- "ΦΑΚΕΛΟΣ LACERTA" ,ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΨΕΜΑ ,Η ΜΙΑ ΜΕΙΞΗ ΑΥΤΩΝ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ΜΗ ΤΑΡΑΖΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
Α όχι φίλε μου, η δικιά σου είναι χειρότερη..![]()
Εχει και φιδάκια.
Τι θα τις κάνουμε μου λες;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
quote:Α όχι φίλε μου, η δικιά σου είναι χειρότερη..
Εχει και φιδάκια.
ΝΑΙ ΝΑΙ !!
quote:Τι θα τις κάνουμε μου λες;
ΣΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΟ.
ΣΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΟ.
ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ:::::
quote:
ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ:::::
Λές;
Να τις ρωτήσουμε με τρόπο... μη μας καταλάβουν ότι τις καταλάβαμε...![]()
Λες να τις αναλάβει ο μέγας μύστης και αρχιερέας της αναγεννησιακής και μεταμορφωτικής Φουστάνος;

Δεν είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα! Υπάρχουν και πολυ καλύτεροι, απλά αυτός δεν χάνει στιγμή να βγαίνει στην τηλεόραση για διαφήμιση...
Και να σας πώ και ένα μικρό μυστικό,που έμαθα από την γυναίκα μου? Ο Φουστάνος πολλές φορές χειρουργεί στο νοσοκομείο που εργάζεται η γυναίκα μου, και έτσι ξέρω πως... φωράει στριγκάκια!!! χιχιχι... ναι! αλήθεια είναι! Μου το είπε και ένας φίλος συνάδελφος της γυναίκας μου, που τον έχει πετύχει πολλές φορές στα αποδυτήρια!
Οσο για τις...δρακονιανές γυναίκες σας... γιατί θέλετε να τους αλλάξετε εμφάνιση? Ετσι και αλλιώς δεν είναι της μόδας να έχουμε για κατοικίδια στο σπίτι, φίδια και ιγκουάνα?
κι εδω τα ιδια.
Προς συντονιστες: Σε λιγο θα κυνηγατε τα νεα μελη και αυτους που ενδιαφερονται πραγματικα για το Παραξενο...με το τουφεκι.
Ανθρωποι που ηθελαν, προσπαθησαν, ειχαν, να πουν κατι δεν εγραψαν πανω απο 50 μηνυματα. Μαλλον απετυχαν...
....Αντιθετα βλεπω ολο τους ιδιους και τους ιδιους με εκατοντααααααδες μηνυματα να λενε τα ιδια και τα ιδια. Να κοροιδευουν, να απαξιωνουν, να εκνευριζονται, να βριζουν και να παραπονιουνται διαρκως οτι "καποιοι" τους περνανε για ΒΛΑΚΕΣ!!!!!!!!!!! Και προσπαθουν ακαταπαυστα να αποδειξουν οτι ΔΕΝ ειναι βλακες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βλακες δεν ειστε, οχι. Βγαλτε αυτη την ιδεα απο το μυαλο σας.
Σκεφτειτε θετικα.
Αυτη η ιστοσελιδα δεν δημιουργηθηκε με σκοπο να βλαψει το νοητικο σας επιπεδο καλα μου παιδια.
Δεν ειστε βλακες.
Εεεεεελα, παααααμε, πειτε τις 3 φρασεις 10 φορες ΔΥΝΑΤΑ...
- ΟΧΙ. Δεν ειμαι ΒΛΑΚΑΣ.
- ΟΧΙ. Δεν εχω κανενα λογο να ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.
- ΝΑΙ. Υπαρχει και η φαντασια σ αυτη τη ζωη!!!!!!!
Ελπίζω να προσπαθήσουμε όλοι για αυτό...

In anticipation of my resurrection...
Αντε να κλεισω την εννιασελιδη παρενθεση και να πω οτι..
Δεν πολυπιστευω την ιστορια του φιλου μας του Σουηδου... Μπορει ο Σουηδος να ειναι ο ιδιος κακος ερπετοειδης και να το παρουσιαζει ετσι ωστε να αντιστρεψει το κλιμα!!!!
Οποτε γραφει ενα συγκινητικο σεναριο, το βγαζει στη δημοσιοτητα ελπιζωντας να τον κανουμε παρεα μετα. Να παμε για κανα καφε, να κουτσομπολεψουμε τους κακους ελοχιμ και τετοια.
Αυτα.
Σας ενημερώνω ότι προσωπικά έχω μεγάλο πρόβλημα.
Οχι δεν κάνω πλάκα.
Μπορεί η φωτογραφία να μην ήταν της γυναίκας μου, αλλά πραγματικά ειναι μια LACERDA.
Ζήτησα βοήθεια και εισέπραξα γέλωτα και κοροιδία.
Εγώ πιστεύω τον Σουηδό 100% και κυρίως τις Σουηδέζες.
Υπάρχουν, ζούν ανάμεσά μας.
Μέ λίγη εξάσκηση ολοι μας θα μπορούμε να τους βλέπουμε να κυκλοφορούν αναμεσά μας.
Περιμένω και την επιστημονική κοινότητα να αρχίσει έρευνες προκειμένου να κατασκευαστουν και ειδικά εργαλεία όρασης.(ακτίνες Χ, κτλ)ώστε να μας βοηθήσουν και τεχνικά στην αναγνωρισή τους...
Αν και πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος είναι μέσω διαλογισμού.
Βλέπετε βιώνω το πρόβλημα καθημερινά.

quote:Ακριβώς "υβρίζεται", δεν βρίζουμε "εμεις" μόνος του έχει εκτεθεί με τις λεγόμενες προφητείες. Εκτός αν έχουν παραποιηθεί όπως λέει ο φίλος Predator (το οποίο μάλλον είναι το πιθανότερο κατ εμέ)
Όσο για τον Πατροκοσμά, τι να πω, κρίμα που υβρίζεται άγιο της φυλής σας...
quote:Για εφέ μπαίνω... Για την ακρίβεια δεν έχω τι να κάνω,και που και που καταθέτω τις απόψεις μου... Νομίζω δημοκρατία έχουμε και ισχύει η ελευθερία της γνώμης! Έτσι δεν είναι;
Ή μπαίνεις έτσι για εφέ;
δεν πιστεύεις σε προφητείες, πως μπαίνεις σε ένα τέτοιο θέμα..
Τα γνωστά δλδ, τι ενδιαφέρον μπορεί να έχει για σένα αυτό;
Φίλε μου PREDATOR, είτε πιστεύεις ότι υπάρχουν οι προφητείες του
Πατροκοσμά είτε όχι .. Θα έλεγα ότι είναι απλό...
quote:
Αφού λοιπόν θεωρείς ότι ξεφέυγω απ το θέμα, πές μου λοιπόν εσύ ο οποίος ενστερνίζεσαι τους προφήτες, αν κάποιος προφήτης, καζαμίας μελλοντολόγος χαρτορίχτρα κτλ. είχε προβλέψει το χτύπημα τω δίδυμων πύργων που έγινε στην New York;
Εδω επρεπε να το θεσεις αλλιως!
Μπορει να ειχε γραφει κατι για αυτο το θεμα... αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα ειχε προβλεφθει οτι το "χτυπημα" θα ηταν στημμενο απο την Μυστικη Κυβερνηση των ΗΠΑ, για να ξεκινησουν ενα πολεμο εναντια στα Ασιατικα Εδαφη, με προφαση μεν την "καταδικη" της τρομοκρατιας, με σκοπο (αντικειμενικο) δε, τον ελεγχο αυτης της "πλουσιας" σε πλουτοπαραγωγικα κοιτασματα περιοχης

Edited by - PREDATOR on 15/10/2008 10:09:55
quote:
Φίλε μου PREDATOR, είτε πιστεύεις ότι υπάρχουν οι προφητείες του
Πατροκοσμά είτε όχι .. Θα έλεγα ότι είναι απλό...
Δεν ειναι ετσι και μπορω να στο εξηγησω.
Μπορει να πιστευεις στην Αποκαλυψη του Ιωαννη... αλλα δεν νομιζω οτι πιστευεις σ' αυτον που λεει (μεταφραζοντας) οτι η Αποκαλυψη θα γινει το 2012... λογω των "σημειων".
Απο οσο ξερω, ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ δεν κατεγραψε ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΜΕΡΩΜΗΝΙΑ ή ΩΡΑ!
απο κει και περα, το "μυαλο" καποιων παιζει επικινδυνα, προκαλωντας και την φασαρια (παραδειγμα το οτι γινεται και στο Εσωτερικα)

προφητείες, όχι πως τις εξηγεί ο καθένας... Αλλά πες, τοποθέτηση
χωρίς καρφωμα, δεν γίνεται..
Ἑγώ πάντως, προσωπικά δεν πάω τα άτομα που ενώ δεν πιστεύουν κάτι, μπαίνουν
και κάνουν διάλογο, ή παριστάνουν τους ιθύνοντες... Αν έχετε τα κοτσια,
για τοποθετηθείτε...
Καλέ μου PREDATOR, είναι καλύτερα πιστεύεις να κάνουμε αναμετάδοση των
ειδήσεων;τις διαβάζουμε όλοι στις εφημερίδες, δεν χρειάζεται τέτοιος κόπος...
Επι των προφητειών είπαμε ότι έχουν γρφτεί προ αιώνων κι είναι λογικό οι
αποκλίσεις ετών να υπάρχουν, όταν προσπαθεί κανείς να τις ερμηνεύσει ή
εξηγήσει... Βέβαια, έχει σημασία ότι αυτός ασχολείται, ενώ οι αλλοι,
φραπεδιά και κριτική...
Μουρατίδης που σας χρειάζεται....
quote:
Μουρατίδης που σας χρειάζεται....
βρηκες και εσυ ανθρωπο να πεις!
quote:
Επι των προφητειών είπαμε ότι έχουν γρφτεί προ αιώνων κι είναι λογικό οι
αποκλίσεις ετών να υπάρχουν, όταν προσπαθεί κανείς να τις ερμηνεύσει ή
εξηγήσει...
το θεμα ομως ειναι οτι τα "σημεια των καιρων" που αναφερονται στις περισσοτερες προφητειες, ειναι επαναλαμβανομενα (βεβαια, αναλογα με την εποχη-χρονιά, αλλαζουν και τα δεδομενα).
Αλλα μεχρι τωρα τουλαχιστο, δεν εχει γινει κατι το συνταρακτικο, οσο αφορα το ΘΕΜΑ μας (Ελλαδα vs Τουρκια)
μονο καποια εκατερωθεν διανηματα (ητοι, "επιλυση επι χαρτου").
Κανεναν δεν ωφελει να γινει πολεμος... Πιστευω οτι και απο την αντιθετη πλευρα του Αιγαιου, το ιδιο σκεφτονται και οχι πως να ετοιμασουν το "ντου" εναντιον μας!
Πρεπει κατι να γινει το ΕΞΑΙΡΕΤΟ στην Τουρκια, κατι που θα εχει προκληθει οχι απο αμεσως προβλημα, αλλα απο συσσωρευση χρονιων προβληματων, ωστε να "εκραγουν" τοσο πολυ για να προκαλεσουν τον πολεμο...
Ακομα και το "χρονιο" προβλημα με τους Κουρδους, δεν μπορουν να σταματησουν!

βρηκες και εσυ ανθρωπο να πεις!
"...Πλάκα κάνουμε φίλε PREDATOR....
Όσο για τα γεγονότα μια φορά θα γίνουν, έχουν γραφτεί πολλά κι έχουν
γίνει δεκάδες "προβλέψεις" ( όπως κι από έμένα) για το πότε... Αυτό όμως,
δεν αναιρεί το ότι θα γίνουν... Είναι αποδεκτό,ότι θα γίνει αφού έχουν
επαληθευτεί και υλοποιηθεί αρκετές από αυτές
τις προφητείες...
ειχαν βγει καποιοι και λεγαν οτι (για το 2004) οτι ηταν σιγουρα αυτη η χρονια
τα ιδια ειχαν πει και για το 2005 και για το 2006 και για το 2007!
και φυσικα, καθενας απο αυτους (καθε χρονο και διαφορετικος) αφου δεν ειχε γινει τιποτα, εξαφανιζονταν στην ληθη