- ΑΔΥΝΑΜΙΑ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ,ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ,ΑΔΥΝΑΤΩ...
ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ
ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΆΥΤΗΝ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΝΩ?...
ΤΗΝ ΤΡΩΩ...!ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΩ,ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ,ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ...
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ-ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΖΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ...
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΘΙΣΜΟΥΣ.
ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΟΜΩΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ.
ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?
ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΡΜΑΙΑ ΤΗΣ ΒΟΛΕΨΗΣ?ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ?
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ,ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΤΡΩΩ,ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟ,ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΦΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΥΣΗ ΑΛΛΑ...ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΩ ΤΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΚΑΙ
ΤΩΝ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ...?
ΓΙΑΤΙ?
quote:
ΕΙΧΕ
ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΆΥΤΗΝ.
πρωτ' απ' όλα ας μη γινόμαστε θύματα της τερατο-πληροφόρησης που λαμβάνουμε από την τηλεόραση. ο τρόμος "πουλάει" και τα κανάλια αρέσκονται να τρομάζουν και να πανικοβάλλουν το κόσμο με υπεργενικεύσεις και υπεραπλουστεύσεις.δεν θυμάστε άλλωστε τι έχει γίνει κατα καιρούς με τρελές αγελάδες, παλαβά κοτόπουλα και σχιζοφρενή αρνιά; για ένα διάστημα την είδαμε όλοι χορτοφάγοι, και μετά ξεχάσαμε και τα καταναλώνουμε σαν να μην υπάρχει αύριο.
οι αδύναμίες για να περάσουμε στο κυρίως θέμα είναι αδυναμίες΄, τελεία και παύλα. πέρα από " κλασσικούς ελληνικόύς καταναλωτισμούς" οι αδυναμίες είναι ένα γνώρισμα κοινό για όλους τους ανθρώπους. άλλος έχει αδυναμία στη σοκολάτα άλλος στο στιφάδο, άλλος στα γαριδάκια, αλλος στο σεξ...
δηλαδή αν καταναλώσεις μια σοκολάτα γίνεσαι αυτόματα έρμαιο της καλοπέρασης και της βόλεψης; γιατί να έχουμε τύψεις για αυτά που μας αρέσουν; και στη τελική πάρε μια σοκολάτα βιολογικής καλλιεργιας που είναι και της μόδας αν αυτό μετριάζει τις τύψεις που έχεις(δεν μιλώ για σένα lidia, το λέω γενικά και ρητορικά, ok?
)
τέλος για το καυσαέριο και τη μόλυνση τι να πω,έχεις δίκιο.αυτό είναι το τίμημα της ανόδου της επιστήμης και της τεχνολογίας. και άλλωστε πως θα κάνω καθημερινά την απόσταση 40 χιλιομέτρων από το σπίτι στη δουλειά; με ποδήλατο;
ας τα βλέπουμε όλα σφαιρικά. 'there's a silver lining in every cloud' λένε οι αγγλοσάξονες και τουλάχιστον σε αυτό ας παραδεχτούμε το δίκιο τους.
ελπίζω να μην έκλεισε το περίπτερο, γιατι με αυτά και με αυτά μου ήρθε η όρεξη για κάτι γλυκό
"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω
πρωτ' απ' όλα ας μη γινόμαστε θύματα της τερατο-πληροφόρησης που λαμβάνουμε από την τηλεόραση.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΗΤΑΝΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΑΦΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ
ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...
οι αδύναμίες για να περάσουμε στο κυρίως θέμα είναι αδυναμίες΄, τελεία και παύλα. ... άλλος έχει αδυναμία στη σοκολάτα άλλος στο στιφάδο, άλλος στα γαριδάκια, αλλος στο σεξ...
δηλαδή αν καταναλώσεις μια σοκολάτα γίνεσαι αυτόματα έρμαιο της καλοπέρασης και της βόλεψης; γιατί να έχουμε τύψεις για αυτά που μας αρέσουν; και στη τελική πάρε μια σοκολάτα βιολογικής καλλιεργιας που είναι και της μόδας αν αυτό μετριάζει τις τύψεις που έχεις(δεν μιλώ για σένα lidia, το λέω γενικά και ρητορικά, ok?
)
OI ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΕΣ...ΑΝΑΛΟΓΑ,
ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ?!
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ
ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ..
ΙΣΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ...
ελπίζω να μην έκλεισε το περίπτερο, γιατι με αυτά και με αυτά μου ήρθε η όρεξη για κάτι γλυκό
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ![]()
![]()
My name is Mina and I'm chocοlcholic too!!
Y.Γ. Αλήθεια για ποια σοκολάτα μιλάμε?

quote:
Y.Γ. Αλήθεια για ποια σοκολάτα μιλάμε?
την καινούργια σοκολάτα της Nestle με την διπλή κρέμα και τους σπόρους απο εκουαδόρ...
κατα την γνώμη μου η καλυτερη σοκολάτα στο εμπόριο...![]()
και μιας που μιλάμε για σοκολάτες και αδυναμίες... και αν ψάχνεις για κάτι ποιό σπέσιαλ
.....τσεκαρε και το http://www.chocolate.co.uk/
ποιος εχει δοκιμάσει κοτόπουλο με σάλτσα απο σοκολάτα...?![]()
![]()
Γιώργος.![]()
... δεν γίνεται δηλαδή να ειναι αγνή ,μυημενη ψυχούλα ... και hard core τσοντόφατσα...?
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ GROUP THERAPY!!!!!!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ...!!!!!
Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η TOBLERONE^OF SWITZERLAND^
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ....ΝΟΣΤΙΜΗ
Τις βρίσκεις στο Βασιλόπουλο και στο Καρφούρ ιδιαίτερα η πορτοκαλή με τα φουντούκια είναι τέλεια! Καμμία σχέση με τις ανάλογες ελληνικές break...
Βεβαια για γάλακτος προτιμώ Lacta ενώ για αμυγδάλου την κλασσικότατη ΙΟΝ!![]()
![]()

όσο για το θέμα με τις αδυναμίες (κι όχι τις σοκολάτες, άλλο θέμα αυτό...) θα επανέλθω, μιας και το βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον.
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΣΤΕ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΑΝΤΙΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΣΕ ΠΙΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΔΩ!
Μήπως να μεταφερθεί το θέμα στα ζώδια ???
Ψηφίζω ΜΙΡΑΝΤΑ "ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ"...μπισκότα είναι χωρίς σοκολάτα αλλά είναι τέλεια και μου θυμίζουν μιά πρώην μου που την λέγανε ΜΙΡΑΝΤΑ και ήταν γλυκιά σαν σοκολάτα.
Παντως εγώ προτιμώ να έχω αδυναμία στα φιλιά των γυναικών και όχι στην σοκολάτα...τα φιλιά δεν παχαίνουν και δεν χαλάνε τους κοιλιακούς!
Ορίστε δύο λόγοι να μην τρώτε πολύ σοκολάτα...όχι καθόλου...αλλά όχι πολύ. Παν μέτρον άριστον..!
Να ειστε καλά.

Baci στα ιταλικά σημαίνει φιλιά!...
Ασε που μέσα θα βρεις ωραιότατα ρομαντικά δίστιχα!

Τα λόγια σου σαν άνθος...
αγγίζουν την καρδία μου...
τριαντάφυλλο,ιάκυνθος...
πνίγομαι απ'την χαρά μου!
Πιό ωραία από αυτό είναι τα δίστιχα στα σοκολατάκια?
Εάν ναί εεεεεεεεεεεεεεεεε τότε θα τα φάω!

quote:
Καλημέρα σε όλους.Παντως εγώ προτιμώ να έχω αδυναμία στα φιλιά των γυναικών και όχι στην σοκολάτα...τα φιλιά δεν παχαίνουν και δεν χαλάνε τους κοιλιακούς!
Ορίστε δύο λόγοι να μην τρώτε πολύ σοκολάτα...όχι καθόλου...αλλά όχι πολύ. Παν μέτρον άριστον..!Να ειστε καλά.
Υγεία... Αγάπη... Ζωή..! + κύβος +
Kορίτσια, αρχίστε να φιλάτε....γυναίκες ! Δεν παχαίνουν καθόλου...
(τώρα αυτό θα λογικριθεί ???)
quote:
Kορίτσια, αρχίστε να φιλάτε....γυναίκες ! Δεν παχαίνουν καθόλου...(τώρα αυτό θα λογικριθεί ???)
Εεεε... όχι, αφού είναι θέμα υγείας ![]()
![]()

Ελειψα για λίγο και έγινε ο χαμός?
Πατέρα πως το επιτρέπεις? Γυναίκες να φιλάνε γυναίκες? Και εμείς οι άντρες τι θα κάνουμε τοτε? Μην ακούω κουταμάρες.
Εκτός και εάν η katze νομίζει ότι εγώ είμαι γυναίκα...εεεεεεεεεεεεεε...ποτε.............!
Αρσενικό είμαι katze....κάτσε καλά! Φρόνιμα...