- Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
quote:
σου εδειξα... η προηγουμενη! αν και βεβαια η επιλογη ειναι δικη σου...εσυ βαλε ποια σου αρεσει περισσοτερο
NOVUS ORDO SECLORUM
Σ'ευχαριστώ...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

ή αυτο, χωρις τον "τιτλο"

Edited by - PREDATOR on 03/06/2010 15:40:07

By [URL=http://profile.imageshack.us/user/klsxl2]klsxl2[/URL] at 2010-06-03

για να είναι ευκολότερο σε όλους μας να τις παρακολουθήσουμε ολόκληρες.
Ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των περισσοτέρων από εμάς!)
βίντεο με νέες τεχνικές έκφρασεις μέσω της εικόνας,
μουσικά βίντεο-κλιπς με αρτίστικη εικόνα και σκηνοθεσία,
καθώς και οποιοδήποτε άλλο βίντεο θεωρεί ο καθένας μας ότι έχει να κάνει με το θέμα του τόπικ.
Ένα μέρος για να κριτικάρουμε όλα τα παραπάνω και να εκθέσουμε τις σκέψεις και τα
συναισθήματα που αυτά μας δημιουργούν σεβόμενοι πάντα την διαφορετικότητα των απόψεων
του συνομιλητή μας και παραθέτοντας με σχετική ευπρέπεια τις δικές μας απόψεις.
Παρακαλώ κάποιον από τους συντονιστές να με ενημερώσει αν υπάρχει ήδη παρόμοιο τόπικ
(εγώ δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάποιο), αν η δημιουργία του ενλόγω τόπικ συνάδει με
το γενικότερο πνεύμα του Esoterica και αν η επιλογή μου τοποθέτησης του στην
κατηγορία - Κινηματογράφος - ήταν η ενδεδειγμένα καλύτερη.
Jesus vs terminator
http://www.youtube.com/watch?v=GIiFGMYpLUc
Batman Vs Alien Vs Predator
http://www.metacafe.com/watch/1325502/batman_vs_alien_vs_predator/
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

μου έφτιαξε το πρωινό καθώς το παρακολούθησα τρεις συνεχόμενες φορές
(μια δεν μου ήταν αρκετή για να το χορτάσω!).
Παρακάτω δίνω τα links για ένα καταπληκτικό γαλλικό animation (ευτυχώς το βρήκα με
ελληνικούς υπότιτλους). Χάνοντας την πραγματικότητα για λίγα εκατοστά, λοιπόν:
Προσωπική ερμηνεία της ταινίας: Ο ηρωάς μας αφότου περνά ένα ισχυρό βιωματικό σοκ στη ζωή του
(πιθανώς το θάνατο της μητέρας του) χάνει ελαφρώς την αίσθηση της πραγματικότητας γύρω του.
Δεν μπορεί να συνεχίσει τη δουλειά του και δεν μπορεί να τα βγάλει εύκολα πέρα με την
ωσ'τότε απλή του καθημερινότητα. Οι επισκέψεις στον ψυχίατρο δεν βοηθούν και αποφασίζει
να αντιμετωπίσει μόνος του την κατάσταση. Βιώνει όμως συνεχώς το ίδιο ισχυρό σοκ με
αποτέλεσμα να χειροτερεύει συνεχώς την κατάσταση του μέχρι που χάνεται τελείως.
quote:
dreamholic : Ένα μέρος για να τοποθετήσουμε links για ταινίες μικρού μήκους που βρήκαμε στο διαδύκτιο και μας εντυπωσίασαν, κ.α.
Να είσαι καλά φίλε/η dreamholic, πολύ καλή επιλογή για ένα τέτοιο θέμα, εύχομαι να πάρει τον δρόμο που αξίζει με την συμβολή και άλλων μελών!!
Θα δω όσο πιο σύντομα μπορώ τα λινκς των ταινιών που προτάθηκαν, μιας και ο χρόνος μου είναι κάπως περιορισμένος τις τελευταίες μέρες!!!
Φιλικά!!!

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND
Όσο για μένα είμαι φίλος της αναζήτησης και λάτρης οποιασδήποτε μορφής τέχνης αρκεί
να είναι επικοδομητική και να έχει να προσφέρει σε μας και στον κόσμο που μας περιβάλλει,
εχθρός των παγιωμένων αντιλήψεων και της κακαισθησίας που δημιουργούν γύρω μας κάποια
στενοκέφαλα όντα τα οποία δεν μπορούν να μοιραστούν το όνειρο μας.
Παρακάτω ένα art clip δημιουργίας animation με συνδιασμό graffiti και μετατροπής εξωτερικού
χώρου μέσω τεχνικής stopmotion:
καθώς και ένα μουσικό κλιπ (τέχνη με σόλες παπουτσιών)
quote:
Παρακαλώ κάποιον από τους συντονιστές να με ενημερώσει αν υπάρχει ήδη παρόμοιο τόπικ
(εγώ δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάποιο), αν η δημιουργία του ενλόγω τόπικ συνάδει με
το γενικότερο πνεύμα του Esoterica και αν η επιλογή μου τοποθέτησης του στην
κατηγορία - Κινηματογράφος - ήταν η ενδεδειγμένα καλύτερη.
Ωραία η ιδέα σου dreamholic! Απαντώντας στις ερωτήσεις σου, παρόμοιο Θέμα, προσωπικά, δεν θυμάμαι να υπάρχει -αν πάλι υπάρχει μάλλον θα έχει να ανανεωθεί χρόνια, οπότε καλώς ανοίχτηκε καινούργιο.
Ακόμη, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμφωνίας με το γενικότερο "πνεύμα" το χώρου, τα μόνο που έχουμε να συστήσουμε προς τους συμμετέχοντες είναι να γίνεται προσπάθεια ώστε οι προτάσεις να έχουν κάποια σχέση (έστω μικρή) με την ευρύτερη θεματολογία του χώρου και να συνοδεύονται πάντα με κάποια ενδεικτική περιγραφή -όπως ήδη το κάνει ο dreamholic δηλαδή. ![]()

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
Αρχικά σου φαίνεται πολύ αστείο να τους βλέπεις όλους τόσο σοβαρούς!!
Η επικοινωνία των ανθρώπων η μεταδοτικότητα και η επιρροή που ασκεί ο ένας στον άλλον από κάτι τόσο απλό, κάτι το οποίο στις περισσότερες των περιπτώσεων το αντιλαμβανόμαστε σαν κάτι τρελό και όμως από όπου και αν προερχόμαστε υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν σύνορα!!!!!
Πολύ όμορφο, πολύ αστείο και πανέξυπνο!!!!!!!!!

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------