ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

kammenos32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
dim.karΜέλος
27/06/2008, 16:52:17
Γεια χαρά...

Έχω πολύ καιρό να ποστάρω καθότι απείχα θεληματικά αλλά μετά συγχωρήσεως τους μόνους πράκτορες - συνειδητά ή όχι - που βλέπω εδώ είναι όσους λένε τις παράνοιες για την Κρήτη...

Πάμε λοιπόν...

Τα Δωδεκάννησα ήταν περιοχή με έντονα στοιχεία αυτονομίας στην τουρκοκρατία, η τελευταία δε περιοχή που ενώνεται με την Ελλάδα. Είναι εξαιρετικά πλούσια (η Ρόδος είναι η πλουσιότερη ελληνική πόλη για όσους δεν το ξέρουν...) ενώ οι εξαιρετικά ανεπτυγμένες υποδομές οφείλονται στους Ιταλούς (πχ κτηματολόγιο)

Να αυτονομηθεί...

Η Πελοπόνησσησος επίσης παράγει τα πάντα ενώ από την εποχή των Σπαρτιατών ήταν άλλη χώρα! Ακόμη κι ο Αλέξανδρος δεν την έλεγξε ενώ στην Μάνη τούρκος δεν έμεινε ποτέ.

Να αυτονομηθεί...

Για την Μακεδονία τι να πούμε;

Τεράστιες γεωργικές εκτάσεις, γεωφυσικός πλούτος, οικονομική ενδοχώρα...

Να αυτονομηθεί...

Κτλ κτλ κτλ...

Πάμε καλά; Είστε σοβαροί;

Όταν κάθε κρητικό σπίτι έχει νεκρούς στα πέρατα του κόσμου για ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, όταν ο Κορνάρος είναι μοναδικό δείγμα μεσαιωνικής ελληνικής γλώσσας, όταν ο μεγαλύτερος κρητικός ζωγράφος υπέγραφε ως "ο Έλληνας" , όταν την Ελλάδα την διπλασίασε ένας Κρητικός, ο Ελευθέριος Βενιζέλος είστε σοβαροί να συζητάτε τέτοια πράγματα;

Τι να σας πω; Ντροπή και πάλι ντροπή...

Άντε να πείτε αυτές τις αηδίες σε κανένα καμμένο χωριό για την ΕΛΛΑΔΑ και αν δεν φύγετε ασήκωτοι από το ξύλο γράψτε μου...

(Και μην ακούσω για το γήπεδο: στην Θεσσαλονίκη καταγγέλουν μονίμως το "κράτος των Αθηνών" και ψάχνουν τις ταυτότητες (στο γήπεδο)... Αλλά όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα...

Δημήτρης

27/06/2008, 20:15:19
Αγαπητέ μου Δημήτρη, μη δίνεις σημασία στην ελαφρύτητα
ορισμένων που παριστάνουν τους δημοκράτες..
Η ουσία είναι ότι το 2012 έρχεται για ναμας κάνει όλους
πιο συνειδητούς και ειλικρινά το εύχομαι να είμαστε όλοι εκεί
γιατι από ότι έχω καταλάβει, λίγοι θα μείνουν ναδουν την
πραγματικά χρυσή εποχή του ανθρώπου...
xtremefastΜέλος
29/06/2008, 12:38:11
Χαιρετω τους φιλους αυτου του θεματος. Εγω αυτο που αισθανομαι πολυ εντονα για εκεινες τις μερες του 2012 ειναι οτι τοτε θα μας ειναι αχρηστα τα σπιτια,τα αυτοκινητα και τα χρηματα.Ηλεκτρικο ρευμα δεν θα υπαρχει.Για να επιζησει καποιος θα πρεπει να εχει πολυ καλη φυσικη κατασταση,μυαλο και εντονο το ενστικτο της αυτοσυντηρησης (πραγμα δυσκολο αφου οι περισσοτεροι εχουν μαθει στην καλοπεραση).
Για οσους δεν το εχουν καταλαβει , η αλλαγη του πλανητη εχει αρχισει.Εχουν ενεργοποιηθει ηφαιστεια και θα ενεργοποιηθουν κι αλλα.Εχουμε εντονους και πιο πολλους σεισμους,τυφωνες,πλημμυρες,ξηρασιες.Οι επιστημονες λεγανε οτι οι παγοι θα λιωσουν σε 50 χρονια,τωρα λενε οτι εκαναν λαθος,οι παγοι μπορει να λιωσουν σε ενα χρονο , και καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο αφου οι παγοι ειναι ο <<θερμοστατης>> του πλανητη.

ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.

29/06/2008, 18:05:49
Φταίει που είμαιξανθιά?
Φταίει μήπως που κάνει ζέστη?
Η μήπως είναι στραβός ο γιαλός και στραβά αρμενίζουμε?
Απορία ψάλτου:

Πείτε μου ωρε άνθρωποι πως στο καλό βρεήκαμε να συζητάμε για τη Κρήτη όταν το 2012 αναφέρεται από προφητείες ως κοσμοϊστορική ημερομηνία?
Ως ημερομηνία που θα αλλάξει τον κόσμο όπως τον γνωρίζουμε σε παγκόσμια κλίμακα?

Εκτος και αν κάποιοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι παγκοσμίως το σκηνικό θα αλλάξει μετά από ένα τέτοιο γεγονός.

Την κάνω με ελαφριά για πιο δροσερά μέρη...
ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."

Edited by - Avallon on 29/06/2008 18:07:19

ΣθένελοςΝέο Μέλος
30/06/2008, 19:03:00
quote:

[red]Πείτε μου ωρε άνθρωποι πως στο καλό βρεήκαμε να συζητάμε για τη Κρήτη όταν το 2012 αναφέρεται από προφητείες ως κοσμοϊστορική ημερομηνία?

Βρεθήκαμε διότι ισχύει λένε μια συνθήκη που λίγει το 2012. Εγώ πάλι πρώτη φορά ακούω γι' αυτή τη συνθήκη. Αλλά ακόμα κι αν υπάρχει τέτοια συνθήκη δε νομίζω να έχει καμία σχέση με τα κοσμοϊστορικά γεγονότα που θεωρούν ότι θα συμβούν

...δε θρέφει η γη απ' τον άθρωπο αδυνατότερο άλλο, απ' όσα πάνω περπατούν στην πλάση κι ανασαίνουν. Θαρώ πως στη ζωή κακό ποτέ δε θα τον βλάψει, όσο που να 'χει ανάκαρα και του βαστούν τα πόδια. Μα σαν του δώσουν οι Θεοί κακά στερνά και μαύρα...

01/07/2008, 13:01:36
Για την συνθήκη διάβασα...πως αυτή θα επιδράσει στο παγκόσμιο στερέωμα δεν είπε κανείς... Γιατί δεν μπορεί οι Μάγιας να εννοούσαν αυτό έτσι???

01/07/2008, 13:51:03
quote:

Φταίει που είμαιξανθιά?
Φταίει μήπως που κάνει ζέστη?
Η μήπως είναι στραβός ο γιαλός και στραβά αρμενίζουμε?
Απορία ψάλτου:

Πείτε μου ωρε άνθρωποι πως στο καλό βρεήκαμε να συζητάμε για τη Κρήτη όταν το 2012 αναφέρεται από προφητείες ως κοσμοϊστορική ημερομηνία?
Ως ημερομηνία που θα αλλάξει τον κόσμο όπως τον γνωρίζουμε σε παγκόσμια κλίμακα?

Εκτος και αν κάποιοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι παγκοσμίως το σκηνικό θα αλλάξει μετά από ένα τέτοιο γεγονός.

Την κάνω με ελαφριά για πιο δροσερά μέρη...
ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ...

Edited by - Avallon on 29/06/2008 18:07:19

γιατι δεν ρωταμε τους ιδιους Κρητικους τι συμβαινει???

π.χ. τον κ. Μητσοτακη? αυτος θα ξερει απο "χερι", μιας και γνωριζει τι συμβαινει τα τελευταια 90+ χρονια στο νησι (οσο περιπου και τα χρονια που ενταχθηκε στην Ελλαδα το νησι)

"Say HELLO to My Little Friend"
02/07/2008, 13:27:58
Εγώ λεω να μείνω στο 2012... Κοινώς για όσα λέγονται
για αυτό το έτος... Δηλαδή, όσα λένε για την ύπαρξη μιας χρονιάς
που θα αλλάξει τα πράγματα για όλους, όπου και να βρίσκονται
πριν με αλλαγές που θα είναι προς το καλύτερο κι όποιος
αντέξει...Βλέπετε , πολλοί άνθρωποι προτιμούν την cro manion
εποχή...Αυτοί θα χαθούν, όπως κι η εποχή τους... Πάμε μπροστά,
δεν γίνεται να γυρίσουμε πίσω...
03/07/2008, 15:11:12
ενα ειναι σιγουρο...

το 2012 υπαρχουν οι Ολυμπιακοι Αγωνες του Λονδινου, και η νεα Συνθηκη - αντικαταστατης του Κιοτο

"Say HELLO to My Little Friend"
IposiniditosΝέο Μέλος
05/07/2008, 05:41:08
Paidia!Fovame!Ti lete gia to 2012?Den katalava?Eime neos gia na paithanw!Brrrr!PANAGIA MOU!

Sorry gia ta agglika!Den mporw na grapsw alliws!1000 sorry!

Άλκης ΚούροςΝέο Μέλος
23/04/2005, 00:41:56
Διαβάζοντας κάποια παλιά περιοδικά του Ανεξήγητου, βρήκα ότι για τον όρο "Μορφοδιάταξη" η ακριβής μετάφραση που δίνει ο Μπαλάνος είναι το ..."Matrix". Τώρα αν αυτό το συνδυάσουμε με κάποιες περίεργες καταστάσεις που συνέβησαν μετά τις πρώτες απορίες μου, μάλλον είμαι απολύτως μπερδεμένος.
Όσον αφορά τα "περίεργα" ζητήματα σωματοφυλάκων φίλε Vril, δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο, καταλαβαίνεις πιστεύω το γιατί.
Χμμμ... Μ, όπως "Μορφέας", "Μπαλάνος", "Matrix", "Μορφοδιάταξη", αλλά και "Men in Black".

Φλεγόμενος Λύκος

23/04/2005, 04:19:43
Γειά σου Άλκη Κούρε.

Καλύτερα η συζήτηση αυτή να συνεχιστεί στο σχετικό θέμα:

Το Πλέγμα "M"

το θέμα αυτό δε θα δεχτεί άλλες απαντήσεις.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!