- Η εμπειρία μου σε έναν κόσμο άγνωστο - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
'' Μη εν πολλοίς ολίγα λέγε, αλλ` εν ολίγοις πολλά ''
quote:
Νικομάχο , γέμισες το θέμα μου με quote ενώ θα μπορούσες να τα βάλεις όλα μαζί σε μία απάντηση, αυτό εμένα με δείχνει πως θες να τραβήξεις την προσοχή μου, αλλά και πάλι, απλά μου κάνεις λίγο πιο δύσκολο το να διαβάζω τις σωστές απαντήσεις. Τίποτα παραπάνω. Πίστευε ότι θες για μένα, δεν με πειράζει αυτό Ελευθερία πάνω απο όλα :)'' Μη εν πολλοίς ολίγα λέγε, αλλ` εν ολίγοις πολλά ''
Αν επιθυμείς να μην συμμετέχω ζήτησέ το μου ευθέως.Και θα κάνω οτι επιθυμείς.Λόγο.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ένας άλλος με τα δικά σου χαρίσματα βλέπει αυτές τις μέρες τη
θάλασσα γεμάτη αίμα..
τι είναι θάλασσα ?τι είναι σημαίνει το αίμα?
¨"θέλω μια βοήθεια."
anahs
anna999 Βγαίνοντας απ την τράπεζα ήταν σαν ο χρόνος να μην υπήρχε, ή πήγαινε πολύ αργά , κοίταξα έξω, όλοι σχεδόν οι άνθρωποι που περπατούσαν πήγαιναν πολύ αργά , άλλοι με βλέμμα κενό σαν ζόμπι...
Και όλο αυτό σε δευτερόλεπτα, έτσι μου κόπηκε η ανάσα όπως όταν βρίσκεσαι μέσα στο νερό, και θες να βγείς επάνω, αυτή την πίεση που νιώθεις στο στήθος και βγαίνοντας για να πάρεις ανάσα, νιώθεις καλά.
Αυτό ένιωσα. Γιαυτό αναφέρθηκα και στο Μάτριξ.
Δώσε μου λεπτομερή περιγραφή του ναού στον Σείριο,για να δώ αν πράγματι πήγες.
Δώσε μου πρειγραφή του Ουριήλ και την αξιωματική του θέση,για να δω αν μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Δώσε μου λεπτομερή περιγραφή του ναού στον Σείριο,για να δώ αν πράγματι πήγες.
Τώρα φίλε Ρακοσυλλέκτη την πάτησες !
Ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ είναι συχνός επισκέπτης σε εκείνα τα μέρη

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ πραγματικά νιώθω ότι είμαι ο πλέον ακατάλληλος να μεταδώσω ορισμένες γνώσεις. Και αυτές που μεταφέρω χαριστικά τις μεταφέρω με τον κίνδυνο να "σπάσουν" κατα την μεταφορά τους και να παραπλανήσουν αντι να καθοδηγήσουν. Παρόλα αυτά αν διαβάζεις γενικά αυτά που γράφω (με εξαίρεση τα όσα γράφω για να κάνω παιχνίδι) θα βρεις από μόνος σου κατευθύνσεις τις οποίες μπορείς να εξερευνήσεις. Απο κει και πέρα αυτά που εγώ κάνω και δουλεύουν για εμένα, είναι εύκολα, ο καθένας μπορεί να τα κάνει. Αυτά είναι που προτείνω, και περα από αυτά δεν έχω κάτι άλλο που να μπορώ να πω.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 05/11/2011 15:00:36
quote:Πάντως.. κάτι καλό μάλλον δεν είναι.
ένας άλλος με τα δικά σου χαρίσματα βλέπει αυτές τις μέρες τη
θάλασσα γεμάτη αίμα..
τι είναι θάλασσα ?τι είναι σημαίνει το αίμα?
Θα σου δώσω μόνο μια πληροφορία που ίσως να σου φανεί χρήσιμη.
Την ενέργεια που παίρνει ο άνθρωπος από την φύση, πρέπει κάποτε να της την ξεπληρώσει (πιθανόν και με τόκο;).
Ο τρόπος που γίνεται η επιστροφή είναι μέσω του αίματος.. που είναι μεγάλη πηγή ενέργειας.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 05/11/2011 15:13:33
Τι χρωμα ειναι το γρασίδι?
Το κυριότερο βρίσκεται μέσα στο Ναό.Αυτο θέλω να μου πείς.Επίσης σε ποιόν είναι ή μάλλον τίνος είναι ο Ναός.
Για τον Ουριήλ δεν μου τα είπες καλά.Ενω στην αρχική σου παράθεση λές είναι αδελφός σου,τωρα μου λές οτι ουτε το αξίωμά του δεν ξέρεις,πόσο μάλλον την εμφάνισή του.
Ρακοσυλέκτη συγκεντρώσου και απάντησε.Δεν θα χάσεις...
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ανθρώπους που μου μάθανε να κάνω αστρικές, μόνο που αυτοί δεν έκανε να μπούνε μέσα,το μόνο που θυμάμαι είναι ότι μου δώσανε Μέσα στο Ναό, ένα σχεδιάγραμμα απο πάπυρο που θυμάμαι δυστυχώς τελείως θολά.
Υπάρχουν ας τους ονομάσω Φρουρούς δύο. Ασημένιες ενδυμασίες όλα γυαλίζουν...Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω εσύ τι θα πάρεις απο αυτό αφου τα γνωρίζεις (όπως δείχνεις) ... Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Ο Ναός πιστεύω δεν ξέρω σίγουρα είναι του Ιησού.. αυτό το συνδυάζω εγώ (κατά την βίβλο με το άστρο που οδήγησε τους μάγους στη φάτνη όπου βρισκόταν ο Ιησούς )γιατί όπως είπα και δυο σειρές πιο πάνω δεν θυμάμαι τίποτα απο μέσα.
Αυτό είναι το αξίωμα που του δωσα εγώ Νικομάχο, δεν ξέρω εννοώ τι αξίωμα έχει για τον κόσμο, πάνω σε αυτό απάντησα..