- Που χάθηκε η μεσαία τάξη; Γιατί πλέον ζούμε σε μια κοινωνία πολύ πλούσιων και πολύ φτωχών; Νο2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
αγαπητη trexagireve μολις διαβασα στο [αποσυρετε τα χρηματασας]αυτα που υποθηκαν με τον alttzzaro ,και ανεφερε οτι εισε δημοσιογραφος ,αν πραγματικα εξασκης αυτο το επαγγελμα δυστηχος συμετασχετε εμεσα η αμεσα ,στο να αδιασουν καποιες τσεπες συμπολιτων μας προκυμενου να βγαλετε το μεροκαματο,λογο παραπληροφωρισης,,λυπαμε που το λεω ,δυστηχως εινε αληθεια εχω παραδειγματα,,
Άκουσον μεν, πάταξον δε, αγαπητέ μου pandi...Εγώ φίλε, είμαι δημοσιογράφος εφημερίδας, ρεπόρτερ, δεν είμαι του ...στουντίου, αν κι έχω κάνει και στούντιο....
Απο κει κι έπειτα, φίλε, ήρθαν πόλεμοι,λιμοί, λοιμοί,καταστροφές, ο άνθρωπος,όχι απλά επιβίωσε, αλλά μεγαλούργησε....
Βγαίνουμε μωρο μου, βγαίνουμε, μέσα απο το τούνελ....
Μην χάνετε την ψυχραιμία σας, όλα θα πάνε καλά...Και προπάντων, βάλετε στα στόματα σας τις ταυτότητες σας, τιατί την προηγούμενη φορά, έγινε της π@@@άνας να αναγνωρίσουμε τα πτώματα...
Απο κει κι έπειτα, φίλε, ήρθαν πόλεμοι,λιμοί, λοιμοί,καταστροφές, ο άνθρωπος,όχι απλά επιβίωσε, αλλά μεγαλούργησε....
Βγαίνουμε μωρο μου, βγαίνουμε, μέσα απο το τούνελ....
Μην χάνετε την ψυχραιμία σας, όλα θα πάνε καλά...Και προπάντων, βάλετε στα στόματα σας τις ταυτότητες σας, τιατί την προηγούμενη φορά, έγινε της π@@@άνας να αναγνωρίσουμε τα πτώματα...
noemaΜέλος
-
- pandi pandi ,
- δεν ειναι ολα μα ολα ιδια ...
- οπως και για ολους ομως , ετσι και για σενα υπαρχει το ενδεχομενο να κανεις λαθος ...
- αν προσεξεις Λιγο , μπορεις να αποφυγεις την Πολυ παραπληροφορηση ...
- μπορεις να δεις και σε ποιον λες καλημερα εσυ, και μπορεις να ακουσεις και ποιος σου λεει εσενα, ΚΑΛΗΜΕΡΑ και Ψυχραιμια ΚΑΙ κουραγιο ...
- δεν ειναι ωρα για ευκολους και προχειρους Παραλογισμους κατ'εξακολουθηση και απο παλιοκακοσυνηθεια ...
- εχε εμπιστοσυνη σε σενα, και κρινε απο τον εαυτο σου, αλλοιως , εχε εμπιστοσυνη ΚΑΙ στον συνομιλητη σου, ΚΑΙ σε οτι και οσα του λες και συ ...
- καλημερα σου και ψυχραιμια ...
- pandi pandi ,
- δεν ειναι ολα μα ολα ιδια ...
- οπως και για ολους ομως , ετσι και για σενα υπαρχει το ενδεχομενο να κανεις λαθος ...
- αν προσεξεις Λιγο , μπορεις να αποφυγεις την Πολυ παραπληροφορηση ...
- μπορεις να δεις και σε ποιον λες καλημερα εσυ, και μπορεις να ακουσεις και ποιος σου λεει εσενα, ΚΑΛΗΜΕΡΑ και Ψυχραιμια ΚΑΙ κουραγιο ...
- δεν ειναι ωρα για ευκολους και προχειρους Παραλογισμους κατ'εξακολουθηση και απο παλιοκακοσυνηθεια ...
- εχε εμπιστοσυνη σε σενα, και κρινε απο τον εαυτο σου, αλλοιως , εχε εμπιστοσυνη ΚΑΙ στον συνομιλητη σου, ΚΑΙ σε οτι και οσα του λες και συ ...
- καλημερα σου και ψυχραιμια ...
αγαπητε/η noema ξερω οτι ολα τα δαχτιλα δεν εινε ιδια και ουτε σκοπευω να προσβαλω οποιοδιποτε ,εκανα μια απλη ,επισυμανση στον φιλο trexagireye πανω στο θεμα ,γιατη ΟΥΚ ολιγα ξωδευωντε σε δικαστηρια απο λαθη καποιον ε'ξαφτον που δεν κανουν σωστα την δουλεια τους ,δεν απευθινθηκα ατομικα ,αλα συνολικα,
Ναι, αλλά,φίλε μου pandi,δεν έφερε κανείς τίποτε πίσω απο τα κλεμένα...
Ξέρεις, εκείνο το σύνθημα ,που λέει"φέρτε πίσω τα κλεμένα;....
Τίποτες μέχρι τώρα....Γιατί;
Δεν τα βρίσκουν;...
Απο μας, όμως, ζητάνε συνέχεια....Κι επίτηδες, μεχρι να μας έχουν εντελώς στο χέρι...
Ξέρεις, εκείνο το σύνθημα ,που λέει"φέρτε πίσω τα κλεμένα;....
Τίποτες μέχρι τώρα....Γιατί;
Δεν τα βρίσκουν;...
Απο μας, όμως, ζητάνε συνέχεια....Κι επίτηδες, μεχρι να μας έχουν εντελώς στο χέρι...
ουτε σε μενα φερανε πισω οτι μου κλεψαν,ουτε καν μπηκαν στον κοπο να διορθωσουν την βιασυνη ,και την ηθικη πανω απ'ολα ,,
Αυτά, που κλέψαν, απο όλους μας, λέω ρε φίλε pandi,αφού τα λέμε,δεν πρέπει κάποια στιγμή, να τα γυρίσουν πίσω;
Κατι λενε για το Βατοπέδι....
Να δούμε...
Κατι λενε για το Βατοπέδι....
Να δούμε...
trexa με το χερι στην καρδια ,βατοπεδι-ομολογα-,,και οτι αλο,,,,, ας πουμε οτι τα επεστρεψαν <τη θα αλαξη ? > ,εγω καταλαβα τη ενοης οπως και συ καταλαβες τη ενωο ,ουτε τα στρεματα και τα χρηματα εινε δικαμου ,ποιο θ'ανε το κερδος του λαου ,και ποιος θα δωση πισω τα δικα μου???που ουκ ολιγα ειταν??
?ουτε σχεση εχουν με βατοπεδια .....να τα βαλω σε τραπεζα ν'αχω και μετα να τα συκωσω ...εστι εινε φιλταττε ,οτα θες δικεωση ,δικεωση για ολους,,αλιος ΑΛΟΥ ΒΡΟΝΤΑ ΚΙ'ΑΛΟΥ ΑΣΤΡΑΦΤΗ????????
Φίλε μου pandi, μιλάω για τα λεφτά απο το χρηματιστήριο, τα λεφτά απο τις μεγάλες μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, έργων του δημοσίου, για την απίθανη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος....
Αυτά τα τόσα πολλά ποσά, που 10 φορές θα μας σώζανε και πάλι θα περισσεύανε....
Και που γι αυτο τα πήρανε, για να μας γονατισουν...
Οι τράπεζες, οι επιχειρηματίες,για ψεύτικες επιχειρήσεις,κλπ....
Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη...
Αυτά τα τόσα πολλά ποσά, που 10 φορές θα μας σώζανε και πάλι θα περισσεύανε....
Και που γι αυτο τα πήρανε, για να μας γονατισουν...
Οι τράπεζες, οι επιχειρηματίες,για ψεύτικες επιχειρήσεις,κλπ....
Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη...
ΚΑΠΩΤΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΘΕΩ ,ΠΩΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ΤΗ ΓΗ ? ΠΩΤΕ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΘΕΩΣ ΚΑΙ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΦΕΥΓΗ,,,ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΡΩΣΣΩΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,,,,,,,,,ΤΡΗΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΣΤΟ ΘΕΩ ,ΠΩΤΕ ΘΑ ΓΕΙΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΑΤΟΣ? ΒΑΖΗ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ΘΕΩΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΗ,,,,,,,,,,,,ΠΗΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ,,,,,,,,ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΗ,,,,ΔΕΝ Μ'ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗ Θ'ΑΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ?
Αγαπητέ μου pandi,ό Έλληνας, ήταν κυρίαρχος του κόσμου κι
όχι μια φορά, παρακαλώ....Αλλά φίλε μου, όσα δεν φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει η στιγμή και τα νέα δεδομένα...
όχι μια φορά, παρακαλώ....Αλλά φίλε μου, όσα δεν φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει η στιγμή και τα νέα δεδομένα...
γιαυτο ειμαστε εδω που ειμαστε ωσα δεν καναμε ολα τα χρονια τα βρησκουμε μπρωστα μας αυτη τη στιγμη,,,,,,,δηλ ,,,,,,παρε τ'αυγω και κουρεψτω,,,,,,,,
Η τρεχατε ποδαρακια μου,,,
Η λαε σφηξε το ζωναρι,,,,,,,,δεν μ'απαντησες χρηματιστηριο επεξες ,τα συκοσες απο την τραπεζα,αν ερθουν τα κλεμενα τι κερδιζη ο λαος?ο καθενας εχει αποψη η δικη μου εινε αυτη,εγω θελω αυτα που με κλεψανε,,,και που στη συνεχια αδιαφωρισαν,θα μου τα δωσετε?
Εγώ ρε φιλαράκι pandi, μεροκαματιάρης, ειμαι ,έχω παιδιά να θρέψω,
μην με μπερδεύεις με όσους πήρανε...Εγώ ήμουνα απο αυτούς
που τους τα πήρανε, όχι με χρηματιστήριο, άλλά με άλλους
τρόπους...
Το θέμα είναι, απο το Βατοπέδι, απο όλες τις μεγάλες λοβιτούρες,
θα πάρουμε κανένα φράγγο; Εκεί είναι όλη η αλήθεια, για το πόσο σοβαρά θα κάνουν οι κυβερνώντες, για να σώσουν την Ελλάδα...
μην με μπερδεύεις με όσους πήρανε...Εγώ ήμουνα απο αυτούς
που τους τα πήρανε, όχι με χρηματιστήριο, άλλά με άλλους
τρόπους...
Το θέμα είναι, απο το Βατοπέδι, απο όλες τις μεγάλες λοβιτούρες,
θα πάρουμε κανένα φράγγο; Εκεί είναι όλη η αλήθεια, για το πόσο σοβαρά θα κάνουν οι κυβερνώντες, για να σώσουν την Ελλάδα...
και γω ειμε με το μεροκαματο τη να κανω ωμος που οι αλλοι δεν με φερανε σ'αυτη τη θεση ,,αλλα αυτοι που νωμιζουν οτι τα ξερουν ολα? η αληθεια μπωρη να πωνα αλλα δεν παυει να εινε αληθεια ,μονω που η δουλεισας πρεπει ν'ανε παρα πολυ, μα παπα πολυ προσεχτικη σε καποια θεματα,εσυ διαλεξες αυτη εγω καποια αλη ,καντε καθαρση σε σας, εξαφανηστε τα λαμογιασας, παρτε της περιουσιες ορισμενων ανυθηκων που γεμηζουν τσεπες σε βαροςτου λαου ,βγαλτετα στο σφυρι, και προς θεου υπαρχου και αξιοι ,εχω τροπω να σε δωκημασω δεν θα το κανω ,μην παρεξηγης αυτα που διαβαζης ,,τα κλεμενα ξεχαστετα το ποταμι δεν γυρναει πισω δυστηχως,,αποδω και περα εισε σε θεση οταν βλεπης το παραλογω να το μεταφερης,τη μου λες τωρα διευθηντης μ'ουκλησε την πορτα δεν πηγα να ζητιανεψω ,,,,,,,,,,,,ουτε ειμε τυπος λαδωματος ,δεν χαμπαριαζω εχω καθαρω κουτελο ,,,,,,,,,,,
οσο για τους πολητικους καταντησαμε ποντιακο ανεκδοτο <τη μια ο Κωστακης την αλλη ο Γιωργακης>και πριν απο αυτους οι πολητικη τη καναν οταν ριχνουν μπαλακι ο ενας τον αλον τα <λαθη> αντη να τα λυνουν ,να συνεργαζωντε τη μας προσφερουν και τους καλοτα'ι'ζουμε ,εχει χαζεψη ο λαος δεν ξερη τη να κανη ,,,,,,αν θελουν το συμφερων του λαου να μας λενε τη μαγυρευουν να γεινεται τιμιο δημοψηφησμα, και να βοηθαμε,,,,,,,,,,,,τα ρουχα να κοβουν για την παρτητους.........
Καλή σου μέρα, φιλε pandi και να ξέρεις, εξ αρχής, ότι όλα όσα λές, τα λέω απο παλιά και πολεμάω γι αυτά, γι αυτό και δεν "προσκυνάω"
και δουλεύω μεροκάματο...
Αλλα, η εξουσία ,είναι απάτη...Αν προσέξεις, τα τελευταία χρόνια, ανεξαρτήτου κόμματος που κυβερνούσε, η πολιτική ήταν,είναι και θα είναι η ίδια...Αποκρατικοποιήσεις και πούλημα όλα στις πολυεθνικές και τους οργανισμούς...
Απάτη είναι και μας κοροιδεύουν, ώστε να κατηγορούμε τα ανδρείκελα τους και να τη γλυτώνουν, όσοι βρίσκονται πίσω τους, στη διεθνή σκακιερα....
Έχουμε το θάρρος, να τους ξεμπροστιάσουμε και να τους ζητήσουμε να πληρώσουν;Αυτοί, που τους ξέρουμε και πάλι, αλλοιθωρίζουμε...
Γιατί, αν τους αποδέχεσαι, αποδέχεσαι και τη συνέχεια τους, που δεν μπορεί να ειναι διαφορετική απο ότι ξέρουμε μέχρι τώρα...
Θέλει να οργανωθεί ο πολίτης, πέραν κομμάτων...
Τότε θα κανει κατι...Αν μείνει, βέβαια, ανεπηρέαστος και μη καθοδηγούμενος...
και δουλεύω μεροκάματο...
Αλλα, η εξουσία ,είναι απάτη...Αν προσέξεις, τα τελευταία χρόνια, ανεξαρτήτου κόμματος που κυβερνούσε, η πολιτική ήταν,είναι και θα είναι η ίδια...Αποκρατικοποιήσεις και πούλημα όλα στις πολυεθνικές και τους οργανισμούς...
Απάτη είναι και μας κοροιδεύουν, ώστε να κατηγορούμε τα ανδρείκελα τους και να τη γλυτώνουν, όσοι βρίσκονται πίσω τους, στη διεθνή σκακιερα....
Έχουμε το θάρρος, να τους ξεμπροστιάσουμε και να τους ζητήσουμε να πληρώσουν;Αυτοί, που τους ξέρουμε και πάλι, αλλοιθωρίζουμε...
Γιατί, αν τους αποδέχεσαι, αποδέχεσαι και τη συνέχεια τους, που δεν μπορεί να ειναι διαφορετική απο ότι ξέρουμε μέχρι τώρα...
Θέλει να οργανωθεί ο πολίτης, πέραν κομμάτων...
Τότε θα κανει κατι...Αν μείνει, βέβαια, ανεπηρέαστος και μη καθοδηγούμενος...
ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΓΓΥΝΟΥΝΤΕ ,ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΩΜΗΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ,,,,,,,,,
Ναι φίλε μου pandi, έτσι είναι οι χοντρόπετσοι, ...οι χαζοί,
όμως, όπως είναι πολλοι έξ ημών, πως είναι;
Αυτοί, μαθαινουν τιποτε, ή ακόμη, ακολουθάνε, σώβρακα και φανέλες;Σημαίες και κόμματα;
Γιατί, όλοι ειπαμε, είναι το ίδιο...
Εμείς την πατάμε, με τα άλλα λόγια που λένε, για να μας κοροιδέψουνε...
Μαθαίνουμε, όμως, δεν γίνεται, μαθαίνουμε...
όμως, όπως είναι πολλοι έξ ημών, πως είναι;
Αυτοί, μαθαινουν τιποτε, ή ακόμη, ακολουθάνε, σώβρακα και φανέλες;Σημαίες και κόμματα;
Γιατί, όλοι ειπαμε, είναι το ίδιο...
Εμείς την πατάμε, με τα άλλα λόγια που λένε, για να μας κοροιδέψουνε...
Μαθαίνουμε, όμως, δεν γίνεται, μαθαίνουμε...
ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ TREXAGIREVE αν και οι ΠΑΡΙΜΕΙΕΣ ΕΙΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ,ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΙ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ,ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΦΤΕ'Ι'Ο ΓΑ'Ι'ΔΑΡΟΣ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ΄,ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ, ΚΑΙ ΞΑΦΝΗΚΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕ'Ι' ,ΘΑ ΣΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ,,ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΗΓΕΝΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΕΝΗΣ ,,,,,,ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΗΣ Η ΑΠΟΧΗ ,Η ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΑ ΟΥΤΟΣ ΟΙ ΑΛΟΣ ΣΚ@Τ@ ΓΕΙΝΑΜΕ ,,