- ΙΔΟΥ ΘΕΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ<> ΗΛΙ+ΑΜΗΝ.!.!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
αυτό το όνομα του θεού μου και το όνομα του θεού της πόλεως του θεού μου μου της Καινής Ιερουσαλήμ η
καταβαίνουσα εκ του Ουρανού απο του θεού μου και το ονομά μου το καινόν ο έχων ους
ακουσάτο τι το πνέυμα λέγει ταις εκκλησίαις Και τω αγγέλω της Εκκλησίας Λαοδικέων γράψον
Τάδε λέγη ο Αμήν ο μάρτυς ο πιστός και αληθινός η αρχή της κτίσεως του θεού

quote:
Thoth, οικιοποιήθηκες και ενεργοποιήθηκες με ξένα ποσοστά άλλης ιδιότητας του Σύμπααντος. Σας είπα πολλές φορές, δεν υπάρχουν αστεία με την ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ. Κάνετε αστεία όσα θέλετε σε άλλους τομείς της Γήϊνης Διάστασης, όχι όμως σε ψηλά επίπεδα γνώσεως.Εσύ δεν είσαι ο "ΘΩΘ" αλλά ο "ΘΩΡ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ". Ο Θώθ έχει πιο πολλύ κάρμα από τον Θώρ. Να εστιαστής και να ερευνήσης για τον Θώρ. Όταν κάποιος οικιοποιείται ξένες δεσμίδες φωτός ξένης προσωπικότητας έχει ακατάσχετη διαρροή της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ του ΑΥΡΑΣ" και του χρειάζονται 8 (οκτώ) ενσαρκώσεις για επούλωση.
Και έλεγα ότι κάτι δεν πάει κάτι καλά με το όνομά μου, κάτι δεν πάει καλά... αλλά δεν ήξερα τι ήταν. Τώρα το κατάλαβα! Ευτυχώς μου απαιτείς μια μικρή αλλαγή, και δεν μου ζητάς να το κάνω π.χ. "Σαρδανάπαλος" ή "Κετσαλκοάτλ". Άντε να πείσεις τους άλλους ότι δεν άκουσαν καλά το ΘΩΡ και άκουσαν κατά λάθος ΘΩΘ![]()
Η αίσθηση του χιούμορ με έχει βοηθήσει πολλές φορές να επικοινωνήσω με ανθρώπους διαφορετικούς από εμένα και να σαρκάσω ή να γελάσω και με τον εαυτό μου. Από όσο μπορώ να δω από τα μηνύματά σου, την δική σου αίσθηση του χιούμορ πρέπει να την έχεις αφήσει και να την έχεις ξεχάσει σε κάποιο παράλληλο σύμπαν σε κάποια βραδυνή "πτήση" σου.
Ή αίσθηση του χιούμορ μου βγαίνει αβίαστα όταν συνειδητοποιώ το γεγονός ότι το forum αυτό έγινε παράδοξα ένας κόμβος συνάντησης δύο παράλληλων συμπάντων, π.χ. όπως το "τρίγωνο των βερμούδων". Η ακόμη έγινε σαν ένα σχολείο ξένων γλωσσών, και πρέπει να μάθω την γλώσσα της κουκουβάγιας, του αετού και δεν ξέρω ποιο άλλο πτηνό θα εμφανιστεί που θα μου ζητάει, επιβλητικά, να μάθω την γλώσσα του.
Τώρα για τις οκτώ ενσαρκώσεις επούλωσής μου λόγω οικειοποίησης ξένης προσωπικότητας, διαμαρτύρομαι έντονα. Το έκανα κάτω από την επίδραση ψυχοτρόπων ουσιών και φαρμάκων που μου έδωσαν οι γιατροί στον Ευαγγελισμό. Αύριο θα δώσω συνέντευξη στον κύριο Τριανταφυλλόπουλο στον ALPHA για να εξηγήσω την πλεκτάνη. Είμαι αθώος κυρία Λ.Κ., σας παρακαλώ κάντε μου λίγο σκόντο, κόψτε μου λίγο κάποια ενσάρκωση ποινής.
Είπε η Λ.Κ.
quote:
Γι΄αυτό αυτό τον καιρό οι μέρες περνούν πολύ γρήγορα. Υπάρχει επίσπευση και ελαφροποίηση χρόνου.
Νομίζω ότι μια "ελαφροποίηση"
θα μας σώσει γιατί αλλιώς από μέλος και "φίλος" της "Ορνιθολογικής Εταιρίας"
θα γινόμουν μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου "Η αγριόπαπια". ![]()

Γλίτωσες τα πολλά ...σκάγια ![]()
![]()
επειδή <<οικιοποιήθηκες και ενεργοποιήθηκες με ξένα ποσοστά άλλης ιδιότητας του Σύμπααντος.>> σύμφωνα με την αγαπητή Λευκή Κουκουβάγια, ενός υπαρκτού προσώπου.
Εγώ η έρμη ΤΙ ΝΑ ΠΩ που τόλμησα να πώ ότι είμαι Άγγελος
έστω και σκοτεινός???![]()
![]()
Αντί να λένε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οι ...αυθεντικοί κάτοχοι των ονομάτων,που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ,βρίσκουμε και το μπελά μας από πάνω!!!!![]()
![]()
Φίλε μου Τhoth,καλό είναι το χιούμορ αλλά ας δούμε λίγο την ουσία:
Έχουν γραφτεί τόσο πολλά σε αυτό το topic,αλλά μετά λύπης μου ![]()
διαπιστώνω ότι μόνο για το δίσκο της Φαιστού δεν έχουμε μιλήσει.Αντί αυτού,αναλωνόμαστε σε χαρακτηρισμούς ενεργειών,φυλών,ακτίδων φωτός κλπκλπ.Καλά όλα αυτά αλλά άσχετα με τον τίτλο του θέματος!!
Ας κάνει λοιπόν κάποιος την αρχή δίνοντας κάποιες αρχικές βασικές πληροφορίες για τον δίσκο αυτό-καθαυτό,σε ΑΠΛΑ ελληνικά για όσους έχουν...πυροβολημένο DNA και από κει και πέρα ας συζητήσουμε τις ΑΠΟΨΕΙΣ μας επί του θέματος...
<<Ο Δίσκος της Φαιστού (που βρέθηκε το 1908 από τον L. PERNIER στον Β.Α. τομέα του ανακτόρου της Φαιστού).Η γραφή έχει αποτυπωθεί στον πηλό με κινητά στοιχεία (όπως στα σημερινά τυπογραφεία, γεγονός που δείχνει τυποποίηση και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλα παρόμοια αντικείμενα).
Ίδια γραφή έχει βρεθεί σε έναν από τους πέλεκυς που βρέθηκαν στο Μινωικό ιερό σπήλαιο του Αρκαλοχωρίου, καθώς και σε έναν πυραμοειδή λίθο που βρέθηκε στην περιοχή των Μαλίων.Ο δίσκος αυτός χρονολογείται ότι κατασκευάστηκε γύρω στα 1700 π.χ , ενώ η διάμετρος του δεν υπερβαίνει τα 20 εκατοστά και είναι διπλής όψης.
Το κείμενο πάνω του είναι τυπωμένο από κινητά στοιχεία σε σπειροειδή μορφή από την περιφέρεια προς το κέντρο. 45 διαφορετικά σύμβολα χρησιμοποιήθηκαν σε ένα σύνολο 242 συμβόλων που χωρίζονται από κάθετες γραμμές.>> Αυτά από τον δικτυακό τόπο www.diodos.gr...
Αναμένοντας τη συνέχεια...
Ο Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Δεν μπορώ να προσθέσω τίποτε άλλο σ' αυτά που έγραψε ο άγγελος της παρέας γιατί δυστυχώς δεν έχω κάποιο βιβλίο σχετικά με τον Δίσκο της Φαιστού και αυτά που βρήκα στο δίκτυο είναι παρόμοια(παρά μόνο τις ακριβής διαστάσεις:διάμετρος 16 εκατοστά,πλάτος 12 χιλιοστά).
Εδώ θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ζητήσω παραπάνω στοιχεία για το θέμα από τα μέλη(έτσι για να μπούμε σε τροχιά).
Από την Λ.Κ. δεν μπορώ να ζητήσω τίποτε παραπάνω από μια απλή εξήγηση των αναφορών της σε σχέση με το κείμενο του Δίσκου που είναι-εκτιμάται-γραμμένο σε Γραμμική Α ή συγγενής γραφή,η οποία δεν έχει αποκωδικοποιηθεί ακόμα.
Υ.Γ. Αν μπορείς φίλη darkangel διόρθωσε την διεύθυνση που έγραψες για link,γιατί βγάζει σε αντιπροσωπία subaru(pas mal)
Δεν θα μπώ κάν στο κόπο να "σχολιάσω" τον μηχανισμό που λές ότι ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ και ο λόγος δέν είναι η ΑΔΥΝΑΜΙΑ, αλλά δεν θέλω άλλη "αντιπαράθεση χωρίς αποτέλεσμα"...
Δεν σε χαρακτήρισα ΑΡΡΝΗΤΙΚΗ, αλλά για να σπεύδεις να δηλώσεις ότι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ, μάλλον υποψιάζεσαι ότι ΜΠΟΡΕΙ και το τονίζω αυτό, ΜΠΟΡΕΙ να γίνεσαι ΑΡΡΝΗΤΙΚΗ για τους άλλους.
Ο μηχανισμός είναι απλός, δεν έχει σχέση με το τι ΕΣΥ θεωρείς για τον εαυτό σου, αλλά για το τι θεωρούν για εσένα οι ΑΛΛΟΙ. Σου υπενθιμίζω ότι μέχρι τώρα ΕΣΥ έχεις κατατάξει στους ΑΡΡΝΗΤΙΚΟΥΣ τύπου ανθρώπους ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, γιατί αυτό ΕΣΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ και φυσικά δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να σε πείσει για το αντίθετο...
Επανέρχομαι όμως στο θέμα της ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ, το οποίο για μένα είναι ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΑΤΟ.
Είναι της "μοδός" τώρα τελευταία να μιλούν ΟΛΟΙ πιά για μεταφυσική κλπ κλπ..
Με βρίσκει ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.....
Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ δέν είναι ΓΝΩΣΗ όπως λές καλή μου και σεβαστή μου Ιωάννα...
Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ....
Χωρίς το ΒΙΩΜΑ, κανένας δεν μπορεί να λέει το παραμικρό (αν θέλετε να είμαι λίγο αυστηρός).
Είμαι γαλουχισμένος με την ιστορία περί του ΤΡΟΦΟΝΙΟΥ ΑΝΤΡΟΥ και ΞΕΡΩ (ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ) ότι όταν κάποιος κατεβεί εκέι, μόλις ξαναβγεί και αφού έχει ΓΝΩΡΙΣΕΙ, ΔΕΙ ΤΗΝ ΙΣΙΔΑ ΑΠΟΚΕΚΑΛΥΜΕΝΗ, τότε δέν μπορεί να "ζήσει" σε αυτόν τον κόσμο...
Δεν νομίζω λοιπόν πώς είναι ΘΕΜΙΤΟ και αρεστώ στην ΣΟΦΙΑ, μέ τη δική μου θέληση να φανερώνω τα ΑΡΡΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΙΑ του Απ. Παύλου.....
Αυτός είναι ο λόγος που δεν "διαφημίζω" τα των περί ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ...
Τηρώ, όσο μπορώ το:
που έλεγε ο ΜΥΣΤΗΣ Πυθαγόρας στους μαθητές του...
Αλλά και Ιησούς όταν ομιλούσε στα πλήθη, ΟΥΔΕΠΟΤΕ μίλησε ξεκάθαρα, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ με ΜΥΘΟΥΣ και ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ.
Ποιά είναι λοιπόν η δική μου (το μου είναι όντως ειρωνικό γιατί ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ), ΜΗΔΑΜΗΝΟΤΗΤΑ για να καθήσει και να μιλησει για τη ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ, δηλαδή για τα ΒΙΩΜΑΤΑ που έχω, τη στιγμή που Εκείνος ΕΠΑΝΩ στο ΣΤΑΥΡΟ μαρτύρησε για άλλη μία φορά την ΑΛΗΘΕΙΑ λέγοντας,
Είναι ΥΠΕΡΦΙΑΛΟ να πιστεύω ότι "εγώ" θα μπορούσα να "πώ" περισότερα στον κόσμο για τον ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ που απλά (ίσως) επισκεύθηκα, απο ότι ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ!!!!
Διαφωνώ λοιπόν (αν μου επιτρέπης) με την θέση που εκφράζεις λέγοντας ότι ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ...
Με τα λίγα αυτά λόγια, τα οποία πίστεψέ με είναι άκρως ΕΙΛΗΚΡΙΝΗ, σου αποδεικνύω (ας μου επιτραπή η λέξη) ότι δε πανε να κάνουν ότι θέλουν ΟΛΟΙ όσοι θεωρείς ΕΣΥ ύποπτους (Σιωνιστές κλπ)....
Τη ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ δε μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να την ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ...
Αυτό γίνεται γιατί απλά ΔΕΝ ΣΤΙΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ...
Ξαναλέω σε σένα φίλη μου, πρόσεχε τα λόγια σου... γιατί ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ποιοί μπορεί να σε παρακολουθούν και φυσικά ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ να γνωρίζεις το ΑΝ και ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ τους μπερδεύεις...
Πάντα φίλος και εραστής της ΧΟΧΜΑ,
Κέλσος
Καλέ μου Υάκινθε,ΠΟΥ ειδες την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων
Λοιπόν η διεύθυνση είναι http://www.diodos.gr . Λογικά πρέπει να βρεθείτε σε μια σελίδα με βασικά χρώματα το λευκό και το μπλε.Κάνετε κλικ στη δεξιά στήλη,στο <<Παράδοξα και παράξενα>>...
Λές ο υπολογιστής μου να κάνει λάθος??Ελπίζω πως όχι.
Αγαπητή μου Λευκή Κουκουβάγια,αν κάποιος έχει ξυπνήσει όπως λες,θα βρει το δάσκαλο ΑΥΤΟΣ και ΟΧΙ Ο Δάσκαλος τον μαθητή.Αφού πιστεύεις στον Ορθόδοξο Τριαδικό Θεό,τότε να είσαι σίγουρη ότι θα καθοδηγήσει τον σωστό μαθητή στο σωστό δάσκαλο...Όσο για τα λεγόμενα του φίλτατου Κέλσου,με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη.
Σας χαιρετώ,ο Σκοτεινός Άγγελος.
Θα σας έγραφα κι εγώ την διέυθυνση από όπου πήρα μερικές πληροφορίες αλλά δεν αξίζει τον κόπο διότι δεν λέει κάτι παραπάνω από αυτά που μας είπες Άγγελε,είναι στα ισπανικά και ιδιαίτερα δεν φαίνονται οι συγγραφείς της συγκεκριμένης σελίδας να είναι ενθουσιώδεις με την Ελλάδα!!
Λένε πως τα μάτια είναι οι καθρέπτες της ψυχής … ο λόγος όμως είναι η ρίζα της.
Η στάση σου (και εννοώ της αδιαφορίας) στο να ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στα λεγόμενά μου, το ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ και ειληκρινά λυπάμε πολύ γι'αυτό....
Αντί λοιπόν να προσπαθήσεις να συζητήσεις μαζί μου, αλλά ΚΑΙ με τα υπόλοιπα μέλη, εσύ στέλνεις μυνήματα τύπου "άλλά ντάλλα τα μεγάλα"....
Μείνε λοιπόν μέσα στο χαμένο και απατηλό κόσμο των "τηλεπαθητικών μυνημάτων απο τις εξωγήινες οντότητες", αλλά μήν ζητάς και απο τους ΥΓΕΙΗΣ νούς των forums να σε "ακολουθήσουν" στο ΠΟΥΘΕΝΑ με βάρκα μια ΟΥΤΟΠΟΙΕΙΑ....
Και προπαντώς ΜΗΝ εκφράζεις πράγματα που ΔΕΝ μπορείς να αποδείξεις...
Στην μεγαλόνησο, αυτά μπορεί να "περνάνε" και να σε ακούει ο κοσμάκης και με αυτό τον τρόπο να έχεις αποκτήσει την τόσο μα τόοοοοοοσο μεγάλη ιδέα για την προσωπικότητά σου, αλλά εδώ, "ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ" ευτυχώς για εμάς και δυστυχός για εσένα καλή μου φίλη, αυτά ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ...
Εάν αποφασήσεις να βάλεις μια ΤΕΛΕΙΑ στην αρλουμπολογία σου (έτσι φαντάζει στα μάτια των περισοτέρων) και συμβιβαστής με τους όρους της ΣΩΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ που με τόσο κόπο εφαρμόζεται απο τα μέλη μας στους διαλόγους μας, τότε ίσως να μπορέσεις να αποκτήσεις λίγο, την προσοχή που ζητάς απο εμάς και έτσι να καταφέρεις να επιτελέσεις έστω και για λίγο τον ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ...
Αν δέν γίνει αυτό, μετα μεγάλης μου λύπης θα συνεχίσω να παρακολουθώ απο τη γωνία μου, την ΚΩΜΟΔΙΑ που είσαι προταγωνηστής και πίστεψέ με, αυτό είναι κάτι που ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ...
Ο Φίλος σου
Κέλσος
Εδώ και ο Αινστάιν υποκλείνεται στις επιστημονικές απόψεις της Λ.Κ.
Λευκή Κουκουβάγια
Όπως κατάλαβες, ο κόσμος στο συγκεκριμένο forum, δεν τρώει κουτόχορτο. Στις λίγες φορές που έχω γράψει στο forum, έχω νοιώσει ότι μιλάω σε άτομα που καταλαβαίνουν. Ασχέτως αν σε κάποιες απόψεις διαφωνούμε, το βασικό είναι η χρήση του διαλόγου, χωρίς όμως "υφάκια", λογικές Παπικών πρωτείων και χρήση εννοιών που δεν κατέχουμε.
Θεωρώ (παρόλο που όσες φορές αναγκάστηκα να απαντήσω στα λεγόμενά σου με καυστικό τρόπο) ότι αν έδειχνες κάποιο σημάδι αλλαγής των τρόπων σου (τρόπος γραφής, εγκατάλειψη εννοιών που δεν γνωρίζεις, απλούστευση των νοημάτων (άραγε υπάρχουν???)) τα πράγματα θα ήταν πολύ καλλίτερα.
Αλήθεια στους φίλους σου μιλάς όπως γράφεις.
Φιλικά
Tomcat
Σε μια προσπάθεια να βοηθήσω λίγο την Λ.Κ. να καταλάβει πόσο πολύ μας έχει μπερδέψει με την ορολογία της, θα της δείξω ένα παράδειγμα για να καταλάβει πως θα καταλήξουμε αν θεωρήσουμε ως αυταπόδεικτες και προφανείς, τις "αποκαλύψεις" της.
Θα πάθουμε ότι έπαθαν και οι"φίλοι" της ιστορίας μας.
Προσπαθώντας να διατηρήσουμε την νοητική μας ακεραιότητα.....

Πολύ καλό φίλε Thoth το σκίτσο...πολύ καλό και ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ θα τολμούσα να προσθέσω...
Σας χαιρετώ όλους,ο Σκοτεινός Άγγελος!!!
Πρόσεχε όμως το εύγευστο του χιούμορ σου γιατί το αλάτι και το πιπέρι δεν το χρησιμοποιούν όλοι τόσο καλά!!!
Με την αγάπη μου ΙΩΑΝΝΑ