- 11η Σεπτεμβρίου-Μια φοβερή Αλήθεια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Έχω πολλά ακόμα. σε άλλο post θα συμπεριλάβω και τα θέματα προφητειών και συμπτώσεων ώστε να υπάρχουν όλα σε αυτό το θέμα ! Ακούς Αμαλία;;;
ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΙΑ!!!

κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Ειχα και εγω ενα ονειρο-μηνυμα!Οταν σκοτωθηκε η Νταιανα την ιδια ακριβως ωρα που εγινε το ατυχημα ακουσα στον υπνο μου το θορυβο του αυτοκινητου και αμεσως ξυπνισα.Βγηκα στο μπαλκονι να δω τι εγινε και δεν υπηρχε κανενα ατυχημα!!!Το ιδιο ακριβως ακουσε και η μητερα μου
(με την οποια συμβαινει συχνα να εχουμε τετοια φαινομενα)και αντεδρασε με τον ιδιο τροπο,δηλαδη βγηκε στο μπαλκονι να δει αν εγινε καποιο ατυχημα!!!Κανενας αλλος δεν ακουσε τιποτα γιατι τυχαινε εκεινη τη μερα να φιλοξενουμε 4 μελη οικογενεια στο σπιτι μας αλλα ουτε και καποιος απο τη γειτονια που συνηθως με το παραμικρο θορυβο πεταγονται ολοι εξω!Το πρωι φυσικα ακουσαμε τα νεα και μειναμε αναυδοι γιατι οτι ακουσαμε ηταν ακριβως τη στιγμη του συμβαντος!
"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."
-Η επίθεση έγινε στις 11/9--> 1+1+9=11
-Η 11η Σεπτεμβρίου είναι η 254η μέρα του χρόνου, 2+5+4=11
-Μετά τις 11/9 απομένουν 111(!) μέρες μέχρι το τέλος του έτους.
-Το πρώτο αεροπλάνο που χτύπησε τους Πύργους ήταν η πτήση 11.
-Η συντομογραφία της πτήσης 11 ήταν ΑΑ11 (American Airlines 11). Βεβαίως ΑΑ=11
-Η πτήση 11 είχε 92 άτομα στο αεροπλάνο, 9+2=11
-Και πάλι η πτήση 11, είχε 11 μέλη πληρώματος, 2 πιλότους και 9 αεροσυνοδούς.
-Ο στόχος της πτήσης 11 ήταν στην Νέα Υόρκη, New York City τα αγγλικά. New York City--> 11 γράμματα.
-Η πολιτεία της Νέας Υόρκης ήταν η 11η Πολιτεία που προστέθηκε στις ΗΠΑ.
-Το Μανχάτταν, που είναι νησί στην ουσία, ανακαλύφθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου του 1609 από τον Henry Hudson (11 γράμματα)
-Η φράση World Trade Center Towers έχει 22 γράμματα, 22=11+11
-Ο κάθε Πύργος είχε 110 ορόφους ύψος.
-Ο πρώτος Πύργος κατέρρευσε στις 10:28 (1+2+8=11)
-Η μονάδα 1, η πρώτη ομάδα πυροσβεστών που έφτασαν στο WTC, έχασε 11 άντρες.
-Το WTC καιγόταν για 99 ημέρες πριν σβηστούν οι φωτιές. Δηλαδή, από τις 11/9 ώς τις 19/12. 99= 9*11
-Ο τελικός αριθμός των νεκρών ήταν 2801 άτομα, 2+8+1=11
-Όσον αφορά κάποια ονόματα τώρα:
George W. Bush--> 11 γράμματα
Bill Clinton--> 11 γράμματα
Colin Powell--> 11 γράμματα
Ariel Sharon--> 11 γράμματα
Shimon Peres(Υπουργός εξωτερικών του Ισραήλ)--> 11 γράμματα
Ramzi Yousef (καταδικάστηκε για την επίθεση στο WTC το 1993-1+9+9+3=22=2*11)--> 11 γράμματα και αυτός
Επίσης:
Το Αφγανιστάν (Afghanistan) έχει 11 γράμματα
Ο κωδικός περιοχής για το Ιρακ/ Ιραν έιναι 119=1+1+9=11
Και να φανταστείτε ότι υπάρχουν πολλα ακόμα!
Όσον αφορά τις προφητείες.
Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια προφητεία του Νοστράδαμου που προεβλεπε το γεγονός της πτώσης των Πύργων. Παραθέτω εδώ το τετράστιχο στα Αγγλικά:
"In the city of God, there will be a great thunder,
Two brothers torn apart by chaos, while the fortress endures, the great leader will succumg
The third big war will begin
when the city is burning"
Η προφητεία αυτή είναι πλαστή. Σε κανένα σημείο στους αιώνες του Νοστράδαμου δεν αναφέρεται κάποιο τέτοιο τετράστιχο.
Στην πραγματικότητα, το τετράστιχο γράφτηκε από ένα φοιτητή ονόματι Neil Marshall, αρκετά χρόνια πριν τις 11/9. Ο σκοπός του ήταν να δείξει στους αναγνώστες του Νοστράδαμου ότι ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να φτιάξει ένα τετράστιχο, το οποίο να "προφητεύει" ένα γεγονός.
Στο στυλ της προηγούμενης προφητείας κυκλοφόρησαν και άλλες στο διαδίκτυο, όλες πλαστές. Παραθέτω 'αλλη μια:
"On the 11 day of the 9 month
two metal birds would crash into two tall statues
in the New city
and the world will end soon after"
Οι "προφητείες αυτές, και πολλές άλλες σαν αυτές, δήθεν του Νοστράδαμου, κυκλοφόρησαν πολύ μέσω e-mail.
Συνεχίζω σε επόμενο post. Έχω μαζέψει τόσο υλικό που φτάνει για άρθρο!!
Ο Κρόνος στους Διδύμους κι η Νέα Υόρκη στον αστερισμό των Διδύμων...
29/04/04 21:05
Ουάσινγκτον: Ενώπιον της ανεξάρτητης διακομματικής επιτροπής που διερευνά τα γεγονότα προ του «μαύρου» Σεπτέμβρη των ΗΠΑ κατέθεσαν επί τρεις ώρες οι Τζορτζ Ο.Μπους και Ντικ Τσένι στο Λευκό Οίκο. «Απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις που μου τέθηκαν» δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, ο Τζορτζ Ο.Μπους έκανε λόγο για μία σημαντική διαδικασία, σημειώνοντας ότι απάντησε σε ένα ευρύ φάσμα ερωτήσεων -δίχως να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες. Σημείωσε, πάντως, πως η ακρόαση ήταν «εγκάρδια».
Όπως επισημαίνει το Reuters, Μπους και Τσένι «ανακρίθηκαν» από τα αρμόδια μέλη του Κογκρέσου (πέντε Δημοκρατικοί και ισάριθμοί Ρεπουμπλικάνοι) στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου. Η ακροάση έγινε κεκλεισμένων των θυρών, και οι καταθέσεις (όχι ένορκες) δεν ηχογραφήθηκαν .
Η κοινή κατάθεση του προέδρου και αντιπροέδρου των ΗΠΑ ήταν αποτέλεσμα πολυήμερων διαπραγματεύσεων μεταξύ του Λευκού Οίκου και της ανεξάρτητης επιτροπής. Αρχικώς ο Λευκός Οίκος ήταν αντίθετος με την κατάθεση των Μπους και Τσένι, εντούτοις τελικά συμφώνησε υπό την προϋπόθεση να μην καταθέσουν δημόσια.
Τα μέλη της ανεξάρτητης επιτροπής αναμένετο να ζητήσουν από τους Τζορτζ Ο.Μπους και Ντικ Τσένι να παρουσιάσουν όλες τις πληροφορίες που διέθεταν για την απειλή τρομοκρατικού χτυπήματος το καλοκαίρι του 2001, και να παραθέσουν τα μέτρα που έλαβαν προς την κατεύθυνση της αποφυγής επίθεσης.
Αυτό το κείμενο είναι από το in.gr,
στη διεύθυνση http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=534330&lngDtrID=245

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Φίλε Zadok...
Δυστυχώς το νήμα θέλει πολύ ακόμα για να ξετυλιχτεί και δυστυχώς όλη την άλήθεια δε θα τη μάθουμε ποτέ...
Συνεχίζω τη συζήτηση με μια ερώτηση.
Γιατι κατέρρευσαν οι Πύργοι;
Σύμφωνα με την επίσημη ερμηνεία, η κηροζίνη που βρισκόταν μέσα στα αεροπλάνα, πήρε φωτιά με τη σύγκρουση. Η φωτιά αυτή έλιωσε την κεντρική κολώνα, το κεντρικό στήριγμα των Πύργων, μεγέθους 24 x 42 μέτρα περίπου. Στέκει όμως αυτή η θεωρία;
-Πως κάηκε τόσο ξαφνικά, η φτιαγμένη από μπετό και ατσάλι κεντρική κολώνα των Πύργων; Στην τηέοπτική μετάδοση έμοιαζε σαν κατεδάφιση σαν αυτές που βλέπουμε κατά καιρούς.
-Εφόσον η θερμότητα πάντα πηγαίνει προς τα πάνω, πως κάηκε ολόκληρο το υποστήριγμα; Οι Πύργοι χτυπήθηκαν ψηλά. Πως λοιπόν κάηκε το υποστήριγμα κάτω από τους ορόφους όπου χτύπησαν τα αεροπλάνα;
-Θα θυμάστε ότι υπήρχε μεν πολύς καπνός στα κτίρια, αλλά σε κανένα σημείο δεν φάνηκαν φλόγες. Άλλωστε το κτίριο είχε ένα πολύ εξελιγμένο σύστημα πυρόσβεσης. Δε λέω ότι δεν έπιασε φωτιά, απλά λέω ότι μόνο η φωτιά δεν έφτανε για να λιώσει τόσους τόνους μπετού και ατσαλιού. Άλλωστε η κηροζίνη καίγεται στους 2000 βαθμούς Κελσίου. Επειδή δε μπόρεσα να το βρώ, ας πει κάποιος στους πόσους βαθμούς λιώνει (τήκεται) το ατσάλι.
Αν όμως το κτίριο ανατινάχτηκε με ελεγχόμενες εκρήξεις, δε θα υπήρχαν ενδείξεις στα βίντεο; Ή μήπως υπάρχουν; (Ρε παιδιά έχω κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες εικόνες να βάλω εδώ αλλά δε ξέρω πως!!! Αμαλία!!! Βοήθεια!!)
Θα συνεχίσω μόλις μπουν οι εικόνες!
quote:
-Εφόσον η θερμότητα πάντα πηγαίνει προς τα πάνω, πως κάηκε ολόκληρο το υποστήριγμα; Οι Πύργοι χτυπήθηκαν ψηλά. Πως λοιπόν κάηκε το υποστήριγμα κάτω από τους ορόφους όπου χτύπησαν τα αεροπλάνα;
ΛΑΘΟΣ.Στα μεταλλα δεν συμβαινει αυτο το πραγμα.Κανε ενα πειραμα για να πειστεις.παρε μια μεταλικη ραβδο και ενα καμινετο.ζεστανε τη ραβδο στη μεση καθως βρισκεται σε καθετη θεση.θα παρατηρησεις οτι η θερμοτητα μεταβαλεται ομοιομορφα,αντιστοιχα με την αποσταση απο το κεντρο της ραβδου...
Η θερμοτητα παει προς τα πανω μονο στα υγρα και στον αερα.
ΡΕΕΕ σοβαρευτειτε λιγο,τι εκρηκτικα και λοιπες αρλουμπες γραφετε?
τα σκεφτεστε πριν τα γραψετε?
τρεις οροφοι να πεσανε μονο,με την δυναμη που κατερευσαν και τους αλλους οροφους που ειχαν απο πανω τους,τον ισοπεδωσανε τον πυργο.
Δηλαδη,θα μπορουσε ενας οροφος,κατω απο αυτους που κατερευσαν αρχικα,να κρατησει τοσους τονους σιδερικων και τσιμεντου?
Η δυναμη της βαρυτητας πολλαπλασιασε την δυναμη με την οποια προσεκρουσαν οι πανω οροφοι στους απο κατω.Ετσι δημιουργηθηκε μια αλησιδωτη αντιδραση και παπαλα...
quote:
απλά λέω ότι μόνο η φωτιά δεν έφτανε για να λιώσει τόσους τόνους μπετού και ατσαλιού.
Εισαι σιγουρος οτι το μπετο λιωνει?
Εδω διαβασα και το αλλο τρελο,οτι
"Παρακολουθώντας τα γεγονότα απο το CNN της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μανχάταν της Ν.Υόρκης, παρατηρήθηκε και φωτογραφήθηκε μία αμυδρά φωτεινή σφαιρα, να αιωρείται πάνω απο τους φλεγόμενους πύργους λίγα μόλις λεπτα μετά απο την πτώση του δεύτερου αεροπλάνου.
Στην φωτογραφία έγινε μεγένθυση και ανάλυση για τυχόν οφθαλμαπάτη του φωτός.Ακόμα δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να ήταν δημιουργία του καπνού, αφου βρισκόταν πολύ ψηλά."
To παραπανω αποσπασμα βρισκεται στη σελιδα
http://www.geocities.com/secretzonegr/wctufo.html
ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ!!!
quote:
Ρε παιδιά έχω κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες εικόνες να βάλω εδώ αλλά δε ξέρω πως!!! Αμαλία!!! Βοήθεια!!
Θα συνεχίσω μόλις μπουν οι εικόνες!
Φίλε Αναζητητή,
Ευχαρίστως να «φορτώσω» τις φωτογραφίες, εάν μου τις στείλεις μ’ ένα e-mail.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Ας μην παραθέτουμε όμως την ερμηνεία του καθενός, γιατί 3 κλικ παρακάτω υπάρχει και η αντίθετη, επισης "αποδεδειγμένη", άποψη.
Προσωπικά δεν έχω κατασταλλάξει κάπου αλλά συμπλέω με τη "σχολή" που βρίσκεται στο: http://www.thewebfairy.com/911/index.htm . ΤΑ links που πηγάζουν από εκεί είναι δαιδαλώδη και είναι πολύ δύσκολο να τελειώσεις την αναζήτησή σου. Πάντως, αυτό που συμπέρανα απο εκεί είναι ότι το πεντάγωνο (9-11, εντός θέματος) έφαγε ρουκέτα αντί αεροπλάνου.
Καλό κουράγιο
My Karma ran over your Dogma ![]()
εδω μια μολοτωφ πετανε και γινεται χαμος, ποσο μαλλον καυσιμα που σηκωνουν τοσους τονους για ωρες στον αερα....
------------------------
Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.
Η αποψη αυτη που εκθεσε ο αναζητητης,δεν βασιζοταν σε σωστα επιχειρηματα και σας ανελυσα το καθε ενα...
quote:
Γιατι κατέρρευσαν οι Πύργοι;
Σύμφωνα με την επίσημη ερμηνεία, η κηροζίνη που βρισκόταν μέσα στα αεροπλάνα, πήρε φωτιά με τη σύγκρουση. Η φωτιά αυτή έλιωσε την κεντρική κολώνα, το κεντρικό στήριγμα των Πύργων, μεγέθους 24 x 42 μέτρα περίπου. Στέκει όμως αυτή η θεωρία;
-Πως κάηκε τόσο ξαφνικά, η φτιαγμένη από μπετό και ατσάλι κεντρική κολώνα των Πύργων; Στην τηέοπτική μετάδοση έμοιαζε σαν κατεδάφιση σαν αυτές που βλέπουμε κατά καιρούς.
-Θα θυμάστε ότι υπήρχε μεν πολύς καπνός στα κτίρια, αλλά σε κανένα σημείο δεν φάνηκαν φλόγες. Άλλωστε το κτίριο είχε ένα πολύ εξελιγμένο σύστημα πυρόσβεσης. Δε λέω ότι δεν έπιασε φωτιά, απλά λέω ότι μόνο η φωτιά δεν έφτανε για να λιώσει τόσους τόνους μπετού και ατσαλιού. Άλλωστε η κηροζίνη καίγεται στους 2000 βαθμούς Κελσίου
Σαφως,μου προκαλει πολλα ερωτηματα το γεγονος οτι ελειπαν εκεινη τη μερα ολοι οι εβραιοι απο τους πυργους κτλ
Ομως,ΔΕΝ ασπαζομαι καμια εξηγηση καθως δεν εχω ακουσει καποια που να μην υστερει σε καποιο σημειο απο λογικης αποψη.Δεν εχω καποια συγκεκριμενη αποψη αλλα μπορω καλιστα να αμφισβητησω οποιαδηποτε αποψη που δεν ευσταθει σε επιχειρηματα με βαση την πραγματικοτητα.
Τελος,το site που παραθεσες,δεν με επεισε καθολου καθως δεν ηταν μονο μια καμερα που κατεγραφε το συμβαν.Μαλιστα υπηρχαν καμερες του BBC KAI TOY CNN τα οποια,ουδεποτε,και για κανενα χρηματικο ποσο δεν θα εκβιαζοντουσαν απο την αμερικανικη κυβερνηση να τροποποιησουν τις ληψεις τους.Αυτα τα 2 ειναι τα εγγυροτερα ειδησιογραφικα πρακτορεια παγκοσμιως και εχουν βγαλει αμετρητες φορες τα απλυτα της αμερικης-αγγλιας στη φορα...
Αναφέρεσε στις χτεσινές "έγκυρες" ανταποκρίσεις για τις βομβιστικές επιθέσεις τρομοκρατών στην Αθήνα? Στην αμερόληπτη κάλυψη των 2 πολέμων στο Ιράκ, στην Βοσνία, στο Αφγανιστάν....???
Μπορείς να αμφισβητήσεις κάποια από τις εξηγήσεις αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να αμφισβητήσεις το γεγονός. Σαφώς κανουμε εικασίες για τα αίτια και τα κίνητρα της επίθεσης αλλά δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε το γεγονός οτι 3 αεροπλάνα κινούνται ανεξέλεγκτα στον αμερικάνικο εναέριο χώρο μέσα στην ζώνη ευθύνης του NORAD. Το NORAD θέλει λιγότερο από 3 λεπτά για να αναχαιτήσει οτιδήποτε κινείται στο αμερικάνικο εναέριο χώρο από αεροπλάνο ή πύραυλο μέχρι UFO. Ποιός το εμπόδισε από το να καταρίψει τα jets? Γιατί οι δικαιολογίες δεν ήταν ηθικού διλλήματος για το άν έπρεπε να καταριφθούν πολιτικά αεροσκάφη αλλά οτι δεν μπορούσαν να τα βρούν !!!!