρέχεις απο εδώ και απο κεί για να ικανοποιήσεις τα εγώ σου,τότε βρίσκεσαι σε πολύ χαμηλή δόνηση και είναι αδύνατο να καταλάβεις κάτι το ανώτερο,είναι αδύνατο να γίνεις δεκτικός σε αυτήν.

Είναι δηλαδή μια φυσική διαδικασία,"θέλεις την δύναμη ανελαβε πρώτα την ευθύνη",δεν είναι του τύπου: γίνε καλό παιδί και θα σου πάρω γλυφιτζούρι.Είναι κατι απαραίτητο.

Είναι απαραίτητο γιατί εσωτερικά μεταφράζεται σε ενέργεια,όλα μεταφράζονται σε ενέργεια.

greeneyesΝέο Μέλος
06/06/2011, 17:00:20
Παιδια σημερα το μεσημερι ειχα πεσει να κοιμη8ω οσπου καποια στιγμη ενω ημουν ετοιμη να κοιμη8ω (δεν κοιμομουν ακριβως αλλα ενιω8α οτι εβλεπα ενα ονειρο) ξαφνικα τινα3α το ποδι μου. Ενιωσα οτι μπουρδουκλο8ηκαν και παραλιγο να πεσω.. Να σημειωσω πως πιο πριν σκεφτομουν διαφορα σχετικα με την αστρικη προβολη...

Εμπιστεύσου την καρδιά σου.. Δεν κάνει ποτέ λά8ος..

ψυχεδελικΝέο Μέλος
13/06/2011, 20:48:43
quote:

Να σημειωσω πως πιο πριν σκεφτομουν διαφορα σχετικα με την αστρικη προβολη...

Και; Τι έγινε μετά;

cody30Μέλος
14/06/2011, 01:06:25
Να σου πω εγω τι εγινε μετα ?
Λοιπον καταρχην καλησπερα σας.
Και στη συνεχεια να σας ρωτησω = Ποιος ο λογος που σκατε για αυτη την αστρικη προβολη ?
Τι θα σας δωσει ΠΙΑ ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ?
Μηπως θα σας δωσει αυτο που μας εδωσε ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ?
Την φωτια στο πνευμα ?
Το μηλο στο στομα ?
Μηπως , λεω τωρα εγω , εχει σχεση ο ΟΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ?
Ο ΣΑΜΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ , λεω εγω τωρα.
Και μην με πειτε τωρα σκοταδιστη και αλλες παπαρ...ες!
Ετσι το λεω για να κουνησω λιγακι τη συζητηση.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΡΟΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.
Και αυτων που την προωθούν!
Εχω αναφερθει παλια με δυναμη για τις ιδεες μου εαν ανατρεξετε θα τις βρειτε.
Δεν ειμαι εκτος θεματος να ξερετε,ομιλω για την αστρικη προβολη και για τους λογους που καποιος ισως πρεπει να ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
Καποτε ειχα δυναμη και ορεξη να γραφω με παθος.
Ομως 2 χρονια τωρα το κλιμα γυρω μου με εκανε κομματια και δεν εχω κουραγιο να πω πολλα.
Φιλε σκεψου οτι ζεις μια ζωη με χαρα και πονο, με δυναμη και με ηρεμια.
ΖΗΣΤΗΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΛΟΓΟ ΙΣΩΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ , ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ.
Τωρα οι αλλοι ολοι μας να το κανουμε ντε και καλα με το ζορι , να το κυνηγαμε να το αναζηταμε , οπα ρε συ κιολας , μη σωσω και το καταφερω , μη σωσω και το πετυχω.
ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΣ . ΟΚ?
Αντε καλο βραδυ και καλο κουραγιο μας.

Παρακαλω ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.

ψυχεδελικΝέο Μέλος
14/06/2011, 06:17:42

quote:
cody30 Ποιος ο λογος που σκατε για αυτη την αστρικη προβολη ? Τι θα σας δωσει ΠΙΑ ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ?

Θα έλεγα καθαρά από περιέργεια. Δεν είμαι σε θέση να διακρίνω αν αυτό το κίνητρο που λέω εγώ περιέργεια έχει σχέση με αυτά τα εγώ ή ψυχικά ελαττώματα που είπαν κάποιοι προηγουμένως.

quote:
cody30 ΖΗΣΤΗΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΛΟΓΟ ΙΣΩΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ , ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ.

Εντάξει. Συμφωνώ ότι δεν οδηγούν πουθενά οι ιδεοληψίες αυτού του είδους.Το πιθανότερο είναι να μην τα καταφέρω. Από κει και πέρα θα προσπαθήσω αρχικά να αυξήσω το διάστημα που βρίσκομαι σε κάποια σχετική επαγρύπνηση κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά εάν δεν αλλάξει και ποτέ ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα, ντάξει, τι να γίνει, ήταν άλλωστε το πιθανότερο. Καλύτερα όμως να μην μιλάω άλλο για μένα. Καληνύχτα και καλή δύναμη.

greeneyesΝέο Μέλος
14/06/2011, 21:34:34
quote:

Να σου πω εγω τι εγινε μετα ?
Λοιπον καταρχην καλησπερα σας.
Και στη συνεχεια να σας ρωτησω = Ποιος ο λογος που σκατε για αυτη την αστρικη προβολη ?
Τι θα σας δωσει ΠΙΑ ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ?
Μηπως θα σας δωσει αυτο που μας εδωσε ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ?
Την φωτια στο πνευμα ?
Το μηλο στο στομα ?
Μηπως , λεω τωρα εγω , εχει σχεση ο ΟΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ?
Ο ΣΑΜΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ , λεω εγω τωρα.
Και μην με πειτε τωρα σκοταδιστη και αλλες παπαρ...ες!
Ετσι το λεω για να κουνησω λιγακι τη συζητηση.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΡΟΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.
Και αυτων που την προωθούν!
Εχω αναφερθει παλια με δυναμη για τις ιδεες μου εαν ανατρεξετε θα τις βρειτε.
Δεν ειμαι εκτος θεματος να ξερετε,ομιλω για την αστρικη προβολη και για τους λογους που καποιος ισως πρεπει να ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
Καποτε ειχα δυναμη και ορεξη να γραφω με παθος.
Ομως 2 χρονια τωρα το κλιμα γυρω μου με εκανε κομματια και δεν εχω κουραγιο να πω πολλα.
Φιλε σκεψου οτι ζεις μια ζωη με χαρα και πονο, με δυναμη και με ηρεμια.
ΖΗΣΤΗΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΛΟΓΟ ΙΣΩΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ , ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ.
Τωρα οι αλλοι ολοι μας να το κανουμε ντε και καλα με το ζορι , να το κυνηγαμε να το αναζηταμε , οπα ρε συ κιολας , μη σωσω και το καταφερω , μη σωσω και το πετυχω.
ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΣ . ΟΚ?
Αντε καλο βραδυ και καλο κουραγιο μας.

Εφοσον εχεις τετοια αποψη για την αστρικη προβολη οκ το δεχομαστε αλλα απο κει και περα εμεις μπορουμε να δει3ουμε οσο ενδιαφερον 8ελουμε. Δεν μπορει να ερ8ει ο ΚΑΘΕΝΑΣ να μας πει να μην ασχολουμαστε (τζαμπα κοπος)..
Δεν ανοχλουμε κανεναν αλλωστε..

greeneyesΝέο Μέλος
14/06/2011, 21:36:10
quote:

quote:

Να σημειωσω πως πιο πριν σκεφτομουν διαφορα σχετικα με την αστρικη προβολη...

Και; Τι έγινε μετά;

Την ωρα που μισο κοιμομουν αλλα στο μυαλο μου η3ερα πως ημυν 3υπνια ειδα πως ανεβαινα ενα σκαλοπατι και εκεινη τη στιγμη τιναχτηκε το ποδι μου και τρομα3α λιγο.. Μετα το συνδιασα με την αστρικη προβολη.. Αν και δεν νομιζω να εχει καποια σχεση..

14/06/2011, 23:27:49
quote:
greeneyes
Την ωρα που μισο κοιμομουν αλλα στο μυαλο μου η3ερα πως ημυν 3υπνια ειδα πως ανεβαινα ενα σκαλοπατι και εκεινη τη στιγμη τιναχτηκε το ποδι μου και τρομα3α λιγο.. Μετα το συνδιασα με την αστρικη προβολη.. Αν και δεν νομιζω να εχει καποια σχεση..

Εχει μεγάλη σχέση...
Αυτό το τίναγμα ήταν που δεν μπόρεσες να συνεχίσεις.
Σε αυτό το σημείο την πατάνε οι περισότεροι.
Προσπάθεια και συνειδητότητα χρειάζεται,ωστε στην κατάλληλη
στιγμή που θα γίνει το τίναγμα,να προχωρήσεις και οχι να
επιστρέψεις στο φυσικό σώμα.

Χαλαρά όμως και χωρίς απογοητεύσεις,με υπομονή και σωστή σκέψη.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

greeneyesΝέο Μέλος
15/06/2011, 15:28:47
quote:

quote:
greeneyes

Εχει μεγάλη σχέση...
Αυτό το τίναγμα ήταν που δεν μπόρεσες να συνεχίσεις.
Σε αυτό το σημείο την πατάνε οι περισότεροι.
Προσπάθεια και συνειδητότητα χρειάζεται,ωστε στην κατάλληλη
στιγμή που θα γίνει το τίναγμα,να προχωρήσεις και οχι να
επιστρέψεις στο φυσικό σώμα.

Χαλαρά όμως και χωρίς απογοητεύσεις,με υπομονή και σωστή σκέψη.

Αλη8εια λες να ητανε σαν αστρικη προβολη? :D Προσπα8ω καιρο να το πετυχω ομως δεν μπορω να συγκεντρω8ω.. Αυτα που λενε να 3απλωνουμε με τα χερια διπλα για να χαλαρωσουμε.. εγω δεν βολευομαι ετσι!! Και ποτε δεν κοιμαμαι ετσι! Παντα 3απλωνω πλαγια και μαζευω τα ποδια μου! Ετσι νιω8ω πιο 3εκουραστη. Αρα δεν μπορω να χαλαρωσω λογω της στασης μου..

15/06/2011, 23:24:59
greeneyes

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη στάση για το αστρικό ταξίδι.
Οπως βολεύεται ο καθένας,σε οποια στάση,χαλαρώνει.
Αυτοί που διατείνονται συγκεκριμένες στάσεις και δίαιτες και
διάφορα άλλα τέτοια φαιδρά,ειναι απλώς απατεώνες.

Συνέχισε χωρίς απογοήτευση και χαλαρά.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

greeneyesΝέο Μέλος
16/06/2011, 01:54:07
quote:

greeneyes

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη στάση για το αστρικό ταξίδι.
Οπως βολεύεται ο καθένας,σε οποια στάση,χαλαρώνει.
Αυτοί που διατείνονται συγκεκριμένες στάσεις και δίαιτες και
διάφορα άλλα τέτοια φαιδρά,ειναι απλώς απατεώνες.

Συνέχισε χωρίς απογοήτευση και χαλαρά.

Αχ χαιρομαι! Μου δινεις δυναμη να συνεχισω!!
8α σου πω νεα συντομα για το πως τα παω!!!!

LoloΝέο Μέλος
17/06/2011, 20:16:34
Καλησπερα.
Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν ατομα που εχουν βρεθει σε αστρικο χωρο μαζι με καποιον γνωστο τους. Γινεται να ταξιδεψουν καποιοι μαζι η να βρεθουν στον ιδιο 'χωρο';

greeneyesΝέο Μέλος
17/06/2011, 20:42:12
quote:

Καλησπερα.
Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν ατομα που εχουν βρεθει σε αστρικο χωρο μαζι με καποιον γνωστο τους. Γινεται να ταξιδεψουν καποιοι μαζι η να βρεθουν στον ιδιο 'χωρο';

Νομιζω πως γινεται. Εχω διαβασει πως αν το κανεις με παρεα μπορειτε να κανετε αστρικη προβολη και να βλεπετε ο ενας τον αλλον. Αν ομως κανεις εσυ μονος και τον δεις αυτος δεν 8α το 8υμαται.

LoloΝέο Μέλος
17/06/2011, 22:26:19
θα ηταν ενδιαφερον να μας μιλησουν καποιοι γι αυτο αν το εχουν επιχηρησει κι εχουν βρεθει στον ιδιο χωρο μαζι, συνειδητα. θα μπορουσε να αποτελει ακομα και αποδειξη για την υπαρξη αυτων των διαστασεων. αν οχι αποδειξη ισως μια πιο αντικειμενικη οπτικη. σταματηστε να κανετε αστρικα ταξιδια μονοι σας κ ξεκινηστε τα μαζι με αλλους! καπου διαβασα οτι μπορεις να κανεις ακομα και ερωτα με καποιον. καποιο ειδος ερωτα εν πασει περιπτωσει... :)

greeneyesΝέο Μέλος
17/06/2011, 23:58:38
quote:

θα ηταν ενδιαφερον να μας μιλησουν καποιοι γι αυτο αν το εχουν επιχηρησει κι εχουν βρεθει στον ιδιο χωρο μαζι, συνειδητα. θα μπορουσε να αποτελει ακομα και αποδειξη για την υπαρξη αυτων των διαστασεων. αν οχι αποδειξη ισως μια πιο αντικειμενικη οπτικη. σταματηστε να κανετε αστρικα ταξιδια μονοι σας κ ξεκινηστε τα μαζι με αλλους! καπου διαβασα οτι μπορεις να κανεις ακομα και ερωτα με καποιον. καποιο ειδος ερωτα εν πασει περιπτωσει... :)

Wow! Δεν ειναι κ ασχημο ετσι?? Οντως ειναι ενδιαφερον... Εγω αν το καταφερω να κανω αστρικη προβολη 8α η8ελα να κανω με καποιον/α φιλο/η μου..

LoloΝέο Μέλος
18/06/2011, 12:14:08
Παντως.. κι εγω η καψερη στο σταδιο τιναγμα ειμαι αγαπημενη greeneyes..

greeneyesΝέο Μέλος
18/06/2011, 13:21:24
quote:

Παντως.. κι εγω η καψερη στο σταδιο τιναγμα ειμαι αγαπημενη greeneyes..

Χαχαχα.. εγω οταν χαλαρωνω με παιρνει ο υπνος..

LoloΝέο Μέλος
18/06/2011, 13:37:47
Διαβασα κατι για το συστημα της πολυδιαστατικης μαγειας του Charles Reese (Ebony Anpu). Εχει να κανει με τα 22 γραμματα του εβραικου αλφαβητου και την ιουδαικη καμπαλα. συμφωνα με αυτο αν οραματιστεις ενα ενα τα γραμματα (ή τις αντιστοιχες καρτες της μεγαλης αρκανας ταρω ή δημιουργωντας με το νου βημα-βημα τον hypercube -ολα αυτα συνδεονται) ανοιγει το υποσυνειδητο κι ερχεσαι σε επαφη με παραλληλες διαστασεις. μου θυμιζει κατι απο αστρικο ταξιδι. αν και ολο αυτο το πανηγυρι μοιαζει ιδιαιτερα φανταστικο αρκετοι ισχυριζονται οτι εχουν βιωσει αυτο το μυστηριο αστρικων πυλων.

greeneyesΝέο Μέλος
18/06/2011, 15:13:32
quote:

Διαβασα κατι για το συστημα της πολυδιαστατικης μαγειας του Charles Reese (Ebony Anpu). Εχει να κανει με τα 22 γραμματα του εβραικου αλφαβητου και την ιουδαικη καμπαλα. συμφωνα με αυτο αν οραματιστεις ενα ενα τα γραμματα (ή τις αντιστοιχες καρτες της μεγαλης αρκανας ταρω ή δημιουργωντας με το νου βημα-βημα τον hypercube -ολα αυτα συνδεονται) ανοιγει το υποσυνειδητο κι ερχεσαι σε επαφη με παραλληλες διαστασεις. μου θυμιζει κατι απο αστρικο ταξιδι. αν και ολο αυτο το πανηγυρι μοιαζει ιδιαιτερα φανταστικο αρκετοι ισχυριζονται οτι εχουν βιωσει αυτο το μυστηριο αστρικων πυλων.

Μμ.. που το διαβασες? Ακουγεται ενδιαφερον..

---Sophie---Μέλος
24/06/2011, 15:08:00
Ρε παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει οσο ποιο απλα γινεται πως θα καταφερω να βγω απ'το σωμα μου και να κανω αστρικη προβολη συνειδητα???

Never give up without a fight.