ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στο Άγιο Όρος παίρνουν ψυχοφάρμακα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στο Άγιο Όρος παίρνουν ψυχοφάρμακα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Ευστράτιος26 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
MarteΜέλος
11/01/2007, 01:01:17
quote:
19cp20eh[quote]Σχετικά με το τελευταίο , εχθές άκουσα από την TV οτι διοργανώθηκε εκδρομή "γκέϊ" στο Άγιο Όρος οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να κοιμηθούν στα κελιά των μοναστηριών , δεν διευκρινίστηκε όμως αν θα ήταν μόνοι τους ή με ...μοναχούς .

Αυτό βρήκες να πιστέψεις από τα ΜΜΕ????

Κανένας δεν θα πήγαινε στο Άγιο Όρος για να κάνει σεξ, είναι από τα πιο εύκολα πράγματα στην εποχή μας.

Πολλοί όμως θα πηγαίναμε για το παρθένο τοπίο και για λίγη ηρεμία ξεφεύγοντας από τις μεγαλουπόλεις.

maraki8Μέλος
11/01/2007, 09:07:51
quote:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2007

νουμερα του esoterica σας χαιρετω.....επεστρεψα

κατ'αρχην για την θεια που θελει να μαθει για την πρωιν του δικου της...υπαρχουν καφετζουδες...εκει απευθυνονται οι ανεγκεφαλοι

φιλε Sesostris δεν νομιζω να δηλωσα μοναχος η παπας η κολλημενος με την εκκλησια και την θρησκεια
ειπα απλως οτι πιστευω στον θεο
οσο για τους μοναχους του αγιου ορους...δεν ειναι απιθανο να περνουν ψυχοφαρμμακα η να γ....αι η οτιδηποτε αλλο εξαλου τα παντα θα διαφθαρουν στον κοσμο....ετσι μας λεει ο θεος στην αποκαλυψη του ιωαννη

αυτα για αρχη στο νεο ετος

Δεν θα πέσω στο επίπεδό σου και να αρχίσω να βρίζω,δεν μου το επιτρέπει η ανατροφή μου.Αν είχες εγκέφαλο,θα καταλάβαινες ότι ήταν ειρωνεία,όπως το κατάλαβαν όλοι οι υπόλοιποι.Α,και νούμερο είσαι κι εσύ αγαπητέ.Μηδενικό κιόλας...
maraki8Μέλος
11/01/2007, 09:11:10
quote:

Αυτό βρήκες να πιστέψεις από τα ΜΜΕ????

Κανένας δεν θα πήγαινε στο Άγιο Όρος για να κάνει σεξ, είναι από τα πιο εύκολα πράγματα στην εποχή μας.

Πολλοί όμως θα πηγαίναμε για το παρθένο τοπίο και για λίγη ηρεμία ξεφεύγοντας από τις μεγαλουπόλεις.

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου αγαπητή μου Marte.Γίνονται διάφορα στο Άγιο Όρος.Δεν νομίζω να πήγαινε κανείς εκεί για σεξ.Όπως είπες,είναι από τα πιο εύκολα πράγματα στην εποχή μας..
Και όντως,για αυτό τον λόγο θα ήθελα κι εγώ να πάω στο Άγιο Όρος:καθαρά φυσιολατρικά.Πρέπει να είναι πανέμορφα...
MarteΜέλος
11/01/2007, 11:38:15
Maraki αγοράκι είμαι, στο έχω ξαναπεί.

maraki8Μέλος
11/01/2007, 15:30:29
quote:

Maraki αγοράκι είμαι, στο έχω ξαναπεί.

Συγγνώμη αγαπητέ μου,έχεις δίκιο!!!Το γραφείο φταίει!!!!
13/01/2007, 23:08:49
quote:
Εγώ άκουσα ότι θα κοιμηθούν με τους μοναχούς!!
Βιάσου να κλείσεις θέση γιατί θα μείνεις απ' έξω!!
Ψηλός

Ποτέ μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια .