ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- και γιατι να βαλω τιτλο?μπειτε και δειτε - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- και γιατι να βαλω τιτλο?μπειτε και δειτε - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

galadriel30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
15/10/2004, 14:54:40
επειδή ακριβώς για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος, ήρθε και ο καιρός να αλλάξει και η υπογραφή μου....

ίσως να έχω να πω κατι καινούριο μ'αυτήν....

ίσως γιατί είμαι υπό εξέλιξη (ελπίζω και υπό βελτίωση)....

χαμογέλα σεμινάκι από όπου κι αν προέρχεται...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

seminaΜέλος
15/10/2004, 23:38:35
ΦΙΛΕ WALKER,
ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ...ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΣΙΟΠΟΙΗΤΙΚΑ???ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ...ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ..
ΦΙΛΗ ΜΟΥ,ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ,
ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΥΠΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ...
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ,ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ...
ΦΙΛΙΚΑ

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ,ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

seminaΜέλος
15/10/2004, 23:41:25
ΖΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ,ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΜΕ,
ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ,ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ....
ΖΗΣΕ ΜΑΣΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΟΥ....
ΒΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,ΚΑΝΕ ΤΟ ΖΩΗ,ΦΙΛΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΔΙ...
ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ:"ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΤΕΡΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΟΥ...."

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ,ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

WalkerΜέλος
16/10/2004, 02:09:00
Σεμίνα μου, έχω πει από ποιο παλιά μου post ότι όταν δεν καταλαβαίνω κάτι, κάνω ένα - δύο βήματα πίσω. Σε καταλαβαίνω ότι είσαι κουρασμένη και είναι αργά το βράδυ, που έγραψες αυτό το post. Ας κάνω κάτι που δεν το συνηθίζω: Ένα βήμα πίσω. Δηλαδή δεν θα σου πω.... Μην νευριάζεις Απλά σήμερα που διαβάζεις αυτό, το τελευταίο post, ξαναγύρνα και ξαναδιάβασε το άλλο.
Ναι αλλά δεν θα εισπράξεις αρνητική αντίδραση, ή απλά θα κάνεις ποιο καμπύλες τις κορυφές που κόβουν. (Σε σχέση με το χαμόγελο)
Και κάποιος πολύ παλιά έγραψε :
"Κι όταν ζητάμε από τον άλλον να δώσει,
πόσο έτοιμοι είμαστε εμείς στο να προσφέρουμε,
όλα αυτά που εμείς ζητάμε?"
Carim

"Δεν θέλω να πληγώσω Δεν θέλω να πληγωθώ.
Γιατί ο καθένας έχει να κάνει την δικιά του διαδρομή
Μα αν το χρειαστείς, θάμαι εκεί, όπως πραγματικά το θέλεις"

seminaΜέλος
16/10/2004, 15:28:35
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΣΩ...ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥ ΑΝ ΝΕΥΡΙΑΣΩ,ΕΓΩ ΘΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΗΓΕΙΑ..ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ(ΠΡΟΣΠΑΘΩ!)ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ,ΙΣΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΚΡΗ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ..
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΑΚΡΗ..
ΦΙΛΙΚΑ

...ΜΟΥ 'ΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ Η ΑΓΑΠΗ...ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ..

WalkerΜέλος
16/10/2004, 15:40:57
Δεν μου πάει κιόλας να το πω...... (άλλες τελίτσες, αλλά με άλλη σημασία) (προσπαθώ)

seminaΜέλος
16/10/2004, 15:57:32
ΚΑΛΑ,ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗ..ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΤΙ...ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΕΦΕΡΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ...
ΦΙΛΙΚΑ

WalkerΜέλος
16/10/2004, 20:29:33

seminaΜέλος
17/10/2004, 00:36:56
ΛΟΙΠΟΝ,
ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ..ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ..ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΑΓΑΠΗ....
ΠΑΝΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΛΕΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ...ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ,ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ...
ΚΑΛΗΝΥΧΤΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ..
ΦΙΛΙΚΑ
ΣΕΜΙΝΑΚΙ

WalkerΜέλος
17/10/2004, 09:50:04
«Απέναντι» πόρτα? Και τα προηγούμενα όνειρα? Τα σχέδια που υπήρχαν? Θα ταιριάζουν στον επόμενο άνθρωπο που θα περάσει από εκεί?

18/10/2004, 14:05:24
quote:
«Απέναντι» πόρτα? Και τα προηγούμενα όνειρα? Τα σχέδια που υπήρχαν? Θα ταιριάζουν στον επόμενο άνθρωπο που θα περάσει από εκεί?

... μικρή παρέμβαση... δεν είναι άδικο για όλους να μεταφέρονται παλιά όνειρα, ενώ θα μπορούσαν να χτιστούν καινούρια?

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

seminaΜέλος
20/10/2004, 17:03:06
ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΡΤΕΣ...
ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΟΛΛΑ,ΕΛΕΓΑ ΠΟΛΛΑ,ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ???ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ???ΒΕΒΑΙΑ,ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΧΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ..
ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ???ΥΠΑΡΧΕΙ???ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ..Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΧΗ,ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΝΕΙΡΑ..
ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΑΝ Η ΚΑΘΕ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΕ..ΝΑ ΕΜΑΠΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ???ΕΤΣΙ,ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ..
ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΝΕΙΡΑ???..ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΦΕΡΝΕΙ..ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΧΘΕΣ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΗΣ ΕΡΩΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΛΕΞΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΡΟΜΟ????
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ..
ΦΙΛΙΚΑ

WalkerΜέλος
20/10/2004, 18:24:03
Μάλλον κάτι δεν έδωσα να γίνει κατανοητό
quote:

Μα αυτό ακριβώς είναι που ρωτώ. Δεν υπάρχουν ερωτηματικά ? Αυτά τα όνειρα τι γίνονται?. Το ότι δεν είπα το τι γίνονται, γιατί υπήρχε η λογική κατάληξη ότι μένουν τα ίδια?. Φαίνεται από προηγούμενα post κάτι τέτοιο? Δεν σας «χαιρετώ», απλά με ενδιαφέρει ο μηχανισμός σκέψης και λογικής που αναπτύχθηκε.
Και μεταξύ φίλων δεν μένουν παρεξηγήσεις.

20/10/2004, 19:54:14
Δεν αμφισβητεί κανείς τα ερωτηματικά, απλά μία ερώτηση από μόνη της περιέχει μία κατάφαση και αυτή η κατάφαση στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι τα όνειρα και τα σχέδια που έχουν προηγηθεί θα "θέλαμε" π.χ. να ταιριάζουν στον επόμενο άνθρωπο.

Το ερωτηματικό όπως το βάζεις χρησιμοποιείται για να δηλώσει την πιθανότητα να ταιριάξουν ή όχι....

Η "αντίρρηση" μου στη σκέψη αυτή είναι ότι θεωρώ άδικο να θέλουμε να προσαρμόσουμε τα όποια προηγούμενα όνειρα έχουμε κάνει σε έναν νέο άνθρωπο στη ζωή μας... Δεν νομίζω ότι τα όνειρα είναι ένα κοστούμι που το δοκιμάζουμε σε κάποιον και αν δεν του ταιριάζει απλώς το "φέρνουμε" στα μέτρα του.... Για να μην πω βέβαια, ότι μερικοί αλλάζουν και τον άνθρωπο σ'αυτή την περίπτωση και κρατάνε το κοστούμι, αλλά γούστα είναι αυτά...

Η ομορφιά σε μία σχέση βρίσκεται στην εκ νέου δημιουργία ονείρων και στόχων (κατά προτίμηση κοινών).

Ετσι κι αλλιώς με το πέρασμα του χρόνου αλλάζουμε εμείς οι ίδιοι που είχαμε κάνει ένα συγκεκριμένο όνειρο, είναι πιθανό λοιπόν να μην ταιριάζει καλά-καλά σε μας τους ίδιους... πόσο μάλλον να αναρωτιόμαστε αν θα ταιριάξει σε άλλους...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

WalkerΜέλος
22/10/2004, 02:42:12
Το ερωτηματικό δηλώνει ακριβώς την ανάγκη αλλαγής αυτών των ονείρων. Και απλά βάζει προβληματισμό, στο γιατί θα πρέπει να αλλάξουν.
Ευχαριστώ για την διευκρίνιση.

22/10/2004, 09:52:02
Παράδειγμα :

υπάρχει λοιπόν ένα όνειρο που λέει θέλω να κάνω το γύρο του κόσμου με τον σύντροφο μου....
γνωρίζεις κάποιον που τον θεωρείς σύντροφο και μεταφέρεις αυτό το όνειρο σ'αυτόν... όμως αυτουνού δεν του αρέσουν τα ταξίδια....
εσύ απογοητεύεσαι γιατί ο άλλος δε θέλει να μοιραστεί αυτό το όνειρο και η συνέχεια συνήθως είναι γνωστή...

Δεν θα ήταν προτιμότερο να δεις τι αρέσει και στους δύο και από εκεί και πέρα να δημιουργηθούν άλλα-νέα όνειρα?

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

seminaΜέλος
23/10/2004, 01:06:28
Δέσποινα Ολυμπίου

"Θυμάμαι όσα είχες πει
κι ακόμα ελπίζω σε κάτι
να σε ξεχάσω εγώ μπορεί
μα δε μπορεί μια αγάπη

Θυμάμαι όσα είχες πει
τ' ακούω μεσ' στα όνειρά μου
να σε ξεχάσω εγώ μπορεί
μα δε μπορεί η καρδιά μου"...

seminaΜέλος
23/10/2004, 01:13:33
Το αν θα αλλάξουν οι όχι τα όνειρα που κάνουμε ή καναμε..αυτό θα εξαρτηθεί από το άτομο που θα επιλέξουμε μετά από το άτομο που μας άφησε...κανένας δεν ξέρει..καθημερινά ανακαλύπτουμε και καινούρια πράγματα..κάθε μέρα κάνουμε και καινούρια όνειρα!!ξυπνάμε ένα πρωι και καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως θέλουμε να τα εγκαταλείψουμε όλα.. πως μία κατάσταση μας μπούχτησε..να αλλάξουμε περιβάλλον ανθρώπους..και αυτό όνειρο είναι γιατί πολλοί το αισθάνονται και δεν το κάνουν..
Έχετε ρωτήσει ποτέ ανθρώπους που έχουν έρθει στη ζωή σας,ως σύντροφοι,αν σκέφτονται κάποια παλιά τους αγάπη??το γνωρίζετε???σας έχει περασει ποτέ αυτό απο το μυαλό???που ξέρω εγώ τι σκέφτεσαι εσυ??εγώ ξερω μόνο τι σκέφτομαι εγώ!!δικαιωμά σου και δικαιωμάμου να επιλέξουμε ο ένας τον άλλον και να προσπαθήσουμε να μοιραστούμε τα ίδια όνειρα!!...ολη η ζωή μας περιτρυγυρίζεται απο επιλογές..και πιστέψτε με ειναι πολλές...
φιλικά

WalkerΜέλος
23/10/2004, 22:23:29

seminaΜέλος
24/10/2004, 00:01:36
Γιατί γελάμε????Είπα κάτι κακό???....Ελπίζω όχι

νομιζω πως εχω πολυ αγαπη να δωσω...καθε περαστικος που αναζητα αγαπη ειναι ευπροσδεκτος...φιλικα