ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- καινουριο βιβλιο του πλευρη - Περιοδικά - Βιβλία

- καινουριο βιβλιο του πλευρη - Περιοδικά - Βιβλία

koskos5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
koskosΝέο Μέλος
18/07/2006, 13:52:02
καλησπερα παιδια ειμαι νεος στον χωρο του esoterica και σας καλωσασβρισκω ολους τον τελευταιο μηνα επεσε στα χερια μου το καινουριο βιβλιο του πλευρη με θεμα τι αλλο τους εβραιους ρε παιδια το τι γραφει ο τυπος μεσα δε λεγετε ειναι ποτε δυνατον να ισχυουν ολα αυτα?αν καποιος το χει διαβασει η εχει διαβασει κατι παρομοιο θα μαι δω να το συζητησουμε

x^n+y^n=z^n n>2 xero mia pragmatika iperoxi apodeixei alla den me xoraei o xoros

GWGWΜέλος
19/07/2006, 09:08:52
γραψε λιγα πραγματα αν θες, για το τι περιεχει το βιβλίο, για να μπορουν να συμμετέχουν και όσοι δε το εχουν διαβασει..

20/07/2006, 05:47:29
Φίλε koskos υποθέτω ότι θα γράφει υπερβολές εως και τερατολογήματα στο βιβλίο του?

Για ανάφερε τίποτα από το σγκεκριμένο βιβλίο να γελάσουμε λίγο

Η προτροπή μου είναι να προσέχετε πολύ με τα βιβλία εθνικιστών δικηγόρων και των ομοιων τους. Καμιά φορά εμπεριέχουν και αντιεπιστημονικέ θέσεις για να ανατρέψουν επιστημονικές θεωρίες που δεν συμβαδίζουν με τις ελληνοκεντρικές τους πεποιθήσεις. Τέτοιες καταστάσεις αν θυμάμαι καλά υπάρχουν και σε κάποιο παλιότερο βιβλίο του Πλεύρη με τίτλο "Σκόπιμα Λάθη".

Μακριά από αυτά. Εκτός αν θέλετε χαρτί για να ανάψετε το τζάκι σας το χειμώνα...

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Edited by - Agnostic on 20/07/2006 05:49:31

scar_faceΜέλος
20/07/2006, 08:43:15
quote:

Μακριά από αυτά. Εκτός αν θέλετε χαρτί για να ανάψετε το τζάκι σας το χειμώνα...

The love is like a ball. Ul c
.|.
23/07/2006, 11:41:10
Αγαπητέ koskos, θα μπορούσες να μας πεις λίγα πράγματα σχετικά με το περιεχόμενο του βιβλίου καθώς και τον τίτλο του ώστε αυτός να μπει δίπλα από τον τίτλο του topic προκειμένου να είναι πιο σαφής?

In anticipation of my resurrection...