- ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
quote:
Ωχ, μπήκαν και άλλοι έρωτες στη μέση...
Ζηλιάρα γυναίκα εσύ...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
Εσυ πιες το κονιακ σου και μην μιλας καθολου....Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
![]()

quote:
Εσυ πιες το κονιακ σου και μην μιλας καθολου....Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
Μην τον προκαλείς τώρα, γιατί άμα δεν βρει τα τσιγάρα του θα πάθει υστερία.
http://www.youtube.com/watch?v=1popwWI546I
quote:quote:
Ζηλιάρα γυναίκα εσύ...
Τι πάθατε όλοι και με λέτε ζηλιάρα???
quote:quote:quote:
Ζηλιάρα γυναίκα εσύ...
Τι πάθατε όλοι και με λέτε ζηλιάρα???
Σε καταλαβανε ολοι!!

Ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σου. Α! Και να τραγουδάτε κιόλας!
http://www.youtube.com/watch?v=V01dJYcV3lI&playnext=1&list=PLBC0799BD9C965A77
quote:
Ελα ρε παιδια ενα τσιγραο γαμω το θα παθω παρακρουση παλι. Εαρινε με πληγωνεις που προτιμας το μικρο.ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΓΟΝΩΝ
greekawakening.blogspot.com
Σταμάτα ,μωρέ,σταμάτα!! Ούτε λίγα λεπτά δεν αντέχεις χωρίς αυτή τη μακακία! Άλλοι στον κόσμο πεθαίνουν από την πείνα και τη δίψα και ο Λου΄πους θα πεθάνει επειδή έχασε τα τσιγάρα!

quote:
Eιναι τελειο! Εαρινε για τον γαμο μας θα το κρατησουμε!!!Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
Μπορώ να είμαι παρανυμφάκι με γαλάζιο φόρεμα?
Το έχω απωθημένο, γιατί πάντα ήμουν πιο ψηλή από τη θεία μου και δεν με έβαλαν.
Edited by - Narkissa555 on 25/03/2011 22:21:37