ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το πείραμα της Philadelphia - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το πείραμα της Philadelphia - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

nitro912gr31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
nitro912grΜέλος
10/11/2002, 03:55:31
το "the philadelphia experiment" ειναι ενα πειραμα που εγινε το 1943 με ενα πολεμικο πλοιο του αμερικανικου πολεμικου ναυτικου. στο πειραμα αυτο το οποιο εγινε βασιζομενο στην θεωρια του Αινσταιν για τα ηλεκτρομαγνιτικα πεδια ,το πλοιο ειχε φωρτοθει απο πολες γενητριες οστε να μπορεσει να διμιουργησει ενα πολυ ισχυρο μαγνητικο πεδιο, οταν αυτες οι γενητριες μπηκαν σε λειτουργεια το πλοιο εξαφανηστικε (μαζι με το πληρωμα του)απο την φιλαδελφεια οπου βρησκοταν, εμφανηστικε στιγμιεα στο νορφολκ και μετα επεστρεψε στη φιλαδελφεια.κατα τη διαρκεια αυτου του φενομενου οι ναυτες περιεγραψαν οτι εγιναν περιεργα πραγματα μπορουσαν και περναγαν μεσα απο τοιχους και ακουγαν καποιους παραξενους ηχους.το ναυτικο καληψε εν μερι το γεγονος αλλα τελικα μαθευτικε.

ξερει κανεις εδω καποιο site που να μπορω να κατεβασω το video με το πειραμα? υπαρχει αυτο το video απο οτι ξερω. επισεις ξερει κανεις κανενα Ελληνικο site που να εχει κανενα αρθρο σχετικα με το θεμα?

nitro912gr UNLIMITED !!!

fmoΝέο Μέλος
10/11/2002, 05:30:31
To video apo to peirama...?
Poly koyfo mou fainetai na yparxei.Kai an yparxei einai au0entiko klp klp???Pantws an to vreis kai yparxei sfyra kleftika...!

UFO-TIS

nitro912grΜέλος
10/11/2002, 06:58:45
quote:

To video apo to peirama...?
Poly koyfo mou fainetai na yparxei.Kai an yparxei einai au0entiko klp klp???Pantws an to vreis kai yparxei sfyra kleftika...!

UFO-TIS

βασικα για το θεμα αυτο κουβεντιαζα με εναν φιλο μου και μου λεει οτι του το ειχε πει ο φυσικος του και του ειχε πει οτι ειπαρχει και βιντεο αλλα ειναι δυσκολο να το βρεις. σε μια σελιδα κατα τη διαρκεια της αναζητησης μου βρεικα συνδεσμο που σε παραπεμπτει να αγορασεις το βιντεο αυτο αλλα κατι ειδα για αμερικανικο ναυτικο και δεν πιστευο οτι το σιγκεκριμενο θα ειναι αυθεντικο γιατι το ναυτικο πιγε να κουκουλωσει το θεμα.

και κατι που δεν ανεφερα πιο πανω λεγεται οτι το πλοιο του πειραματος το αγορασε το Ελληνικο ναυτικο καποια στιγμη αλλα το απεσυρε γρηγορα γιατι οι ναυτες λεγανε για αποκοσμους ηχους που ακουγανε και οτι το πλοιο σε "λαδι" θαλασσα κουνιοταν στα καλα καθουμενα απο μονο του λες και ειχε φουρτουνιασμενη θαλασσα.

nitro912gr UNLIMITED !!!

thothΙδρυτικό Μέλος
10/11/2002, 11:05:23
Γεια σας παιδιά.

Καλωσήρθες Nitro912gr, και εύγε για την δυναμική και πληθωρική εμφάνιση, στο forum.

Στοιχεία για το πείραμα μπορείς να πάρεις:

Ε-Telescope (σκεπτικιστικά σχόλια)

Κι εδώ (λίγα πράγματα)

Εδώ έχει και αναφορές σε πραγματικές φωτογραφίες και συνεντεύξεις (αλλά με πληρωμή...)

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

nitro912grΜέλος
10/11/2002, 21:46:50
quote:

Γεια σας παιδιά.

Καλωσήρθες Nitro912gr, και εύγε για την δυναμική και πληθωρική εμφάνιση, στο forum.

Στοιχεία για το πείραμα μπορείς να πάρεις:

Ε-Telescope (σκεπτικιστικά σχόλια)

Κι εδώ (λίγα πράγματα)

Εδώ έχει και αναφορές σε πραγματικές φωτογραφίες και συνεντεύξεις (αλλά με πληρωμή...)

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

ευχαρηστω για το καλωσορισμα thoth ευχαριστω και για τα links οσω για την δυναμική και πληθωρική εμφάνιση μου πιστευω εγινε γιατι χρονια εψαχνα ατομα να αλλαξω αποψεις σε αυτα τα θεματα και τωρα βρηκα οτι χρειαζομουνα .

nitro912gr UNLIMITED !!!

ΠετροςΜέλος
10/11/2002, 23:01:02
Αγαπητέ φίλε nitro,

Μπορώ να πω ότι χάρηκα ιδιαίτερα για το θέμα που διάλεξες,έστω με την
μορφή απλής αναφοράς και στην συνέχεια ερώτησης.Ημουν έτοιμος να αναφερθώ σχετικά στο "Πείραμα της Φιλαδέλφειας" και μάλιστα με συγκεκριμένα στοιχεία και αν θες πειραματικά αποτελέσματα.Εχω κάποια
ιδέα για το πώς θα μπορούσε να αποδειχθεί ΜΕΡΙΚΩΣ η αλήθεια για το
συγκεκριμένο πείραμα.Δυστυχώς ούτε video ούτε απλή κινηματογραφική ταινία υπάρχει σαν απόδειξη καταγραφής του πειράματος της εποχής εκείνης.Εικασίες περί αποδεικτικών στοιχείων υπάρχουν πολλές.Ομως η επίσημη απάντηση που δίνεται απο το ΠΝ των ΗΠΑ (έχεις δει την σχετική
ανακοίνωση-αναφορά?) είναι οτι τέτοιο πειραμα ουδέποτε εκτελέστηκε..
Φυσικά μη δυνάμενοι να κάνουμε τίποτα αποδεχόμαστε την σχετική επίσημη
απάντηση...
Ομως και επειδή μέρος της τεχνολογίας των Stelth,βασίζεται,έστω και μη
δυνατόν να αποδειχθεί,στο συγκεκριμένο πείραμα,γι'αυτό και ρομαντικά
(επέτρεψε μου την έκφραση)αποδεχόμεθα την εκτέλεση του ανωτέρω πειρά-
ματος.
Πάντως όπως και σου προανέφερα κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες,το πείρα-
μα είναι δυνατόν να αναπαραχθεί.Που βρίσκεται το πρόβλημα??Στην κατασ-
κευή πανάκριβων πυρήνων τεχνητών ηλεκτρομαγνητών.Εχω μια σχετική εμπειρία από κάποια κατασκευή προ 28 ετών περίπου.
Τώρα όσον αφορά στοιχεία για το συγκεκριμένο πείραμα (πάντοτε με την
μορφή φημών η εικασιών)το διαδύκτιο είναι γεμάτο.Αν γνωρίζεις καλά Αγγλικά μπορείς να βρεις παρα-παρα πολλές πληροφορίες.
Θα χαρώ πολύ αν μπορέσω να σε βοηθήσω σε κάτι πάνω στο θέμα αυτό.

Φιλικώτατα
Πετρος

alobarΝέο Μέλος
11/11/2002, 00:18:20
Το πρώτο θέμα αφορά τον nitro.
Το πλοίο που χρησιμοποιήθηκε στο πείραμα της φιλαδέλφειας ήταν το αντιτορπιλικό "Λέων" που δόθηκε από τις ΗΠΑ με τη μορφή της γνωστής βοήθειας. Από ότι έχω ακούσει και διαβάσει so far το πλοίο ήταν στο ΠΝ για αρκετά χρόνια μέχρι πρόσφατα που αποσύρθηκε (fact). Επίσης από βιβλία των Ε λέγανε ότι μέσα στο πλοίο υπήρχε ο χώρος όπου βρίσκονταν οι πυρήνες παραγωγής των η/μ (άδειος φυσικά) - εδώ ο καθένας πιστεύει ότι θέλει.
Αυτό που δεν ξέρω για το πλοίο έιναι το κατά πόσο και για ποιούς λόγους χρησιμοποιήθηκε. Πάλι οι Ε λένε ότι είχε απώτερο σκοπό την έρευνα του Αιγαίου για τις τεράστιες γεωδυναμικές του ιδιότητες που υποτίθεται ότι διαθέτει (?).
Τώρα για τον πέτρο, από αυτά που γνωρίζω η τεχνολογία των stealth βαζίζεται στο σχήμα και στα υλικά κατασκευής του, και όχι σε κάποια μορφή η/μ. 'Αλλωστε η θεωρία που βασίστηκε το πείραμα είναι αυτή του Αινστάιν για την στιγμιαία μετατώπιση ενός αντικειμένου όπως σωστά αναφέρεται παραπάνω και απαιτεί τεράστιες ποσότητας ενέργειας.
Οι ΗΠΑ στην συγκεκριμένη χρονική περιοδο καιγόντουσαν να βρουν τρόπους απόκρυψης των πλοίων τους από τα u-boats που αλώνιζαν στον Ατλαντικό και είναι σίγουρο ότι θα δοκίμαζαν κάθε δυνατό τρόπο.

live 4 ever

11/11/2002, 13:56:25
FILOI MOU GEIA SAS.

EXW NA PROSTHESW KATI SE AYTA POU LENE OLOI OI KALOI FILOI EDW STO FORUM.

PRAGMATI TO POLEMIKO EIXE PAREI TO PLOIO (LEWN)POU EGINAN TA PEIRAMATA.
KAI MALISTA ENAS APO AYTOUS POU YPHRETHSAN PRIN APO 20 XRONIA EINAI FILOS MOU KAI TO SYZHTHSAME AYTO TO THEMA.

TA PROBLHMATA POU YPHRXAN EAN TO THEWRISOUME SAN PROVLHMATA
EITAN OI SYNEXEIS EPISKEPSEIS EMERIKANWN MESA SE MIA AITHOUSA POU EITAN MONIMA KLEISTH.
PROVLHMATA SE HLEKTROLOGIKA.
KAI OI SYXNOI PONOKEFALOI SE MERIKOUS NAYTES. (AYTO EITAN PROVLHMA)

EYXARISTW

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
11/11/2002, 15:23:28
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝ,ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ alobar.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΝ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΩΝ).ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑΛΓΙΕΣ.ΟΣΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΛΩΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΟΥΘΕΝΑ" ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΓΑ ΣΕ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗ.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ Η ΤΑΙΝΙΑ "Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"

andreas aigioΜέλος
14/11/2002, 00:49:09
Γεια σας κι από μένα παιδιά ….

Χωρίς καμία διάθεση για ¨αντιμαχία¨ με κανέναν , μια και τα ¨στοιχεία¨ που θα παραθέσω είναι ελάχιστα …
Κι αυτά αφορούν μόνο για όσα λέχθηκαν από κάποιους φίλους , σχετικά με το ¨ΛΕΩΝ¨ και ¨πονοκεφάλους¨ και άλλα τέτοια …. (ως ηλεκτρονικός , να σας διαβεβαιώσω ότι ακόμα και να εφαρμοστεί στιγμιαία ή συνεχόμενη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία σε ένα σώμα , ακόμα κι αν αυτό είναι μέταλλο , όταν πάψει , δεν ¨αποθηκεύετε¨ αυτή η ενέργεια για να ¨ενοχλεί¨ ακόμα και σήμερα 59 χρόνια μετά …
(τώρα ποιος έχει δίκιο , ποτέ δεν θα μάθουμε)

Έχω ένα θειο , πλοίαρχο (εν αποστρατεία) του Π.Ν. ο οποίος υπηρέτησε στο ¨ΛΕΩΝ¨
Όταν κάποια στιγμή (πολύ παλιά) είχα ακούσει πρώτη φορά για αυτό το πείραμα ,
Ρώτησα τον ¨ειδικό¨… κι έκπληκτος άκουσα ότι « ναι .. μάλλον αυτό το πλοίο ήταν αυτό που συμμετείχε στο πείραμα … αλλά κανείς δεν ξέρει αν είναι αλήθεια … εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω (μου είπε) αν ήταν να είχε ¨φορτωθεί¨ τόσα ηλεκτρονικά συστήματα πάνω του , έπρεπε να είχαν αφήσει σημάδια στο πλοίο , το μόνο ¨παράξενο¨ που έχω να πω είναι ότι το ¨νηολόγιο¨ του πλοίου αναφέρει ότι έχει ¨εκτόπισμα¨ (δεν θυμάμαι , π.χ ) Α , ενώ το πραγματικό είναι (παλι π.χ) Β … »
Αυτά άκουσα φίλοι μου από έναν άνθρωπο που έζησε το ¨ΛΕΩΝ¨
(παροπλισμένο πλέων στο ναύσταθμο της Σαλαμίνας )

Τώρα αν με ¨κορόιδευε¨ ? ……. Τι να πω ….. (δεν νομίζω πάντως)

Κι όσων αφορά της επισκέψεις αμερικανών (προσωπική γνώμη) αφού το πλοίο βρε παιδία ανήκε στο ΝΑΤΟ (αυτό είναι σίγουρο)… (όσοι έχουν υπηρετήσει σε αντίστοιχες Νατοϊκές βάσεις , (π.χ. αεροπορίας) θα έχει δει ότι πολύ συχνά να επισκέπτονται αμερικάνικες επιτροπές όλες της Νατοϊκές βάσεις και εγκαταστάσεις .

Από κει και πέρα βέβαια έψαξα πάρα πολύ για το θέμα , και ξέρω ότι κι εσείς , με τις διάφορες εκδοχές του και τους λόγους του πειράματος , αφού έχουν γίνει χιλιάδες αναφορές του θέματος παγκοσμίως ……

ευχαριστώ θερμά για το χρόνο σας …..

.........

andreas aigioΜέλος
14/11/2002, 00:56:49
Γεια σας κι από μένα παιδιά ….

Χωρίς καμία διάθεση για ¨αντιμαχία¨ με κανέναν , μια και τα ¨στοιχεία¨ που θα παραθέσω είναι ελάχιστα …
Κι αυτά αφορούν μόνο όσα λέχθηκαν από κάποιους φίλους , σχετικά με το ¨ΛΕΩΝ¨ και ¨πονοκεφάλους¨ και άλλα τέτοια …. (ως ηλεκτρονικός , να σας διαβεβαιώσω ότι ακόμα και να εφαρμοστεί στιγμιαία ή συνεχόμενη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία σε ένα σώμα , ακόμα κι αν αυτό είναι μέταλλο , όταν πάψει , δεν ¨αποθηκεύετε¨ αυτή η ενέργεια για να ¨ενοχλεί¨ ακόμα και σήμερα 59 χρόνια μετά …
(τώρα ποιος έχει δίκιο , ποτέ δεν θα μάθουμε)

Έχω ένα θειο , πλοίαρχο (εν αποστρατεία) του Π.Ν. ο οποίος υπηρέτησε στο ¨ΛΕΩΝ¨
Όταν κάποια στιγμή (πολύ παλιά) είχα ακούσει πρώτη φορά για αυτό το πείραμα ,
Ρώτησα τον ¨ειδικό¨… κι έκπληκτος άκουσα ότι « ναι .. μάλλον αυτό το πλοίο ήταν αυτό που συμμετείχε στο πείραμα … αλλά κανείς δεν ξέρει αν είναι αλήθεια … εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω (μου είπε) αν ήταν να είχε ¨φορτωθεί¨ τόσα ηλεκτρονικά συστήματα πάνω του , έπρεπε να είχαν αφήσει σημάδια στο πλοίο , το μόνο ¨παράξενο¨ που έχω να πω είναι ότι το ¨νηολόγιο¨ του πλοίου αναφέρει ότι έχει ¨εκτόπισμα¨ (δεν θυμάμαι , π.χ ) Α , ενώ το πραγματικό είναι (παλι π.χ) Β … »
Αυτά άκουσα φίλοι μου από έναν άνθρωπο που έζησε το ¨ΛΕΩΝ¨
(παροπλισμένο πλέων στο ναύσταθμο της Σαλαμίνας )

Τώρα αν με ¨κορόιδευε¨ ? ……. Τι να πω ….. (δεν νομίζω πάντως)
Κι όσων αφορά της επισκέψεις αμερικανών (προσωπική γνώμη) αφού το πλοίο βρε παιδία ανήκε στο ΝΑΤΟ (αυτό είναι σίγουρο)… (όσοι έχουν υπηρετήσει σε αντίστοιχες Νατοϊκές βάσεις , (π.χ. αεροπορίας) θα έχει δει ότι πολύ συχνά να επισκέπτονται αμερικάνικες επιτροπές όλες της Νατοϊκές βάσεις και εγκαταστάσεις .

Από κει και πέρα βέβαια έψαξα πάρα πολύ για το θέμα , και ξέρω ότι κι εσείς , με τις διάφορες εκδοχές του και τους λόγους του πειράματος , αφού έχουν γίνει χιλιάδες αναφορές του θέματος παγκοσμίως ……

ευχαριστώ θερμά για το χρόνο σας …..

ε τ ο ι μ ο ς

mariha2912Μέλος
15/11/2002, 12:54:05
ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ.ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΦΑΝΗΚΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ (ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ,ΕΝΩ ΆΛΛΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΤΖΗΣΑΠ-ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,ΕΙΧΕ ΕΚΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑΣ,ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ.Ο ΤΖΗΣΑΠ ΣΥΝΕΧΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ,ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΝΑ ΑΝΤΙΤΥΠΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ,ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ,ΣΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΓΝΩΣΕΙΣ.ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ 2 ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.Ο ΤΖΗΣΑΠ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΟΥΣΕ.Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΤΖΗΣΑΠ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΡΕΙΠΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΤΟ ΠΝ ΤΥΠΩΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ.Ο ΤΖΗΣΑΠ ΕΛΑΒΕ 3-4. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ.Ο ΤΖΗΣΑΠ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΔΕΧΟΤΑΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ,ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΧΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ,ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΝ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ. Ο ΤΖΗΣΑΠ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΥ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΜΜΕΝΗ.ΜΙΑ ΣΩΛΗΝΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΤΕΝΑ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ.Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΟΤΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΞΑΤΜΗΣΗΣ,ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΖΗΣΑΠ ΕΙΧΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ,ΚΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.

15/11/2002, 13:56:35
FILOI MOU KALO MESHMERI.

FILE andreas aigio DEN THA DIAFONISW SE AYTA POU LES.
APLA KAI PALI THA ANFERW PWS OTI EGRAPSA GIA TO LEWN EINAI PROSOPIKES EBEIRIES SYNAFELFOU MOU POU YPHRETHSE SE AYTO TO PLOIO.

EYXARISTW

andreas aigioΜέλος
15/11/2002, 17:00:22
Και πολύ καλά έκανες φίλε AVATARGR , γι αυτό ήμαστε εδώ ,
για να παρουσιάζουμε ότι στοιχεία έχουμε .....

Ούτε εγώ ανέφερα προσωπική εμπειρία , ότι είχα ακούσει είπα .
για το μόνο που έχω της ενστάσεις μου είναι για το αν (ακόμα και πριν λίγα χρόνια)
η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία μπορεί να προξενεί παρενέργειες σε ανθρώπους ,
αυτό μπορεί να γίνει μόνο με άλλες μορφές ακτινοβολίας , όχι όμως με ηλεκτρομαγνητική !! κι απ’ όσο ξέρω μόνο ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία εφαρμόστηκε στο πλοίο ….

(σύντομα νέα στοιχεία )

ευχαριστώ

ε τ ο ι μ ο ς

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
15/11/2002, 17:07:11
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΕΙΘΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΜΥΘΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ "MARKETING" ΤΡΙΚ. ΕΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΕΧΘΡΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ.

DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"

Darkangel_78Μέλος
16/11/2002, 00:41:20
Καλησπέρα και από μένα αγαπητοί φίλοι!!!

Είναι πολύ πιθανό να διαδόθηκε η φήμη ενός τέτοιου πειράματος απλά και μόνο σαν marketing trick όπως πολύ σωστά ανέφερε ο φίλτατος Σίσυφος.
Τώρα όσον αφορά την η/μ (ηλεκτρομαγνητική) ακτινοβολία έχει αποδειχτεί ότι επηρεάζει ποικιλοτρόπως τον ανθρώπινο οργανισμό ανάλογα με τη συχνότητα και την έντασή της.Ο φίλος
Andreas aigaio θα καταλαβαίνει πιστεύω.Η η/μ ακτινοβολία καλύπτει ένα τεράστιο φάσμα συχνοτήτων...
Όσο για το σκοπό του πειράματος έχω μια ερώτηση: μιλάμε για ταξίδι πίσω (ή μπροστά) στο χρόνο ή για τηλεμεταφορά ύλης??? (έχετε δει την ταινία <<Η μύγα>>?)
Συγνώμη αν σας έβγαλα <<εκτός θέματος>> αλλά δεν είχα το χρόνο (δυστυχώς ) να διαβάσω τα links και η απορία μου ήρθε αυθόρμητα...
Σας χαιρετώ,ο Σκοτεινός Άγγελος!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 30/01/2003 12:20:14

andreas aigioΜέλος
17/11/2002, 01:02:34
Σκοτεινέ άγγελε
Σαφώς και η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία επηρεάζει και την μοριακή αλλά και την ψυχική ισορροπία του ατόμου , εγώ είπα ότι δεν μπορεί να επηρεάσει σήμερα ανθρώπους που βρίσκονταν επί του πλοίου !! εφόσον εφαρμόσθηκε μόνο τότε στο πλοίο και σίγουρα δεν εφαρμόζετε ακόμη !!!
τέλος πάντων , αυτό το θέμα έκλεισε…….

Λίγα λόγια τώρα γι αυτά που ρώτησες
Το ¨πείραμα της Φιλαδέλφειας¨ ήταν ένα απόρρητο πείραμα του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ που πιθανότατα στέφθηκε με ¨επικίνδυνα¨ αποτυτη επιτυχία ….
Τον Οκτώβριο του 1943 έγινε η πραγματοποίηση του πειράματος στη ναυτική βάση της Φιλαδέλφειας (εξου και η ονομασία του πειράματος )
Το αντιτορπιλικό που επιλεχθεί ήταν ένα DE173 με την τότε ονομασία ΕΛΝΤΡΙΤΖ
Σύμφωνα με τα στοιχεία η όλη ερευνά πριν από το πείραμα είχε ανατεθεί στον Άλμπερτ Αϊνστάιν όπου εκείνη την εποχή είχε στα ¨σκαριά¨ την θεωρία ,
Του ¨ενιαίου πεδίου¨.
Το αποτέλεσμα αυτής της πειραματικής εφαρμογής , ήταν να γίνει αόρατο το αντιτορπιλικό DE173 μαζί με το πλήρωμα του (και από τα radar μα και από τα μάτια όλων ) μέσα σε μια περιοχή κάποιου τεχνητού μαγνητικού πεδίου , χάρη στη χρησιμοποίηση κάποιου άγνωστου τύπου ενέργειας .
Και καλά ως εδώ … αλλά σύμφωνα πάντα με στοιχεία της εποχής εκείνης ,
Το αντιτορπιλικό , μόλις εξαφανίστηκε από τα μάτια όσων παρακολουθούσαν το πείραμα στη Φιλαδέλφεια ,μέσα σε λίγα λεπτά το είδαν άλλοι άνθρωποι να εμφανίζετε ξαφνικά στην προκυμαία του ΝΟΡΦΟΛΚ ….
Άρα το πείραμα δεν είχε μόνο τη σκοπιμότητα της εξαφάνισης του πλοίου από τα radar (όπως αρχικά είχε παρουσιαστεί ) αλλά και ολική μεταφορά ύλης και επαναφορά στο αρχικό σημείο … με αναπάντεχα βέβαια αποτελέσματα .

Αυτά προς το παρών … ελπίζω να βοήθησα λίγο .

και για να μην κάνουμε ¨λαθάκια¨

με τιμή.. Ανδρέας Αίγιο (και όχι αιγαίο) Σκοτεινέ άγγελε

ε τ ο ι μ ο ς

18/11/2002, 20:24:21
FILOI MOU GEIA SAS.

APLA THELW NA ANAFERW KATI POU DEN TO EIXA PEI SE PROHGOUMENH APANDHSH.
EINAI PWS SE ATAKTA XRONIKA DIASTHMATA ERXODOUSAN STO PLOIO AMERIKANOI 'TEXNIKOI KAI EBAINAN SE ENAN THALAMO POU EITAN KLEISTOS GIA OLOUS'

EYXARISTW

nikosnostosΝέο Μέλος
02/12/2002, 17:38:55
Το πειραμα της φιλαδελφειας όπως και τα προηγουμενα από αυτό πειραματα αυτου του ειδους είναι δημιουργεια του Τεσλα που όπως ειχε δηλωσει και ο ιδιος πως επικοινωνουσε με εξωγηινους από το 1988.Το ραινμποου όπως λεγετε το δευτερον κατά σειρα πειραμα αυτου του ειδους διοτι το πρωτο δεν ειχε καμια απολυτος επιτυχεια ηταν πιο πετυχημενο από όλα,καθως ο δημιουργος του ο οποιος και τροποποιησε τις θεωριες του Τεσλα οταν διαπραχτηκε το πειραμα ηταν μεσα στο καραβι και ανεβαινωντας στο καταστρωμα ειδε τα υπολοιπα μελη που ηταν σε κατασταση παραφρωσηνης ετσι πηδησε από το καραβι οπου μεταφερθηκε σε μια στρατιωτικη βαση 40 χρονια στο μελλον οπου το γεγονος οπως λεγετε ειχε προβλευθει και συλεχτηκε από στρατιωτικους σωος .Τελικα όλα είναι ενας μυθος η` παρασκευασμα τις πραγματικοτητας?
Ετσι απλα είναι τα πραγματα παντα!

T-SEEKERΜέλος
03/12/2002, 20:30:50
Είμαι καινούργιος στην παρέα και θα ηθελα να συγχαρώ τους υπευθύνους για αυ΄το το σαιτ καθώς ε΄ινια καλοσχεδιασμένο και προσφέρει μία πληθώρα θεμάτων για συζήτηση .Δυστυχώς η ελλαδίτσα μας βρίσκεται σε νηπιακό στα΄διο όσο αφορά αυ΄τα τα θέματα . Αν πεις ότι ασχολείσαι και ενδιαφέρεσαι για ανεξήγητα φαινόμενα , παράξενα, παραψυχολογία και τέτοια θα σε περ΄΄ασουν για τρελό . anyway...
Όποιος έχει ασχοληθεί κάπως με αυτό το θέμα και έχει διαβάσει κάποιο βιβλίο ξέρει ότι πλέον πρέπει πράγματι να έγινε αυτό το πειραμα . Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι αυτό έγινε . Ο ίδιος ο αινσταιν ήταν παρών. Και δε νομίζω να έχει σχέση με καποιο τρικ .Αν ήταν τρικ τότε η κυβέρνηση θα προσπαθούσε να το "προωθήσει" αλλά εμείς βλέπουμε ότι το αρνείται κάτι τέτοιο να έγινε . Δυστυχώς όμως όσο και να το κουράζουμε το πράγμα το πιθανότερο είναι ,για να μη πω το σίγουρο, ότι δεν προκειται ποτέ να μάθουμε την πλήρη αλήθεια για το τί έγινε όπως και με άλλα μυστικά κυβερνητικά προγράμματα (πχ το STARGATE με τους ψιονικούς).Πάντως το σίγουρο είναι ότι ό,τι έγινε δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελεσματα και επηρέασε αρνητικά τα μέλη του πληρώματος που για άλλη μια φορά στάθηκαν τα άτυχα πειραματόζωα .