- ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ...ΜΥΑΛΟ!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Καλησπέρα σε όλη την ομήγυρη (συντροφιά),
Ευχαριστώ παιδιά για τις μουσικές προτάσεις με επιλεγμένα βιντεοκλιπ και για τις όμορφες φωτογραφίες και εικόνες.
Χρωματίζουν όμορφα τη συντροφιά και την κουβέντα.
Predator και Καποδίστρια, δημιουργείτε και χτίζετε μια ωραία συλλογή απο πανδεσία χρωμάτων και ήχων κοιτώντας όλες τις σελίδες και προς τα πίσω.
Συνεχίστε το, όταν σας έρχεται στο μυαλό μιας και έτσι χαλαρώνει το μυαλό...
Να προτείνω και γώ κάτι.
Απο ένα σύγχρονο Έλληνα που ζεί, δημιουργεί και μεγαλουργεί στο εξωτερικό με τη μουσική:
http://www.youtube.com/watch?v=GhV2ceRw2N4

Η διαδρομή είναι που φέρνει την ευτυχία, όχι ο προορισμός.
Το καφέ της χαράς, της αγάπης, της ζωής!
![]()
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Ωπα.Μονο για αυτους που εχουμε γυρει απο τη μαγκια,σε τετοιο σημειο που οι ωμοι μας να ακουμπανε την i-da-ma-te

quote:
Γιατι δεν μπορεις;Σε εμποδιζει κανεις αγαπητη καποδιστρια;
χα χαχαχχχαα !!!
Μην τα παίρνεις κατά γράμμα
μουσική βάζουμε!!!![]()
![]()
Ο υποχθόνιος junk!![]()
---
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
quote:
Η ημερομηνία είναι Ιούνιος 1925 και
συγγραφέας ο υφυπουργός Προεδρίας του Κουίνσλαντ, Τόμας Άρθουρ Φέρι.
Και λοιπόν? Δεν καταλαβαίνω πως όλα αυτά αναιρούν τις απόψεις που εκφράστικαν σχετικά με την εκδίωξη των παράνομων αλβανών μεταναστών και εγκληματιών απο την Ελλάδα, καθώς και σχετικά με την ανάγκη περιορισμού του μεταναστευτικού ρεύματος, διότι απλά η χώρα μας δεν μπορεί να τους αφομοιώσει.
Αν αυτά που λέει ο Φέρι ισχύουν, τότε οι αυστραλοί θα είχαν πράγματι κάθε δίκιο να περιορίσουν την παιρετέρω εισροή ελλήνων μεταναστών στη χώρα τους καθώς και να εκδιώξουν. Ποιός είπε οτι πρέπει σαν λαός να έχουμε πάντα δίκυο? Αλλά
α) Οι έλληνες μετανάστες έχουν παράδοση σαν χρήσιμοι προς την κοινωνία που τους αποδέχεται άνθρωποι καθώς και σαν χαρακτήρες τίμιοι και ηθικοί. Και μην αρχίσεις τώρα να μου αναφέρεις μεμονωμένα περιστατικά, γιατί είναι απλά εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
β) Οι δυνατότητες αφομοίωσης ενος κράτους σαν την Αυστραλία διαφέρουν τελείως απο τις δυνατότητες ενός κράτους όπως η Ελλάδα. Σύγκρινε απλά τις δύο χώρες και πες μου ποιά είναι σε θέση να αφομοιώσει περισσότερους μετανάστες. Η υπεραναπτυγμένη Αυστραλία ή το ταλαίπωρο Ελλαδιστάν?
Επίσης δεν μας λές ΠΟΣΟΙ ήταν οι Έλληνες της Βόρειας Κουισλάνδης, για τους οποίους μιλάει οπ Αυστραλός υπουργός, ο οποίος αναφέρθηκε όχι σε όλους τους Έλληνες μετανάστες στην Αυστραλία αλλά μόνο σε αυτούς μιας συγκεκριμένης γεογραφικής περιοχής. Σαν να μιλάω εγώ για τους αλβανούς πχ. της Κρήτης! Ενδεχομένως λοιπόν (εικάζω χωρίς να είμαι σίγουρος) οι έλληνες της Βόρειας Κουισλάνδης να ήταν αριθμητικά μια ασήμαντη μειονότητα.
quote:
νομίζετε ότι
δεν υπήρχαν; 30.000 στη δεκαετία του '40 σύμφωνα με το βιβλίο
ενός γιου μεταναστών.
Πολύ σοβαρή πηγή επέλεξες. Τώρα το πως ήταν δυνατό να μετανατεύσουν Έλληνες ΠΑΡΑΝΟΜΑ απο την Ελλάδα στην Αυστραλία στην άλλη γωνιά του πλανήτη, άλλο παπαευαγγέλιο, έτσι?
quote:
Όσο για το Valgraph, περιορίστηκε να διώξει τους
παράνομους Έλληνες μετανάστες από την Αυστραλία
Δεν το πιασα αυτό. Δηλαδή υπερασπίζεσαι τους λαθρομετανάστες?
Δεν καταλαβαίνεις οτι η ανάγκη περιορισμού της μετανάστευσης καθώς και η ανάγκη εκδίωξης των παράνομων μεταναστών απο την Ελλάδα είναι πρακτική ανάγκη και όχι θέμα ρατσισμού. ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ, πως το λένε. Τα ίδια που λέμε για τους Αλβανούς, τους Ρώσους και τους Ρουμάνους θα έλεγα και για τους Άγγλους, τους Γάλλους και τους Γερμανούς, αν δημιουργούνταν ένα μεταναστευτικό ρεύμα προς την Ελλάδα απο αυτές τις χώρες. Όχι γιατί τους μισώ και τους περιφρονώ σαν λαούς, αλλά γιατί απλούστατα ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ.
Δηλαδή, για να καταλάβω, αν ήταν στο χέρι σου θα άνοιγες τελείως τα σύνορα για να περνάει όποιος θέλει χωρίς κανένα έλεγχο, έτσι? Σκέψου πόσο επιπόλαιο είναι αυτό...
quote:
Έτσι θα καταλάβαινα ότι απέναντί μου έχω άτομα που δεν αφήνουν τις
προκαταλήψεις τους να θολώσουν την κρίση τους. Δείτε το σα μια
μικρή άσκηση κριτικής σκέψης στην οποία αποτύχατε παταγωδώς.
Ξέρεις,σε έχω βαρεθεί πια. Σε όλα τα topics που έχουν να κάνουν με την Ελλάδα και τον Ελληνισμό βρίσκεσαι σύντομα απομονομένος εναντίον όλων των υπόλοιπων και εκτοξεύεις τέτοιες προσβολές εναντίον τους στις οποίες καταφέρεσαι υποτιμητικά για το νοητικό τους επίπεδο και τη δυνατότητα τους να κατανούν διάφορες ένοιες, όταν αυτοί απλώς ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Κόφτο πια, έχει καταντήσει αηδία.
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
ΕΛΛΗΝΑΣ - ΑΛΒΑΝΟΣ
ΕΛΛΗΝΑΣ=ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - Οπότε και μετά από οποιαδήποτε μετανάστευσή του θα είναι άξιος σεβασμού και θα σέβεται τον συνάνθρωπό του.
ΑΛΒΑΝΟΣ=??????????????????????/
Ψυχοκατασκεύασμα με δολοφονικά ένστικτα του Χότζα...
Ο παππούς μου πήγε αυστραλία και πρόκοψε.
Αλβανοί ήρθαν Ελλάδα και με έκλεψαν!
Μεγάλη διαφορά.
Και επίσης σκουπίδι, για να απαντήσεις στα γραφόμενά μου, μάλλον θέλεις το άνοιγμα των συνόρων και να μπαίνουν όποιοι παράνομοι θέλουν, ναρκωτικά, κλέφτες κλπ.
ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ (που απ' ότι βλέπω μάλλον θες να τους αλλάξεις!!) ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ---ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ----.
Αϊ γ@μησ@υ μ@λ@κ@ μωαμεθανέ.
ValGraph
Πρωτα πρωτα ειναι η δευτερη φορα που σε μηνυμα μου προς τον σκουπιδι95
απανταει νεος χρηστης με συνολο μηνυματων 1 εως 4 φοβερη συμπτωση
ετσι!!!!
Παμε τωρα στο θεμα με την Αυστραλια
Η Αυστραλια λοιπον ειναι ενα πολυ μεγαλο κομματι γης που ανηκει στους
ιφαγενεις που ζουσαν εκει απο την αρχη του χρονου.
Καποια στιγμη πηγαν εκει πολιτισμενοι αγγλοσαξωνες δολοφονοι
τους σκοτωσαν ολους και εκλεψαν την γη τους, στη συνεχεια για
να μπορεσουν να φτιαξουν κρατος στην κλεμενη γη των ιθαγενων
καλεσαν μεταναστες για να κατοικοισουν την περιοχη.
Μεσα σε αυτους ηταν και αρκετοι Ελληνες οι οποιοι πηγαν εκει δουλεψαν
δεν εκλεψαν κανεναν και βοηθισαν τα μεγιστα στην αναπτυξη της
Αυστραλιας
χωρις να χρωστανε τιποτα σε κανεναν.
Οσο αναφορα τωρα το κειμενο που λεει ο σκουπιδι95
αυτο που καποιος αγγλοσαξονας μιλαει για τους Ελληνες, δεν ηξερα οτι
υπαρχει υφυπουργος κλεμενης γης που κρινει κιολας και τους αλλους.
Δε μας ειπε τα οικοπεδα στο Κουίνσλαντ του τα ειχε αφησει ο παππους του
Γιαυτο σκουπιδι95 μην μπερδευεις τους Αυστραλους πολιτες Ελληνικης
καταγωγης
που συνεβαλαν στην αναπτυξη της Αυστραλιας με τους αλβανους φιλους σου
που
δεν εχουν προσφερει τιποτα παραπανω απο το να γινουν ενα σωρο εργολαβοι
πλουσιοι

ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.(ΠΛΑΤΩΝ)
DIMSOT
Επιτρέψτε μου να πω και εγώ τη γνώμη μου αν και νέο μέλος (πολύ παλιός όμως και τακτικός επισκέπτης).
Σχετικά με τους περισσότερους Αλβανούς:
Στην πρώτη δουλειά μου ο εργοδότης μου έδινε τον βασικό μισθό, αν και έκανα 3-5 ώρες υπερωρίες καθημερινά. Όμως δεν τον έβρισα, ούτε τον χτύπησα, ούτε πάλι έκλεψα την εταιρία επειδή με αδικούσε. Βρήκα μια καλύτερη δουλειά.
Έφαγα πολύ ξύλο από αστυνομικούς χωρίς αιτία, πολύς κόσμος με κοιτούσε με μισό μάτι και με έβριζε πίσω από την πλάτη μου, επειδή τα μαλλιά μου ήταν λίγο μακρύτερα από το κάνονικό. Δεν κατηγόρησα ποτέ κανέναν, ούτε κατέλαβα κάποιο λεωφορείο από αγανάκτηση.
Πιστέυω πως αν ήταν λίγο πιο φιλικοί απέναντι στη χώρα που τους ταϊζει (μερικούς μάλιστα πολύ καλα), σίγουρα οι περισσότεροι Έλληνες θα τους αντιμετώπιζαν διαφορετικά.
Σχετικά με τους υπόλοιπους Αλβανούς:
Αλήθεια τι έχετε να πείτε γι'αυτόν που βρέθηκε στην Εθνική Οδό την ώρα του δυστυχήματος με τα παιδάκια και ήταν από τους πρώτους που βοήθησε; Τον είδα να κλαίει για τα Ελληνόπουλα ή κάνω λάθος;
Αγαπητοί valgraph και dimsot,μην του δίνετε σημασία και κυρίως μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Ο άνθρωπος είναι ένα περίεργο μείγμα αλβανοεβραίου, και είναι ο χειρότερος ρατσιστής που έχει περάσει ποτέ απο το forum. Και όμως, έχει το θράσος να μας το παίζει και αντιρατσιστής! Ιδού μια ενδιαφέρουσα δήλωση που έκανε στο topic με τις εκπομπές του Χαρδαβέλα
quote:
Πάντως εγώ προτιμώ το υδρογόνο. Νομίζω όλοι μας (εκτός από τους
Άραβες που θα μείνουν με τ' @@ τους). Ακόμα και η Αμερική θα
προτιμούσε ίσως να μην εξαρτάται τόσο πολύ από τους κωλοάραβες και
να κάνει τη δουλειά της με υδρογόνο.
Τόσο <<αντιρατσιστής>>... Τέτοιο ρατσισμό και μισσαλοδοξία πολύ δύσκολα θα βρείτε όσο και να ψάξετε!
Και όμως, έχει την αναίδια να κατηγορεί εμάς οτι μισούμε τους αλβανούς και οτι είμαστε ρατσιστές!
Για αυτό σας λέω, μην του δίνετε σημασία. Ο άνθρωπος είναι ψυχοπαθής, that's all.
ΑΝΙΚHTΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
"τιμωρία");
Μήπως έχω και AIDS?
Μήπως ξέρεις και πόσες κουταλιές ζάχαρη βάζω στον καφέ μου;
Ενδιαφέρον το πώς τα "μάσησες" όταν σου έδειξα ότι οι απόψεις
σου είναι ΙΔΙΕΣ με αυτών που ήθελαν να διώξουν τους Έλληνες
από την Αυστραλία. Να υποθέσω ότι το εγκεφαλικό το γλιτώσαμε
παρά τρίχα
Εν πάσει περιπτώσει, σου είχα πει ότι δε σε παίρνει. Για να
κάνουμε λοιπόν μια σύντομη ανασκόπιση της συνεισφοράς σου
στο esoterica.gr. Οι υπόλοιποι, πάρτε τις δραμαμίνες σας και
ξεκινάμε:
quote:
" Εγώ, ο κακός ρατσιστής εθνικιστής,το ανθρωπόμορφο τέρας, η μετενσάρκωση του Αδόλφου, , ισχυρίζομαι πως οι Σιωνιστές συνομωτούν για να κατακτήσουν τον κόσμο και πως οι Εβραίοι διακατέχονται απο ένα πανάρχαιο ΜΙΣΣΕΛΗΝΙΣΜΟ."
(σημ. μετά την επταήμερη "τιμωρία")"Οι Σιωνιστές αυτό θέλουν να μας αποκοιμήσουν με τα προβλήματα της σύγχρονης εποχής, προσφέροντας μας σε αντάλαγμα δήθεν ανέσεις, ώστε να μην πάρουμε χαμπάρι την επίθεση τους εναντίον του έθνους μας αλλά και όλου του κόσμου."
" Φυσικά δεν χρειάζεται να γίνεται ούτε λόγος για Εβραίους επιστήμονες," (!!!, αυτό τώρα το είδα, μιλάμε έχεις πολλή πλάκα)
"Εβραίοι φιλόσοφοι(για πες μου έναν)"
"Και πάρε χαμπάρι επιτέλους ένα πράγμα. Οι Εβραίοι τους οποίους όπως λες <<σκυλοβρίζω>> είναι αυτοί οι οποίοι δέχονται την χαρακτηριστική Εβραική θέη περι εκλεκτού λαού, όπως αυτή αποτυπώνεται μέσω της Παλαιάς Διαθήκης και τα Σιωνιστικά οράματα. Και αυτή φίλε μου δυστηχώς είναι η πλειοψηφία των Εβραίων( θυμίσου, ο Σαρόν είναι δημοκρατικά εκλεγμένος. Απέναντι σε αυτούς οι οποίοι δεν δέχονται τα περί εκλεκτού λαού και απορύπτουν τη Σιωνιστική συνομωσία, δεν έχω κανένα πρόβλημα και τους θεωρώ εξίσου Έλληνες με εμάς. Αυτοί οι Εβραίοι δεν είναι εξάλου κομπλεξικοί σαν εσένα και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παραδεχτούν την ανωτερώτητα του Ελληνισμού." (μιλάμε έχεις φαντασιώσεις με Εβραίους που
παραδέχονται την ανωτερότητά σου. Κάπου εδώ μια επίσκεψη στον
ψυχίατρο καθίσταται αναγκαιότητα)"Συμφωνω με το στρατηγο Ουασινγκτον στο οτι πρεπει να προστατευσουμε αυτο το νεαρο εθνος απο την εισβολη και την επιρροη τους. Η απειλη , κυριοι , ειναι οι Εβραιοι! Σε οποιαδηποτε χωρα εγκατασταθηκαν οι εβραιοι, βυθισαν τις ηθικες αξιες. Οδηγησαν την εμπορικη της ακεραιοτητος στην υποτιμηση. Εχτυσαν δικο τους κρατος μεσα στο κρατος. Και οποτε συναντησαν την αντιδραση των κρατων, τα στραγγαλισαν οικονομικα, οπως συνεβη με την Ισπανια και την Πορτογαλια. Για πανω απο 1700 χρονια οι Εβραιοι κλαιγονται γιατι εξοριστηκαν απο την πατρικη τους γη, οπως αποκαλουν την Παλαιστινη. Αλλα, κυριοι, ακομη και αν ο κοσμος ολος τους πληρωνε για να επιστρεψουν εκει, θα εβρισκαν αμεσως μια δικαιολογια για να μη το πραξουν. Γιατι; Επειδη ειναι Βαμπιρ , και τα βαμπιρ δεν ζουν απ΄τα βαμπιρ. Δεν μπορουν να ζησουν μονο μεταξυ τους, πρεπει να τερφονται απο εθνη που δεν ανηκουν στη φυλη τους".
Πλαστή δήλωση της γκεμπαιλικής προπαγάνδας που αποδίδεται
από αμερικανούς νεοναζιστές στο Βενιαμίν Φραγκλίνο"Ότι, δηλαδή, κερδήθηκε με τόσο αίμα στα βουνά της Πίνδου και της Βόρειας Ηπείρου, έπρεπε να εγκαταλειφθεί για να σώσουν 30.000 Εβραίοι το τομάρι τους... "
"
quote:
Οι ''Ψευτοπαλληκαράδες που το έβαζαν στα πόδια μπροστά στον αγγλικό στρατό αλλά διατηρούσαν όλη τη μαγκιά τους όταν είχαν να κάνουν με άοπλους τουρκοκύπριους χωρικούς.''
Η άποψη του σκουπιδιού για τους ήρωες της ΕΟΚΑ στο topic ''Κύπρος''."
ΨΕΜΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ"Δεν θα μπω στη διαδικασία να ξανασυζητάω εαν η δήλωση του Κίσσινγκερ είναι αυθεντική ή όχι" (σημ. ένα βασικό του επιχείρημα
όπου η πραγματικότητα διαφέρει πάρα πολύ από τις απόψεις του)"Kynice, πραγματικά ανυσηχώ σχετικά με τη διανοητική σου υγεία. Πες μου αγόρι μου είσαι καθυστερημένος? εισαι προβληματικός? ή είσαι τελείως μα...ας? Ή ισχύει κάποιο απο τα παραπάνω, ή ο steelspring έχει δίκυο και είσαι πράγματι συνδεδεμένος με εβραικά συμφέροντα, ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ."
"Δεν πιστεύει στον Ελληνισμό, δεν πιστεύει στο Ελληνοκό πνεύμα, δεν πιστεύει στον ελληνικό πολιτισμό, δεν πιστεύει στην πατρίδα, βάζει τους Εβραίους φιλόσοφους στην ίδια μοίρα με τους Έλληνες, έχει βάλει τον Μ.Αλέξανδρο στην ίδια κατηγορία με τον...Χίτλερ, αλλά θίχτηκε γιατί είπα αυτό που ο ίδιος δεν έχει τα α.....α να παραδεχτεί. Οτι είναι δηλαδή αριστερός και οτι δεν συμπαθεί το Μ.Αλέξανδρο.
Φίλε kynicos,έχει ανοίξει στη γειτονιά μου ένα καινούργιο θέατρο σκιών και ψάχνουν για πρωταγωνιστή. Πιστεύω οτι θα ήσουν ο καταλληλότερος για το ρόλο, αμα θες σε συστήνω κιόλας..."(παρεμπιπτόντως αν νομίζεις ότι θα σου συγχωρήσω που εξαιτίας σου
εγκατέλειψε το esoterica.gr το πιο αξιόλογο άτομο που έχω γνωρίσει
εδώ μέσα, είσαι και πολύ αναίσθητος)"Θυμίσου, <<πας μη Έλλην βάρβαρος>>. Αυτο βέβαια εξιπονοούσε την ανωτερώτητα των Ελλήνων. Οι βάρβαροι ήταν για τους Έλληνες σκοτεινά πλάσματα, αγράματα, που λάτρευαν θεούς βάρβαρους και απάνθρωπους, υποταγμένοι σε ένα ηγέτη τον οποίο λάτρευαν σα θεό. Το Αντίθετο δηλαδή απο τους φιλελεύθερους, καλλιεργημένους, και ανεξίθρησκους Έλληνες!
Πουθενά όμως ανάμεσα στους βάρβαρους δεν παρατηρήθηκαν φαινόμενα όπως αυτά των Εβραίων, οι οποίοι ήταν στην κυριολεξία υποταγμενοι στον τυρρανικό θεό τους, που διέταζε τη θανάτωση όσων τον αμφισβητούσαν, δεν δημιούργησαν κανενός είδους πολιτισμό, και η όλη Κοσμοθεωρία τους έρχεται σε ολική αντίθεση με την Ελληνική, όπως μπορεί να δει οποιοσδήποτε έχει έστω και λίγο μυαλό.
Θυμίσου ακόμα πως ο Αριστοτέλης δίδαξε στον Αλέξανδρο την ανωτερότητα των Ελλήνων απέναντι στους βάρβαρους, και τον ενθάρυνε να συμπεριφέρεται διαφορετικά σε αυτούς απο ότι στους Έλληνες.
Ιδού, λοιπόν, αποδείξεις και μέσα απο την Ελληνική φιλοσοφία!""Καλώς τον ''άσωτο υιο'' που επέστρεψε!(χρησιμοποιώ εβραικές εκφράσεις για να σε κάνω να νιώσεις στο στοιχείο σου).Αλήθεια που είχες χαθεί χθές? Είχες πάει στην Ομόνιοα να βρείς τη δόση σου σαν καλό Πρεζόνι που παραδέχεσαι οτι είσαι? Η μήπως είχες πάει πουθενά πιο μακρυά? Στα Τύρανα ας πούμε να δεις τα πατριωτάκια σου?(δεν φτάνουν αυτά που υπάρχουν εδώ, βλέπεις...)"
"<<Τι γεναιότητα... Τι ηρωισμός... Το παιδί αποφάσισε να μας επαναφέρει στην πραγματικότητα. Φαίνεται οτι δεν βρήκε χτες τη δόση του και για λίγο δεν είναι υπο καθεστώς ονειροφαντασίας, και προσπαθεί να καταλάβει πως είναι να ζεις στην πραγματικότητα... Και μια που του αρέσει ο Καβάφης (όπως και σε μένα άλλωστε) έχω να του προτείνω ένα ποίημα που ταιριάζει χάρμα σε Πρεζόνια σαν αυτόν. <<Σα βγεις στον πηγαιμό για την ΙΘΑΚΗ...>. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...>>"
"Επειδή είσαι και βλάκας και μπορεί να μήν πήρεςμ χαμπάρι την απάντηση μου, την ξαναπαραθέτω παρακάτω "
"Μετά την άλωση της Κωσταντινούπολης, η μόνη συνοικία που έμεινε κυριολεκτικά άθικτη απο την μανία αυτών των κτηνών, ήταν η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ Μπαλάτ. Ναι κύριοι."
(όχι κύριοι, δεν υπήρχε καν αυτή η συνοικία τον καιρό της Άλωσης
αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα)"Παρατηρώ πως τα ναρκωτικά καταστρέφουν με ταχύτατο ρυθμό τα εγκεφαλικά σου κύτυαρα,(αυτά τα λίγα που έχεις τέλοσπάντων) πρεζάκια."
"Αξίζει τον κόπο να αναφερθεί επίσης και το εξής. Οι σημερινοί <<Ελληνοεβραίοι>> δεν έχουν κανένα φυλετικό δεσμό με την Ελλάδα. Είναι απόγονοι των Εβραίων που ήρθαν απο την Ισπανία, μετά το διωγμό τους απο τη βασίλισα Ισαβέλλα."
"Και τώρα άκουσε με καλά ΜΑΛΑΚΑ. Παντού υπάρχουν κάποια όρια. Ακόμα και στον ανθελληνισμό. Έχω συνειδητοπιήσει οτι άτομα σαν εσένα δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, αλλά τουλάχιστον οι προηγούμενοι, μες στην ηλιθιότητα τους, είχαν τη στοιχειώδη διακριτικότητα να μην χρησιμοποιούν τόσο βέβηλες εκφράσεις.
Γιατί για μένα, αλλά και για τον καθε ένα που έχει έστω και ένα μικρό υπόλοιμα εθνικής συνείδησης μέσα του, υπάρχουν ορισμένα πράγματα ΙΕΡΑ.
Ποιός είσαι εσύ ,αξιοθρήνιτο σκουλίκι και μιλάς με τόσο αισχρό τρόπο για τη σημαντικότερη προσωπικότητα που περπάτησε ποτέ σε αυτή τη Γη?
Θα σου πω εγώ τι είσαι. Ένας ασήμαντος, ένας τιποτένιος, ένας θλιβερός καραγκιόζης, που μαλακίζεσαι όλη τη μέρα μέσα στα σκατά αυτού που έχεις για εγκάφαλο.
Δεν θα έκανα τον κόπο ούτε να σε κατουρήσω υπο φυσιολογικές συνθήκες.
Έσύ όμως ξεπέρασες τα όρια σε τέτοιο βαθμό, που θα σου πω κάτι και καλά θα κάνεις να το πάρεις στα σοβαρά.
Αν σε βρω μπροστά μου θα σε ΣΚΟΤΩΣΩ.""Ρε χτύπα τον κώλο σου στον τοίχο να πέσουν οι καπότες"
"Πράγματι, είμαι εθνικιστής και δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΩ! Λατερύω αυτή τη χώρα τον πολιτισμό που γένησε, πιστεύω οτι αυτός είναι ο ανώτερος που εμφανίστηκε ποτέ στη Γη και περιφρονώ με όλη μου την ψυχή ανθρωπάρια σαν εσένα που προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον υποβαθμίσουν και να τον σπιλώσουν!"
"Η Σαπφώ ομοφυλόφιλη... Τι άλλο θα ακούσουμε!" (εδώ ομολογώ ότι
κουφάθηκα τελείως)"Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις οι Εβραίοι (δήθεν Ελληνοεβραίοι) επέδειξαν ανθελληνισμό του ΚΕΡΑΤΑ." (ορμώμενοι, κατά τον Κάιζερ,
από μία προκαθορισμένη συμπαντική αντιπαλότητα)"Τελικά δε είσαι μόνο Αλβανός, είσαι και Σέρβος, και Βούλγαρος"
(ενδιαφέρουσα σύσταση υβρεολογίου)"Σε αυτούς τους προδότες που θέλουν να ξεπουλήσουν την ίδια τους την πατρίδα στους Βούλγαρους, τους Αλβανους και τους Γυφτοσκοπιανούς, αξίζει ένα μόνο πράγμα. ΘΑΝΑΤΟΣ!!!"
"Αν έχεις και μεγαλύτερη διάθεση για έρευνα, σε παραπέμπω στιο εξαίρετο βιβλίο << ο Πόλεμος του Χίτλερ>> του David Irving"
(του γνωστού αρνητή του ολοκαυτώματος που έχει αποδειχθεί σε
δικαστήριο ότι παραποιούσε στοιχεία)"Να σε μειώσω και να σε κατακρίνω? Δεν καταδέχομαι ούτε να σε φτύσω, και δεν θα ασχολιόμουν καν μαζί σου, αν δεν έβλεπα πως σου αρέσει να παραποιείς την ιστορία και να σπιλώνεις σπουδαίες πολιτικές προσωπικότητες για να εξηπηρετήσεις τα πολιτικά σου πιστεύω."
(πραγματικά ελπίζω να μην εννοεί το Χίτλερ)"Πάρε χαμπάρι ένα πράγμα: ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΛΑΝΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟ!(Ότο φον Μπίσμαρκ[*]). Και η Ιστορία χαράσεται με ΑΙΜΑ και μόνο με αίμα!"
[*] Γνωστός φιλέλληνας" εξίσου με το Δημοσθένη και τα τσιράκια του, τους δήθεν <<πατριώτες>>."
(παρουσίασε ποτέ πιστοποιητικό φρονημάτων ο Δημοσθένης; Δεν ήξερε
ο παλιοανθέλληνας ότι επειδή 2300 χρόνια μετά θα υπήρχε ελληνικό
εθνικό κράτος έπρεπε όλοι οι Αθηναίοι του 4ου αιώνα να ζητήσουν
υπηκοότητα;)"Μην τολμήσεις να ξαναπιάσεις στο σκατόστόμα σου τον Μέγιστο των Ελλήνων πριν το πλύνεις 10 φορές με χλωρίνη και πριν διαβάσεις κανένα βιβλίο ιστορίας."
"Αλλά τι να καταλάβεις... Ακόμα και οι κάφροι της Αφρικής περισσότερα απο εσένα ξέρουν για την ιστορία της Ελλάδας."
(προβολή)"Ποιούς να σκλαβώνει ρε? Τα πιθηκια της Ινδίας που ζόυσαν σε τσαντήρια και αυτός τους έφερε τον ελληνικό πολιτισμό?"
" Ο Δημοσθένης, ο οποίος εκπροσωπούσε μια θλιβερή μειοψηφία στον αθηναικό λαό( του οποίου η μητέρα ήταν Σκύθισα)."
(το λύσαμε το πρόβλημα)"Ρε που έχει καταντήσει ο κόσμος... Οι Αλβανοί θεωρούνται ίσοι με τους Έλληνες και η Αλβανική σημαία ίση με την Ελληνική."
"Όταν αυτοί οι ''εκατοντάδες χιλιάδες'' οικονομικοί μετανάστες, αντί να επιδυκνείουν απο τον πρώτο ως τον τελευταίο άριστη συμπεριφορά προς την χώρα που τους ταίζει, , ληστεύουν, βιάζουν, εξιβρίζουν και σκοτώνουν, όταν αυτά τα κτήνη προσβάλουν τα ίδια μας εθνικά σύμβολα, κλαίγοντας φυσικά σαν αδελφούλες όταν κάποιος τους ανταποδώσει τα ίσα, τότε είναι πολύ χειρότεροι απο ένα στρατό, που τουλάχιστον πολεμάει αντρίκια."
(ενδιαφέρουσα η ιεράρχηση των κινδύνων από αυτό το λαμπρό
φιλελληνικό πνεύμα)"Και όμως, έχει την αναίδια να κατηγορεί εμάς οτι μισούμε τους αλβανούς και οτι είμαστε ρατσιστές!" (sic)
(σου είπα ότι δε σε παίρνει)
"Αν ήταν στο χέρι μου, η συνθήκη της Λωζάνης για παράδειγμα που δείνει την Μικρά Ασία και την Ανατολική Θράκη στους υπάνθρωπους απο την Ανατολή δεν θα υπογράφονταν ποτέ!"
(η μεγαλομανία είναι ίδιον του ηλιθίου)"Δεν είμαι περήφανος για τους 0 Έλληνες που έδειραν έναν Αλβανό, αλλά ούτε και ντρέπομαι. Δηλαδή, όταν αυτοί ξυλοκοπούν τους συμπατριώτες μας στη Βόρεια Ήπειρο ή και μέσα στην πατρίδα μας, είναι καλά?"
(αυτό το έχω παρατηρήσει και στους αρνητές του Ολοκαυτώματος:
από τη μια καμαρώνουν που εξολοθρεύτηκαν τόσοι Εβραίοι και από
την άλλη προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν εξολοθρεύτηκε κανένας.
Δε φαίνεται να διακρίνουν κάποια λογική αντίφαση σε αυτήν
την προσέγγιση)"Συγνώμη, αλλά δεν άκουσα ποτέ για Αμερικάνους να προκαλούν φασαρίες στη βάση της Σούδας."
(άσχετο, αλλά δείχνει πόσο εκτός πραγματικότητας είναι ο Kaizerούκος)"Η πραγματικότητα μου είναι η Ελάδα και ο Ελληνισμός, που σήμερα δέχονται μια άνανδρη επίθεση απο την Νέα Τάξη Πραγμάτων."
(ευχαριστούμε για τη διευκρίνιση αλλά το είχαμε μαντέψει)"To σοσιαλιστικό χασίς έχει, κατα τα φαινόμενα, καταστρέψει τον εγκέφαλο σου σε τέτοιο βαθμό, που δεν κατάλαβές οτι σε ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΟΥΝ,"
"Χάνεις το χρόνο σου υπερασπιζοντας τον ψυχοπαθή junk95."
(σημ. μετά την επταήμερη "τιμωρία")"Για το καλό που έκανε γενικά ο Μεταξάς συην Ελλάδα, διάβασε την <<Ιστορία του Ελληνικού Έθνους>> της εκδοτικής Αθηνών, στον τόμο ΙΕ για να δεις πόσο βοήθησε τους αγρότες και πόσο συνέβαλε στην εκβιομηχανοποίηση της χώρας. Το μόνο <<κακό>> που έκανε, ήταν οτι καταδίωξε τα κομμούνια που ήθελαν να μας πουλήσουν στη Σοβιετική Ένωση, και για αυτό ακόμα και σήμερα μερικοί σπιλώνουν τη μνήμη του. Κατάλαβες επιπόλαιε πίθηκε?"
"Ο Χίτλερ ανιστόρητε Νεάντερταλ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ για την επίθεση εναντίον της Ελλάδας!"
(μάλιστα. Τι μαθαίνει κανείς στα καλά καθούμενα...)
Νομίζω καταλαβαίνεις φίλε Kaizer γιατί είναι περιττή κάθε συζήτηση
μαζί σου. Δεν είσαι συζητητής, είσαι πιστός. Ακόμα και αν σου
δείξουν το λάθος σου κάποιοι "ομοϊδεάτες" όπως έκανε ο Locco για
τη Σαπφώ, εμμένεις στις προηγούμενες θέσεις σου. Δεν έχεις έρθει
εδώ για να συζητήσεις, αλλά για να πολεμήσεις τους εχθρούς
που φαντασιώνεσαι.
Να ρωτήσω κάτι τους συντονιστές: σας πειράζει καθόλου που στο
esoterica.gr υπάρχει αρκετή ακραιφνώς εθνικιστική προπαγάνδα
για να σφαχτούν οι μισοί κάτοικοι του πλανήτη ή όχι;
Σας πειράζει που αν εφαρμοστούν οι κανόνες του φόρουμ θα πρέπει
να διαγραφούν ολόκληρα τα θέματα "Ελληνισμός vs Εβραϊσμός",
"Ποδοσφαιρική επικαιρότητα" και "Διεθνής Σιωνισμός";
Σας πειράζει που άτομα επηρεασμένα από την τεράστια εκδοτική
επιχείρηση που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες κάθε μέρα
στην τηλεόραση μπαίνουν εδώ μέσα και απειλούν, χαρακτηρίζουν
ανθέλληνα όποιον διαφωνεί με αυτούς (και καταξευτιλίζουν την
ελληνική ορθογραφία);
Σας πειράζει που σε ένα site που υποτίθεται θέλει να μας φέρει
κοντά με τον εσώτερο εαυτό μας κάποιοι έχουν βρει φιλόξενο
χώρο για ναζιστική προπαγάνδα και εθνικιστικές θεωρίες συνωμοσίας;
Σας πειράζει που σε ένα χώρο συζητήσεων υπάρχει μια μερίδα
συνομιλητών που έχει απόψεις
περί φυλετικής ανωτερότητας, περί εχθρών που πρέπει να
εξολοθρευτούν, περί φιλέλληνα Χίτλερ και περί Αλβανών-μιασμάτων
και μάλλιστα αντιμετωπίζουν με τυφλό θρησκευτικό φανατισμό
οποιονδήποτε τολμήσει να εκφράσει αντίθετη άποψη;
Αν δε σας πειράζει, παρακαλώ πολύ να με διαγράψετε ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ
διαγράψετε ΟΛΑ τα μηνύματα που έχω στείλει σε αυτό το χώρο. Γιατί
εγώ ήρθα εδώ να συζητήσω. Να πείσω και να πεισθώ. Όχι να πολεμήσω
με εχθρούς.
Και είμαι ο τελευταίος που θα αρνηθεί τα λάθη μου σε αυτό το χώρο,
όμως δε νομίζω ότι ξέφυγα ποτέ από τα όρια που ο ίδιος είχα θέσει.
Οπότε, υποθέτω πως το ζήτημα τίθεται ως εξής:
Ή εγώ, ή αυτός. Πάντως αν φύγω δε θέλω για κανένα λόγο να
παραμείνουν τα μηνύματά μου. Θεωρώ πως αν το esoterica με απορρίψει
έχω κάθε δικαίωμα να πάρω μαζί μου όλη τη συνεισφορά μου.
Βλέπω πάντως πως τα πράγματα δυσκολεύουν έτσι? Δεν σε είδα να απαντάς κάτι στο τελευταίο μου post και γενικά σε βρίσκω σε διάφορα topics ολοένα και πιο απρόθυμο να απαντήσεις. Αντίθετα, αναλώνεσαι στα γνωστά κλισέ περι αντισημιτισμού,( κατανοητό απ'τη στιγμή που είσαι Εβραίος) ρατσισμού
quote:(άκου πιος μιλάει) , ναζισμού και φυσικά ατελείωτα κλαψουρίσματα προς τους συντονιστές για το επίπεδο του forum. ( ΑΚΡΙΒΩΣ όπως έκανε ο kynicos όποτε δεν είχε τι να απαντήσει, τα μεγάλα πνεύματα βλέπεις συναντιούνται, σωστά?)
Πάντως εγώ προτιμώ το υδρογόνο. Νομίζω όλοι μας (εκτός από τους
Άραβες που θα μείνουν με τ' @@ τους). Ακόμα και η Αμερική θα
προτιμούσε ίσως να μην εξαρτάται τόσο πολύ από τους κωλοάραβες και
να κάνει τη δουλειά της με υδρογόνο.
Στο ξαναλέω. Δεν έχει καμιά σημασία το ΠΟΙΟΣ είναι απέναντι σου, αν ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
Θα σου δώσω λοιπόν άλλη μία ευκαιρία να απαντήσεις πάνω στο τελευταίο μου post παραθέτωντας το΄για άλλη μια φορά
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Η ημερομηνία είναι Ιούνιος 1925 και
συγγραφέας ο υφυπουργός Προεδρίας του Κουίνσλαντ, Τόμας Άρθουρ Φέρι.
--------------------------------------------------------------------------------
Και λοιπόν? Δεν καταλαβαίνω πως όλα αυτά αναιρούν τις απόψεις που εκφράστικαν σχετικά με την εκδίωξη των παράνομων αλβανών μεταναστών και εγκληματιών απο την Ελλάδα, καθώς και σχετικά με την ανάγκη περιορισμού του μεταναστευτικού ρεύματος, διότι απλά η χώρα μας δεν μπορεί να τους αφομοιώσει.
Αν αυτά που λέει ο Φέρι ισχύουν, τότε οι αυστραλοί θα είχαν πράγματι κάθε δίκιο να περιορίσουν την παιρετέρω εισροή ελλήνων μεταναστών στη χώρα τους καθώς και να εκδιώξουν. Ποιός είπε οτι πρέπει σαν λαός να έχουμε πάντα δίκυο? Αλλά
α) Οι έλληνες μετανάστες έχουν παράδοση σαν χρήσιμοι προς την κοινωνία που τους αποδέχεται άνθρωποι καθώς και σαν χαρακτήρες τίμιοι και ηθικοί. Και μην αρχίσεις τώρα να μου αναφέρεις μεμονωμένα περιστατικά, γιατί είναι απλά εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
β) Οι δυνατότητες αφομοίωσης ενος κράτους σαν την Αυστραλία διαφέρουν τελείως απο τις δυνατότητες ενός κράτους όπως η Ελλάδα. Σύγκρινε απλά τις δύο χώρες και πες μου ποιά είναι σε θέση να αφομοιώσει περισσότερους μετανάστες. Η υπεραναπτυγμένη Αυστραλία ή το ταλαίπωρο Ελλαδιστάν?
Επίσης δεν μας λές ΠΟΣΟΙ ήταν οι Έλληνες της Βόρειας Κουισλάνδης, για τους οποίους μιλάει οπ Αυστραλός υπουργός, ο οποίος αναφέρθηκε όχι σε όλους τους Έλληνες μετανάστες στην Αυστραλία αλλά μόνο σε αυτούς μιας συγκεκριμένης γεογραφικής περιοχής. Σαν να μιλάω εγώ για τους αλβανούς πχ. της Κρήτης! Ενδεχομένως λοιπόν (εικάζω χωρίς να είμαι σίγουρος) οι έλληνες της Βόρειας Κουισλάνδης να ήταν αριθμητικά μια ασήμαντη μειονότητα.
quote:
νομίζετε ότι
δεν υπήρχαν; 30.000 στη δεκαετία του '40 σύμφωνα με το βιβλίο
ενός γιου μεταναστών.
Πολύ σοβαρή πηγή επέλεξες. Τώρα το πως ήταν δυνατό να μετανατεύσουν Έλληνες ΠΑΡΑΝΟΜΑ απο την Ελλάδα στην Αυστραλία στην άλλη γωνιά του πλανήτη, άλλο παπαευαγγέλιο, έτσι?
quote:
Όσο για το Valgraph, περιορίστηκε να διώξει τους
παράνομους Έλληνες μετανάστες από την Αυστραλία
Δεν το πιασα αυτό. Δηλαδή υπερασπίζεσαι τους λαθρομετανάστες?
Δεν καταλαβαίνεις οτι η ανάγκη περιορισμού της μετανάστευσης καθώς και η ανάγκη εκδίωξης των παράνομων μεταναστών απο την Ελλάδα είναι πρακτική ανάγκη και όχι θέμα ρατσισμού. ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ, πως το λένε. Τα ίδια που λέμε για τους Αλβανούς, τους Ρώσους και τους Ρουμάνους θα έλεγα και για τους Άγγλους, τους Γάλλους και τους Γερμανούς, αν δημιουργούνταν ένα μεταναστευτικό ρεύμα προς την Ελλάδα απο αυτές τις χώρες. Όχι γιατί τους μισώ και τους περιφρονώ σαν λαούς, αλλά γιατί απλούστατα ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ.
Δηλαδή, για να καταλάβω, αν ήταν στο χέρι σου θα άνοιγες τελείως τα σύνορα για να περνάει όποιος θέλει χωρίς κανένα έλεγχο, έτσι? Σκέψου πόσο επιπόλαιο είναι αυτό...
quote:
Έτσι θα καταλάβαινα ότι απέναντί μου έχω άτομα που δεν αφήνουν τις
προκαταλήψεις τους να θολώσουν την κρίση τους. Δείτε το σα μια
μικρή άσκηση κριτικής σκέψης στην οποία αποτύχατε παταγωδώς.
Ξέρεις,σε έχω βαρεθεί πια. Σε όλα τα topics που έχουν να κάνουν με την Ελλάδα και τον Ελληνισμό βρίσκεσαι σύντομα απομονομένος εναντίον όλων των υπόλοιπων και εκτοξεύεις τέτοιες προσβολές εναντίον τους στις οποίες καταφέρεσαι υποτιμητικά για το νοητικό τους επίπεδο και τη δυνατότητα τους να κατανούν διάφορες ένοιες, όταν αυτοί απλώς ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Κόφτο πια, έχει καταντήσει αηδία.
ΟΚ? Ξαναπροσπάθησε..