ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Vampires - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Vampires - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Kromos4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
KromosΝέο Μέλος
04/08/2011, 04:37:34
what's your opinion about vampires?
are they really exist?
and please answer in greek i understand as well....

Kromos47

ahlobarΜέλος
04/08/2011, 05:19:29
Γεια σου φιλε Kromos.Καταλαβαινεις αλλα δεν γραφεις?απο που εισαι?Κατα τη δικη μου προσωπικη αποψη δεν δινω ουτε την παραμικρη πιθανοτητα υπαρξης.Δεν μπορω να αποκλεισω τα φαντασματα,τα πνευματα,καθε ιστορια συνωμοσιας,οτι θες αλλα στα βαμπιρ δεν μπορω να πιστευω.Βεβαια θα μου πεις για τα αλλα εισαι σιγουρος?φυσικα και οχι.αλπως μου φαινεται αδιανοητο να υπαρχουν η να υπηρξαν βαμπιρ,
Φιλικα Ahlobar

cogito ergo sum

04/08/2011, 09:18:11
Φίλε Kromos καλωσόρισες στο Esoterica.

Αρχικά θα ήθελα να σου επισημάνω ότι στο forum οι συζητήσεις πρέπει να γίνονται στα ελληνικά. Επίσης, πριν ανοίξεις ένα θέμα, μπορείς να χρησιμοποιείς την επιλογή Αναζήτησε! προς τα πάνω κι αριστερά της σελίδας γράφοντας μια λέξη "κλειδί" (π.χ. Vampires, Βρικόλακες κλπ) προκειμένου να ενημερωθείς για υπάρχοντα θέματα με ίδιο αντικείμενο συζήτησης. Αυτό προτείνεται για να μην ανοίγονται πολλά ίδια θέματα και σκορπίζονται οι πληροφορίες.

Σχετικά με το θέμα που άνοιξες σου παραθέτω ορισμένα υπάρχοντα θέματα παραπλήσιου περιεχομένου όπου μπορείς να καταθέσεις απόψεις, σχόλια, ερωτήσεις και τα σχετικά (κλίκαρε πάνω στους τίτλους για να εισέλθεις).

VAMPIRES

Βρικόλακες

Βρικόλακες στην Ελλάδα - Θρύλοι και δοξασίες

Ελπίζω να έγιναν κατανοητά όλα τα παραπάνω.

Καλή συνέχεια

Lost in Necropolis

La ville de la mort

24/08/2011, 03:48:31
Το παρόν θέμα απενεργοποιείται, εφόσον υπάρχουν άλλα παραπλήσια ενεργά θέματα όπου μπορεί να γίνει σχετική συζήτηση.