- ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ESOTERICA.GR : ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Καθομαι εδω στη σιωπη και παρατηρω τα δρωμενα του φορουμ, προσπαθωντας να αποκομησω οσο το δυνατον περισσοτερα....και ξερεις τι παρατηρησα?....Στα θεματα με τις περισσοτερες ΄΄αντιθετες΄΄ αποψεις, προσωπικα κερδισα -εμαθα- πολυ περισσοτερα απ'οσα σε τοπικ που επικρατει μια ΄΄συμφωνια΄΄ αποψεων!....Διαφωνω βεβαια, με τον τροπο που αυτο γινεται στα καποια απο τα θεματα, αλλα με μια δευτερη προσεκτικη ματια, συνειδητοποιω οτι η ουσια της Αληθειας διαφαινεται καλυτερα μεσα στην αντιθεση! (κατι απο τα ''Χρωματα'' μου κανει...)![]()
Ξερεις, δεν εχει σημασια παντα το που στεκεσαι, αλλα το που κοιτας και τι βλεπεις....Θελω να πω, πως μεσα απο τις -ομολογουμενως- ασχημες συνθηκες που επικρατουν σε καποιες διαφορετικες μεταξυ τους αποψεις, να εισαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι, αν οχι ολοι, καταφερνουμε να ''παρουμε'' το καλυτερο -το μεδουλι, my captain- απ'ολη την εξελιξη μιας συζητησης. Φυσικα και το καλυτερο θα ηταν να μην υπηρχαν ''αστοχοι'' χαρακτηρισμοι, και δυστυχως -για σενα ισως- ευτυχως -για καποιους σαν εμενα- λαβωνονται οσοι βρισκονται στην πρωτη γραμμη, αυτοι που εχουν παραπανω γνωσεις και αναλογως να τις εκφραζουν!...
Μεσα στο ολο κλιμα βεβαια, σκεφτομαι το ποσο ανοητο ειναι που εμεις οι ανθρωποι εχουμε αυτο το χαρακτηριστικο της ματαοδοξιας, να θελουμε να εχουμε την Αληθεια παντα με το μερος μας, αντι να προσπαθουμε την πλησιασουμε οπου κι αν αυτη κρυβεται και να δουμε οτι αυτη πρεπει να ειναι το ΚΟΙΝΟ σημειο αναφορας μας, και οχι ενα κεκτημενο μας....δεν μπορει να γινει εξαλλου...Προσωπικα, χρειαζομαι ολες τις αποψεις, απ'ολα τα μελη του φορουμ, ετσι ωστε με εσωτερικες διεργασιες, να ισορροπησω τη δικη μου αληθεια....θα προτιμουσα αυτο να γινεται με οσο το δυνατον λιγοτερη ''βαβουρα'', αλλα μου φτανει που μου δινεται εστω και η δυνατοτητα!....Θα ηθελα πολυ να διαβαζα, σε αναλογο υφος, την αποψη οσων ''φωτογραφιζεις'', (νομιζω η προσπαθεια εχει γινει απο την Ατμα..) οχι για κανεναν αλλο λογο, απλως επειδη πιστευω οτι μεσα απο αυτην την αγκαλια αγαπης δεν θα επρεπε να λειπει κανεις....
Οπως βλεπεις καλε μου φιλε, απο τα οσα ηδη αναφερθηκαν και απο τα υπολοιπα μελη, οι οποιες διαφωνιες σας, βοηθανε κατα μια εννοια τους περισσοτερους απο μας......παραβλεποντας τη ''βαβουρα'' των κοσμητικων επιθετων που δεν εχουν καμια απολυτως αξια για το Εγω κανενος, πιστευω οτι ειματε ΤΟ ΙΔΙΟ μελη μιας παρεας, που τελικα μονο ΔΥΝΑΤΟΥΣ δεσμους μπορει να δημιουργησει!....Εστω, με καποιες τετοιες ιδιαιτεροτητες!.....
Σε τελικη, ειναι απο αυτα τα ''μαγικα'' που γινονται, οταν ακομα και μεσα απο αυτες τις ιδιαιτερες διαφωνιες, διακρινεται εμφανως αυτο το ΚΟΙΝΟ σημειο:....αυτο της διαφωνιας!...Θα ελεγα λοιπον, μιας και εντοπιστηκε αυτο πρωτα, να προχωρησετε λιγο παραπερα και να βρειτε σημεια ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ!
....Φαντασου ποσο καλυτερα θα ηταν τα πραγματα και για μας τους υπολοιπους!...
Αναγκαια λοιπον η παρουσια σου στο φορουμ!....Ελπιζω να συμφωνησεις με την επιθυμια μας!![]()
Σε χαιρετω προς το παρον!![]()
ΦΙΛΙΚΑ
quote:
Η Ατμα ξεσάλωσε !!!!
quote:
Αντώνιε ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την γνώμη του στους διαλόγους...και αυτοί που διαβάζουν βγάζουν τα συμπερασματα τους.
Είναι λίγο εγωιστικό όπως το βλέπεις ...αν κάποιος έχει πρόβλημα μαζί σου ή προσπαθείς να το λύσεις ή τον αγνοείς...΄
Με το να ανοίγεις ολοκληρο θέμα για αυτόν απλά του δίνεις αξία...
Εμπιστεύσου το ΦΩΣ φίλε και εκφράσου όπως εσύ νομίζεις ...ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ....
aummmmmmm
Γιατι,ΕΣΥ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ESOTERICA?
Παντως τωρα που φευγεις,θα κανετε καλη παρεα με τον serpentpan,την Εκατη,κι αλλες διαγραμμενες ψυχες-αντε 'διαγραμμενες',μην στενοχωρουμε και τον Ερμη.
Βεβαια εσυ χαιροσουν και γουργουριζες ικανοποιημενος,οταν αυτοι εφευγαν.Και αν φτυσεις λιγο τον ξιππασμενο και καλοκρυμμενο εγωισμο σου,ισως μαθεις και κατι απο αυτους.
Μην βλεπεις αλλους που τα ξερουν ολα,απο Λογους και Εσσαιους μεχρι ...και τα ΙΡ.
ΚΑΙ
τα εξωγαμα του Δια,στελνουν στα εξωγαμα της Σιων,
πολλα μα πολλα μαντηλακια-αρωματικα και μη.
ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ,ΜΗΝ ΧΥΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΑΚΡΥΑ.
ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ,ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ-ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ-ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ,ΟΤΙ ΔΗΛ.
ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΩΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΩΝΙΟΣ.
ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ,ΑΠΛΑ.
Σκασιλα μου μεινεις -φυγεις,
Ενα απο τα ιδια.
Κλωνοποιημενος ψυχοπαθης εβραιοχριστιανος.
Περαστικα.
Edited by - Helios on 07/05/2003 22:55:38
Πω, πω, πω !!!
Κοντεύει μεσάνυχτα και όμως βγήκε... Helios ![]()
Αλλά τι Helios εεε !!!
Helios με ... δόντια![]()
Τι γίνεται Helie; Καιρό έχεις να μας επισκεφτείς.
Τι έκανες τόσο καιρό; Ακόνιζες τα... δόντια σου, βλέπω.![]()
Κρίμα.
Ήλπιζα ότι αυτή την φορά θα μας διέψευδες και θα αποδεικνυόσουν ανώτερος των περιστάσεων, αλλά παραμένεις τελικά τόσο προβλέψιμος...
Μία πρόταση, θα σου κάνω για να χαρείς κι εσύ και να ξεφορτώσουμε εντάσεις. Τι λες δεν αρχίζεις να βρίζεις εμένα; Σου αποκαλύπτω ότι το Πάσχα πήγα στην εκκλησία και έκανα Ανάσταση με τους υπόλοιπους Εβραιοχριστιανούς
Σιγομουρμούρισα και μερικά τροπάρια. Ναι, το ομολογώ το έκανα κι αυτό.
Τι άλλο θες;;;
Αααα, είμαι εκτός από κρυπτοΕβραίος και... κρυπτοαδερφή. Λέγε με ΤΗΟΤΗULA (πρόσεξε να μη με πεις FOTULA, αυτή είναι η άλλη... κρυπτοΕβραία που την έχεις βάλει στο μάτι
).
Τι άλλο;;; Εεεε...
Αααα!!! Διάβασα και τον "Φτωχούλη του Θεού" του Καζαντζάκη και θαύμασα την ζωή του Αγ. Φραγκίσκου (άλλη φανατική.... κρυπτοαδερφή και αυτή). Τι να σου πώ;;; Άλλο να σου λέω κι άλλο να διαβάζεις. Θα έπαιρνες πολλές ιδέες για τα σαδιστικά σου σύνδρομα.
Άρχισε εσύ να βρίζεις μόνο εμένα, μην ασχολείσαι με κανέναν άλλον και θα σε ανταμείψω και με άλλες συνταρακτικές αποκαλύψεις.
Ξέρεις εκτός από κρυπτοΕβραίος είναι και φανερομαζόχα ![]()

Νομιζω οτι δεν ηταν.
Ηταν πολιτης του κοσμου,μια εννοια διαμετρικα αντιθετη του εβραιοχριστιανισμου.
Επισης αν ζουσε σημερα,πιστευω οτι θα σαρκαζε με την φαυλοτητα των εβραιοχριστιανων...
και θα διαβαζε -ισως-Κρισναμουρτι.
Επιμενεις να με συκοφαντεις-οτι βριζω-και να εθελοτυφλεις -με τις βρισιες της Αντωνιτσας.
Επιμενεις να γινεσαι ομπρελλα,και να καλυπτεις,αρα να φερεσαι μεροληπτικα.
Ελειψα,γιατι εχω και δουλειες,οπως ισως φανταζεσαι.
Και την εβραιοχριστιανικη ψευτοαγαπη,μπορει κανεις να την μυρισει στα γραφομενα της Αντωνιτσας.
Ειναι παντως εκπληκτικη η ταχυτητα που κινηθηκες να καλυψεις τον φιλο σου.
Κι αυτο παντως λεει κατι.
Μηπως θες να χυσω καυτα δακρυα για την Αντωνιτσα?
Η μηπως ναρκισσευεται οταν νομιζει οτι ειναι η μονη σωστη στην πιατσα?
Γραφει για τον Πλατωνα και μενα,κατινιες απο μια κατινα.
Και οπως ισως θελεις να πιστευεις,δεν 'βριζω'.
Γραφω για ωρισμενους...
που νομιζουν οτι γιναν 'κατι',τρομαρα τους.
Edited by - Helios on 08/05/2003 00:10:14
Μπράβο! Μπράβο! Επιτέλους άρχισες να παίζεις μαζί μου.
Πες μου κι άλλα. Πες μου. Ταπείνωσέ με. Σε εκλιπαρώ.
Ναι, ναι, ναι είμαι κρυπτοφίλος της Αντωνίτσας και της Φωτούλας.
Με βρήκες, με βρήκες, με βρήκες !!!
Λοιπόν τώρα θα παίξουμε κρυφτό. Θα είσαι Εθνικός και θα είμαι Χριστιανός. Αν με πιάσεις θα απαυτώσεις. Λοιπόν τρέχω να κρυφτώ.
(Χμμμμ....
ξέρεις...
χμμμ...
αν δεν με βρίσκεις θα είμαι μέσα στην... εκκλησία
. Κάντο μου όταν εξομολογούμαι στον Γιαχβέ
![]()
![]()
![]()
.
Φοβερό αυτό το Role Playing Game. Άντε θα έχουμε και copyright, Ηλιούλη μου.
Τρέχω... Άρχισε να μετράς....

Εισαι -βγαζει ματι-φανερη ομπρελλα τους.
NAI!!! NAI!!! ΟΜΠΡΕΛΑ !!! Ο-ΜΠΡ-ΕΛΑ.... Ο-ΜΠΡ-ΕΛΑ....
Πάλι το βρήκες. Πως τα κατάφερες και συνεχίζεις να κάνεις το παιχνίδι τόσο συναρπαστικό.
Αχχχ.... είσαι φοβερός
Καλέ που την ανακάλυψες την ομπρέλα;;;
Και εγώ που νόμιζα ότι την έκρυβα καλά ![]()
Λοιπόν συνεχίζουμε....
Εσύ θα είσαι ένας Θεικός Κεραυνός του Δία και θα πέσεις πάνω στην Εβραικοχριστιανική μου ομπρέλα και θα μας.... καρβουνιάσεις
όλες μας εκεί κάτω.
Δίας-Γιαχβέ σημειώσατε 1-0. Νίκησες !!! Νίκησες!!!
Λοιπόν τρέχω να ανοίξω την ομπρέλα να κρύψω μερικές Εβραιοχριστιανές μου αδελφές.
Κοίτα "Ήλιε μου σε παρακαλώωωω" λίγο μακριά από την ομπρέλα πριν με κάψεις γιατί έχει σιδερένια άκρη και μπορεί να σου βγάλει το μάτι ![]()
Άρχισε να μετράς.
Εεεε... ατιμούλη, μην κρυπτοβλέπεις εμάς τους... κρυπτοεβραιοχριστιανούς.
Παίξε τίμια. Εσύ είσαι ο Καλός !!! Καλέ μου !!!

Είναι προφανές, η αιτία και αυτού του σπαραγμού, οι λόγοι για το χάλι(;) της Ελλάδος(;). Έτσι φαίνεται. Πιστεύω, άν είναι τελικά αυτός ο λόγος, δεν θα τον αμφισβητούσε κανείς. Μάλλον όλοι μας συμφωνούμε. Αν είναι έτσι, σίγουρα μας πείραζε και μας πειράζει αυτό το γεγονός. Τι κάνουμε για αυτο; Προσωπικά, οι μόνες κινησείς που έχω δει να γίνονται, μέχρι τα 26 μου χρόνια, είναι και πάλι αμπελοφιλοσοφίες, είτε τελικά αν φταίμε εμείς, είτε αν φταίνε οι εβραίοι, οι αλβανοί, οι τούρκοι κλπ. Να θυμίσω, μιλάω βασιζόμενος στο ότι όλοι μας συμφωνούμε για το χάλι μας. Λοιπόν, αν συμφωνούμε, δεν είναι φυσικό επακόλουθο να μην θέλουμε να συμβαίνει; Δεν είναι λογικό να αναζητούμε τις αιτίες; Δεν είναι λογικό να είμαστε, ο καθένας για τον εαυτό του, πεπεισμένοι για την αιτία; Υπάρχουν και μερικοί που πιστεύουν ότι εμείς οι ίδιοι είμαστε η αιτία. Ακόμα χειρότερα λοιπόν. Να πεις ότι φταίνε οι εβραίοι, στην χειροτερη, να πάμε με όπλα να τους σκοτώσουμε όλους να ησυχάσουμε. Αν φταίνε οι αλβανοί, το ίδιο. Ασ τους διώξουμε όλους. Το ίδιο και τους τούρκους. Ας τους σκοτώσουμε. Δύσκολα όλα αυτά αλλά όχι ακατόρθωτα. Όμως, αν τελικά φταίμε εμείς και ακόμα δεν μπορούμε να φτιάξουμε τους ίδιους τους εαυτούς μας πράγμα που θα διαιωνίσει και χειροτερεύσει την κατάσταση, δεν είναι να τρομάζεις; Αυτό το τόσο εύκολο, να γίνεις καλύτερος και να μην το κάνεις, δεν είναι φοβερό;
Έτσι λοιπόν, είτε αν αυτή είναι η αιτία, είτε οι εβραίοι είτε οτιδήποτε άλλο, προσωπικά με αγχώνει, με τρομάζει, με κάνει και δακρύζω. Και θυμώνω μετά. Θυμώνω. Γιατι νοιώθω να έχουν κολλήσει τα πόδια μας σε τσιμέντο και δεν μπορούμε να τρέξουμε. Αγανακτώ.
Ας κάνουμε κάτι βρε παιδιά. Κάνουμε; Μόνο μιλάμε. Είτε έχουμε δίκιο είτε δεν έχουμε. Πραγματικά, αν και όλα τα λεγόμενα σας έχουν τρομερή αξία και ας είναι μερικά αμπελοφιλοσοφίες, σε ποιούς τα λέτε; Μόνο σε εμάς εδώ μέσα, μεταξύ μας. Η γνώση μας μεγαλώνει συνεχώς, αλλά Ελλάδα δεν είναι μόνο ο Τελχίνας. Ούτε Αντώνης, ούτε Thoth. Μαθαίνοντας τα μόνο οι 1600 εδώ μέσα, δεν προσφέρει κάτι σε αυτό που αγαπάμε ΟΛΟΙ μας, την Ελλάδα. Καλώς ή κακώς, θέλει έργα. Τα πλήκτρα κάνουν καλό μόνο σε εμάς, στον εαυτό μας.
Είναι λοιπόν δυνατόν να μην αγανακτεί κανείς; Όχι με εσάς.
Με την παλιοκατάσταση. Είμαστε όλοι μπερδεμένοι. Και θα πρότεινα να έχουμε συχνά πρόσωπο με πρόσωπο επαφές. Ας γίνουμε ένα συμπαγές και ενιαίο σύνολο να ξεκινήσουμε να αποτελούμε Ελλάδα.
Σας ευχαριστώ.
Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.