ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ...ΜΥΑΛΟ!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ...ΜΥΑΛΟ!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

kapodistria60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
legolas-grΝέο Μέλος
10/10/2004, 00:31:21
Σας βαρεθικα και επιτελους,,,,,αλλο ηταν το θεμα

------να κανετε ενα forum κραξιματος--------

solΝέο Μέλος
10/10/2004, 02:30:50
Η Αλβανική κυβέρνηση δε δέχεται Αλβανούς μετανάστες από το Κόσσοβο γατί το βιοτικό τους επίπεδο είναι χαμηλό...
Εμείς που τους δεχόμαστε όλους είμαστε όμως ρατσιστές

dimsotΜέλος
10/10/2004, 12:48:45
quote:
Οπότε, υποθέτω πως το ζήτημα τίθεται ως εξής:
Ή εγώ, ή αυτός. Πάντως αν φύγω δε θέλω για κανένα λόγο να
παραμείνουν τα μηνύματά μου. Θεωρώ πως αν το esoterica με απορρίψει
έχω κάθε δικαίωμα να πάρω μαζί μου όλη τη συνεισφορά μου.

Σιγα με πηρανε τα δακρυα

ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.(ΠΛΑΤΩΝ)
DIMSOT

kynikosΜέλος
10/10/2004, 14:51:01
Περί διαγραφής μυνημάτων και αποχωρήσεων...
quote:
Πάντως αν φύγω δε θέλω για κανένα λόγο να

Αγαπητέ Junk95,

Θα είναι από τις λίγες φορές που θα διαφωνίσω κάθετα μαζί σου!
Πιστεύω οτι η συνεισφορά του καθενός στο esoterica, δεν θα πρέπει να διαγράφεται με την αποχώρηση του συγγραφέα (επ'ουδενί λόγω). Νομίζω οτι αυτό είναι και κανώνας του esoterica, δεν ξέρω αν είναι γραμμένο κάπου, αλλα αν δεν κάνω λάθος, το έχει αναφέρει αρκετές φορές ο αγαπητός admin.

Αν μή τι άλλο, αυτή ή θέση συνεισφέρει και στην δόμηση της υπευθυνότητας, όταν ό άλλος ξέρει οτι αυτό που γράφτηκε δεν μπορεί να αλλάξει. Είναι μια εσωτερική θέση.

«The Moving Finger writes; and, having writ,
Moves on: nor all your Piety nor Wit
Shall lure it back to cancel half a Line,
Nor all your Tears wash out a Word of it.»
(απο το Rubayat)

Θυμάμαι πρόσφατα τον εκνευρισμό μου σε ένα τόπικ όπου ο συγγραφέας έσβηνε και τροποποιούσε παλιά μυνήματα, όπως του κάπνιζε, σίγουρος οτι αυτό ήταν "δικαίωμά" του...

Ακόμα και η πρόσφατη αποχώρηση το κόμβιου "Delete Message" τον ίδιο σκοπό νομίζω οτι εξυπηρετεί, κι ας βλαστημάμε όταν θέλουμε να κάνουμε μικροδιορθώσεις.

Δες το έτσι φίλε: Αν ο καθένας μπορούσε να σβήσει παλιά μυνήματα, τί διαμάντια κινδυνέυουμε να χάσουμε απο τον χώρο...

• Τις απειλές του Καιζερ να μας ΣΚΩΤΩΣΕΙ όλους, όχι επειδή είπσμε τίποτα, αλλα επιδή ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ να αναρωτηθούμε για δυό πράγματα παραπάνω που δεν του άρεσαν;
    Ακούς εκει να λέει ο άλλος οτι οι Έλληνες είναι άνθρωποι (τί δηλαδή, σαν τους Εβραιοαλβανούς;;), και όχι ανώτερα όντα απο την Ανδρομέδα.ΘΑΝΑΤΟΣ!!- όχι αστεία...
  • Την φοβερή συνωμωσία της Rita Heyworth μαζί με Walther Matthau να μειώσουν τον Ελληνισμό;;
  • Τίς περίφημες και αξέχαστες πραγματείες του φίλου Dimsot, για την μετακίνηση της μπανάνας στην προϊστορική Ευρώπη;;
  • Την άποψή του, οτι οι Ινδοευρωπαίοι εισήγαν τροφή δια του στώματος και εξήγαν τα απόβλητα δια της οπής τού άλλου άκρου, ενώ οι φυλή των "Ε" έκανε το αντίθετο;
  • Τα μέγα και φοβερό μυστικό των Αρχαίων Θεών, που μας λέγαν οι steelspringιδες και οι perseusιδες οτι παίρναν "κάτι χάπια" για να γίνουν οροατοί στους θνητούς;;
  • Τα γλυκονανουρίσματα του Σβάμπε, που θέλει τους Έλληνες "ανάδελφη φυλή" άθεων εξωγήινων ΚΚΕ(μ-λ),
  • Την de profundis κραυγή του για την αναπαλαίωση (ήμαρτον Θέε μου) του Ελληνικού τρόπου δισειδαιμωνίας;;
  • Την μεταστοιχείωση του Χέλιου από λυσσαλέο αρχιογκάγκα σε φρόνιμο Χριστιανόπουλο (εσωτερική σημασία των 4 ευαγγελίων, κλπ); Θα'θελα να γνωρίσω αυτόν που τού έβαλε χέρι! ερμ, διεύρηνε την οπτική του, ήθελα να πὠ...

Όχι, αγαπητέ μου, δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε την απώλεια τέτοιων θησαυρών, έτσι επειδη έχουμε τσατιστεί (έστω και δίκαια) με το esoterica.

Και τολμώ να πώ, επι πλέον, οτι κάποια από τα γραφόμενα σου ήταν πραγματικά χρήσιμα, και θα ήταν μικροπρεπές εκ μέρους σου να ζητήσηεις να διαγραφούν! Εδώ ακόμα και μέσα στους πιο ήπιους αρχαιολάτρες έχεις fan base, ρε παιδί μου...

Θα συμφωνήσω (100%) μαζί σου οτι πολλά από τα μυνήματα δεν έπρεπε να είχαν γραφτεί ΚΑΝ, και οπωσδήποτε να μην είχαν γίνει αποδεκτά στον χώρο, αλλά τώρα που έγιναν, τί να κάνουμε. (Deletion is not an option). O admin φανερά δεν προφταίνει (Τί να κάνουμε, δεν νομίζω να είναι εκατομυριούχος πλεημπόυ να έχει όσο χρόνο θέλει). Η amalia παλεύει γενναία, αλλά μάι ψυχή τί να σου κάνει;;

Εγώ θα ήθελα ένα φόρουμ οπου ΚΑΘΕ μέλος θα ήταν συντονιστής, μετα από μια αρχική περίοδο δοκιμής (και αυτό εσωτερική αρχή, ΒΤW)., και που τα πρώτα μυνήματα ενός νέου θα δημοσιεύονταν ΜΟΝΟ κατόπιν έγκρισης, κάπως σαν τα Yahoo moderated groups.
Αλλά, δυστυχώς, δεν υπαρχει τέτοιο πράγμα. Κάθεσαι να το σχεδιάσεις εσύ; Κάθομαι να το σχεδιάσω εγώ; Μάλλον όχι, έχουμε και άλλες δουλειές.
Ας αρκεσθούμε λοιπόν σε αυτά που έχουμε, ως που να φανεί κάτι καλλύτερο.

Θυμάμαι και η ΑΤΜΑ όταν ήθελε να φύγει, ζήτησε να διαγραφούν τα μυνήματά της, καί ομολογώ οτι παρα την συμπάθεια που της τρέφω, η αντίδραση μου ήταν ίδια με του Dim (ξέρεις, αυτό το "Σιγα, με πηρανε τα δακρυα"). Απόλαυσἐ το φίλε Dimsot, δεν είναι συχνα που συμφωνούμε!

Αν διαλέξεις να φύγεις πάντως, δεν νομίζω οτι είναι δίκαιο να λές οτι σε έχει "απορρίψει" το esoterica, γιατι κατί τέτοιο δεν νομίζω να συμβαίνει...
Προσωπικά, μεχρι να εξυγειανθεί λίγο ό χώρος εγώ απλά γράφω λιγότερο. (Τί λέω τώρα, μετά από τέτοιο κατεβατό..;;.)
Και προσπαθώ να μην αρπάζομαι, παρα να συζητάω μόνο εκεί που υπάρχει περιθώριο ανταλλαγής απόψεων...

Φιλικά

Κ.

KaizerΜέλος
10/10/2004, 21:01:21
[
quote:

Σε ξενίζει τόσο πολύ η μόρφωση και το κριτικό πνεύμα που τα θεωρείς
στοιχείο ξένης καταγωγής;

Ναι αλλά και πάλι δεν μας λές τι είσαι στο υπόλοιπο 75%, πονηρό μαρξιστάκι...
quote:

Η εξήγηση είναι διπλή:
α) Θα αναρωτιούνταν για τα πάντα πρωτού κάτσουν να
αναρωτηθούν για τα τοξικά απόβλητα που έχουν στο κεφάλι τους.
β) Είμαι ο μόνος που επιμένει τόσο πολύ να ταρακουνάει αυτή
τη λάσπη.

Εμπρός σύντοφοι! Όλοι στο δρόμο που χάραξε το Σκουπίδι! Ο οποίος φυσικά δεν μπορεί παρα να οδηγεί -που αλλού?- σε καμιά χωματερή.
Να δείτε που θα νομίζει οτι είναι ο ίδιος ο Στάλιν και πως του έχει ανατεθεί η αποστολή να στείλει όλους όσους αγαπούν αυτή την χώρα και τον πολιτισμό της σε κανά στρατόπεδο συγκέντρωσης ή έστω στη Σιβηρία( όπως σε εκείνο το ''ανθρωπιστικό'' του post που πρότεινε να εξοντωθούν με τσεκούρια όλα τα ''εθνίκια''- πως φαίνεται ο ψυχοπαθής άνθρωπος...).
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ

KaizerΜέλος
10/10/2004, 21:09:20
Παρακαλώ να διαγραφεί το προηγούμενο post μου(καθώς και αυτό ακολούθως) καθότι πήγαινε για άλλο topic.

EκήβολοςΜέλος
10/10/2004, 21:53:35
Με μεγάλη μου θλίψη βλέπω πως έχουμε ξεφύγει απο το σοβαρό θέμα μας
που είναι η ηρωοποίηση του εγκλήματος απο τους φιλοξενούμενούς μας
Αλβανούς, και η αντικατάστασή του με την μετωπική σύγκρουση του Kaizer
με τον ακατανόμαστο, ενώ δεν λείπουν και οι, ως συνήθως υπεροπτικές,
παρεμβάσεις του Kynikos να μας γράφει και να μας ξαναγράφει γιατί ... δεν γράφει στο esoterica.

KaizerΜέλος
10/10/2004, 22:59:32
quote:
Με μεγάλη μου θλίψη βλέπω πως έχουμε ξεφύγει απο το σοβαρό θέμα μας
που είναι η ηρωοποίηση του εγκλήματος απο τους φιλοξενούμενούς μας
Αλβανούς, και η αντικατάστασή του με την μετωπική σύγκρουση του Kaizer
με τον ακατανόμαστο, ενώ δεν λείπουν και οι, ως συνήθως υπεροπτικές,
παρεμβάσεις του Kynikos να μας γράφει και να μας ξαναγράφει γιατί ... δεν γράφει στο esoterica.

E,όχι και σύγκρουση αγαπητέ μου Εκήβολε! Απλά του Σκουπίδη του τελείωσαν τα επιχειρήματα της κακιάς ώρας όπως φαίνεται( μετά τον ατυχέστατο παραληλισμό των Ελλήνων μεταναστών στην Αυστραλία με τους...Αλβανούς λαθρομετανάστες) και αποφάσισε να αυτοεξευτελιστεί λιγάκι για να μας κάνει να γελάσουμε και να ξεχάσουμε τον τίτλο του θέματος. Ομολογώ πως το έχει καταφέρει ως ένα βαθμό!
Παρόλα αυτά, για να μην υπάρξουν παρανοήσεις, να παρατηρήσω πως έλαβε ΤΡΕΙΣ απαντήσεις επι του θέματος( τις οποίες φρόντισε βέβαια να αγνοήσει) οι οποίες περιμένουν σχολιασμό.
Και επι τη ευκαιρία, με δεδομένο το άφθονο γέλιο που μας έχει ως τώρα προσφέρει, να προτείνω να μην τον αποκαλούμε πλέον junk, αλλά joker!
Αυτά προς το παρόν...

valgraphΜέλος
10/10/2004, 23:37:57
Xε χε: Σκουπίδι, AIDS μπορεί να μην έχεις, σαν αλβανός όμως, ηπατίτιδα B έχεις σίγουρα. Έλεγξέτο και μετά απάντα...
χεχεχ...

ValGraph

valgraphΜέλος
10/10/2004, 23:43:08
Kαι μια λεπτομέρεια. Δεν είμαι νέο μέλος... Eίμαι εδώ και δύο χρόνια στο esoterica... ¶σχετο με τον αριθμό των μηνυμάτων που έστειλα, διάβασα τα 1000πλάσια και νομίζω πως γράφτηκα από τους πρώτους...
Όσο για τη διαμάχη, νομίζω πως ξεκίνησε από την αντίρησή μας για τους ΠAPANOMOYΣ μετανάστες και αναφερόμενοι στα... έργα τους κάποιοι άρχισαν να μιλούν υπέρ τους...

ValGraph

ΕλληνίδαΝέο Μέλος
11/10/2004, 00:39:02
quote:

quote:

Αχ!

Που αποδεικνύει το πρώτο σεξιστικό συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα
στα φοιτητικά μου χρόνια: με κνίτη μπορούσα να συζητήσω. Με
κνίτισσα ποτέ. Το αυτό για όλες τις -ίστριες.

Αγαπητό σκουπίδι φαίνεται ότι το μυαλό σου είναι μόνο εκεί αλλιώς δεν το εκλάμβανες έτσι . Ενα άχ μπορεί να σημαίνει ένα σωρό πράγματα .
Εσύ δεν μπορείς με -ίστριες (οτιδήποτε μπορεί να εννοεί το μυαλουδάκι σου) , εγώ πάλι υποθέτω ότι δεν μπορώ να συζητήσω με κάποιον που αυτοαποκαλείται σκουπίδι . Φαντάζομαι ότι αυτά που έχεις να πείς θα είναι αντάξια του ονόματος που διάλεξες .

11/10/2004, 10:14:04
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Θα ήθελα να αφιερώσω σε όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι το Ελληνικό κράτος είναι ρατσιστικό, την κλήρωση των σπιτιών στο Ολυμπιακό χωριό.

Η Ακακία μοι είναι γνωστή

11/10/2004, 22:43:02
quote:

Να ρωτήσω κάτι τους συντονιστές: σας πειράζει καθόλου που στο
esoterica.gr υπάρχει αρκετή ακραιφνώς εθνικιστική προπαγάνδα
για να σφαχτούν οι μισοί κάτοικοι του πλανήτη ή όχι;

Σας πειράζει που αν εφαρμοστούν οι κανόνες του φόρουμ θα πρέπει
να διαγραφούν ολόκληρα τα θέματα "Ελληνισμός vs Εβραϊσμός",
"Ποδοσφαιρική επικαιρότητα" και "Διεθνής Σιωνισμός";

Σας πειράζει που άτομα επηρεασμένα από την τεράστια εκδοτική
επιχείρηση που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες κάθε μέρα
στην τηλεόραση μπαίνουν εδώ μέσα και απειλούν, χαρακτηρίζουν
ανθέλληνα όποιον διαφωνεί με αυτούς (και καταξευτιλίζουν την
ελληνική ορθογραφία);

Σας πειράζει που σε ένα site που υποτίθεται θέλει να μας φέρει
κοντά με τον εσώτερο εαυτό μας κάποιοι έχουν βρει φιλόξενο
χώρο για ναζιστική προπαγάνδα και εθνικιστικές θεωρίες συνωμοσίας;

Σας πειράζει που σε ένα χώρο συζητήσεων υπάρχει μια μερίδα
συνομιλητών που έχει απόψεις
περί φυλετικής ανωτερότητας, περί εχθρών που πρέπει να
εξολοθρευτούν, περί φιλέλληνα Χίτλερ και περί Αλβανών-μιασμάτων
και μάλλιστα αντιμετωπίζουν με τυφλό θρησκευτικό φανατισμό
οποιονδήποτε τολμήσει να εκφράσει αντίθετη άποψη;

Αν δε σας πειράζει, παρακαλώ πολύ να με διαγράψετε ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ
διαγράψετε ΟΛΑ τα μηνύματα που έχω στείλει σε αυτό το χώρο. Γιατί
εγώ ήρθα εδώ να συζητήσω. Να πείσω και να πεισθώ. Όχι να πολεμήσω
με εχθρούς.
Και είμαι ο τελευταίος που θα αρνηθεί τα λάθη μου σε αυτό το χώρο,
όμως δε νομίζω ότι ξέφυγα ποτέ από τα όρια που ο ίδιος είχα θέσει.

Οπότε, υποθέτω πως το ζήτημα τίθεται ως εξής:
Ή εγώ, ή αυτός. Πάντως αν φύγω δε θέλω για κανένα λόγο να

ΔΗΛ. ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΛΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ. ΩΡΑΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΣΑΙ. ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΛΩΝΟΥΝ ΣΕ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ", "ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ", "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ", "ΕΘΝΙΚΟΥΣ", "ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ"ΜΑΓΟΥΣ" Κ.Λ.Π?

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ Ο ΚΑΪΖΕΡ Ή Ο ΝΤΙΜΣΟΤ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΕ ΤΙ ΩΦΕΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΚΑΙ ΤΟ Ή ΕΓΩ Ή ΑΥΤΟΣ.

ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
11/10/2004, 22:47:24
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
dimsotΜέλος
12/10/2004, 22:52:10
quote:
Αγαπητέ Junk95,
Θα είναι από τις λίγες φορές που θα διαφωνίσω κάθετα μαζί σου!

Η μοναδικη θα ελεγα.!!!!

quote:
Τίς περίφημες και αξέχαστες πραγματείες του φίλου Dimsot, για την μετακίνηση της μπανάνας στην προϊστορική Ευρώπη;;

Πρεπει να παραδεχτεις οτι ειναι μια αρκετα καλη θεωρεια.

quote:
Θυμάμαι και η ΑΤΜΑ όταν ήθελε να φύγει, ζήτησε να διαγραφούν τα μυνήματά της, καί ομολογώ οτι παρα την συμπάθεια που της τρέφω, η αντίδραση μου ήταν ίδια με του Dim (ξέρεις, αυτό το "Σιγα, με πηρανε τα δακρυα"). Απόλαυσἐ το φίλε Dimsot, δεν είναι συχνα που συμφωνούμε!

Αγαπητε φιλε κυνικε δυστυχως θα διαφωνηνω και παλι μαζι σου
μετα το συγκινητικο παραλληρημα σου υπερ του σκουπιδι95
πιστευω τελικα πως δεν πρεπει να αποχωρισει και ουτε να σβηστουν τα μυνηματα του.
Πιστευω πως ειναι αδικο για τις επομενες γενιες χρηστων του esoterica να χασουν ολο αυτο το γελιο που εχουμε ριξει με τις αποψεις του σκουπιδι95.

DIMSOT

dimsotΜέλος
12/10/2004, 23:00:24
Εξαλλου φιλε κυνικε δεν θα ηθελα με τιποτα να χασεις και ΄συ την δουλεια σου ως δικηγορος του σκουπιδι95

DIMSOT

SIMONAΜέλος
13/10/2004, 12:19:45
Εχετε ξεχασει το ολο θεμα
και ριχνετε πυρα ο ενας στον αλλον.
Οχι γιατι θελετε να ειστε σωστοι πατριωτες
αλλα για να εχετε κατι να πειτε και να ειστε υπερ
καποιου αλλου.
Δεν θα κατονομασω...Γινομαστε χειροτεροι απο αυτους που κατηγορουμε.
Και αν τολμησει καποιος να πει το αντιθετο πεφτουμε πανω του σαν τα κορακια και τον κατασπαραζουμε..."ΕΜΕΙΣ". Οι πολιτισμενοι,
οι ανθρωποι των γραμματων και ολα τα υπολοιπα που χαρακτηριζουν τον
Ελληνα.
Δεν ειμαι ρατσιστρια, ειμαι Ελληνιδα και ομολογω οτι υπηρξαν φορες
που ενιωσα αβολα για αυτο. Δεν κατεβασα ομως το κεφαλι ουτε εριξα λασπολογιες και κατηγορω σε αλλους. Δεχτηκα τα λαθη της πατριδας μου και αποψη μου ετσι πρεπει να κανουμε.
Δεν ειμαστε Ελληνες μονο στις χαρες και στα πανηγυρια μας...
Πρεπει να ειμαστε και Ελληνες που αναγνωριζουν τα λαθη και τις αδικιες τησ χωρας που ζουν.
Χωρις να θελω να πω αν οι Αλβανοι (γιατι μα αυτους εχει να κανει το παρον θεμα) ειναι καλοι ή κακοι....Το μονο που θα πω ειναι πως δεν αξιζει σε κανεναν ανθρωπο να του στερουν τα 'ανθρωπινα' δικαιωματα και να του συμπεριφερονται σαν ζωο.
Ειναι ολοι τους καλοι και οικογενειαρχης;;;; ΟΧΙ!!!!
Γιατι μηπως ολοι οι Ελληνες ειναι καλοι;
Οι Ελληνες δεν κλεβουν; Δεν ριμαζουν;; Δεν βιαζουν; Δεν σκοτωνουν;
Αλλα ξεχασα...βρισκονται στην χωρα τους και κανουν οτι θελουν...!!!
Ωραια λογικη........

Ισως καποιοι προτρεξουν και με κατακρινουν για τα λεγομενα μου.
Δεν με νοιαζει καθολου....Εχω τις αποψεις μου, οπως ολοι μας και εχω το δικαιωμα να τις λεω. Οποιος θελει να πει κατι, να το πει σε σχημα διαλογου και οχι να πει 2 κουβεντες και να εξαφανιστει...

ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.....ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.

Φιλικα SIMONA

*FORGET
OR
FORGIVE*

14/10/2004, 00:30:06
Απ'ότι παρατήρησα δεν ασχολήθκε κανείς μαζί μου... να υποθέσω λοιπόν ότι επειδή δεν έχει κανείς επιχείρήματα να μου απαντήσει πολύ απλά προτιμήσανε να κάνουν ότι δεν με είδανε..

quote:
ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.....ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.

Δεν θα σου απαντήσουν SIMONA δεν "ξέρεις" εσύ..

ΕΛΛΗΝΑΣ=ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - Οπότε και μετά από οποιαδήποτε μετανάστευσή του θα είναι άξιος σεβασμού και θα σέβεται τον συνάνθρωπό του.
ΑΛΒΑΝΟΣ=??????????????????????/
Ψυχοκατασκεύασμα με δολοφονικά ένστικτα του Χότζα...

quote:
ΕΛΛΗΝΑΣ=ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - Οπότε και μετά από οποιαδήποτε μετανάστευσή του θα είναι άξιος σεβασμού και θα σέβεται τον συνάνθρωπό του.

Και τον Αλβανό να υποθέσω...
quote:
ΑΛΒΑΝΟΣ=??????????????????????/
Ψυχοκατασκεύασμα με δολοφονικά ένστικτα του Χότζα...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ!!!

KaizerΜέλος
14/10/2004, 23:00:10
Ιtale, δεν μας παρατάς λέω γώ?
Ο Σκουπίδης και ο Κώλος( κατα κόσμον kynicos) προσπαθούν, λόγω έλειψης επιχειρημάτων, να καταστρέψουν την κουβέντα, αλλά εσύ και η SIMONA προσπαθείτε να την πάτε 100 χρόνια πίσω. Όλα όσα λέτε (και έχετε και το θράσος να ζητείτε και σχολιασμό) έχουν ειπωθεί και αναλυθεί προηγουμένως. Συνεπώς,δεν έχω ΚΑΜΙΑ διάθεση να κάθομαι και να ξανααναλύω( και να ξανααναλύω... και να ξανααναλύω...) πράγματα που τα οποία έχουν αναλυθεί ένα σωρό φορές.
Έχετε κάτι καινούργιο να προσθέσετε στην κουβέντα μας? Ή ίσως κάποιο σχόλιο πάνω στα τελευταία μας post ( ενοώ αυτά πριν αρχίσει να παραληρεί το σκουπίδι)? Αν όχι, παρακαλώ πολύ ΚΑΝΤΕ ΜΟΚΟ( χωρίς να έχω, ειλικρινά, καμιά διάθεση για καβγά) και αφήστε την κουβέντα να πάρει το δρόμο της.

kynikosΜέλος
14/10/2004, 23:27:39
quote:
ο Κώλος( κατα κόσμον kynicos)

Τολμας να βρρίζεις έτσι εδώ μέσα ρε *****;;;

Το παίζεις και Έλληνας Καράγυφτο

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΜΟΣΤΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ