ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΙΔΟΥ ΘΕΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ<> ΗΛΙ+ΑΜΗΝ.!.!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΙΔΟΥ ΘΕΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ<> ΗΛΙ+ΑΜΗΝ.!.!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΜΥΣΤΗΣ33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
thothΙδρυτικό Μέλος
20/09/2002, 11:00:31
Γεια σας παιδιά.

Δεν επέλεξα τυχαία να κάνω το κλίμα πιο ιλαρό.

Πίσω από την χιουμοριστική "τρομοκρατία" μου, τις τελευταίες ημέρες, κρύβεται μία μελετημένη σκοπιμότητα.

Όποιος την καταλάβει, την κατάλαβε. Για τους άλλους... "δεν θα μπορέσουμε".

Από ότι μου φαίνεται, ο σκοπός μου επετεύχθη σε μεγάλο βαθμό και μάλλον θα σας λείψουν οι... "αρκα...δικές" μου "βομβίτσες".

Τώρα για τον κίνδυνο που λέει ο "Υάκινθος", αυτός πάντα υπάρχει. Η ακροβασία είναι μία δύσκολη τέχνη και πρέπει να συγχωρούνται και κάποια "παραστρατήματα", στους... "ακροβάτες" διαχειριστές και συντονιστές.

Το χιούμορ το έχει μόνο ο άνθρωπος, στην Φύση και οφείλει να το κάνει τέχνη, όπως και την... μαγειρική. Αν κάποιος δεν έχει αυτοπεποίθηση και πιστοποιημένες ικανότητες δεν είναι καλό να κάνει... "πειραματισμούς" με το αλάτι και το πιπέρι, όταν αφορά στο φαγητό των άλλων.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

thothΙδρυτικό Μέλος
20/09/2002, 11:08:42
Το ακούσαμε κι αυτό!!!!!!

Ε, τι άλλο να πούμε;

Απεταξάμην τον Σατανά;
Απεταξάτο!!!

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

20/09/2002, 12:54:50
Εξαρτάται από την χημική διάταξη και το αλάτι και το πιπέρι. Εάν τα κάνεις χρήση είναι ευεργετικά. Εάν τα κάνης κατάχρηση είναι καταστροφικά. Το ένα είναι άσπρο και το άλλο μαύρο. Ισορροπία. Όμως την επεξεργασία των χρωμάτων είναι τα μάτια μας που την κάνουν.Εάν αναλύσεις τις πράξεις σου των τελευταίων ημερών Thoth, θα συνειδητοποιήσης ότι ο Thoth επανικοβλήθηκε και αναζητά τον Θωρ της Αύρας. ΙΩΑΝΝΑ

20/09/2002, 14:20:23
Την καλησπέρα μου σε όλους
Το είχα γράψει και σε προηγούμενο μήνυμα αλλά παίρνοντας την ευκαιρία από το τελευταίο μήνυμα σου Ιωάννα περί διδασκαλίας,τι θα έλεγες να ονομάσουμε πια αυτήν την διδασκαλία και να μην μπερδεύουμε τους άλλους με τον τίτλο "Δίσκος της Φαιστού"??
Γιατί ασχολείσαι με την υπέρβαση του Θώθ που οδηγεί στην μετάβαση του σε Θώρ,κατ'εσέ πάντα,αφού η Πρόνοια αγαπάει όλα τα παιδιά της είτε παίζοντας φυτεύουν άνθη είτε παίζοντας φέρουν "εκδορές" στα άκρα τους???

Darkangel_78Μέλος
20/09/2002, 16:28:51
Καλήσπέρα αγαπητοί φίλοι...

Καλή μου Λευκή Κουκουβάγια,έγραψες ότι <<Δεν ενσαρκώθηκα για να αρέσω. Ενσαρκώθηκα για να βοηθήσω>>...
Θαυμαστό και σεβαστό.ΟΜΩΣ ΔΕΝ έχεις καταλάβει (κατά την ταπεινή μου άποψη ΠΑΝΤΑ) ότι

ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ...Λυπάμαι που το λέω,αλλά αυτό έχω εισπράξει από τη ροή της συζήτησης ως τώρα.Αν πραγματικά ΘΕΛΕΙΣ να βοηθήσεις,απευθύνσου σε αυτούς που ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ και ΖΗΤΟΥΝ αυτού του είδους τη βοήθεια.Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να βοηθηθώ από κάτι που δεν καταλαβαίνω.

Για να μη σας κουράζω,αν δεν υπάρξουν μηνύματα σχετικά με τον ΔΙΣΚΟ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ, θα αναγκαστώ μετά λύπης μου να παρακολουθώ "σιωπηλά" αυτό το θέμα.
Μη βιαστείς να το θεωρήσεις φυγομαχία,Λευκή Κουκουβάγια.Απλά θεωρώ ότι αξίζω κάτι καλύτερο από το να αναλώνωμαι σε συζητήσεις περιεχομένου <<άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε>>.
Κλείνοντας αγαπητή Ιωάννα,σου αφιερώνω μια από τις αγαπημένες μου ρήσεις:

Ο δάσκαλος συνέχιζε να ρίχνει τσαι στη ΓΕΜΑΤΗ κούπα του καθηγητή του πανεπιστημίου.
Και λέει ο καθηγητής:

"Σαν αυτή την κούπα είσαι,γεμάτος με τις θεωρίες και τις απόψεις σου.Πώς να σου δείξω αν δεν έχεις καθόλου άδειο χώρο;"

Ο Σκοτεινός Άγγελος!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 20/09/2002 16:33:37

20/09/2002, 21:09:03
Καλησπέρα.
Αγαπητέ Σκοτεινέ Άγγελε, θα σε μαλώσω . όχι και δεν βοηθάει το θηλυκό λευκό πτηνό. Τα κείμενά της είναι γεμάτα ΣΑΦΗΝΕΙΑ . Συνειδητά ή ασυνείδητα (στις επανειλημένες μας εκκλήσεις) φαίνεται πως δεν θέλει να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα.
Φίλε Κέλσο, μάλλον ουτοπία είναι να προσπαθείς ΑΔΙΚΑ να πείσεις την φίλη μας από τη Μεγαλόνησο να μας αντιμετωπίσει σαν ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΑ άτομα και να κάνει ΔΙΑΛΟΓΟ μαζί μας. Η Ιωάννα Κέλσο σου απάντησε και μάλιστα σε έκσταση , μα εσύ την "μπλοκάρεις" . Ντροπή σου Κέλσο!

HIGHLANDER

"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"

20/09/2002, 23:05:49
Την καλησπέρα μου σε όλους και ιδιαίτερα στη Λευκή Κουκουβάγια, την Ιωάννα απο τη μεγαλόνησο...
Καλή μου Ιωάννα, χαίρομαι που ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ την "ιατρική μου ιδιότητα" και τις απεγνωσμένες προσπάθειες ενός "ιατρού" που κάνει για να "σώσει" τον "ασθενή του"...
Φυσικά εφόσον είμαι ο "ιατρός" και τα λόγια μου έιναι το ΦΑΡΜΑΚΟ (υποκοριστικά το αποκαλείς ΦΑΡΜΑΚΙ) επιβεβαιώνεις ότι ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο "ΑΣΘΕΝΗΣ" που έχει την ΑΝΑΓΚΗ του φαρμάκου μου για την ίασή του!!!
Υπενθυμίζω δε σε ΟΛΟΥΣ, ότι το ΦΑΡΜΑΚΙ έδωσε την ονομασία του στα ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ λόγο της πικρότητας που αφήνει στον ουρανίσκο όταν το λάβει ο ασθενής απο το στόμα...

Οι ιατρικές στατιστικές ΔΕΝ έχουν δείξει ΠΟΤΕ ότι ο "ασθενής" ΜΕΤΑ απο την "θεραπεία του" μέσω του ΦΑΡΜΑΚΙΟΥ (φαρμάκου στην ουσία), δεν θυμάται την ΑΚΡΙΒΗ ΓΕΥΣΗ του φαρμάκου, αλλά θυμάται ότι ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ απο τον θεράποντα ιατρό του να λαμβάνει το φάρμακο για να ανακτήσει την χαμένη του υγεία, η οποία μόλις επανέλθει, αυτόματα ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΙΚΡΕΣ που γεύθηκε ο "ασθενής", έχουν ΗΔΗ ξεχασθεί!!!!

Εάν κάνω λάθος, διορθώστε με φίλοι μου....

Λοιπόν καλή μου φίλη Ιωάννα, δεν έχω σκοπό ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο παρά να σου επαναφέρω την ΧΑΜΕΝΗ ΣΟΥ ΥΓΕΙΑ.
Οι λόγοι μου, τους όποίους ΑΝ ΚΑΙ βαυκαλίζεσαι ότι έχεις διόραση & διαίσθηση, ομολογώ ότι ΟΥΤΕ ΣΤΟ 10% ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ και περίμενα ότι ΕΦ'ΟΣΟΝ είσαι αυτά που με τόσο υπερφίαλο εγωισμό μας λές ότι είσαι, να είχες κατανοήσει ΟΧΙ ΜΟΝΟ όσα έγραψα, αλλά και ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ, αλλά που με την ηλεκτρομαγνητική μου διάσταση σου έστειλα να σε συνατήσουν...
Κρίμα, αυτά ήρθαν στο ραντεβού μας, αλλά εσύ έλειπες!!!!

Από το κείμενο - έκθεση που έστειλες και μας λές για τις ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΣΟΥ και για τους ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ, συγκράτησα αυτό που κράτησε υπόψιν του και ο καλός μου φίλος ο Ερμής ο Τρισμέγιστος...

ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΕΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ
Σ Α Τ Α Ν Ι Σ Τ Ε Σ

Θα σου προτείνω λοιπόν το εξής.
Επειδή τα οικονομικά μου ΔΕΝ είναι ανθηρά, μιας και με τον ΜΑΜΩΝΑ εγώ προσωπικά ΔΕΝ ΕΧΩ καθόλου καλή σχέση, κάνε εσύ ένα ταξίδι στην Αθήνα και έλα να συνατηθούμε ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...
Θα σου ΑΠΟΔΕΙΞΩ πόσο σφάλεις και σε τι λάθη (του ΜΑΜΩΝΑ που πιστεύεις) έχεις υπο πέσει!!!

Εχεις ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ κατά της ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ αλλά ΚΑΙ κατά των ανθρώπων που σε παρακολουθούν...

Ελα λοιπόν στην Αθήνα και θα μάθεις σε τι ΠΑΓΙΔΕΣ και ΨΕΥΔΕΙΣ κόσμους κατοικείς και σε τι ΠΑΓΙΔΕΣ και ΨΕΥΔΕΙΣ κόσμους στέλνεις ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ....

'Ασε λοιπόν κατα μέρος τους μελοδραματισμούς του τύπου Βανδή:

"...έριξες και πάλι απόψε
το φαρμάκι σου,
και έκανες να κλαίει πάλι το
κοριτσάκι σου..."

και μην κάνεις ότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ...

Προσπάθησε έστω για μία φορά να εναρμονιστής με όσα σου λέω, όχι μόνο "εγώ", αλλά και όλα τα υπόλοιπα μέλη και δώσε όχι απλά απντήσεις, αλλά ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ στα όσα λές...

Και κάτι ακόμα για το τέλος...
Μην ξεχνάς ότι είμαι ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ και ότι εγώ αν και κατανοώ τα λεγόμενά σου, πολύ περίσότερο ίσως και απο εσένα την ίδια που τα λές, δεν ειρωνεύομαι και δεν αφορίζω κανέναν...
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Τα βιβλία του Θεόδωρου Αξιώτη, είναι καλά για την "αρχή", αλλά όχι και στιρίζει διδασκαλίες επάνω σε αυτά!!!
Εχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ... και αυθαίρετα συμπεράσματα...

Πάντα φίλος και εραστής της Σοφίας,

Κέλσος

cinderellaΜέλος
21/09/2002, 17:31:01
quote:

Τα βασικά όργανα του Αντίχριστου-666-Μειττρέγια είναι ο Σιωνισμός που είναι το αριστερό του χέρι και η Μασωνία που είναι το δεξί του χέρι. Τα υπόλοιπα clubs, στοές, εστίες και τριήρεις είναι τα αντανακλαστικά του Σατανικού Εγκεφάλου του Αντίχριστου. ΙΩΑΝΝΑ

Βρε Ιωαννα εσυ που τα ξερεις ολα δεν εχεις ακουσει ποτε οτι ο αρθμος του αντιχριστου δεν ειναι τελικα το 666?
Υπαρχουν και στοιχεια πανω σ'αυτο αν θελεις...(τουλαχιστον να μη τυχον κυνηγας κανεναν "ψευτικο" αντιχριστο κι ολας)...αλλα δωσε μας κανενα στοιχειο πανω σ'αυτο που λες και θα σου φερω κ εγω στοιχεια για το πραγματικο νουμερο του αντιχριστου...α μα πιαααα!!!

cinderellaΜέλος
21/09/2002, 18:16:55
quote:

Οι ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ του Σύμπαντος δεν είναι μαύρες. Είναι κατάλευκες από ενέργεια. Μαύρη Τρύπα υπάρχει ανάμεσα στό ζώδιο ΙΧΘΥΣ όπου και μπαινοβγαίνει το "ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ" μεγαλόπρεπο και εκλάμπει τα χρώματα της Ίριδος. Έχει 13 χρόνια γήϊνα που έχει φανεί στον Ουρανό του Πλανήτη ΓΗ και κανένας δεν το αναγγέλλει στον κόσμο, διότι "δεν θέλουν" να ξέρουν οι άνθρωποι τι γίνεται. Τους έχουν παρωπίδες. Τους δίνουν απλόχερα ότι "θέλουν οι ΠΥΡΗΝΕΣ" να γνωρίζουν. Όλοι μπορείτε να το δείτε εάν είναι καθαρός ο ούρανός. Είναι Βορειοανατολικά. Προφητεύει την γέννηση του "ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ" σαν ΒΑΣΙΛΙΑΣ αυτή την φορά και ο χρόνος ήδη ωρίμασε. ΙΩΑΝΝΑ

Φιλη Ιωαννα,
πολυ ενδιαφερον το τελευταιο αν και ειναι συνωμοσιολογια που μας λες επανελλειμενως να τις αποφευγουμε...
Πες μας ομως υπαρχει καποια υπονοια για το ποτε θα γινει η γεννηση του Υιου του ανθρωπου σαν Βασιλιας?

cinderellaΜέλος
21/09/2002, 18:29:53
quote:

Thoth, οικιοποιήθηκες και ενεργοποιήθηκες με ξένα ποσοστά άλλης ιδιότητας του Σύμπααντος. Σας είπα πολλές φορές, δεν υπάρχουν αστεία με την ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ. Κάνετε αστεία όσα θέλετε σε άλλους τομείς της Γήϊνης Διάστασης, όχι όμως σε ψηλά επίπεδα γνώσεως. Εσύ δεν είσαι ο "ΘΩΘ" αλλά ο "ΘΩΡ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ". Ο Θώθ έχει πιο πολλύ κάρμα από τον Θώρ. Να εστιαστής και να ερευνήσης για τον Θώρ. Όταν κάποιος οικιοποιείται ξένες δεσμίδες φωτός ξένης προσωπικότητας έχει ακατάσχετη διαρροή της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ του ΑΥΡΑΣ" και του χρειάζονται 8 (οκτώ) ενσαρκώσεις για επούλωση. Αυτό τον καιρό τα αντανακλαστικά του Σύμπαντος λειτουργούν τάχιστα με την ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ και έχουν μεγάλες ταχύτες έστω και στην βαρύτητα της ΓΗΣ και το κάρμα ανταποδίδεται μέχρι και εντός τριών ημερών.

Αγαπητη Λ.Κ. εμενα παντως το οτι το καρμα ανταποδιδεται μεχρι και εντος 3 ημερων μου ακουγεται πολυ ανησηχητικο...
και καλα να σημενει οτι θα εχουμε τιμωρια εδω..στη γη...μηπως ομως εννοεις οτι θα επελθει η μετενσαρκωση??
Φαντασου να γινοταν αυτο μονο και μονο εξαιτιας του ψευδωνυμου που χρησιμοποιουμε!
Καλα που εβαλα Σταχτοπουτα δηλαδη...μαλλον δεν παιζει κανενα ρολο για το καρμα μου!!!

22/09/2002, 19:21:24
Cinderella, άν ερευνάς για να καταλήξης στον αριθμό του Αντίχριστου σεβαστό, διότι ακόμα έχεις να κάνης πνευματικές έρευνες. Εάν ακολουθάς σαν πειθήνιο όργανο την ενεργοποίηση οποιουδήποτε άλλου,τότε είσαι ευάλωτη και αδύνατη στα προσωπικά σου ενεργειακά πεδία και πρέπει να τα αναπτύξης. Εάν εκατέληξες σαν προσωπικότητα σε άλλον αριθμό, τότε είσαι ξεκάθαρα μαγνητικά παραπλανημένη και πρέπει να επιστρέψης πίσω στις ΕΣΤΙΕΣ ΦΩΤΟΣ. ΙΩΑΝΝΑ

cinderellaΜέλος
22/09/2002, 19:43:47
Λευκη Κουκουβαγια,
να σου πω την αληθεια δεν βρισκω το λογο να μαθω τον αριθμο του αντιχριστου στη τελικη!
Τι σημασια εχει ο αριθμος του?
Εσενα σε βοηθαει σε τιποτα?
Εμενα παντως δεν πιστευω να με βοηθησει στην εσωτερικη μου αναζητηση.
Απλα την περιεργεια μου καλυπτει περισσοτερο η εξηγηση που εδωσα και στο Λευκο Αετο γιατι τουλαχιστον υπαρχουν στοιχεια και αποδειξεις που με καλυπτουν.(μπορεις να δεις εκει το αναλογο κειμενο)
Ενω οι δικες σου θεωριες δεν περιεχουν στοιχεια...
Μ'αυτο τον τροπο σπαταλας ενεργεια αδικα με το να μας γραφεις κατι που ητε δεν εξηγεις ητε δεν αποδικνυεις...πωπω και σταματα να χαρακτηριζεις ολους εμας τους "φτωχους στο πνευματι" με αυτους τους απαισιους χαρακτηρισμους διοτι αντι να μας βοηθησεις να σωθουμε θα καταφερεις να καταληξουμε ολοι στη κολαση με το μισος που μας μεταδιδεις!

22/09/2002, 19:48:31
ΚELSO καλησπέρα από την ψυχική Κύπρο. Δεν γίνεται αυτό που λες, γιατί είναι αντιστροφή ενεργειών. ΤΟ φαρμάκι θα ήταν φάρμακο με την αντίληψη της θεραπείας όπως το εννοείς, εάν ήσουν στο ΣΥΜΠΑΝ και δεν ελειτουργούσε ο γήϊνος υλικός εγκέφαλος της συνειδητότητας και ελειτουργούσες μόνο με τις εσωτερικές αισθήσεις οπότε δεν θα εχρειαζόταν να έχης συνειδητές αντιστάσεις. Από την στιγμή που ζείς στον Πλανήτη ΓΗ υπάρχει η συνειδητή ενεργοποίηση της ΛΟΓΙΚΗΣ που δεν επιτρέπει να αλλοιώνεις την χημική υπόσταση των ενεργειών. Στο ΣΥΜΠΑΝ είναι όλα διαφορετικά διότι είναι καθαρές οι ενέργειες. Στον Πλανήτη ΓΗ όλα είναι αντεστραμμένα. Εάν μυείσαι στην ανάπτυξη του πνεύματος, είναι αποδεκτό το φαρμάκι να το παραλληλίσης σαν φάρμακο μέσα στην σκέψη σου, απλώς και μόνο για να έχης μια αντίληψη των ενεργειών. Όμως μόνο εσύ κανένας άλλος. Εάν ανεβάζεις το πνεύμα σου στις άλλες σφαίρες δεν επιτρέπεται να το λες φαρμάκι το φάρμακο, διότι εάν αλλάξης ένα γράμμα, τότε αλλάζει η εστία τροφοδοτήσεως των θετικών και εκτροχιάζεσαι, δηλαδή εστιάζεσαι σε τεθλασμένες ενέργειες που παραπλανούν και στο τέλος αντιστρέφουν. Την αντιστροφή των ενεργειών κανένας γήϊνος άνθρωπος δεν τις αντιλαμβάνεται εκτός και εάν μυείται και μάθει να αναλύει τις εσωτερικές εστίες της ενέργειας. Περιγραμματικά νοιώθει λυπημένος χωρίς λόγο, καθηλωμένος και δυστιχισμένος. Αυτό σημαίνει ότι εμπλοκκαρίστηκε στις διαθλάσεις των ενεργειών και χρειάζεται βοήθεια. Δεν είναι ντροπή κάποιος να ζητά βοήθεια. ΙΩΑΝΝΑ