- Πως ενεργοποιείται το ΘΕΟΝΙΟ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ειμαι ξυπνιος στο ονειρο ενος αλλου
Λογικό και επόμενο...Όλα υπάρχουν γύρω μας,αλλά, πρέπει να τα αναζητήσεις, όχι να τα βρεις έξω απο την πόρτα σου...
Άγνωστο, πάντως,δεν είναι, το ξέρουμε πιο πολύ σαν ζωή...
Ελέγχει, όμως, όχι απλά, μεγαλύτερα σώματα,αλλα και είναι ένα,αφού, όλο υπακούει σε ένα παγκόσμιο νόμο αρμονίας, που γοητεύει..Είναι ένα, αφού, όλα ενεργούν, αρμονικά, αλλά και άπειρα εκατομμύρια...
Είναι,μήπως, ο Θεός;
Η συζήτησή σας μου έφερε στο νου την ζωτική ενέργεια ή αλλιώς τσι την οποία έχουν μάθει να δαμάζουν με αξιοθάυμαστο τρόπο οι μοναχοί σαολίν στην Κίνα και στο Θιβέτ.. Δεν ήξερα πως λεγόταν και θεόνιο, και δε καταλαβαίνω, γιατί πρέπει να την έχουμε μόνο οι Έλληνες;![]()
Το θέμα λέει για τρόπους ενεργοποίησης.. Εεε.. Αν μιλάμε πράγματι για το τσι, τότε νομίζω οι τρόποι ενεργοποίησης είναι γνωστοί.. Η αλήθεια είναι πως κάποιοι μοναχοί πίστευαν πως η δύναμη αυτή διαφέρει πολύ από άτομο σε άτομο.. Τώρα αν είναι από λαό σε λαό δε ξέρω.. Αυτό μου ακούγεται πολύ επικύνδινο όμως. Φανταστείτε κάθε Έλληνα να έχει καβαλήσει το καλάμι και να λέει πως είναι ξεχωριστός. Όλοι έιμαστε ξεχωριστοί, άσχετα αν πολλοί καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να μειωθεί αυτό.
Αν κάποιος νιώθει ξεχωριστός ως Έλληνας-Ελληνίδα Θα πρέπει να αποδείξει γιατί είναι ξεχωριστός, να επιχειρηματολογήσει, έτσι ώστε να μη ζουμε μέσα σε σαπουνόφουσκα..![]()
---------------------------------------
Άνοιξε τα μάτια σου προτού να 'ναι αργά
και μηπως το ερωτημα αν ειναι ο θεος ?(ωραιο ερωτημα
ειναι και τα δυο?
Δεν μπορεί η ζωοποιός δύναμη του ανθρώπου,αλλά και των πάντων ,να είναι θνητή,ή θνησιγενής,αλλά, αντιθέτως, κινείται με τρόπους, που η υλική μας υπόσταση, δεν εννοεί και γι αυτο χρειάζεται,διαφορετική προσέγγιση, απο ότι με ένα ..ιό ή το γονίδιο......
Το θεόνιο, όμως, για να επανέλθουμε,είναι αυτο που ελέγχει τα πάντα και δεν ελέγχεται απο τίποτε...Αυτό,σαν αξίωμα, λέει πολλά για την ενεργειακή αυτή μορφή, που, ο Θεός, μπορεί να είναι οντως, πίσω απο αυτήν την ενέργεια, καθώς, όλα απο αυτόν κινούνται και δίχως αυτόν,τιποτε δεν γίνεται...
Για τους Έλληνες, το δυνατό και καθαρό γονίδιο,λέει πολλά, πάντως,αν και το θέμα είναι και μια ενεργοποίηση, που όντως, θα έρθει,αλλά, προσωπικά πιστεύω, ότι είναι χρονικά αναμενόμενη και εν δυνάμει...
quote:
Αγαπητοί φίλοι, όταν μιλαμε για πνεύμα,πάμε σε μια κρίση, μιας μορφής ενέργειας, που δεν μπορεί να κριθεί,αφού δεν ανήκει σε αυτόν τον χρόνο, όπου εμείς ως ύλη υποκείμεθα, αλλά σε ένα άχρονο σύστημα, άφθαρτο, όν,όπου η εδώ ζωή, παίζει άλλο ρόλο,για τον πνευματική μας υπόσταση...
Εδώ μιλάς για την ψυχή;
Το θεόνιο αν είναι κάποια ενέργεια, και πρόκειται να ενεργοποιηθεί από τον θεό, τι σπάμε το κεφάλι μας;
Όταν είναι να γίνει θα γίνει..
quote:
Το θεόνιο, όμως, για να επανέλθουμε,είναι αυτο που ελέγχει τα πάντα και δεν ελέγχεται απο τίποτε..
Μήπως ορίζουμε ως θεόνιο την ψυχή μας, η οποία αποτελεί μέρος του όλου και κάποια στιγμή θα ενωθεί με το απόλυτο;
quote:
einai mia ousia pou uparxei mesa stos ellhnes pou legete ΙΧΩΡ kai mesa apo auth tha energopoihthei to ΘΕΟΝΙΟ! kai exei sxesh me to elefthero hlektronio pou einai o logos ths fthoras mas !
kserei kaneis kati gia TON TROPO ENERGOPOIHSHS?euxaristw polu se osous exoun thn diathesh na mou poun kai kseroun!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Ελλάδα του 2010,απο τις πρωτοπόρες στην ανεργία,στην παχυσαρκία και Η πρωτοπόρος στην βλακεία.
Ακούς εκεί,θεόνιο που υπάρχει μόνο στους Ελληνες,χαχαχαχαχα.Ρε τον Λιακόπουλο,κοίτα να δεις που υπάρχουν άνθρωποι που τον πιστεύουν.